|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
7.7.2009 19:25:20   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

katastrofa od vremena, pa ful se je shladilo.drug teden pa spet vročinski val.uf še dobr da smo kupili klimo.user posted image

nas pa še čaka ta nakup klime, gagamo v stanovanju ko je podstrešno ko norci, 26-27 stopinj mamo, glih dans sma kupla stenske ploščice za kuhno in si izbrala talne ploščice za stopnišče.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.7.2009 19:26:44   
blue eye

bethany jantarjeva verižica pomaga pri izraščanju zobkov.polniš jo na dopoldanski sončni svetlobi in jo daš otroku gor čez dan, ponoči pa snameš.več pa si poglej na naslednji povezavi

http://www.jantarnakit.com/index.php

glede mazila imam pa jst gel Dologel iz zeliščnih lekarn in je super.dobi se tudi Calgel iz navadnih lekarn, iz Mullerja mazilo pa ne poznam.

Alina mi dons že drugič spi, prvič eno uro zdej pa že eno in pol.kaj se kaka luna bliža???

jst mam calgel pa nč ne pomaga

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.7.2009 19:28:03   
blue eye

evo ravno sm dobila poziv za razvojno ambulanto, naslednji ponedeljek.

midva jo mava pa okol 21.7, še čakam poziv.

kaj pa je blo narobe da sta mogle it v razvojno.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.7.2009 19:30:12   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Tadeja, a imaste modro-pisan voziček, mogoče?

No, jst bi se pa mogla učit ... imam u petek en izpit, pa še nism zapiskov našla user posted image , u pondelk pa drugega. Pa sm za tega dans mal snov gledala. Imam 150 listov, sam pifl ... ne vem, če se bom jst to kdaj naučila. In potem tuhtam ... in u eni uri predelam boge 3 liste. Katastrofa!!!!!user posted image user posted image user posted image Sm tak jezna, da grem kr spat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, jst se tud kr ne morm spravt k tej diplomi, včeraj zvečer sem pisala dve uri in kr nč ni šlo z glave, kaj šele da bi kak konkreten stavek napisala, kr neki no. kok mi je žalč da nism napisala pred rojstvom k sem mela tak zagon.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
7.7.2009 19:31:03   
blue eye
kok je pa kej z GH - kaj kej devate za jest svojim malčkom, men že mal zmanjkuje idej, pol pa kr Hipp odprem.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
7.7.2009 19:41:07   
sahary
oj
ja spada v rubriko saj ni res pa je
naša babnca se je odločla da jo preveč kritizam pa da mi da mal vetra menda
je najprej zjutraj v avtosedežu potem pa še v ležalki se tako nagnila naprej da če ni bi bila pripasana bi zletela ven
no pa prejle smo se z tremi bruderji vlegli skupaj na postlo, drug ob drugega pa sem si jo dala na trebuh in nas je sicer s težavo ampak nas je-opazovala!!!! je za silo dvignila glavico čeprav ne tak da bi bila oprta na rokice in bi komot gledala naokrog ampak toliko da sem videla da glavico drži, ne dolgo (minuto mogoč) pa ne glih visoko ampak saj bo..bomo tud bolj redno vadili ker je tud res da jaz je nisem neki silila če sem vidla da ji ne gre in da se muči
pa bolj ko igračke se ji dopade da kateri od fantov položi glavo v njeno naročje pol pa ona laske čuti, včasih jih celo zagrabi in pocuka...sej bo no upam da je tolk lena  če gledam je eden odmojih sinov shodil pri 10h mescih, taprvi pa šele s krepkimi 14 mesci, to je cele 4m razlike!!!

bethany sem že včeri hotla rečt pa sem pozabla...ja mela sta pa fenomenalen datum za poroko res, dve leti nazaj ane na današnji dan? to bo ziher večno držalouser posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
7.7.2009 19:50:24   
sahary
ups sem kr enter pritisnala

ja sem hotla jst tud skritizirat vreme madonca bo ja pol julija mimo pa se še kr ne more poštimat!

in kar se GH tiče, jaz ji dajem najrajekašice zaenkrat, ampak samo sadne se  mi smili da bi ji kake zelenjavne dala a ste jih kdaj probale pa saj to ne moreš jest...tiste z mesom pa še nikoli pa mam 4 otroke  nisem kupila
si ne morem predstavljat da bi dala otroku meso iz kozarčka ki ima rok kako leto ojoj bogve kaj je vse tam not...

midve bova počas začele zdaj s kuhanim in zmučkanim korenčkom+krompirčkom
potem riž s korenčkom na olivnem olju
nekako se ne morem odločit da bi ji dala kaj kar vsebuje moko....boma mogoč brezglutenske kekse kuple pa v kako banano nadrobile
ne vem kako ji naj pripravim zdrob hippov, instant ki se meša z vodo, raje bi ga z mlekom, sam se mi zdi za kravje prehitro...al bi poskusla na AM?

aja pa zdaj enkrat bom šla onga fantka gledat ko ga je ona punca rodila z danes na jutri...nisem vedela da je še med zadnjimi popadki govorila da ga bo tam pustila no potem pa ga je dobila na prsi in si je premislila

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
7.7.2009 19:55:21   
sahary
aja pa pe to
ko sem mela prvega sina res da sem bila stara 23 let ampak jaz skoraj nisem znala kuhat, žalostno ampak resnično
hotla sem povedat da je revež bil na hippu pa na kravjem mlekubolj ko ne do 18m , pa kake kašice pa rižolino,keksolino,čokolino.... pa morm rečt da ma  danes od vseh najbolj močne, zdrave in neproblematične zobe po moje zarad tolk kalcija ko ga je dobil
druga dva sta začela hitro z GH pa mata slabše zobke pri isti higieni

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
7.7.2009 19:57:56   
tadeja81
helo!

gledam memorial MJ in mal čekiram forum.

blue eye čimprej po klimo, je res fajn.
glede razvojne, sma morale it prvič pri treh mesecih, ker je dobila pri porodu bakterijo in je imela dvotirno terapijo z antibiotiki. v ponedeljek grema pa drugič, bomo vidli, kaj bodo rekli, če še moramo hodit.

gh dons mi je uspel, da je jedla sadje z malo keksa not, da ni blo prekislo.juhu.sam pol pa zelenjavnega ni hotla tolk pojest, sm ji nardila krompirček, korenček in cvetačo.

sahary user posted image za Nežo!naša naprimer še tudi ne daje nogic v usta, pa bo kmalu 6 mesecev stara, samo prime se za kolena in jih vleče proti ustom.
jst sm tud rekla, da ne mislim kupovat kašic z mesom, ogabno, tudi zelenjavne vse sama delam, razen eno sm kupla, ko smo imeli v nedeljo piknik in sm ji hotla dat, pa še ta je bla lahka zelenjava z rižem in seveda brez glutena. tudi jst sm ji kupla brezglutenske kekse, par mesecev še bom pazila na gluten, potem ji bom pa počasi začela dajati tudi tega.
jst sm tudi kupla gres (brez glutena), ki se pripravlja z vodo, pa sm ji dala z AM (no jst uporabljam Hippa), včeraj pa sm ji nardila kr z vodo pa je tud jedla. jst tudi nism pristaš, da bi ji dajala kravje mleko, sej zato pa prodajajo dodatke, ane!

šibam, lep večer še naprej

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
7.7.2009 20:23:02   
Bethany
Čer!

Najprej častim kozarec penine, ko že ravno praznujem:

user posted image

Dan je sicer minil bolj tak tak. Elina je bila razdražljiva in tečna skoraj večino dneva, js pa tudi nič kaj bolje razpoložena. Je bil pa konec dneva zato boljši, ko smo se dobili s starši in malo pojedli in popili. Takrat pa je Elina prekipevala od dobre volje. Joooj, če bi bilo dve leti nazaj tako vreme, bi kar prestavila poroko. Čeprav bi takrat verjetno drugače razmišljala. Ampak mi smo imeli večino dneva splaniranega na prostem in bi dež zelo otežil potek dneva. Recimo "foto sešn" smo imeli na njivi pšenice, v hmelju in na starem gradu. Res ne bi blo luštno z dežniki in po blatu tam skakat.

Sva pa dobila za darilo bone od Zdravilišča Laško in si boma tam privoščila kako razvajanje v dvoje. user posted image user posted image Mogoče kar konec tedna...

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
7.7.2009 20:34:11   
Bethany
Gosta hrana: ja, js tud včasih nimam več idej, kaj kuhati. Sploh zelenjavne kašice so mi problem, ko ponavadi traja nekaj minut da je skuhano pa potem spasirano, ko je pa Elina lačna, je pa zelo nestrpna. user posted image No, danes sem ji skuhala korenček, krompir in stročji fižol. Malo solila, krompir spasirala in dodala maslo in malo sirnega namaza ter pol jajčnega rumenjaka, korenček in fižol pa skupaj zmiksala. In je oboje zelo lepo jedla. Ponavadi pa nič ne kompliciram in ji dam kar tisto, kar mi jemo. Pa rada je.

Sem pa zdele, ko smo bili na terenu, imela zraven različne kašice, predvsem od Hipp-a in jih je zelo rada jedla. Sadne sploh niso problem, zelenjavne pa tudi ne. Hecno, ker ni nič slano. Doma mi noče jest, če ne solim, Hippove so ji pa čist užitne... user posted image user posted image

Ja, men tud tiste mesne ni za kupovat, mi že zgledajo bljak!! Te zelenjavne so pa men v večini všeč, kolikor sem ji probala, bi jih komot pojedla. user posted image

Aja, pa gluten ji js že dajem nekje od sredine šestega meseca. Tak da se s tem ne obremenjujem več. Edino kravje mleko mi še ni za dat. Me pa zanima, če je kaka alternativa temu mleku, recimo kako riževo ali kaj podobnega. To bi pomoje lahk jedli. Pa bi ji lahk skuhala gris in kak mlečn riž s takim mlekom, ane? Pa še verjetno je cenejši kot aptamil...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
7.7.2009 20:35:06   
tadeja81
o Bethany hvala za šampanjčeka. ja poroka je res najlepša v lepem vremenu, si ne predstavljam neveste, ki ima malo daljšo obleko, pa mora skozi kake luže na cestah.ojojuser posted image ja sm vidla vajine slike iz poroke, res lepo.

no kar se sitnosti tiče, smo mi tudi bili, pri nas res vpliva full moon.upam, da jo jutri že spusti, ker mamo posvetovalnico.a pri šestih mesecih tud cepijo?

boni za zdravilišče, super, pa dianina kopel, mega.so mogoče forum brali, ko sm predlagala.hehehe

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
7.7.2009 20:41:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
aja pa zdaj enkrat bom šla onga fantka gledat ko ga je ona punca rodila z danes na jutri...nisem vedela da je še med zadnjimi popadki govorila da ga bo tam pustila no potem pa ga je dobila na prsi in si je premislila

Ujej!! upam, da si ne bo nazaj premislila in ga kar nekje pustila... user posted image user posted image user posted image Brrrrr! Mi je tak grozno pomislat na kaj takega, zveni kot kak slab film po resničnih dogodkih ob torkih zvečer... user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
7.7.2009 20:46:12   
sahary
veš ta punca ni čist vredu...msilim v glavi pa ne žalim je
mislimda otroku ne bo nič manjkalo ker bo mama pa stara mama poskrbela zanj
sama pa mislim da ni čisto sposobna

ja res je žalostno vsak otrok si zasluži mamo ki ga ljubi do onemoglosti

in da mama dobi prepoved lupčkanja kot jaz od mojga pravi namreč da jo bom zlizala hehe

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
7.7.2009 20:46:22   
Bethany

...
bethany sem že včeri hotla rečt pa sem pozabla...ja mela sta pa fenomenalen datum za poroko res, dve leti nazaj ane na današnji dan? to bo ziher večno držalouser posted image

hehe, tak je blo mišljeno ja. Se bomo potrudili. Hehe!! user posted image user posted image Ja, datum je bil res fajni: 7.7.07 pa še ob 7ih zvečer obred. Pa še tak po butastem, na blef, sma izbrala ta datum, šele potem pogruntala, da bojo tri oz. štiri sedmice takrat. user posted image user posted image Je pa bilo baje na isti dan okrog 400 porok v Sloveniji! user posted image user posted image samo zaradi takega pravljičnega datuma... pa vsi so naju hecali, da res ne bo težko si zapomniti obletnic. user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
7.7.2009 20:48:57   
Bethany

veš ta punca ni čist vredu...msilim v glavi pa ne žalim je
mislimda otroku ne bo nič manjkalo ker bo mama pa stara mama poskrbela zanj
sama pa mislim da ni čisto sposobna

ja res je žalostno vsak otrok si zasluži mamo ki ga ljubi do onemoglosti

in da mama dobi prepoved lupčkanja kot jaz od mojga pravi namreč da jo bom zlizala hehe

ha ha! user posted image user posted image Kot pravi ena moja kolegica: od lupčkanja dojenčki rastejo. user posted image user posted image Js tud Elino kar naprej lupčkam. Če majo pa taaaakoooo fajno kožo ti dojenčki, pa taaaaak lepo dišijo. Ane?? user posted image user posted image

No, upam, da temu fantku ne bo hudega, da bo imel okoli sebe ljudi, ki ga bojo imeli res res radi. user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
7.7.2009 20:51:32   
Bethany
Tadeja, res ne vem, če ni tašča špegala sem gor in dobila idejo za bone, hehehe!! user posted image user posted image

Ja, pri šestih mesecih imaš še tretje cepljenje. Potem pa pol leta mir, juhuuuhuuu!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
7.7.2009 20:54:30   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

...
kje sta pa kej dali in lolita?

katja pa ziher uživa že na dopustu?a ktera kej ve, kako vreme kej majo

lp do jutri.

Dali: pojma nimam... Lolita, je na dopustu, ane??

Katja je sporočila, da imajo solidno vreme, ponoči je sicer deževalo, čez dan pa sonce in toplo. user posted image user posted image Morja pa včeraj niso uspeli sprobat, danes pa še ni sporočila user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
7.7.2009 20:56:31   
Bethany
Joj, sem natreskala nekaj monologov.... Zdaj pa bom tiho! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
7.7.2009 20:59:37   
tadeja81
Ja, pri šestih mesecih imaš še tretje cepljenje. Potem pa pol leta mir, juhuuuhuuu!

hvala bogu, kolk matrajo naše otročke. se mi kr smili takrat, ko jo cepijo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
7.7.2009 21:20:18   
sahary
ja jaz sem vse otroke rees precartala in jim dala ogromno nežnosti
jaz je kot otrok nisem dobila pa sem stara 30 pa še danes čutim da to pogrešam
tega občutka ljubljenosti jim nihče nikoli ne more vzet in verjamem da veliko bolezni, fizičnih in prihičnih izvira zaradi zanemarjanja v otroštvu pa če se sliši še tako bolano

želim da imajo v družini trdno oporo ne glede na to kaj se zgodi in da se v njej počutijo varne ljubljene sprejete in razumljene

vedno si pišemo kaj pojejo, kako kakajo kako so veliki, težki, kako opremo imajo, kakšne cotike, igračke jim kupujete...

nikoli pa ne pišete kaj globjega, kake občutke imate, mislim da vas je kar nekaj, ki ste mamice prvič pa vem da je to res ogromna življenjska sprememba...

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
7.7.2009 21:27:29   
sahary
evo sem dolžna še slikce z morja naša nežka

user posted image

pa midve

user posted image

pa moji čopki

user posted image

< Sporočilo je popravil sahary -- 7.7.2009 21:31:45 >

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
7.7.2009 21:31:13   
Dali*
Da vas na hitro pozdravim, ker res nisem nč gor.

Kar sem si uspela na hitro prebrati.

Bethany...čestitke za obletnico poroke in prijetno uživanje v Thermani...

blue eye...dobrodošla nazaj...mi2 sva tudi razmišljala o Madeiri, si nama naredila lušte...se moremo dobit na kavici, da nam zaupaš svoje čudovite izkušnje...

...sicer sma pa vsak dan v mestu z urško13 in pijeva najboljšo belo kavo v mestu....heh...

...imejte se lepo in cartajte, božajte, lubčkajte...svoje male prince in princeske...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
7.7.2009 21:43:34   
Bethany

...
vedno si pišemo kaj pojejo, kako kakajo kako so veliki, težki, kako opremo imajo, kakšne cotike, igračke jim kupujete...

nikoli pa ne pišete kaj globjega, kake občutke imate, mislim da vas je kar nekaj, ki ste mamice prvič pa vem da je to res ogromna življenjska sprememba...

sam res, ej! Sami objektivni podatki... CCC! Bomo mogle mal na občutke zajadrat... jutri! Danes grem predčasno v posteljo. user posted image user posted image

Lahko noč!!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
7.7.2009 21:44:29   
Bethany
Sahary, luštne fotke, luštna puža!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.