|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
30.4.2009 19:45:51   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_
ker sem sama bolj pod stresom in to preko mleka prenašam na otroka, in posledica je alergija. 
Bili smo dve uri notri in delali veliko na spremembi moje psihe, ki vpliva na otroka.

in to potem ustavrja odvisnost, kar je zelo narobe in zelo nezdrav odnos.

kakšno psiho terapijo ti je pa delal?
no jaz sem se tudi naročila k nekomu

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.4.2009 19:48:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

. Sej me je kr nekaj skupaj, a vse cote št. 34 na meni plavajo.

ja, kathy, jaz bi se resno zasekirala, če bi me bilo tolk skupaj! user posted image
da ne bo zdaj katera rekla, "kdo to reče" ... ja, saj zato pa rečem! ker sem sama suha, ... kathy ti pa tudi! če maš zize velike in dobro rit, ne pomeni, da te je kar nekaj skupaj, ampak, da si dobra baba!
zara ima kr normalne številke, hm ima večje, tak da tam ti pa res ne bi bilo nič prav- otroška 10user posted image .

nč, v kopalnico pa aja tutaja...

se podpišem pod tole... user posted image user posted image user posted image

Vidve z Martko se nimata kej oglašat, da sta okrogle... kaj naj pa js rečem, ko mi je 36ka prej bila komot prav, kar se zgornjih delov tiče, zdaj pa mi je vse oprijet, pa ne seksi oprijeto, ampak preokroglo oprijeto... user posted image user posted image da o spodnjem delu niti ne govorim, ko še 38ke ne spravim na rit... user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.4.2009 19:49:18   
Bethany
Martka, ti pa skupaj z otroci hodiš spat? user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.4.2009 22:01:29   
mbd0411
Zdaj pa še 1x:user posted image
Kakšne sesalnike uporabljate in kaj priporočate???
Moram menjat,ker tako ne gre več.Po praznikih grem.user posted image
Hočem pa suho-vodnega..?!!!user posted image
Prosim za pomoč.Po možnosti še kak kratek opis...user posted image
Sem videla,da ste že imele neko temo o sesalcih,ampak sem zgrešila bistvo...user posted image
Prosim,ker res moram nekaj kupit.Imam polno tepihov,ker je mrzlo po tleh.(Pritlična hiša v letih) user posted image user posted image user posted image
Lep 1.maj.
Jaz grem jutri na Hom peš,peš,,,

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.4.2009 22:14:27   
_kathy_
Bethany, ja sej jst mam tk čudne številke ... sem vzela kostim. Spodnji del je 34, zgornji pa 38, srajčka pa 40. Mi zgornji deli tud niso prav, tako da imam vse 40!!! Drugače me pa preko ziz vse tko veže.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.5.2009 11:31:31   
Bethany
Se mi zdi, da danes ne bo nobene tle gor... pa da ne bo forum za 1. maj preveč sameval, bom nekaj na hitro natipkala. user posted image user posted image

Kathy, ja, zize so polne mleka, zato je vse tak tesno čez prsi. user posted image user posted image Sej bo... pol, ko nehamo dojit, se tak spravijo na prejšnjo raven, ane? Čeprav se ne bi nič bunila, če bi ostale take. user posted image user posted image

Sesalniki: no, mogoče pa si še jaz (končno) umislim novega, če boste dale kake pametne predloge. Do sedaj je bilo govora o Hooverju in Elektroluxu... Še kakšen predlog? Mi imamo pa večino površin parketnih, kar pomeni, da lahko vsaka dva dni sesam prah... ful se hitro nabira in kar vleče po celem stanovanju... uf. user posted image user posted image

Mi pa danes ne gremo nikamor. Običajno smo šli prvega maja ali s kolesom na Celjsko ali peš na Svetino, na Vrunčev dom, ampak letos se mi pa ne da z Elino po tej gužvi vlačit. Raje kak drug običajen dan. Bomo raje danes na vikendu zunaj, jutri pa doma kaj spekli na vrtu. Pa bo. user posted image

Aja, pa na kresovanju tudi nismo bili... mi že zadnjih nekaj let nekak ne diši to pijančevanje ob kresu.

Torej, živel prvi maj... čeprav letos ima priokus recesije in vsega sranja z zvezi s tem (protesti pa to...) user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.5.2009 14:03:32   
martka
mi nimamo nobenega tepiha v stanovanju, zato imam roombo. meni je špica!! drugače pa dyson!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.5.2009 19:03:39   
Lolita23
Živjo!!!

sesalniki ma jaz sem si kupila Elektoluxa, pa sem zadovoljna, no tašča je pa nora na forverka, no pač dragi je malo.user posted image

prvi maj ma jaz na kresovanju že dolgo nisem bila, no pa tudi letos smo malo premali, bi pa šla nekoč z baklami na Goro Oljko, drugače pa smo mi šli danes na potep po Mozirskem gaju,gužvaaaaaaaaauser posted image

Ma koliko berem ste vse bolj suhice.user posted image user posted image user posted image , tak da sem jaz morda odstopanjeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.5.2009 21:11:34   
jerebica
prvi maj ma jaz na kresovanju že dolgo nisem bila, no pa tudi letos smo malo premali, bi pa šla nekoč z baklami na Goro Oljko, drugače pa smo mi šli danes na potep po Mozirskem gaju,gužvaaaaaaaaauser posted image

o Lolita23 mi smo pa šli danes na goro oljko sicer čez dan, tako da nismo bakl rabl, nas je pa gori na gori toča dobilauser posted image , tako da nazaj nismo šli več peš, smo si prevoz zrihtal.user posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.5.2009 23:10:21   
mbd0411
Lepo na Goro Oljko hodite,jaz jo gledam kar od spodaj,gor pa malokdajuser posted image .Vas pa vabim julija,ko bo tek na Goro Oljko iz Andraža.Vam bom postregla z vodo.
A še kak predlog o sesaalnikih?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
2.5.2009 15:22:16   
martka
sesalec imam tisti pod številko 1.
mi je zakon
sama pa poglej kaj odgovarja tebi...
http://www.mimovrste.com/katalog/1463/sesalniki

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
2.5.2009 16:50:49   
blue eye
Zdravo punce,

midva sva nazaj iz bolnice po 3 dneh. Jst vam ne morem opisat te groze k se mi je zgodila. Upam da se ne bo nobeni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst sem misnla da bom umrla žalosti. sinček se mi je zvalil iz previjalne mize dol na laminat direkt na glavo pri 3 mesecih in pol, ko sem hotla vzet bodi iz poličke pri previjalni mizi. Smo šli takoj k dežurnemu in naprej na kirurgijo v celje. Hvala bogu...z njim je vse ok. Vse so slikali od možganov, lobanje roke itd... vse pregledali ....vse je ok, ni krvavitev ni nič zlomljeno.Samo ena velika buška na glavi. Jst sem bla čist na tleh. Sploh ne vem če še lahk prenesem kak tak udarec poleg tega ob rojstvu, ob raspiratornemu virusu in sedaj še to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst sem tako jokala, jokala in jokala. Pol ko so bile vse preiskave že gotove in so vsi zdravniki potrdili da ni popolnoma nič naroba, sam da bo ostal 48 ur na opazovanju, ko so ga prpelal izpod narkoze k so mu CT nardil in sem ga gledala tako nebgljenga z i.v. kanalom v glavi, sem se pa sesula in me je mogu moj vn pelat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jernej se je pa takrat zbudu in se ful lepo nasmejal in rekel AGG.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
2.5.2009 18:17:25   
Bethany
Blue eye, pa ne noooo!! user posted image Boga!! user posted image user posted image user posted image ... Sam, da je vse ok! Ti se pa hitro potolaži in veliko cartaj Jernejčka!!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
2.5.2009 20:17:16   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Blue eye, pa ne noooo!! user posted image Boga!! user posted image user posted image user posted image ... Sam, da je vse ok! Ti se pa hitro potolaži in veliko cartaj Jernejčka!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
2.5.2009 20:57:39   
blue eye

SAm objemam in lupčkam cel dan tega mojga sončka.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
2.5.2009 21:14:14   
Bethany
Hojla,

sej ne morem verjet, Blue eye, da sta spet mogla bolnico od znotraj pogledat... že sam hiter pogled na tvoj post me je zmrazil, ko so bili sami žalostni smajliji... Res imata smolo, da se kar naprej nekaj takega dogaja... user posted image user posted image No, ampak kot sem že rekla, glavno da je vse ok, konec dober, vse dobro. user posted image user posted image

Zdaj pa niti za trenutek ne spusti več Jernejčka, je zgleda res živahno dete, da se ti je takle na hitrco obrnil dol s previjalne... ko se ti sploh ne zdi, da so lahko, so dojenčki tako nepredvidljivi in naredijo ravno tisto, kar sploh ne pričakuješ.

no, pa še k malo bolj veselim temam. Mi smo danes preživeli še en zanimiv dan. Elina je bila pridna, vsak dan je bolj zanimiva, kar naprej bi jo gledala, ko iz dneva v dan nekaj novega pogrunta. Trenutna pogruntavščina je dvigovanje glavice v ležečem položaju, kot da se hoče dvignit v sedeč položaj. Zraven pa čist zravna nogice in jih tudi dvigne v luft. In tamala ful dolgo zdrži v tem položaju, sva se šle zjutraj v najini postelji, kira bo dlje zdržala v takem položaju in mene so začele kar kmalu trebušne mišice pečt, Elina pa je še dvakrat toliko zdržala kot jaz... pa ne dela vsak dan 20 do 30 trebušnjakov, hehe... user posted image user posted image

Popoldne smo vrgli nekaj čevapčičev in svinjskih kotletov na tiganj in spekli. Pol pa še na sprehod do Medloga konje pogledat. Tam je pa tak fajn, tak prijetno okolje, se mi zdi, da ti da neko fajno energijo... Zdaj skor vedno gremo kar do tja na sprehod. user posted image user posted image Mal nas je namočilo na poti nazaj, ampak bolj ko smo se bližali domu, manj smo se sekirali, Elina je tak bila v svoji formuli pod dežno prevleko in na toplem. In ker je deževalo in hkrati sijalo sonce, so nastale tri mavrice, ena tako lepa in močna, točno nad našo hišo, da smo kar obstali in jo gledali, ko je postajala iz trenutka v trenutek močnejše barve. Ful lepo.

Jutri pa damo še atijev rd skoz, v ponedeljek pa konec pregreh in začnem Montija. Uf, se že psihično pripravljam. Se mi zdi, da bom kr naprej lačna. Se bom mogla z nečim zamotit. Recimo z iskanjem kakih črnih hlač za torkov razgovor. user posted image user posted image Hm, to bo pobralo kar nekaj energije... user posted image

Ok, dost klepetanja od mene. Grem še malo vedrit pred zelo "pester" tv program, potem pa kar spat.

Ahaaa, danes pa se menda Katja_p vrača iz morja. No, sej se bo kaj oglasila. Me zanima, kako so se imeli. Ne dvomim, da fajn. Kljub bolj aprilskemu vremenu.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
2.5.2009 21:14:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

SAm objemam in lupčkam cel dan tega mojga sončka.

pravilno!! user posted image user posted image user posted image sej bo... user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
2.5.2009 21:21:33   
Bethany
A jo vidite:

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.5.2009 21:36:28   
_kathy_
Blue eye, a poznaš mogoče Andrejo - z Bizeljskega? Ima pa sinka Žiga, ki je od najinih pobov malo manj kot 3 mesece starejši??
Aja, hudo za Jerneja! Upam, da bo kmalu bolje!user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.5.2009 22:24:04   
Dali*

Dali, kaj meniš? Ti si še bolj na začetku z dojenjem, pa ful maš mleka, bi blo škoda, da bi ga zgubila... Mogoče bi začele s tako omiljeno varianto? Ne čist strogo? Sam pazit kaj jemo, pa pravilne komibnacije, pa čim manj sladkarij... ne vem...

Točno tako...pa veliko sprehajanja, pa bo. Ma, jst tud razmišljam, da že če se odpovem sladkarijam in pregreham bom veliko naredila. To bo naša prva stopnja. Potem pa dalje...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.5.2009 22:27:56   
Dali*
...zdej ap še na hitro ostalo pokomentiram...

blue eye
...full objemčkov za Jernejčka...sam , da je vse OK in bp...

Bethany...lepa fotka in full lepo, ker si vedno vzameš čas in kaj lepega natipkaš. Vedno te je lepo prebrat. Etien tudi vsak dan kaj novega pogrunta in je res tok fajn...

Sesalec
...hmmmm...še vedno se odločam.

Katja_p...uživa na morju. upam, da so imeli lepo vreme.

...grem pod tuš in spat...

nočko...

...mi skoz pohajamo in zato sem malo "manjkala", heh...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.5.2009 22:32:00   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.5.2009 22:32:27   

A jo vidite:

user posted image

user posted image user posted image

lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.5.2009 22:46:48   
katja_p
Heeeeejjjjj!!

Js sm pa nazaj user posted image  Sem že komi čakala, da grem domov, je blo mal domotožja, ko smo pa štartali, bi pa še kr dol ostala.

Najprej poročilo dopusta:
- vreme je blo čist aprilsko, dež, pa sonček, veter ... nč poletno
- hrana: sploh ne upam stopit na tehtnico user posted image  jao jao jao ... sm se sicer ful trudla zdravo jest: velik zelenjave in ribe ... izbire je bo pa oh in sploh in nobene take stvari, ki bi bla ful težka za želodec.
- Tjaša: to je pa zgodba zase ... čist smo ji zbrklali njen ritem, kar se tiče spanja in je blo grozno ... ko smo šli na kosilo, je ona ratvala zapana in pol žnarala med kosilom, tk da sm hitr pojedla, pa jo pol vzela na roke in sladico pojedla z njo na rokah. Ponoč se je več zbujala in imela zadnja dva dni ob polnoči polurno zverinsko dretje, ko je nisi mogu umirit ... user posted image  Iztok je živce zgubljal zraven (ker seveda ne ve, da se ponoči vstajamo doma, ker on lepo spi ko hrček). Je pa lepo spala v vozičku na sprehodih (če je le vreme dopuščalo sprehod). Zaspala je vsak večer v posteljici, ob prvem alarmu pa sm jo mogla prestavit k sebi, ker ni hotla več sama spat.
Sem jo pa prvič posadila v otroški stolček in se ji je dopadlo pa dudo si zna sama prijet in dat v usta user posted image

Rezime: je kr šment, če imaš all inclusive in si vezan na neke ure obrokov. Sicer smo se pa imeli kljub vsemu fajn, morm rečt. Je menjava klime dobr dela vsem trem!

Monti: js sm se odločla, da se ne bom strogo držala te diete, ampak bom tud kako prepovedano živilo jedla (npr. krompir), ker je to dobro čist zarad Tjaše. Kolk kil dol? 5kg bi blo OK.

Kathy: kako alergijo ima Gal?
Resonacna: a to pr Slivniku v RS, martka?

Martki sm že povedala, da je naša, ko smo šli na morje, dobile ene pikice po obrazu. Pa je tk, da ji mal zginejo, pa pol kak dan spet dobi ... Ne vem no ... Bom vidla, kaj bo P rekla v sredo.

Bethany: se drug teden zmenva za obisk, pridem po cotke, pa prnesem waservago.
Super mavrica, js sm dans tud vidla 2 na poti domov.

Jernej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.5.2009 22:47:55   
katja_p
Grem js zdaj spat ... bom jutri vzela si mal več časa, da še kaj napišem.

nočko

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.