Bethany
|
Čer, no, hvalabogu, da še kej napišete, sem že mislila, da bo kr sameval tale forum, in če ne čvekate, se men tud ne ljubi pisat. Na kratko, blue eye, glede prošenj, js imam sestavljen tabelarni življenjepis, ti ga lahk pošljem in ga uporabiš za vzorec, potem pa še en dopis, kjer bistvu na kratko opišeš sebe in svoje izkušnje, znanja in želje. Pošlji mi na zs privat mejl. Gel proti komarjem: mene tud zanima zakaj gel, sprej se mi zdi bolj enostaven... morem js tud nabavit, to imajo v Pikapolonici, ane? Čeprav zaenkrat nimamo problemov s komarji, doma imam raid za v vtičnico in že res kakega slišim, da brenči, vtaknem not. Pa je mir. Drugače pa nas neki ne napadajo... na srečo. Plazenje: aha, pol lahk čez kak mesec in pol pričakujem prve plezalne podvige pri Elini. Ko pa kravice pase, pa že sedaj dviguje ritko in se postavlja na kolene, ko hoče kaj doseči. Danes se je celo v sedeči položaj dvignila iz ležanja na hrbtu na takem mini poušterčku in če si ji noge pridržal. Je naredila trebušnjak in hop v sedenje. Danes mi je Katja pisala sms, da ji je tamala na morju skoraj dehidrirala. Podrobnosti ne vem, mislim, da je vse ok, ampak ful je pomembno da tamali res dosti pijejo. Js ELino že navajam na uno flaško s posebnim cucljem za pit, in počasi napredujemo. JE pa tudi vsaka plenička ful polna, tak da če ful lula, verjetno tudi dost tekočine dobi, ane?? Muklla, glede tortic, enkrat sem že pisala, da jih moja sorodnica peče, ful dobre, profesionalne za ugodno ceno. In take za otročke. Oblike medvedkov, žabic ipd. Če želiš ti posredujem kontakt. Ja, Sladki toni ima dobre, verjamem da so cene kar konkretne. Suzy, kam greste v Logarsko? Kje boste spali? Mi smo lani za en vikend šli v Dom planincev, je bilo super. Ugodno in dobro. Dost je blo z moje strani... grem en film pogledat, pa spat. Jutri dopoldan pa na izlet v LJ, na artmarket mal pogledat.
|