Bethany
|
Hojla, sej ne morem verjet, Blue eye, da sta spet mogla bolnico od znotraj pogledat... že sam hiter pogled na tvoj post me je zmrazil, ko so bili sami žalostni smajliji... Res imata smolo, da se kar naprej nekaj takega dogaja... No, ampak kot sem že rekla, glavno da je vse ok, konec dober, vse dobro. Zdaj pa niti za trenutek ne spusti več Jernejčka, je zgleda res živahno dete, da se ti je takle na hitrco obrnil dol s previjalne... ko se ti sploh ne zdi, da so lahko, so dojenčki tako nepredvidljivi in naredijo ravno tisto, kar sploh ne pričakuješ. no, pa še k malo bolj veselim temam. Mi smo danes preživeli še en zanimiv dan. Elina je bila pridna, vsak dan je bolj zanimiva, kar naprej bi jo gledala, ko iz dneva v dan nekaj novega pogrunta. Trenutna pogruntavščina je dvigovanje glavice v ležečem položaju, kot da se hoče dvignit v sedeč položaj. Zraven pa čist zravna nogice in jih tudi dvigne v luft. In tamala ful dolgo zdrži v tem položaju, sva se šle zjutraj v najini postelji, kira bo dlje zdržala v takem položaju in mene so začele kar kmalu trebušne mišice pečt, Elina pa je še dvakrat toliko zdržala kot jaz... pa ne dela vsak dan 20 do 30 trebušnjakov, hehe... Popoldne smo vrgli nekaj čevapčičev in svinjskih kotletov na tiganj in spekli. Pol pa še na sprehod do Medloga konje pogledat. Tam je pa tak fajn, tak prijetno okolje, se mi zdi, da ti da neko fajno energijo... Zdaj skor vedno gremo kar do tja na sprehod. Mal nas je namočilo na poti nazaj, ampak bolj ko smo se bližali domu, manj smo se sekirali, Elina je tak bila v svoji formuli pod dežno prevleko in na toplem. In ker je deževalo in hkrati sijalo sonce, so nastale tri mavrice, ena tako lepa in močna, točno nad našo hišo, da smo kar obstali in jo gledali, ko je postajala iz trenutka v trenutek močnejše barve. Ful lepo. Jutri pa damo še atijev rd skoz, v ponedeljek pa konec pregreh in začnem Montija. Uf, se že psihično pripravljam. Se mi zdi, da bom kr naprej lačna. Se bom mogla z nečim zamotit. Recimo z iskanjem kakih črnih hlač za torkov razgovor. Hm, to bo pobralo kar nekaj energije... Ok, dost klepetanja od mene. Grem še malo vedrit pred zelo "pester" tv program, potem pa kar spat. Ahaaa, danes pa se menda Katja_p vrača iz morja. No, sej se bo kaj oglasila. Me zanima, kako so se imeli. Ne dvomim, da fajn. Kljub bolj aprilskemu vremenu.
|