|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
29.4.2009 21:31:25   
_kathy_
Ojla!
No, mi smo danes bili v Laškem. Smo se odločili, da ne bomo šli na resonanco, ampak samo k dermatologu. kaj je povedal? STROGO NAROGE JE DIETA TER KOPANJE OTROKA V VODI S KAPLICAMI MANDLJEVEGA OLJA! Rekel je, da se je Galu alergija poslabšala, odkar sem na dieti, ker sem sama bolj pod stresom in to preko mleka prenašam na otroka, in posledica je alergija. Potem olje maši pore in slabša stanje. Bili smo dve uri notri in delali veliko na spremembi moje psihe, ki vpliva na otroka. Testirali so ga tudi na različne kreme, tako sva dobila 3 kreme, eno kopel ter kaplice. Oblačit ga moram minimalno (sej to sem ga že do sedaj), temp. v prostoru mora biti med 19 - 21 °C, izogibati se moramo sintetiki, volni ... Drugače pa ni krivec nobeno živilo in to je tudi povedal, da nas otroške zdravnice narobe učijo ... it na dieto, saj kako pa naj ima mati kvalitetno mleko, če pa svašta ne sme jest????!
No, če katera želi še bolj izčrpno poročilo, pa me lahko pokliče.user posted image

Glede mojega zoba ... danes sem skakala po ZD, pa skor noben ne dela. Sem zvedela, da bom težko prišla na vrsto, ker so prazniki. Ja, če pa ju3 nič ne bo, bom pa šla k dežurnem. A mogoče katera ve, če dežurni naredi plombo in ti da injekcijo??

Lolita ... glede prvič po porodu. Jst sem bila tudi šivana, pa ti naj povem, da sva že prej kot mesec po porodu. Nismo mogli vzdržatiuser posted image user posted image . Je pa res, da me je bolelo, da so mi solze tekle, ampak se splača ... misliti moraš na užitek in ne na to, kako in če te bo bolelo. Naslednjič bo že boljše ... in čez nekaj časa bo že tko, kot da nisi rodila.user posted image user posted image Samo nič bat, vse se poplača!user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.4.2009 21:37:06   
NoBady
Čer! kako ste kaj? spet po dolgem času se malo javljam...

zobozdravnik- uhh pri meni je tut že celo večnost minilo kar sem bila pri njej, zdej ko sem se hotla pa naročit sem pa zvedla da je na porodniški, tut nč ne bo...

martka - ti si tko hitr rodila svoje otroke... matr ženska se ti kr klanjam user posted image user posted image user posted image

kilogrami in monti
-- jaoo tut js mam še ene 6-7 kg viška, sam tale monti kolikor sem brala ni za mene, ker nisem zadosti trmasta da bi vztrajala... bom mogla čist eno svojo "dieto" zbrat, bom vidla če bo kej haska... zaenkrat se tolažim da je šele slaba 2 mesca in mam še mal časa... želim si pa da bi do poletja pršla na 60kg da bi se vsaj bol zamozavestno v kopalke spravla...user posted image

lolita23 -- kolkor sem jst seznanjena s temi šivi in posteljnimi aktivnosti ... še enkrat izgubiš nedolžnoost user posted image je pa velik da se s partnerjem pogovorita in da bo znal lepo iin nežno s tabo delat, če pa kej ne bo pa pač nehata in naslednjič bo že bolš...vsakič boo lažje... sam straha se morš znebit in bo že to velik... js sm mela carskega in sem bla vsaj za to na boljšem, čeprou me še zdej rana včasih kr boli...

zdej me pa še enkrat zanima tole glede preživnine tiste ko ste to urejale... če ste morale tud napisat kak pisni predlog za sodišče, bi lepo prosla če mi piše na ZS in mi mal pomaga, ker sem bolj leva s temi pisarijami in bi rabla mal pomoči ... hvala user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.4.2009 21:41:42   
Bethany
Jerebica: kaj pa je bilo pri prvem? Je dieta pobrala mleko? Tega je mene mal strah... ampak v knjigi piše, da prehranjevanje po Montignacovi metodi ni problematično za dojenje. Sam ne vem, al bi mogla tako jesti že cel čas nosečnosti in potem po porodu... ali velja, da začnem sedaj... user posted image user posted image No, vsekakor ne morem več odlašati, ker mi gre moja postava že pošteno na živce. Nekaj bo treba ukreniti...

Služba: ma, nič kaj posebnega... trudim se dobit nazaj mojo prejšnjo zaposlitev, oziroma nekaj podobnega na davčni. Ker mi je nadomeščanje poteklo in lahko tle v Celju računam samo na kako nosečko in njeno porodniško, da lahko nadomeščam (spet). Zdej pa v Velenju nekaj iščejo, za stalno, pa bom probala. Vsekakor se splača držat pesti. user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.4.2009 21:56:57   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Služba: ma, nič kaj posebnega... trudim se dobit nazaj mojo prejšnjo zaposlitev, oziroma nekaj podobnega na davčni. Ker mi je nadomeščanje poteklo in lahko tle v Celju računam samo na kako nosečko in njeno porodniško, da lahko nadomeščam (spet). Zdej pa v Velenju nekaj iščejo, za stalno, pa bom probala. Vsekakor se splača držat pesti. user posted image

Kdaj moram jutri držati pesti? sicer jih bom cel dan, da boš ja dobla službo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.4.2009 21:58:17   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica

Dali mi smo tudi pred kratkim kupovali sesalec, pri nas je mož zbiral, ker sem se jaz že enkrat uštela preko top šopauser posted image , izbral je hooverja pa mi je všeč, da je on izbiral, zdej je na sam sebe ponosen in veliko sesa, upam da ni samo začetniški navdih in da tako ostaneuser posted image

Katerega Hooverja ste pa vzeli. Jaz se tudi odločam za Hooverja, bolj kot Electroluxa, zaradi moči baterije...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.4.2009 22:02:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Kaj sem napisala jutri? Ne ne, drug teden v torek ob pol štirih imam prvi razgovor. Pa potem še verjetno kako testiranje (ki sem ga delala že dvakrat, upam, da zdaj ne bo treba, sej lahko prejšnje rezultate uporabijo, hehe), pa potem, če pridem v finale, še en razgovor... skratka, to je dolgotrajni proces... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.4.2009 22:06:12   
Dali*

Kaj sem napisala jutri? Ne ne, drug teden v torek ob pol štirih imam prvi razgovor. Pa potem še verjetno kako testiranje (ki sem ga delala že dvakrat, upam, da zdaj ne bo treba, sej lahko prejšnje rezultate uporabijo, hehe), pa potem, če pridem v finale, še en razgovor... skratka, to je dolgotrajni proces... user posted image user posted image

ah, potem sem jaz najbrž kaj narobe in po svoje prebrala. Uf, to pa je proces...zakaj že?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.4.2009 22:15:28   
Bethany

...
ah, potem sem jaz najbrž kaj narobe in po svoje prebrala. Uf, to pa je proces...zakaj že?

ah, ne vpraši... tak se pač dela v javni upravi... "zakaj enostavno, če lahko komplicirano" user posted image user posted image

No, zdaj grem pa spat, naše dete že od osmih spi in če bo spet potegnila celo noč, bo budna ob petih ali šestih, pa potem seveda razpoložena za vse ostalo, samo ne za nadaljevanje spanja. user posted image user posted image

Lahko noč, babuške!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.4.2009 22:18:51   
Dali*
Počasi se bom tudi jaz odpravila. Naš mali je bil danes tok utrujen, ker ni čist nč spal čez dan in je zaspal ob 19. uri. Jedla sva pa ob 18.30. Čakam, da se zbudi, da ga še nahranim in da gremo potem spat. Nimamo ritma...včerja na 2 uri, 1 uro, ponoči na tri ure...Dane sna tri ure...potem na dve in sedaj so minile že 4 user posted image user posted image user posted image bo že...

Nočko...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.4.2009 22:20:05   
jerebica
Dali mi imamo Hoover Xarion ni na baterije ga je treba vedno vklopit v vtičnico, sicer pa zelo dobro posesa.

Bethany: bomo držali pesti za službo.
glede montija pri meni se je poznalo pri mleku skoraj ga nisem več imela, ampak naj te to ne ustavi mogoče bo pri tebi drugače. Zdej malo upoštevamo montija (nismo tako strogi) mojemu se pozna že za 6kg meni pa ničuser posted image .  Tečt sem pa jaz začela pri Rudijevih 5,5 mesecih.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.4.2009 8:03:43   
Bethany
Jutroooo, spet dež!! user posted image user posted image

Ejla, punce! Mene pa tale Monti skrbi, ko nekaterim jemlje mleko!! user posted image user posted image Kaj storiti?

Dali, kaj meniš? Ti si še bolj na začetku z dojenjem, pa ful maš mleka, bi blo škoda, da bi ga zgubila... Mogoče bi začele s tako omiljeno varianto? Ne čist strogo? Sam pazit kaj jemo, pa pravilne komibnacije, pa čim manj sladkarij... ne vem...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.4.2009 8:05:50   
Bethany
Ej, sam razmišljam o hujšanju, pa sem fuuuul lačna. Zdele bi hladilnik čist spraznila. user posted image user posted image Grem hitro na zajtrk, da ne bo potem res preveč romalo v moj želodec.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
30.4.2009 9:33:17   
urška13
Dobro jutro!

Bethany tudi jaz bom držala pesti za službo.user posted image mora biti prav zoprno tole iskanje, testiranje in intervjuji. si sploh nočem predstavljati. a nekoč bo tudi mene čakalo, če se bom hotela nehat vozit v ljubljano.

naš Jaša je veliko bolje kar se tiče krčkov, sicer še vedno ni bp, saj se sedaj pol noči blazno napenja kot da ne more kakati.baje, da to paše h krčkom. no, vseeno bolje kot krči, ko je bil dan in noč cel zategnjen.
zjutraj je vseeno fajn pokakan. sem probala piti sladke kamilčke, pa ni pomagalo. sedaj pijem pa roibus čaj, ki baje pomaga pri krčkih. moram počakati par dni.
včeraj nisem mogla verjeti ,kako je bil priden. tudi čez dan je zelo veliko spal, kot že dolgo ne in tudi ko je bil buden, ni bil nič siten. vav, sem bila ful veselauser posted image

zunaj nisem bila že tri dni. a lahko prosim neha deževati!!!!!user posted image

glede hujšanja, vsaka se po svoje odloča, jaz osebno mislim, da je bolje počakati zaradi mleka, vsaj tiste, ki ste še bolj na začetku. saj bo tako še samo nekaj šlo dol, še vedno pa lahko začnemo z dieto, ko se bo začel navajati na trdo hrano. kot rečeno, ne me narobe razumeti, itak se vsaka zase odloči, kaj je najbolje zanjo.

glede 1. seksa, ste me kar malo prestrašile. meni se čišča še ni čisto zaključila, tako da še nisva. no, upam, da ne bo hudo.Bethany kje pa kupiš tisti gel? a v lekarni?

Dali jaz dojim in jem jagode v kompotu pa v cmokih. zaenkrat vse ok. tudi pediatrinji se ni zdelo nič kaj narobe.
mi je pa povedala, da tudi, če je prekuhano, je še vedno alergen.

Kathy se mi zdi zelo dobro, kar je povedal dermatolog, da se nehamo malo obremenjevati, kaj sploh lahko jemo. se mi zdi logično, če se mama preveč omejuje, ne dobi potrebnih sestavin in tudi v mleku ne more biti dovolj vsega. držim pesti, da se bo Galu stanje čim prej popravilouser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.4.2009 10:35:03   
_kathy_
Jutro babnce!
Letim jst k dežurnem, potem pa u shopping.
Se čujemo!
Bethany, dobro opravi razgovor!user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.4.2009 11:07:34   
Lolita23
Živjo!

Še kar slabo vremeuser posted image

hujšanje
ma se kar strinjam z Urško13, kljub temu pa priznam, da sem trenutno nezadovoljna z svojim izgledom, sem upala da bom imela manj kg, za izgubit po porodu, pa jih je šlo le malo dol.Sicer pa sem že navajena borbe z kg, pa oni vedno zgubjouser posted image user posted image user posted image .

Bethany user posted image user posted image za službo

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.4.2009 13:19:26   
Bethany
Takle sem se odločila: nekaj bo treba spremenit v mojem jedilniku in s ponedeljkom začnem bolj pametno jest. Mogoče ne čist tak strogo kot piše v knjigi, sam kombinirala bom prava živila skupaj. Pa izogibala mastnim in sladkim zadevam. Aja, pa seveda telovadba. Pa bomo vidli, če bojo kile šle kej dol. Sicer po res treba počakat do konca dojenja.

Urška13, Multigyn imajo v lekarnah. Tule je link, da vidiš kak zgleda in čemu služi: http://www.multigyn.com/product_info.php?products_id=14 (nisem vedla, da je to ameriški proizvod...) Skratka, je fajni. Tudi proti vnetjem. Mene je pred zanositvijo pa tudi med nosečnostjo velikokrat kak začetek vnetja matral, pa sem uporabila ta gel, in je srbenje in pekoč občutek čez noč izginil.

Men se tudi že meša od tega vremena. user posted image user posted image že tretji dan skoz noter... no, danes dopoldne sma šle z Elino eni kolegici na kavo in čvek, da je bilo vsaj malo drugačno dopoldne kot zadnje dni. Zdele mi pa spi, sicer kr v jajčki, tak da pomoje ne bo dolgo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.4.2009 13:47:26   
martka
sesalec - mi imamo roombo. zakon!!

hujšanje... zakaj že??? jaz ne bi , hvala!

služba user posted image

kathy, fino za gala, upam da bo zdaj ok!
torej grem jaz tudi na eno psiho terapijo, pa bom ok! (sicer pa zdaj uživam mleko, oz. jogurte in skute, pa je gaja ok.)
se bom kar zdaj naročila na terapijo!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.4.2009 13:48:25   
martka
pa multigyn sem tudi jaz imela  ob vnetjih, super pomaga

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.4.2009 14:12:46   
Bethany
Še nekaj, a katera ve, kako je z bazenom v Golovcu? Je primeren za dojenčke, tisti mali bazen, nad olimpijskim?

Lolita, si kaj zvedla glede plavanja v Velenju? Je ta bazen odprt tudi za individualne obiske? Iščem kako varianto, da bi lahk šli plavat z Elino. Pa hočem, da je voda primerna, da ne bo kake nepotrebne reakcije ali alergije...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.4.2009 14:14:37   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

...
hujšanje... zakaj že??? jaz ne bi , hvala!

...

Martka, če bi pa še ti hotla shujšat... user posted image user posted image Te že tak zdej ni nič skor skupaj. user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.4.2009 15:29:46   
martka
ja, shujšam lahko še samo v jezik, drugam ne gre.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.4.2009 16:00:36   
Lolita23

Še nekaj, a katera ve, kako je z bazenom v Golovcu? Je primeren za dojenčke, tisti mali bazen, nad olimpijskim?

Lolita, si kaj zvedla glede plavanja v Velenju? Je ta bazen odprt tudi za individualne obiske? Iščem kako varianto, da bi lahk šli plavat z Elino. Pa hočem, da je voda primerna, da ne bo kake nepotrebne reakcije ali alergije...

Ne še!!!Moj pravi da ne, sam ni ziher.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.4.2009 16:36:31   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

ja, shujšam lahko še samo v jezik, drugam ne gre.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.4.2009 18:55:48   
_kathy_
Naj se najprej zjočem ... dežurni ti baje zob samo odpre ali pa vanj da zdravilo, proti bolečinam. Plomb pa ne dela?!!!!user posted image user posted image
Zdej morm pa do pondelka čakat, da se k enem naročim, upam, da se mi nasmehne sreča in me kar za drug dan naroči.

Jst sem pa danes iskala kostim. Celo mesto, cel City center smo prelaufal. Pa nič mi ni prav. Potem sem končno našla enega v Zari. 34 št. so ful velike! Al se pa samo meni tako zdiuser posted image . Sej me je kr nekaj skupaj, a vse cote št. 34 na meni plavajo.

No, mi gremo ju3 v Poreč k sorodnikom, tako da upam na lepše vreme.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.4.2009 19:42:26   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

. Sej me je kr nekaj skupaj, a vse cote št. 34 na meni plavajo.

ja, kathy, jaz bi se resno zasekirala, če bi me bilo tolk skupaj! user posted image
da ne bo zdaj katera rekla, "kdo to reče" ... ja, saj zato pa rečem! ker sem sama suha, ... kathy ti pa tudi! če maš zize velike in dobro rit, ne pomeni, da te je kar nekaj skupaj, ampak, da si dobra baba!
zara ima kr normalne številke, hm ima večje, tak da tam ti pa res ne bi bilo nič prav- otroška 10user posted image .

nč, v kopalnico pa aja tutaja...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.