|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
7.7.2009 22:09:40   
_kathy_
Sahary,kolk je pa Neža stara?

No, pri men sploh še ni bla patronažna. Pa Galu že dajeva poskusit hrano od 5. meseca, sedaj 1 teden pa že 1 - 2 obroka. Kater dan pa tudi nobenega.No in ko sem povedala, patronažni po telef. da je že probal (!) piščančka, je kr halo nardila, pa za skuto, kekse ... tud!!!
Mene je kr iz tira vrglo! Mi je rekla, da mu to lahk šele od 5. meseca dajem. Pol sm si šla pa kupit knjigo Velika paparica ... in sem vse fajn preštudirala. Tak da sedaj bolj lahke stvari jema. Aja pa baje te skutice mu naj ne dajem, naj jo sama zmešam ...ja itak, samo kaj ko sma pa na sprehodu??! Sadno kašico Gal poje, zelenjavna mu gre pa težk dol. Ja itak, tega še jst ne bi jedla! Blek!user posted image
Pa tud ko smo doma, mi je težk zlenjavo kuhat kr spi ... pol pa ne vem kdaj se bo zbudil, pol ko se pa zbudi, pa hoče takoj jest. Če pa dam zelenjavo kuhat pa malo traja.user posted image

Aja včeraj smo bili pri dermatologu u B na pregledu in mi je dr. rekla, da lahko komot je skuto, pa tudi kr. mleko bi že lahko saj so krvni izvidi na alergijo tega tipa negatini.
kr neki ... eni pravi jat, drugi drugače.
pa kar se teh patronažnih tiče in otr. dispanzerjev ... jst jih res ne bom več poslušala. Res so pravi mazači. Sem vidla kak je bilo pri alergiji, ko so na Galu svašta hotl preizkušat!!!!user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.7.2009 22:18:49   
urska25
Dober večer po doooolgem času.

Bethany čestitke za obletnico poroke.

Mi se komaj dohajamo, tako čas beži. Smo spet bolni, ima Nina Škrlatinko, Lara pa za enkrat še ne. Upam da ne dobi. Čez mesec in en dan bo Lara stara že eno leto,kar verjet ne morem kam je šel ta čas.

Lara še ne hodi, plazi kot navita, je tok hitra, zobka tudi še nobenega ni.

Zdaj grem pa počas pačkat. Se bom zdaj malo več oglašala,ko bo malo več časa :)

Evo še eno slikico naše žabice-mlajše
user posted image
računalnik ji je grozno všeč ;)
user posted image
Takole pa riše, najraje po tleh
Pa še tavelika ;)
user posted image

Sem ponosna mamica dveh princesk

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.7.2009 7:17:06   
tadeja81
dobro jutro!častim kavico

user posted image

kasneje kej pokomentiram, grem si pripravit stvari za posvetovalnico

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.7.2009 9:51:04   
Bethany
Jutro!

mmmm, njam njam, tale kavica. Js sem si tudi po dveh dneh abstinence privoščila belo kavo, se mi je že taaak luštalo. Pa une bele pri MMC se mi tudi, sam kaj ko je tak posrano vreme. user posted image user posted image Beda ,res! No, jutri obljubljajo sončka, upam da res!!!

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.7.2009 10:04:17   
urska25
Dobro jutro!

[link=http://beta.finance-on.net/galerije/843/1229037488_kava,%20rogljic_SHU.jpg][/link]

Evo še eno kavico in rogljiček od mene. Jaz bom kar brez rogljička,ker se spet spopadam z montijem ;) Noče me ubogatuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.7.2009 10:05:00   
Bethany
Naša biba spančka, js pa gledam tv in mal skačem po netu... Ni volje za nič drugega...

Sahary, kako ti uspe rihtat štiri otročke?? Men se zdi da še enega ne dohajam, si zaenkrat ne predstavljat skrbet za dva. Pa je v planu enkrat v naslednjih parih letih še kakega naročit...user posted image Ko bo Elina že malo večja in se ji bo dal kaj dopovedat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
8.7.2009 10:06:38   
urska25
ups tole se pa ni prileplo-slikica
user posted image

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
8.7.2009 10:07:23   
Bethany
Urška25, dobrodošla nazaj med čveke! Kaj si že pol konec porodniške?? user posted image Prehitro mine tole leto, res. Js imam samo še tri cele mesece, pa kr vidim, kak bojo zdrveli mimo... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
8.7.2009 10:36:30   
urska25
Bethany ja je že konec porodniške, sam itak še ne delam. Tako da uživamo do septembra še doma, pol ko bo šla pa Lara v vrtec bom pa začela počasi iskat službo, ko bom imela diplomo. Avgusta oz najkasneje septembra bom diplomirala, pol pa počasi začnem iskat. Nekako bi bila rada še september doma, da se Lara privadi na vrtec. Bomo videli kako bo.

Sej sploh ne morem verjet kam je šel čas. Danes mesec bo stara leto, pa se mi zdi da sem včeraj še čakala da bo končno pripravljena spoznat mamico,atija in sestrico.

Hujšate še kaj po Montignacu?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
8.7.2009 14:07:45   
suzy124
Dober dan

Na hitro vas pzdravim sem ravnokar prišla iz Mullerja in glede na to da tud ve hodite v Mullerja vam povem da imajo ful znižane mlečne kašice od Milupa je 500g za 2,29€(-46%)
Majo pa tud neki kašic znižanih od Hippa in Bebevite te v kozarčkih, pa njihove vlažilne robčke imajo 6x80kos za 6,99€.

Zdaj pa grem še neki pospravit in vas potem preberem za nazaj in kaj pokomentiram.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
8.7.2009 14:25:43   
tadeja81
pozdrav vsem!

končno smo prispeli iz posvetovalnice,  dve uri  smo čakali na vrsto, tamala pa tolk zaspana in na koncu že lačna.ampak je bla še vseeno kr pridna. težka je 7600 in 65 dolga.vzeli so ji kri, naslednjič moramo prinesti še vodo v vrečkiciuser posted image .

noč je bila katastrofa, zaspala je ob pol osmih zvečer, prvič smo jedli že ob enajstih, treh, šestih in nič več spali.upam, da kmalu popusti vpliv lune.

ravnokar je zaspala, jst grem pa noge mal na kavč raztegnit, sm čist crknjena.

naredite si lep dan

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
8.7.2009 15:36:25   
Bethany
Tadeja, DVE URI!!! user posted image user posted image O, kriza! user posted image Kam pa hodiš v posvetovalnico? A kri so ji tudi vzeli? Nam pa ne, samo vodo, je rekla zdravnica, da kri pa potem, pri naslednji posvetovalnici, ki pa jo imamo šele konec septembra, ko bo stara že 10 mesecev.

Glede zbujanja ponoči: A jo še dojiš? Pa tolikokrat ti je? kaj pa čez dan? Normalno je? Včasih se zgodi, da dojenčki zamenjajo noč za dan, in čez dan nočejo veliko jesti, pa morajo ponoči nadoknaditi. Druga varianta pa je, sploh če se še doji, da ima zelo rahel spanec in se hoče cartat. Lakote pa načeloma ni take hude, da bi mogla na tri ure jest... No, moje mnenje... Pa še nekaj, mogoče ne bi bilo švoh, da jo počasi preselita v s njeno sobico, da se navadi sama spat in zaspat, pa mogoče bo tudi mirneje in trdneje spala. Tak je vsaj bilo pri nas. Odkar je v svoji sobici, čeprav pri odprtih vratih ponoč, spi ful mirno in dolgo. Skoraj brez zbujanja. Tu pa tam še pride kaka noč, ko imamo nočno malco, ampak bolj kot cartanje in ne toliko zaradi lakote.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
8.7.2009 15:57:55   
tadeja81
hoj!

mala se je že enkrat zbudila, sam si ji dala dudo nazaj, in je zaspala.

ja dve uri sm čakala, na Polzelo hodim v posvetovalnico.ja kri so ji vzeli iz prstka, vodo morm dat pa naslednjič, pri devetih mesecih.preden bom šla v posvetovalnico, ji morm namontirat tisto vrečko.
ne ne dojim že od tretjega meseca, pa tudi takrat sm mela zelooo malooo mleka.sm jemala tabletke tametil, vendar sm mela mleka iz obeh ziz le 40 ml.pa sm si ful stiskala in pila svašta čajev in piva, a ni bilo. in tako se je količina iz dneva v dan manjšala in pri treh mesecih sm čist nehala. poje mi sedaj čez dan zjutraj 130ml mleka, nato gres (cca 50 g) ali sadje, če je taprave volje, nato spet flaško 130ml, nato zelenjavno kašico, kr konkretno porcijo, in nato še 130ml mleka, preden gre spat.včasih je še en obrok zraven, odvisno od dneva, oz kdaj zjutraj prvič je. no in če gledam prejšnji teden, mi je zaspala okrog osmih in spala tja do treh, štirih, enkrat do pol šestih. včeraj je blo pa noro.sej pravim, polna luna jo ful lačno nardi.
ja kar se pa spanca tiče, ful rahlo spi, zato jo selima v svojo sobo, ker se je ponavadi vedno zbudila, ko sma prišla zvečer spat, sploh pa ko moj tak po "tiho" v sobo uleti.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
8.7.2009 19:52:33   
sahary
joj tadeja81 dve uri to je pa res grozno mislim pa glih pri posvetovalnici bi pa ja mogli bit bolj organizirani...
in ko boš nalepla vrečkico za vodo je takrat ne namaži s hladilnim mazilom da se bolje prime
pa čimprej morš vodo nest ker se začnejo takoj tvorit bakterije pol pa izvidi niso realni sploh zdaj ko je poletje
(hmmm poletje???!)

bethany            http://bibaleze.si/clanek//starsi/mamica-sasa-se-predstavi.html
tole je sicer od saše einsidler ki jih ima 5 ampak je tako prisrčno napisano in v teh besedah se najdem kot da bi jih pisala sama
imam 4 otroke, nekako sva se odločila za pet , in morm rečt da če danes pomislim nazaj sama ne morem verjet da jih imam toliko, res
pa mislim da razen malo več pranja nimam dosti več dela kot druge mamce,fantje so zgodba zase, se ne pretepajo kar mnoge čudi, ampak ne morejo drug brez drugega in jih včasih po tri ure "ne vidim" in pol me poiščejo ko so lačni
nežka pa je kot da bi spet imela prvega ko so že oni dokaj samostojni...

mogoče še najbolj čutim število otrok ko kam gremo, ali sploh ko hočeva z mojim kam it, po možnosti sama...ni varušk!!! ne denarja zanje, enostavno ni varuške da bi ji lahko zaupala pa da bi bila zadovoljna z njo ...al pa sem jaz tolko prismojena
naaajbolj pogrešam trenutke v dvoje, ne trenutke, kratke izlete ali vikende samo najine pa kaka daljša potovanja se zdijo že nemogoča...

letos sva se pogovarjala da bi šla z nežo na ladjo, v jeseni,  na križarjenje za 8 dni , fantje pa bi bili v varstvu...pa mam kr cmok v grlu jih pustit...najraj bi jih vse vzela zraven sam pol pa seveda jaz ne bi imela od tega dosti...

ja pa seveda pogrešam kake večere z babncami pa kak deci..pa neomejeno sedenje pri frizerju ali neprekinjeno večerno tuširanje... pa kako gledališče, kino...
pa lakiranje nohtov je naenkrat tako brezveze...pa pogrešam neobremenjeno nakupovanje oblekc...saj poznate pomerjanje z vozičkom pred kabino???

v glavnem , hotela sem povedat da seveda so žrtve, ampak majhne proti temu kar imam
seveda pa se vsega naštetega ne bi branila če bi mi bilo ponujeno hehe

grem rajš fante stuširat pa jih v posteljo spravit
da sem še malo "jaz" potem, brez oznake mama

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
8.7.2009 20:34:18   
tadeja81
sahary so mi rekli ja, da ne smem namazat, sicer morm pa dat vodo šele sredi oktobra, da ne bo take sile z bakterijami.
drgač pa kapo dol pred tabo, men se je že pri enem otroku svet obrnu , kaj bi bilo pri večih???je pa res, da če nama bo še kdaj dana priložnost, da bova imela še enega.če temu ne bo tako, boma pa tudi zadovoljna, da sma dobila največji zaklad v najino življenje.

tud jst grem pod tuš in se maal pocartat k mojim!

nočko

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
8.7.2009 20:35:40   
tadeja81
user posted image

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
8.7.2009 21:33:03   
Bethany
Jap, fajn si napisala, Sahary!! user posted image user posted image Pa Saša E. je tud prava carica. Men je itak bila všeč že od vsega začetka, ampak takle s petimi otroki, pa kapo dol! Js si sebe sploh ne predstavljam s petimi otroki. Če bi jih hotla imet, bi mogla prvega naročit že kakih pet let prej. Kr enega za drugim pa ne bi hotela imet. Se mi zdi, da bi preveč zamudila pri posameznem. Že tak se mi zdi, da včasih ne dohajam Elinine ekspresne rasti in razvoja. Ko gledam njene fotke par mesecev nazaj, se mi zdi, da je čisto druga in se skoraj ne spomnim, da je bila včasih, ne dolgo nazaj, res tako drobna in mala....

Kar se pa tiče obrnjenega življenja na glavo: men je tale nosečnost in rojstvo Eline prišlo ob tako pravem času, da bolj ne bi moglo biti. Plusek na testerju me sploh ni presenetil, itak sva načrtovala, ampak hočem rečit, da ko se je po nekaj mesecih poskusov pojavil, je bilo tako naravno in normalno, kot da tako pač mora bit. user posted image user posted image Isto nosečnost, potekala je tako mirno in naravno... ne znam drugače povedat. Pač ob pravem času na pravem mestu... hehe! user posted image

Edino kar me je malo šokiralo, predvsem podzavestno, je bil porod s carskim rezom, to me je malo vrglo s tira, ker si nisem poroda tako prestavljala... in sem potem nekaj dni rabila, da sem sploh se dobro zavedla, da je Elina res moja... To mi manjka, tisti prvi dnevi, ko se popolnoma zavedaš, da je drobno detece res tvoje in da je to tisto bitjece, ki te je zadnje mesece brcalo v trebuhu. user posted image user posted image

Drugače pa, zanimivo, kako ti postanejo stvari, ki si jih prej redno ali pogosto izvajal, stvari, ki so se ti zdele del tvojega življenja, naenkrat nepomembne, ker pač ni časa za njih ali ne pašejo več v nov način življenja. Recimo: Vedno sem imela rada lepe dolge nohte, zdaj me že par milimetrov predolgi ful motijo. Lakiranje mi je ful izguba časa, na nogah poleti še, ker dlje zdržijo, na rokah pa totalno brezveze, saj sem kar naprej v vodi in bi ga mogla popravljat vsaka dva dni. Pa depiliranje.... komi se spravim, pa še to takrat, ko je pač treba. Pa ko me že res ful moti... Pa brez skrbi, nisem kosmata. hehe user posted image user posted image Sam ful mi je škoda časa, ko moram to naredit. Ali pa čiščenje stanovanja, prej sem rada imela res čisto in ful pospravljeno, zdaj sem se naučila živet z malo več praha pa drobtinicami na tleh. Pa ful na hitro posesat in pomiti tla. Stanovanje sem prej vedno rihtala v enem kosu, ker mi je bilo fajn, da je vse naenkrat čisto in lepo. Zdaj delam po obrokih... enkrat kuhinja, drugič kopalnica, tretjič soba... seveda je vmes že kuhinja spet umazana, predno pridem do umivanja dnevne sobe... ampak, tako je sedaj. Škoda preveč časa zgubit s pucanjem.

Tako, dost sem zafilozofirala... grem gledat film... papa

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
8.7.2009 22:06:48   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

blue eye čimprej po klimo, je res fajn.
glede razvojne, sma morale it prvič pri treh mesecih, ker je dobila pri porodu bakterijo in je imela dvotirno terapijo z antibiotiki. v ponedeljek grema pa drugič, bomo vidli, kaj bodo rekli, če še moramo hodit.

ja midva sva isto staknala bakterijo pri porodu in sma bla 8 dni v bolnici in na dvotirnem antibiotičnem zdravljenju, men se je svet sesul, zato sem pa že pri 2,5 mesecih izgubila mleko. A se ti je kej plodovnice napila.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
8.7.2009 22:08:48   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

naša naprimer še tudi ne daje nogic v usta, pa bo kmalu 6 mesecev stara, samo prime se za kolena in jih vleče proti ustom.

naš si je pa ta tedn začel devat prsta na nogicah v usta al si jih pa gor potegne pol se pa tako smeji. Je tako smešen, najorej si da zoknčke dol pol si pa tako lepo poliže vse prste.jst se morm tako smejat.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
8.7.2009 22:14:51   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

blue eye...dobrodošla nazaj...mi2 sva tudi razmišljala o Madeiri, si nama naredila lušte...se moremo dobit na kavici, da nam zaupaš svoje čudovite izkušnje...

dali - kamot, en dan pridete na kavico, jst vam pa mal madeiro predstavim

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
8.7.2009 22:49:09   
sahary
tadeja81 tudi meni se je pri prvem svet obrnil na glavo...pa še bolj pri drugem ,sta 1 leto in 14 dni narazen...
mislim da s prvim otrokom je pri vaski žeski enako, zamaje se tvoj svet in se prioritete razporedijo v drugačnem zaporedju, pa ne poznam nobene ki bi bila jezna :))

bethany ja to sem še prej pozabla napisat..res je, velikokrat se počutim "krivo" ker vsakemu posameznemu otroku ne morem dati dovolj "sebe"
vsak je drugačen in medtem ko lahko rečem za drugega da komot shaja z malo pozornost, je tavelik (7let) izrazito odprte glave, in ima izjemen čut do soljudi...zanima ga od kuhe , pomoči v gospodinjstvu, do narave, mogoče še najmanj tehnike, vera -pa ne v smislu da je ful veren ampak pridige in njene razlage...res rabi veliko pogovorov in je izjemno dojemljiv kr srka svet vase jaz pa se včasih čutim malo krivo ker za te pogovore enostavno zmanjka časa
do neže se obnaša skoraj kot starš, ne bratec fuul je odrasel, zabaven in mogoče najbolj podoben meni
(mislim kako se hvalimo :))    )
tretji pa je izjemno "nevaren"...ma če ni kritične situacije jo on zna nardit....sej pravim da je že pokuril par življenj...pa kr neki mojih živcev.... npr. lanska prigoda- midva z mojim sediva v prikolici v kampu...pa slišiva neko tolčenje po plehu...pa me moj pogleda pa pravi da naj grem pogledat da so ziher naši kaj štimali...sem rekla pa kaj ne slišiš da nekdo nekaj naravnava, tolče in popravlja...no čez minuto prileti neznan fantek: veste vaš sinko pa z vejo po našem avtu tolče!!! jjoooooj!!! no in potem mi prijazni lastnik razloži da je naš fant ko ga je le ta opozoril naj vendar neha,...rekel da kaj mu bo pa on govoril...da saj avto ni njegov .... JOjjj  je bil pa avto že prej dosti poškodovan od toče tako da lastnik ni delal neke panike hvalabogu...

ja in ta saša einsidler res je faca pa še dobro zgleda

ampak zanimivo kako postrani gledajo družine z več otroci...no al pa se vsaj men zdi.... pa mam fante čiste, lepo oblečene in pošlihtane še do frizurc pa sončnih očal tako da zgledajo ko mala mafija hehe in ljudje vidijo da nismo ala strojanovi...ampak ne vem no ...redkokateri človek pozitivno gleda.... še najlepše mi je pri srcu ko mi kaka stara mama neznana reče: veste , bogati ste!!!!
medtem ko da ne omenjam da se najdejo cvetke kot so : a spet je noseča.... (ja 4x nama je spodletelo...mater bom mogla kako knjigo o kontracepciji v roke vzet hihi)

ah zdaj grem pa loto gledat sem listek kupla vidim da že kr neki krogov no blo dobitka...očitno so me čakali

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.7.2009 8:30:05   
tadeja81
dobro jutro vsem!

upam, da ste imele bolj mirno noč, kot mi!!!

Kar se pa tiče obrnjenega življenja na glavo:
tudi pri meni je nekako enako.tud jst sm pred nosečnostjo počela stvari, ki jih zdaj ne morem oz. mi je tudi čisto vseeno ali jih ali ne.(depilacija, lakiranje nohtov, mazanje trepalnic, čiščenje stanovanja vedno u nulo,...)zdej sm pač čist naravna in tudi malo razmetano stanovanje me ne vrže s tira.

ampak zanimivo kako postrani gledajo družine z več otroci: to pa res drži!tudi moj fant izhaja iz družine z desetimi otroci!!!in velikokrat sm že naletela na kakšne neprimerne komplimente.meni pa ni lepšega kot veliko otrok, seveda če ti življenje to dopušča.

blue eye ja tud men se je plodovnice napila.

lep dan vsem

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.7.2009 9:38:01   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
ampak zanimivo kako postrani gledajo družine z več otroci...no al pa se vsaj men zdi.... pa mam fante čiste, lepo oblečene in pošlihtane še do frizurc pa sončnih očal tako da zgledajo ko mala mafija hehe in ljudje vidijo da nismo ala strojanovi...ampak ne vem no ...redkokateri človek pozitivno gleda.... še najlepše mi je pri srcu ko mi kaka stara mama neznana reče: veste , bogati ste!!!!
medtem ko da ne omenjam da se najdejo cvetke kot so : a spet je noseča.... (ja 4x nama je spodletelo...mater bom mogla kako knjigo o kontracepciji v roke vzet hihi)

ah zdaj grem pa loto gledat sem listek kupla vidim da že kr neki krogov no blo dobitka...očitno so me čakali

Ja, res je! Naša družba ni več navajena družin z več kot dvema oz. tremi otroci. Potem pa takoj dobijo asociacijo na cigane ipd., ki se razmnožujejo res tako kot "bog reče". user posted image Pa še to: veliko ljudem je pomembneje, da imajo velike in drage avtomobile, vikende nevekjevse pa vsako leto luskuzno potovanje, skratka materialne stvari, ki bi jih naraščaj seveda oviral. Če sem iskrena, si js tud sebe nikoli nisem predstavljala z več kot dvema otrokoma. To je tak nekak družbeno sprejemljivo in zaželjeno in hočeš nočeš se ti vcepi v glavo. Zdaj pa, ko poznam kar nekaj ljudi z tremi otroki, pa tretji ni "ponesrečen" ampak planiran, mi je pa ideja o veliko otrocih postala všeč. Seveda še vedno zagovarjam, da se odločamo za toliko otrok, kolikor jih lahko preživimo in jim nudimo, kar rabijo in želijo, poleg ljubezni in pozornosti, seveda. To je na srečo zastonj in v neomejenih količinah. user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.7.2009 20:52:22   
tadeja81
dober večer!

dons je pa res zatišje tuki gor.

nočko

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
9.7.2009 22:49:29   
sahary
ahoj

mene že cel dan neki pika v glavi le kaj je to....

sem vesela da se strinjate glede tega kako neodobravajoče gledajo družine z veliko otroci,morm rečt da ste me pozitivno presenetle z iskrenostjo
ker ponavadi ko odprem to temo se ljudje zelo glasno ne strinjajo čes da ne, to pa ni tako,...čeprav sami po moje mislijo enako...
vsak se odloči sam , meni ni žal

morm vam pokazat na kaj crkujem jaz že cel dan od smeha...nežka dobla zobke hehehe doool padeš

user posted image

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.