Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (3.5.2009 11:09:32)
|
Dobro jutro, čvekice! mi že vlečemo drugo rundo spanja. Zjutraj je Elina budna okoli sedmih, pa jo vzamem k sebi, se malo dojima, vmes mi ima ogromno za povedati, pa kaj zacvili in zapoje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Potem okoli osmih pol devetih vstanemo, pripravim pomarančni sok in zajtrk, ta čas je Elina ali v stolčku Bumbo ali zraven atija na kauču in se igra. No, okoli desetih pa se ji spet začne zehat, pa se najemo, preberemo pravljico in nazaj v posteljico, pa ponavadi zadrema še za dve urci. Takle ritem ima že kakšen teden in ga bom poskusila obdržat. [sm=smiley1.gif] Srečanje: če bo kolikor toliko stabilno vreme, vsekakor pade kak sprehod do mesta in se lahko zmenimo za srečanje. Men se že prav lušta sprehoda do mesta in za Savinjo pa čvek ob kavici. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Blue eye, se tipkamo pa zmenimo, ok? Stres in dojenčki: ja, se strinjam. Vse kar mamica občuti in čuti, čuti in začuti tudi dojenček. Tako dobro voljo in fajno razpoloženje kot tudi slabo voljo. In se mi zdi, da dojenček tvojo slabo voljo še ful bolj občuti. Se mi zdi čist logično, da se lahko pojavi tudi alergija. Sesalniki in top shop: js sem mal skeptična pri nakupovanju stvari preko top šopa [sm=zmeden.gif] kake male zadeve še mogoče, sesalnik pa... kaj pa vem... Sahary, jooj, to pa res ne bi blo fajn, upam, da je bil lažni preplah... Se strinjam z Blue eye, da je verjetno posledica kakih hormonov. Vsekakor pa še enkrat preverit ali celo it do G. Katja, welcome home! [sm=smiley4.gif]Se veselim kakega sprehoda, da nadoknadima s čvekom... Sma več kot en teden v zaostanku... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Se boma zmenile, pa za prevzem cotk in vrnitev vaservage.
|
|
|
|