|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
14.10.2009 16:16:11   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Še js na kratko ... mam zadnje dni kr ugašen komp, pa mal ne nahod daje ... pol pa rajš kako urco prespip čez dan, ko tamala spi.

Tjaša je bla že na uvajanju v varstvo user posted image  in se je po besedah varuške lepo obnašala - bo martka sama povedala user posted image
Js sm pa bla na šoli, podpisala pogodbo, da lahk začnem (zastonj user posted image ) delat in mislim, da sm prva, ki gre na šiht ... glede na to, da gre Bethany za mano.

Komentarjev od adriane ne mislim komentirat, ker nimam besed za to pa še ljubi se mi ne.

Sicer pa: vse nove, dobrodošle user posted image  je treba poskrbet, da forum čist ne zamre.

Blueeye: a obstaja kaka verjetost, da prideta vi2 drug tden kaj v CE ... ker pol se men porodniška že izteče pa bi blo fajn, da gremo še na kako skupno šetnjo. Lolita? Maš ti kaj cajta?
Morm izkoristit še zadnje tedne.

Imam sam ponedeljek nimam

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.10.2009 16:37:49   
blue eye
jst v ponedeljek in torek nimam časa, ostale dni pa tk da se kr zmente kdaj pa prideva, zdj pa 100 % prideva.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.10.2009 19:27:26   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

jst v ponedeljek in torek nimam časa, ostale dni pa tk da se kr zmente kdaj pa prideva, zdj pa 100 % prideva.

Rečmo kr v sredo!!?? PA tud kr v TUŠU, vreme itak ne bo za zunaj sedet... Tam se pa lahk tamali plazijo po tleh user posted image user posted image , pa še s parkingom ni težav. PA dopoldne je luštno, ko je mirno in prazno.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.10.2009 19:30:03   
katja_p
Punce, eno pomoč oz. nasvet rabim:

moja mala je dans dopoldan dpbila po celem telesu drobne rdeče pikice. Pikico pri pikici, od ramen navzdol. Po vratu in obrazu nima nič, ima pa po podplatih, dlaneh, ritki ...
A je to kaka alergija, al so to rdečke ...? Še počakam kak dan, da vidim, če se umiri, al ju3 pokličem P in vprašam?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.10.2009 19:32:26   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Rečmo kr v sredo!!?? PA tud kr v TUŠU, vreme itak ne bo za zunaj sedet... Tam se pa lahk tamali plazijo po tleh user posted image user posted image , pa še s parkingom ni težav. PA dopoldne je luštno, ko je mirno in prazno.

Js sm za.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.10.2009 20:46:27   
Lolita23

Js sm za.

jaz tudi

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.10.2009 20:48:54   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Js sm za.

jaz tudi

o super, jst sem za, sem si glih zrihtala frej dan, da me ne bojo dale delat promocije.

no fajn, pa se bomo le vidle končno po dolgem času...jupi

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.10.2009 20:50:52   
blue eye

moja mala je dans dopoldan dpbila po celem telesu drobne rdeče pikice. Pikico pri pikici, od ramen navzdol. Po vratu in obrazu nima nič, ima pa po podplatih, dlaneh, ritki ...
A je to kaka alergija, al so to rdečke ...? Še počakam kak dan, da vidim, če se umiri, al ju3 pokličem P in vprašam?

joj...nebi vedla, jst k sem bol panik bi takoj poklicala al pa šla k pediatrinji

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.10.2009 21:17:38   
Lolita23

joj...nebi vedla, jst k sem bol panik bi takoj poklicala al pa šla k pediatrinji

SE strinjam, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.10.2009 23:15:55   
sahary
Katja_p glede pikic: pri nas razsajajo vodene koze in škrlatinka, neža še ni imela nič od tega vsekakor pa bo pediater najbolje presodil ko bo videl kako zgleda- će so koze potem bo nastal vodni mehurček upam da ne , da je kaka alergija kratka ker če ne bosta kar lep čas v hiši ....user posted image user posted image aja če so vodene koze, potem jo verjetno srbi

Rižkoo , dobrodošla, daj povej kaj več o svojem malem zakladu!!! mislim kako napreduje, a pridno papca in to, glede na to da je nedonošenček...boš vidla kmal te bojo orng roke bolele :)))
aja pa porodno zgodbo bomo seveda z veseljem prebrale, če boš le našla čas

Srečanje v tušu- ne vem če sem prav prebrala, to je bilo prvo srečanje? a niste že nekaj pisale da ste se poleti dobile? ja drgač pa fajn da sem bla že na prvem aneuser posted image  bom se tud jaz potrudla v sredo okol prit ampak ne obljubim -ker obljube vedno držim-, dokler ne bo ziher

plavanje za malčke
sem vam kar fouš....midve bi tuuuud
ampak ne v zrečah- sem šla ene parkrat tja pa za vsako si obljubim da nikoool več ampak mi je blizu pa  me pol spet premami
ne vem kako je letos ampak generalno lahko rečem da majo zelo hladno vodo in ozračje...te zebe v vodi pa tud zuni, če si moker, prijetno je samo če  suh ležiš na ležalniku pa bereš knjigo...pa to ni moje opažanje, pri nas mamo tud eno lokalno radijsko oddajo kjer pač pokličejo ljudje ki imajo pohvale in graje, no in dostkrat sem že slišala da grajajo temperaturo v teh termah...pa odgovorni pravijo da je temperatura kot more bit (ne vem točno kolk) no naj povem še da nikjer nimajo termometra obešenega, najraj bi ga enkrat s sabo vzela pa da sama preverim...si pa kr mislim da stopinja lai dve manj pri ogrevanju take kvadrature pomeni zajeten kupček denarja...

Neža moja mala lubica kašlja. sem jo na krstu prehladila, smo bli dost uzuni dokler je bilo svetlo pa ne da bi bila premal oblečena...ampak enostavno je oktober in je dost oster zrak...in v nedeljo je mela prozoren smrkelj, v ponedeljek je začela malo kašljat...zdaj pa ful hrope, pa kašlja tako mokro kot bi se ji vse luščlo notri...pa sem jo peljala danes zdravniku, pokazat, da jo posluša če bi nama dal inhalator...pa je rekel da ne sliši piskanja in tako sva šle kot sva prišle, brez vsega... jo pa mažem z materino dušico, morem rečt da zelo pomaga, olja31 pa ji ne upam dat, se mi zdi premočno..???

Blue eye ko sem prebrala da si lušte dobla ko si moje 4 vidla sem najprej mislila da hočeš zdej ti tud 4 metuser posted image user posted image  pol sem pa vidla da za poroko govoriš hehe ja blo bi pa to zelo lepo, no men manjkajo še 2 punčki da bi mela pare user posted image user posted image  hehe nič bat, nič ne bo s tega

Naty-taja hehe jaz vedno rečem -ja hvalabogu da so si fantje podobni user posted image user posted image user posted image  mal heca
na sliki mogoč zgledajo podobni bolj kot v živo, karakterji pa tako različni da če ne bi bili moji, ne bi verjela da so bratje..komaj čakam da začnem odkrivat kaj nosi v sebi Neža
in ko si pisala da se dobite same mamce, zvečer, to more bit ful luštno!!! (ne vem na kateri temi??) sej pravim, hvaležna sem za zdrave otroke in nikoli ne bi menjala minuto svojega življenja...bi mu pa kaj dodala, kot sem rekla, kar meni osebno manjka je mogoče družba-zvečer, kaka pijača, mogoče tud samo aerobika...kaj takega...
čez dan mam polno, tud kavice, ampak ni isto če dopoldan kofetaš pa zraven študiraš kaj boš kuhal, kam še morš skočit, kaj si pozabil... sej bo, pol mi bo pa še žal ko bom mela preveč časa zase ane ko mal zrastejo

moje kile...kriza sem  mela grešni dan v soboto pa v nedeljo in ne morem verjet da sem v dveh dneh pridelala kr 2kg plusa!!! pa to ni res nouser posted image user posted image  ma pol se pa trudim in odrekam 2 tedna da to dol dobim... srečnice tiste ki sem vas spoznala , same postavne punce...jaz pa sem menda že od pogleda na tortico redim....user posted image user posted image
sem mojmu rekla da enkrat bom pa jst tud mela 60kg pa če ne prej v krsti ko strohnim do tja user posted image user posted image  mal črnega humorja pa čeprav zame z grenkim priokusom...

ja takole zdaj pa počasi spat
aja, bethany lep zadnji dan porodniške jutri, naredi kaj posebnega da ga nikoli ne pozabiš!!! (a greš potem delat al še maš dopust??) in ne vem mogoče sem spregledala, kam gre pa elina v varstvo?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
15.10.2009 7:34:05   
alenkaG28
No, na hitro...radijska oddaja je na radio Celje, danes 9:20 - Tema Kako otroku privzgojiti bonton? (če ne boste slišale, bom dala na facebook) Naslednja je pol 23.10. isti radio 16:00 tema nasilje nad otroci (nov zakon pa to)! Tud jaz ne podpiram nasilja, niti klafut, ne rečem, da mi nikoli ne bo poklnilo in jo bom klofnala, ampak do sedaj ju nisem in nimam namena tega počet. Vem, da so tudi druge poti, ki so bolj humane in na dolgi rok.

Plavanje je bilo super, sem bila prav presenečana. Užival je, čofotal, čeprav je bilo otrok tolk, kot da je cel Celje na Golovcu, ampak vredno čas in denarja.

Pikice...za koze - se res kar hitro pojavijo mehurčki in ti doktor ne bo dal ničuser posted image , skrlatinka je ponavadi samo po polovici telesa in jo spremlja vročina, alergija pa - ponavadi so majhne pikice in res po celem telesu. No, pri prvem sem tudi jaz za vsako figo visela pri doktorci, pol sem si pa nabavla knjigo MOJA MAMA ZDRAVNICA, pa se je to mal spremenil, zdaj je pa moj moz tisti, ki non stop kr neki sili, da morta tamala k zdravniku in ima fobije, da se jima bo ne vem kaj zgodilo ce ne...

Srecanja : Ce se boste videle v sredo...jaz imam ob sredah sicer srecanja za nosecnice od 10 pa do ca 12 (tema tokrat, pa okrozn aseveda je Dojenje in prehrana majhnih struck), ko bom pa konc in ce boste se tam, pa rade volje pridem naokrog, da se vidmo in ugotovimo, da se ziher poznamo. Kje tocn v tusu pa?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
15.10.2009 8:01:16   
Bethany
Srečanje: Prejšnji teden je bilo prvo v Tušu, prej smo se dobile enih parkrat ali zunaj ali v CC. Torej naslednjo sredo okoli desetih, na istem mestu, to je pred kinom, tisti kafič desno od tekočih stopnic pred biljardom.

Ja, danes bomo moj zadnji uradni dan porodniške začinili z obiskom ZOO-ja v Avstriji, malo naprej od Graza je en lušten Zoo z nekim dvorcem zraven, nek Herberstein... Mal nas bo zeblo, ampak bo že user posted image user posted image

Drug teden pa se grem prijavit na zavod, nimam službe trenutno, se mi obeta šele v decembru. Elina pa z decembrom v varstvo k Martki. user posted image user posted image

Fajn bodite, papa!

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
15.10.2009 8:33:41   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mi imamo danes posvetovalnico.

Jah počasi se bom morala začet zanimat za službo, sej prošnje pa življenjepis imam sestavljeno, malo upam, da dobim kako nadomeščanjr porodniške, ali pa kao stalno službo, sem si zadala cilj pa ga bom poskusila uresničit tam novembra pa začnem.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
15.10.2009 12:47:46   
Lolita23
Evo mi smo iz posvetovalnice:

Tjaša je dobila toliko pohvala na račun, kak dobrovoljček je da je mami danes zrasel greben velikosti kameljihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Podatki

8000g

68 cm
(nič zrastli).

Naslednjič enkrat po novem letu moram poklicat.

Drugače pa danes postanem varuška svaku za 1 teden hahauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
15.10.2009 13:52:01   
katja_p
user posted image  Tjaša!

NO, jaz sm poklicala P. In mi je sestra rekla, da naj sama ocenim, če jo čem pripeljat, da imajo ful bolanh otrok, da se ne bo kaj nalezla, glede na to, da ni bolana.

In je ne bom peljala. Bom počakala do pon. Če se ne umiri, jo peljem. Oz. če se bo spremenilo razpoloženje al pa da ne bo htela jest, jo naj pripeljem.

Ena mi je rekla, da lahk, da je od umazanih rok, ko vse prijemajo pa to ...  6. bolezen smo preboleli, tak da to ni, vročine nima ... pa obrazu nima pikic - sam po telesu user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
15.10.2009 14:37:57   
Lolita23

user posted image  Tjaša!

NO, jaz sm poklicala P. In mi je sestra rekla, da naj sama ocenim, če jo čem pripeljat, da imajo ful bolanh otrok, da se ne bo kaj nalezla, glede na to, da ni bolana.

In je ne bom peljala. Bom počakala do pon. Če se ne umiri, jo peljem. Oz. če se bo spremenilo razpoloženje al pa da ne bo htela jest, jo naj pripeljem.

Ena mi je rekla, da lahk, da je od umazanih rok, ko vse prijemajo pa to ...  6. bolezen smo preboleli, tak da to ni, vročine nima ... pa obrazu nima pikic - sam po telesu user posted image

Upam, da izgine, kaj pa od kakega mila, Tjaša je imela na Niveo podobno rekacijo, no in na Bubchen.Pa sem jo kar z hladilnim mazilom mazala po tistem in je šlo.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
15.10.2009 14:55:59   
urška13
najprej lepo dobrodošle nove članice, sploh ta prijazneuser posted image user posted image user posted image

katja_p upam, da bo res potrebna le menjava kremice pri Tjaši

bethany uživaj zadnji uradni dan porodniške, upam, da ni premrzlo v avstriji

alenkaG28 sem upala, da bom ujela oddajo na radiu, pa sem žal malenkost zamudila. tak da bi bilo res fajn, da prilimaš link. samo povej, kje ga najdemo.

lolita23 user posted image za posvetovalnico

naš mali je vmes dopolnil 7 mesecev in je tak fajni, ful se smejka in vedno manj joče, zelo pridno je tudi gosto hrano. samo ne uspe nama ukinit kakšnega obroka dojenja, čeprav poje kar veliko goste hrane. še vedno zna namreč zaspati le ob dojenju. to je ugodje na kvadrat. mu začne kar učke okrog obračatuser posted image
kako je pa vam uspelo? in koliko gh naj bi recimo pojedel, da lahko ukineš kakšno dojenje. naš je nenasiten, tako pri gh kot pri dojenju.
sploh ponoči bi se kar naprej dojil. in ne vem več, a so to res samo zobje? trenutno bode ven ta tretji.
kaj ste začele dodajati pri 7? jaz razmišljam o jogurtu, rumenjaku in piščančku? je to ok? do sedaj sva jedla le sadje, zelenjavo, polento, riževe kašice.

v sredo bova poskusila priti v tuš, če ne bo ravno spančkal. kako dolgo ste bile pa zadnjič? do 12h ali dlje? da vem, kdaj se nama najkasneje še splača od doma.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
15.10.2009 15:11:40   
Lolita23
Naša bo v nedeljo 7 mesecev ukinila sva kosilo in pop. malco, pa jutranjo malico imva poleg dojenja sadje.Mah jaz sem kar po občutku ukinjala, pa je tudi jedec.user posted image Drugače Tjaša je že jedla piščančka trenutno sva na zajčku, pa ribe sva poskusile.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
15.10.2009 16:47:36   
urška13
Lolita, jaz imam občutek, da naš trenutno poje dovolj gh, da bi lahko ukinila 2 dojenji. danes mi je uspelo ukinit eno dojenje. samo če je pa zaspan, pa ni važno, koliko gh je 5 minut prej pojedel. takrat imam občutek, da poje preveč.
sedaj razmišljam, da bom zamenjala ure hranjenja, da bo dobil dopoldansko malico in kosilo kasneje, ko se bo naspal in ne prej, kot sem delala sedaj. danes sem mu dala kosilo po drugem spanju in se potem nisva dojila. ker poje pa res toliko gh, da se vsi čudimo od kod kar naenkrat takšen tek:)))

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
15.10.2009 19:07:32   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

Lolita, jaz imam občutek, da naš trenutno poje dovolj gh, da bi lahko ukinila 2 dojenji. danes mi je uspelo ukinit eno dojenje. samo če je pa zaspan, pa ni važno, koliko gh je 5 minut prej pojedel. takrat imam občutek, da poje preveč.
sedaj razmišljam, da bom zamenjala ure hranjenja, da bo dobil dopoldansko malico in kosilo kasneje, ko se bo naspal in ne prej, kot sem delala sedaj. danes sem mu dala kosilo po drugem spanju in se potem nisva dojila. ker poje pa res toliko gh, da se vsi čudimo od kod kar naenkrat takšen tek:)))

Ja jaz sem kar nehala, mi je mal blo hudo, ker je fajn dojit, ampak enkrat moraš, pa od takrat nisem imela še občutka, da se ne bi najedla.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
15.10.2009 20:22:24   
katja_p
Smo že izvedeli: gre po vsej verjetnosti za virus, t.i. bolezen ust, dlani in stopal ... nč resnega, pač v nekaj dneh zgine. Tud če greš k dohtarju, nč ne dobiš.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
15.10.2009 22:05:21   
blue eye
se nahitro oglasim

Pravkar iz promocije. sem oddelala 11 ur, vas mal prebrala

SAHARAY - ja jst si želim 3, pa mislim da moj tud, 2 pa vsekakor. Od mojga sestrič zdle pričakuje 5 otrokauser posted image user posted image user posted image , to je pa zame preveč.

KATJA P - user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tjašo

BETHANY - želim ti karseda najlepši zandji dan in uživaj s svojo princesko 500 na uro

LOLITA - Bravo user posted image user posted image user posted image  Tjašika

Mi mamo pa v torek posvetovalnico in me kr mal zanima kolk smo veliki in kolk tehtamo, ga nisma od 6 mesecev nič tehtala in merla.

Nič grem zdj spat, ker vidim že kar dvojno tako sem utrujena.

Aja, profesor sprejel in pohvalil teoretični del diplomske ki sem ga včeraj oddala in dal zeleno luč za izdelovanje praktičnega dela, sem tako vesela.

pr nas mamo pa nespanje, nehranjenje, nerazpoloženje za ničesar........bom rajši kr nehala, ker enostavno ne veva kaj mu je....skor kriviva te zobke ampak jih kr ni no. SAm zgornje dlesni si pa tako žuli da ma že čist rdeče. bomo vidl

no zdj pa res grem spat

aja še neki, na tehtnici je spredaj 5..... jjjuuupi, zdj pa res končam

lp

< Sporočilo je popravil blue eye -- 15.10.2009 22:07:46 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
15.10.2009 22:34:06   
Bethany
Čer,

še na hitro nekaj od mene... preden grem v mižule. Predvsem pa pod kovter, ker me ful zebe. že cel dan. Tale nenadna ohladitev ni nič kaj prijetna za nas zmrzljivčke. Pri vsem tem pa me najbolj moti to, da imam skoz ledene roke in si ne upam Eline veliko prijemat. Pa skoz me skrbi, če jo kej zebe, ampak zgleda tega nima po men, je vedno topla. user posted image user posted image

Blue eye, super za kilažo, super za diplomo, super za delo. Ekstra pridna si, res... user posted image user posted image

Nas je danes presenetil tretji in četrti zobek, pa še to bi zgrešila, če ne bi slučajno Elina gledala v zrak in se smejala, da sem vidla neki svetlega in že kar precej ostrega. Očitno ni danes ven pogledal, ampak že kak dan ali dva prej...

Urška13, za GH si spraševala, kaj pri sedmih mesecih... Mi smo takrat že jedli jogurte, skute, kruh, od mesa pa perutnino in občasno kako govejo juhico. Tak da kr pogumno naprej... Z jajčkami js kr malo čakam, jo je že probala, ampak ni na rednem jedilniku. Ne vem... so različna mnenja glede tega.

Glede srečanja, prejšnjič smo kr potegnale do 12. ure, se mi zdi... Urška13, če vama z J. uspe, pridita!! Pokliči prej, ko bosta zrihtana, pa ti javim kako in kaj, če se ti še splača pridet. Ok?

Zdej pa res spat... papa!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.10.2009 9:10:13   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Jaz letim naprej, sam me zanima Blue eye kdaj imate jutri odprto za ribe kupit, jih rabim za nedeljo?????

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
16.10.2009 12:53:01   
alenkaG28
No, ko bom uspela usposobit spletno stran v tej meri, da bo medija player delal posljem link, ker trenutno mam posnetek se kar na kljucku, na facebook ne gre, ker je kobajagi preveliki...no drgac bom pa tko ob petkih na 14 dni mela oddajo ob 16:00 strokovnjak svetuje...prva je 23 tega meseca, tko da bo priloznosti se dovolj...

Jaz bi tudi mela 3, pa je moj reku da lahk tud 4 ko bom zaposlena. In tale sluzba ni prav nic lustna stvar, ker se ze 2 leti in pol trudim da bi nekaj dobila pa nic, srec mam se status studenta, da mam vsaj neki ugodnosti.

Glede goste hrane pa...pri prvem sem full kopmlicirala in sem ga 6 mesca dojila pol pa kasice itd, in je v sunku nehal jest mlek, pa presel na gosto, sam je izbircen da dol pades. Pri tamali pa sploh nisem komplicirala, niti z uvajanjem, niti s pravili. Prva hrana, ki jo je dobila je bil sladoled :) (tolkok o odgovornosti mene) pri 5 mescih - pac poletje kaj cmo, pol sem pa tisto kar smo mi jedli, ce je pokazala zanimanje, dala. Pa se mi je do vrtca (z 11 in pol je sla v vrtec) dogajalo, da je vsak obrok jedla polno, npr. kosilo. dve sefli juhe, seflo krompirja, solato, kr konkreten konc mesa in se sladico, pa je potem se na polno sla na zizo...je vse, non stop, velika je 87 (pri letu in pol), tezka pa mal manj kot 10 kg. Tko, da iz mojih izkusenj, manj kot kompliciras lazje je pri hrani. Sicer smo pri nas bolj nori na sadje in zelenjavo, kot na mes in ne maramo prevec slano in pikantno, tko da ni bilo potrebno prilagajat hrano. Ce ima katera res kaksne tezave s tem, kako iz dojenja na GH, se lahko oglasi pri moji svetovalki in bosta osebno predebatirali vse variante, kar vcasih je kr tezko...etola link http://eteos.si/index.php/terapije-in-svetovanja/svetovanja.html, je brezplačna pa se full zavzame. Pride pa tud to sredo na ona srečanja, ko jih mam ob sredah. In smo ze pri srecanjih...bom videla kako dolgo bom v mestu na svojih in pol bom priletela k vam...upam, da boste še tam!!!

KG tema,Blue Eye in kako ti uspe spravljat kg dol?user posted image Men je to nočna mora, ker imam kup alergij morm pazit ktero dieto naj imam, jem ze tko skor nc in kdaj sem nazadnje na tehnici videla 5 na prvem mestu tud ne vem user posted image (OK vem, pred 5 letim, preden sem prvic zanosilauser posted image ).

Aja, ve ktera za pilates ali jogo ob primerni uri in za primerno ceno? Pri men jo sicer imajo (link za interesente..., http://eteos.si/index.php/delavnica-skrbimo-za-vitalnost-telesa-in-pronost-duha.html) ampak ...ne morem zraven telovadit in si morem iskat drugje.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

TV
Lelly28 RR

koliko časa dnevno vaš otrok gleda TV?

ne gleda (premajhen) (20%)

do 30 min (60%)

1-2h (0%)

več kot 2h (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!