|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
10.7.2009 7:41:48   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

ahoj

....
morm vam pokazat na kaj crkujem jaz že cel dan od smeha...nežka dobla zobke hehehe doool padeš

user posted image

user posted image user posted image user posted image svetovno! kaj to je duda?? user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.7.2009 9:09:07   
sahary
ne je bla lizika zdaj so samo še zobje ostali
ne vem kak namontirat na dudo hehe

drgač pa so meli še vampirske sam tak žleht pa spet ne morm bituser posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.7.2009 11:45:30   
urska25
Sahary ful dobra fotka.

Glede obrnjenega življenja na glavo ste pa res lepo napisale. Res se ti obrne svet na glavo, ampak je potem toliko lepši. Jaz si ne predstavljam kaj bi počela sama zdaj,ko sem okusila radosti materinstva.

Sahary vi se imate pa prav lepo, jaz če sem odkrita,če bi me pred prvo vprašali če bi imela veliko otrok, bi bil sigurno odgovor neeeeeeee,sam enega. Tudi ko sem rodila in je bilo hudooooooo sem rekla nikoli več, no in ker se zarečenega kruha poje več kot pečenega smo dobili še eno. Kar na enkrat me je prijel da bi imela še enega. Zdaj pa če sem odkrita bi pa še kar imela enega.  Pri drugem otroku toliko bolj uživaš,ko ni več tiste nesigurnosti, ko itak že vse obvladašuser posted image . Tako da se mi zdijo velike družine super. 

Veste kaj me zanima, kako zaščitite otročke pred piki komarjev, mi imamo grozne probleme s tem, se mi zdi da nič ne pomaa, našo Laro imajo pa tako zelo radi komarji, pol pa ima take velike rdeče fleke. user posted image

Sem ponosna mamica dveh princesk

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.7.2009 13:23:06   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: urska25

Veste kaj me zanima, kako zaščitite otročke pred piki komarjev, mi imamo grozne probleme s tem, se mi zdi da nič ne pomaa, našo Laro imajo pa tako zelo radi komarji, pol pa ima take velike rdeče fleke. user posted image

Zanzza Chicco...super zadeva. Našega na morju niso nč pikali, pa sem ga ćist mal namazala, pa na natur bazi je. Gel ne sprej. Gel je boljši. Aja, pa po odejici ali pižamici sem malo tko si roke not obrisala in jih ni bilo zraven.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.7.2009 13:29:52   
blue eye
NArobe obrnjen svet - ja je res, sam ga ni lepšega kot biti mama, jst sem za 4 otročke, moj pa bi mel sam 2, je reku mogoč 3. SAm mava tega tako rada in nama je svet polepšal za nešteto %, sploh se ne da opisat občutkov ko rodiš novo življenje. Jst sem si že odkar pomnem fuuuuuulllll želela otroka.

Jst bi pa rada začela pošiljat prošnje za delo okrog, pa se kr ne znam lotiti življenjepisa. A ima ktera kake napotke, Bethany - ti vem da si nedavno pošiljala.Prosim za kak nasvet.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.7.2009 13:33:17   
blue eye
mi mamo pa zadnje 4 dni nor ritem spanja ponoči, jst ne vem a je polna luna vplivala nanj, prespal je pol dneva, potem je spal pa eno noč od 21-5, drugo od 21-7, tretjo od 21-3, dans od 21-4. zdle mi spi pa že 3 ure, pa kr nč ne kaže da bi se zbudu.Verjetno ima že polno glavo tega julijskega vremena, pa se je odloču da ga bo kr prespal....sej prav, pa men ostane več časa za pospravljanje in likanje.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
10.7.2009 13:41:22   
suzy124
Dober dan

Maj bo v ponedeljek star 9 mesecev in je pravi migec, zdaj sploh noče več sedet na miru in se igrat ampak skoz nekam lezeuser posted image user posted image user posted image .

Tudi mi zaenkrat delamo ture od pol ure do 45 min, bomo pa verjetno ta teden kaj več ko imamo namen iti v Logrsko na krajši dopust.
Imamo pa tud boljši rukzak, saj ga imamo namen dosti uporabljat zdaj čez poletje. Imamo pa ga od Lafume in je super za nosit.

Včeraj sem mu kupla prve čeveljčke, ker se je začel malo postavljati na noge.

sahary fulll dobra slikica

Dali* kje pa kupš ta gel za komarje?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
10.7.2009 14:16:10   
sahary
dali zakaj je gel boljši? a ni spreja lažje nanašat? ker že tak čez dan no vsaj naša dobi od bubchena 50 faktor...pol pa da bi še ta gel mazala...in ja mene tud zanima kje se kupi pa kolk stane znajo kr navit cene ker vem da za vse ostale stvari proti komarjem piše da ne smeš mazat/sprejat otroka pod dve leti

ja za fotko se pa kr ne morem nehat režat
lastna mama mi je rekla da sem hudobna (kao da je nežko kej bolelo...mislim...)

aja naj povem da pri taprvem se svet obrne
pri tadrugem je tud velika razlika
pri tretjem ni več neke razlike,sploh pa ni več kompliciranja
pri četrtem pa sam še en "talar" pristaviš na mizo pa prejšnji trije so straaašno navdušeni

hja čedalje bolš mi gre ,upam da se bom ustavla pri petem, kot sva načrtovalauser posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
10.7.2009 15:48:04   
Muklla
Pozdravljene babike. Rabim vašo pomoč. Nisem iz Celja, včasih pa sem živela v okolici le-tega. Naša biba bo kmalu praznovala prvi rojstni dan in bomo praznovali pri mojih starših. Sedaj pa imam vprašanje. Kje ve naročate torte? Menda je fajn Sladki Toni, pa se mi zdi cena preveč napihnjena. Zelo bom vesela, če mi boste pomagale.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
10.7.2009 20:54:14   
Bethany
Čer,

no, hvalabogu, da še kej napišete, sem že mislila, da bo kr sameval tale forum, in če ne čvekate, se men tud ne ljubi pisat. user posted image

Na kratko, blue eye, glede prošenj, js imam sestavljen tabelarni življenjepis, ti ga lahk pošljem in ga uporabiš za vzorec, potem pa še en dopis, kjer bistvu na kratko opišeš sebe in svoje izkušnje, znanja in želje. Pošlji mi na zs privat mejl.

Gel proti komarjem: mene tud zanima zakaj gel, sprej se mi zdi bolj enostaven... morem js tud nabavit, to imajo v Pikapolonici, ane? Čeprav zaenkrat nimamo problemov s komarji, doma imam raid za v vtičnico in že res kakega slišim, da brenči, vtaknem not. Pa je mir. Drugače pa nas neki ne napadajo... na srečo. user posted image

Plazenje: aha, pol lahk čez kak mesec in pol pričakujem prve plezalne podvige pri Elini. user posted image Ko pa kravice pase, pa že sedaj dviguje ritko in se postavlja na kolene, ko hoče kaj doseči. Danes se je celo v sedeči položaj dvignila iz ležanja na hrbtu na takem mini poušterčku in če si ji noge pridržal. Je naredila trebušnjak in hop v sedenje. user posted image user posted image

Danes mi je Katja pisala sms, da ji je tamala na morju skoraj dehidrirala. user posted image user posted image Podrobnosti ne vem, mislim, da je vse ok, ampak ful je pomembno da tamali res dosti pijejo. Js ELino že navajam na uno flaško s posebnim cucljem za pit, in počasi napredujemo. JE pa tudi vsaka plenička ful polna, tak da če ful lula, verjetno tudi dost tekočine dobi, ane??

Muklla, glede tortic, enkrat sem že pisala, da jih moja sorodnica peče, ful dobre, profesionalne za ugodno ceno. In take za otročke. Oblike medvedkov, žabic ipd. Če želiš ti posredujem kontakt. Ja, Sladki toni ima dobre, verjamem da so cene kar konkretne.

Suzy, kam greste v Logarsko? Kje boste spali? Mi smo lani za en vikend šli v Dom planincev, je bilo super. Ugodno in dobro.

Dost je blo z moje strani... grem en film pogledat, pa spat. Jutri dopoldan pa na izlet v LJ, na artmarket mal pogledat.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
10.7.2009 20:56:45   
Dali*
Chicco proti komarjem....V pikapolonici je klubska cena 5,30€ ali 6,20...neki tazga mam v spominu. Prijateljica, KI JE ŽE LANI TO UPORABLJALA MI JE PRIPOROČALA GEL, KER SAMA JE IMELA SPREJ IN NATO GEL. gEL IMAŠ DLJE ČASA, PA JST GA DAM ČIST MAL NA PRSt IN MU DAM ENO PIKICO...joj sori za velike crke...na čelo, na vrat...skratka ne pretiravam z nanašanjem in je lažje za nanašat, ker sprej se razprši......sicer pa po želji...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
10.7.2009 22:09:11   
urska25
Dali hvala, bom šla jutri kupit, danes smo bili zunaj samo 15min in jo je spet pičo eden. Imamo pa Auta family sprej pa nič ne pomaga. Notri pa imam jaz tudi raid za vtičnico in pa mreže na oknih, tako da notri ni problema.

Bethany veš kok je luštno ko začnejo plazit, naša Lara je pozno začela, okoli 10meseca. Sam zdaj jo imaš pa povsod polno, na tleh ne sme biti nobene droptinice, ker vse nese v usta, na vseh vratih,predalih varovala,ker drugače je vse zunaj. Vrata WC-ja obvezno zaprta,ker je voda v WC-ju itak najbolj zanimiva, še posebaj če dam noter v kotliček ono tableto in je pol modra ali zelena. Skratka pestro. Jaz ful uživam,ker nisem vajena tega,saj Nina ni plazla, je tak čas ko je zdaj Lara že veselo hodla okoli. Lara pa zgleda še nebo kmalu, se ji ne da, pa boji se spustit. Prehodi pa celo stanovanje ob opori.

Glede dehidracije je pa treba zdaj res pazit da dovolj pijejo. Tudi tiste ki dojite je bolje da dodajate vodo,čeprav v posvetovalnici pravijo da ni potrebno. Kolegici je sinček pri 6mesecih dehidriro lani, tok je bil bogi da sta v bolnišnici pristala,kljub temu da mu je skoz ponujala dojko, se ni dovolj napil. Vode mu pa ni dodajala. So ji pol rekli v B da mora spiti saj 2dl vode+dojenje kadar je zelo vroče.

Zdaj grem pa spati počasi, lep preostanek večera.

Sem ponosna mamica dveh princesk

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
10.7.2009 23:52:13   
sahary
sicer se veselim vročine ampak me je kr malo strah...naša babnca spije do deci čaja na dan pa še to z muko..mi kr cucelj z jezičkom ven potiska... pa ni važno , ta okus, drug okus, brez cukra pa sploh ne....edino da je že mal nervozna in da je lačan, pol mi ga na mah spije deci sam seveda pol pa v jok ker ni sita...upam da bo pila, enim kolegicam pa do litra pri teh mescih spijejo...3dcl ponoči, čeprav ponoči ni faj ker so pol čist polulalni

ja jst bom tud kupla tole proti komarjem, sem mislila da je dosti dražje
kaj ta raid za vtičnice res deluje??? pa nič vas glava ne boli??? ker jih poznam kar nekaj ki so po nekem času opazle da jih glava boli kadar je vklopljena zadeva na elektriko proti komerjem. kaj pa muhe? se tudi ne zadržujejo v prostorih kjer je vklopljeno?

blue eye želim vama dooolgo in lahko noč

bethany...jaz pravim da je ful fajn tam od 4-11h mescov
potem pa počasi shodijo...in se ti svet strašno upočasni, boš vidla.... ker veliko jih noče več vozičku okol ampak peš! in seveda je ogromno zadev po tej poti ki jih morajo videti, prijeti, okusiti..fajn kadar maš čas. kadar bi pa rad kam prišel je pa muka
men je pri otroku "najhujše" obdobje tam nekje od enega leta ko shodi pa do 2,5
ker si ne da nič dopovedat, nič se ne moreš zmenit pa najdejo izključno nevarne situacije...stopnice...robove, vtičnice, splezajo za čas posla na kavč pol pa dol padejo... no mi sicer nismo imeli nobene omembe vredne nesreče
aja mogoč eno zabavno, ko je tasrednji jedel v svojem (lesenem) stolčku za mizo, pa je fuuul kihnil -in mu je glavica tako omahnila naprej da je vsekal po robu mize pa mel kak teen res konkretno buško na sredi čela, no zabavno je zdaj, takrat seveda ni blo

ja in wc mora it pod ključ
bom kdaj drugič napisala kaj je naredil naš tamali ko je bil ene 2 leti star

pa lep vikend vsem

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.7.2009 1:35:24   
_kathy_
Holja!
Zdej se pa res ne grem več tega učenja!!!user posted image user posted image user posted image
Ju3 gremo u MB na rojstni dan. Od bratranca sinček bo upihnil 1. svečko!user posted image In bo baje oh in ah čaga. No, o tem bom poročala ju3 ...
Zvečer imava pa z lubijem namen it s kolegi prvič po rojstvu Gala "skupaj ven". Tako da gremo via Laško.user posted image Upam, da bo Gal zadovoljen s flaško.user posted image - opa, kar rima seuser posted image user posted image

Mi2 že od kar so bili vroči dnevi (kje so že???!user posted image user posted image ) pijeva poleg zize in ostale hrane čaj. Mi ga na dan spije tudi po 3 dcl. Zato mi pa potem tudi tako pridno lula (sploh, ko mami odvije pleničkouser posted image ). Pomembno pa je tudi za blato, da slučajno ne pride do zaprtja zaradi dehidracije.

Grem u toplo posteljo (sredi poletja me zebe!!!user posted image ) ... v nedeljo pa finiš do ponedeljka, da odpišem še ta zadnji izpit, potem pa možgane na off!user posted image user posted image user posted image
Nočko

Se opravičujem za čas ... sem pozabila ... da je že sobota in da to ne bo ju3 ampak danes!user posted image

< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 11.7.2009 1:36:21 >

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.7.2009 8:52:33   
Bethany
Jutro,

aaahhhh, od petih sem že budna, pa me že mal skup vleče. user posted image user posted image Ampak ni časa spat, bom popoldne, če bo Elina kaj oddremala.

Raid, men je super. Res odganja komarje, kakega glavobola pa men ne povzroča. Zdaj ga nimam vsako noč vklopljenega, samo takrat, ko že slišim kako zoprno brenčanje. Prejšnja poletja pa obvezno vsak večer noter in vsako jutro ven, pa tudi ni bilo nekih vplivov na počutje ali glavobol. V bistvu še nisem slišala, da bi koga to matralo... Proti muham pa menda ni, je treba kupit enega drugega, ki pa še muhe zram odganja.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.7.2009 11:23:25   
suzy124
Dober dan

Bethany če ti dviguje rit na vseh štirih bo mogoče še prej začela plezat. Naš je potem kr kmalu začel, je pa res da je tud dost na tleh.
Gremo v kamp v Lučah, potem pa se bomo potepali naokol. Plan imama za Veliko planino, pa Okrešelj, pa mogoče Raduha, pa Robanov kot. Boma sprot prilagodila, odvisno kako bo tudi Maju kaj odgovarjalouser posted image user posted image user posted image

Kam pa ste šli kaj oziroma kak predlog kje je kaj zanimivega?

Drugače pa komi čakam da malo menjam ta vsak dan in okolje, upam sam da vreme zdrži, zaenkrat je napoved kr vredu.

Raid doma tudi jaz uporablam tega za vtičnico na tabletke, imam paeno tabletko za dva ali tri dni, vštekano imam pa samo ponoč.Letos še sicer nisem rabla, ker še nismo imeli komarjev.
Jaz sem sicer za Maja že kupla tak baterijski odganjalec komarjev(velikost vžigalnika) in bi naj deloval na pikajoče žuželke z ultra-visokimi frekvencami v radiju 6m.
Bom pa če mi bo čas dopuščal še šla po tist gel če slučajno to nebi delovalo.

Zunaj sem lani uporabljala tisto špiralo ko prižgeš in je tud kr učinkovita.

Tako zdaj pa grem mal pakirat, ker bo letos tega kr dost več, ne vem pa še kako boma v avto naložla, imama že sam kamp opreme kr nekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.7.2009 17:36:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Dober dan

Bethany če ti dviguje rit na vseh štirih bo mogoče še prej začela plezat. Naš je potem kr kmalu začel, je pa res da je tud dost na tleh.
Gremo v kamp v Lučah, potem pa se bomo potepali naokol. Plan imama za Veliko planino, pa Okrešelj, pa mogoče Raduha, pa Robanov kot. Boma sprot prilagodila, odvisno kako bo tudi Maju kaj odgovarjalouser posted image user posted image user posted image

Kam pa ste šli kaj oziroma kak predlog kje je kaj zanimivega?

...

Logarska: ja, si v bistvu podala že kar nekaj zanimivih idej. Za bolj konkretne ture z rukzakom bo Okrešelj in Raduha, za turo z avtom je fajna panoramska cesta, ko greš proti Pavličevem sedlu, samo da kmalu zaviješ desno in je taka luštna pot naokoli, dol prideš pa v Solčavi. Na vrhu pa vidiš vse tri doline- Logarsko, Robanov in Matkov kot. Ful lepo. Prav v Logarski je pa luštna gozdna pot do slapa. Ali po cesti z vozičkom. To vse smo mi lani obhodli in obvozli, razen Raduhe. Pa v Robanov kot smo tudi šli. To bomo tudi letos, ko je solidna pot, da lahk gremo kr z vozičkom.

Skratka, ne bo vama dolgčas. user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.7.2009 19:31:34   
urška13
martka pošlji mi e-naslov na zs, da ti pošljem slikce iz mcc-ja

lep vikend vsem

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.7.2009 20:16:55   
blue eye
ena nova trgovina z otroškimi oblačili - 50 % popust

http://www.t-a-o.com/EN/fashion-baby-girl/dresses-12,55.html

mislim dajo majo v LJ   ce in v žalcu

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.7.2009 20:59:42   
urška13

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

ena nova trgovina z otroškimi oblačili - 50 % popust

http://www.t-a-o.com/EN/fashion-baby-girl/dresses-12,55.html

mislim dajo majo v LJ   ce in v žalcu

kje natančneje naj bi imeli te cotke pri nas? iz francije je sicer 18 evrov poštnine, kar se pa že ne splača. so luštne, predvsem za punčke, pri fantkih me je malo razočarala odsotnost barv

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.7.2009 21:41:03   
tadeja81
dober večer!

vau ste bile pridne, dons je pa blo kr nekaj za prebrat.

ful luštne cotke, mene tud zanima kje natančneje se jih da kupit?

mi pa jutri praznujemo pol svečke na user posted image , pa še  fino vreme napovedujejo, tak da bo luštno zunaj.

lep večer še naprej

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
12.7.2009 22:05:23   
Bethany
A danes pa spet nič dogajanja tle gor... Ja, se pozna lepo vreme... Končno poletje! Jutri do 30 stopinj! user posted image user posted image

grem spat... lahko noč!!

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
12.7.2009 23:30:24   
sahary
ja jaz tud komaj čakam vroči jutri!!!

tadeja81 čestitke za pol leta!!! Mi pa danes 4m!! madonca je šlo mimo ko vlak....

jaz sem si že pripravila oblekco za jutri, naravnost obožujem obleko s celega kadar je vroče, se mi zdi da me celo prepiha spodaj
no pred prvim porodom so ble glih tolk da so štekar pokrile (hehe moj ma take izjave) zdej pa so do kolen, sploh zarad pripogibanja krajša dolžina ne pride v poštev
ampak gledam, tudi mlade punce da najraj nosijo kake vroče kratke hlačke al pa oprijete do kolen?? nič več kril?? sploh pa ne oblekc s celega
ne vem no čist smo dobesedno vzele da nosimo hlače doma user posted image

opažam da sem porabla malo ali bolje rečeno nič parfumov odkar mam mojo babiko
kaj ve še kaj uporabljate parfume?

no sej...strandard, ko jst pišem je ziher tam nekje okol polnoči
nočko

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
12.7.2009 23:31:53   
sahary
aja kaj pa razprodaje, greste kaj? če veste kje je ta trgovina bi se priporočala, jaz moji najraje dam oblekce gor (7 let hlač je blo dovolj)

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
12.7.2009 23:32:05   
_kathy_
Ojla!
Včeraj smo šli na r.d.- Žiga je imel 1. r.d. Bilo nas je enih 60! To je po mojih pojmih ful preveč. Gal je bil od vsega vrišča kr živčen. In potem gremo domov, pa Gal ful u jok. Tko da ga je ati cartal, jst sem pa vozila. Bil je ful vroč. Ko pridema domov, smo poskušali zaspat in po več kot uri matranja, nam le uspe. Moja ati in mami sta ga prišla pazit, mi2 pa sva šla u Laško. Potem pa se z mamico menim in mi je povedla, da je ful nemiren, da ne spi trdno in da se ji zdi, da ima vročino. Hitr sva šla domov, sva mu z ušesnim termometrom izmerila, a ni bilo vročine. Že popoldan sva mu merila, pa ni bilo nič. Potem pa smo spet poskušali zaspat, pa se lubi spomne, kaj če bi mu izmerila pod pazduho. In imel je 38, 5 °C. Smo šli k dežurnem, ta pa nas je poslal, zaradi visoke temp. (39, 4°C) kar na pediatrijo. Tam mu pa spet na ušesni term. ni pokazalo vročine. Ni možno, da bi u 5 min padla za toliko?! In pridejo z drugim term. pa je res imel vročino. Tako sva ostala noter na opazovanju. Vročine ni bilo (?!) in sva popoldan šla domov. Doma pa mu spet izmeriva, ušesni zataji, pod pazduho pa je imel 39 °C. Pa sva ga okopala ter dala svečko. Upam, da bo boljše.
Sedaj sem zaradi bibe 2 x jokala. Ko sem rodila sem tko jokala celo noč - od sreče, ko sem v posteljico gledala to malo štručko in se spraševala kako je mogoče, da je to bitje raslo v meni in potem prišlo kočno u moje naročje. Nepopisno lepi trenutki.
Včeraj, ko mi je pa sestra rekla, da ga naj slečem in da ga bodo na sprejem pripravili, sem pa tkooo jokala iz žalosti, strahu ... Ne morem tega opisat, ker mi je blo neznansko hudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.