|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
22.6.2009 10:38:20   
Bethany
hmmmm, vreme jutri: "Jutri bo oblačno. Dež se bo od vzhoda okrepil. Severni veter se bo okrepil. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, ob morju okoli 16, najvišje dnevne pa od 14 do 19, na Primorskem do 22 stopinj C."

tole mi pa ni všeč... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.6.2009 10:57:00   
katja_p
Bethany: jaa ... js tud morm na pošto pa še v lekarno bom šla. Ko se tamala zbudi ... Pa dežne prevleke treba s sabo vzet.

mbd: ja, super, da se kaj še tu oglasiš!

Vreme ju3:
http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavnmgeur.html

Mislim, da lahk odpovemo srečanje, ker bo lilo ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.6.2009 10:58:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany: jaa ... js tud morm na pošto pa še v lekarno bom šla. Ko se tamala zbudi ... Pa dežne prevleke treba s sabo vzet.

...

sma na telefonski zvezi! Elina je budna! po dveh urah spanja... se vidi, da je bila noč prekratka tudi za njo... Čez kako dobro urco boma zrihtane...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.6.2009 10:58:36   
katja_p
Tiste, ki ste že bile zdaj na morju z bebikami: kaj vse rabmo zraven vzet - kozmetika, lekarna ...?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.6.2009 10:59:27   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

sma na telefonski zvezi! Elina je budna! po dveh urah spanja... se vidi, da je bila noč prekratka tudi za njo... Čez kako dobro urco boma zrihtane...

Takrat bo pa tud naša najbrž že pokonc ... pa midve se boma najbrž mal prej uštimale! Smo na vezi.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.6.2009 11:18:55   
katja_p
Če lahk otroci jejo piščančka, pol lahk tud purana, ne? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.6.2009 11:22:12   
Bethany

Če lahk otroci jejo piščančka, pol lahk tud purana, ne? user posted image

seveda! Elina ga je včeraj probala in to pečenega. Par drobtinic. ji je blo všeč!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.6.2009 11:30:51   
katja_p
Moje dete še spi ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.6.2009 12:24:14   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mi smo se zbudili prehlajeni, Tjaša je še najbolj zdrava ker ga preboleva že, midva pa sva kar boga, jaz pakiram sicer kot vidite vreme bolj slabo, pa vsaj vročine ne bo.user posted image

Je pa res treba vzeti en kup stvari za otroka, če greš kampiratuser posted image

pa še slikice krsta:

user posted image

ponosno starši pred cerkvijo z spečo bebouser posted image user posted image user posted image

user posted image

maziljenje z vodouser posted image

user posted image

Ter še posladekuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.6.2009 12:57:43   
katja_p
Lolita: ful ste bli luštni! Vsi trije! Me pa zanima, kje si kupla to svojo bluzico, ker se mi ful dopade.
A ju2 prideta?

Js sm se odločla, bova z Bethany šle kr z avtom, ker bo dež ...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.6.2009 13:33:47   
Lolita23

Lolita: ful ste bli luštni! Vsi trije! Me pa zanima, kje si kupla to svojo bluzico, ker se mi ful dopade.
A ju2 prideta?

Js sm se odločla, bova z Bethany šle kr z avtom, ker bo dež ...

Hvalauser posted image
Bluzico sem kupila tu v eni trgovini v Velenju, glede jutri pa bomo videl kak se bom počutili, smo vsi 3je  prehlajen.

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.6.2009 17:28:28   
Bethany
Ej,

današnji plan sprehoda je pa čist v vodo padel... najprej je še zgledalo, da bo zdražalo, po 12ih pa je vedno bolj deževalo... Katja, tvoja tamala se je dobro odločla, da je tak dolgo spala, hehe. user posted image user posted image

Midve sma se pa malo igrale, okol enih pa je že spet začela tečkat, in si očke mencat. Pa sma se mal priklopile in obe zaspale za pol urce, toliko, da je bila potem razpoložena za jest zelenjavo.

Danes sem ji pripravila tole: http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_recept.asp?ID=381 - brokoli s koruzo, brez priloge. In je zelo lepo pojedla, ne sicer s tako ihto kot večerni rižek ali sadno kašico, ampak je vsaj pojedla skoraj celo porcijo 90 g. Zdaj pa od štirih spi.

Lolita, luštni ste bli, tudi Tjaša je bila lepo oblečena. Men so namreč tiste bele kičaste volančkaste in čipkaste obleke jak in bljak in se mi dojenčki v njih kr smilijo, ko nimajo besede pri izbiri oblačila, hehe. Če bi js svojo krstila, bi tudi kaj takega izbrala za oblečt. Tak pa se s tem ne bomo ubadali... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.6.2009 17:32:32   
Lolita23
Bethany Smo imeli 3 krst, pa je edin Tjaša imela kar navaden kompletek, ma men se brezveze zdi, da jo nekaj kracaš, ko itak tistega ne bo več oblekla, to pa bo še ponosila.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.6.2009 21:26:27   
blue eye

Tiste, ki ste že bile zdaj na morju z bebikami: kaj vse rabmo zraven vzet - kozmetika, lekarna ...?

- bepanten
- praška pasta
- navadno vsakodvevno hladilno mazilo za ritko
- paracetamol - proti vročini svečke - na recept
- tobrex kaplice za oči - na recept
- fiziološka raztopina
- palčke za ušesa
- krema za telo oziroma olje, ker vročina izsuši otrokovo kožo in se mu v pregibih dela frišno, (taki rdeči izpuščajčki oziorma rdeče črte)
- čim več teh vlažilnih robčkov brez parfuma in losjonov in podobnega (sensitiv primerno za cel telo) da ga psvežiš na plaži
- evcerin 25, sam jst sem ga mela skoz v senčki ali pokritega s klobučkom in ali oblečenega z rahlimi lahkimi cotikami svetlih barv
namazala sem ga samo enkrat in je dobil v predelih pregibov in na licih rdeče krastice, tk da zdj čakam do 7 meseca

To je moj seznam!To sem mela zraven. Hvalabogu ni blo nč nujnega za porabit.

Nč grem nazaj pakirat, ob 2 zjutri začnemo potovat. NAš pobek pa že pridno spi, ve da mora mami delat.

Lepo srečanje vam želim

Lolita - lep krst, bili ste tako lušni

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.6.2009 22:06:27   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

- bepanten
- praška pasta
- navadno vsakodvevno hladilno mazilo za ritko
- paracetamol - proti vročini svečke - na recept
- tobrex kaplice za oči - na recept
- fiziološka raztopina
- palčke za ušesa
- krema za telo oziroma olje, ker vročina izsuši otrokovo kožo in se mu v pregibih dela frišno, (taki rdeči izpuščajčki oziorma rdeče črte)
- čim več teh vlažilnih robčkov brez parfuma in losjonov in podobnega (sensitiv primerno za cel telo) da ga psvežiš na plaži
- evcerin 25, sam jst sem ga mela skoz v senčki ali pokritega s klobučkom in ali oblečenega z rahlimi lahkimi cotikami svetlih barv
namazala sem ga samo enkrat in je dobil v predelih pregibov in na licih rdeče krastice, tk da zdj čakam do 7 meseca

Poleg tega pa imam jaz
-mustelo -sončno kremo
- vlažilne robčke
- igračke
-ležalnik
- čaj posledično flaška
-žličke
-obroč fredo
- kengurujček
-bazen
......

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.6.2009 22:24:17   
katja_p
Blue eye in Lolita: hvala za seznam!

Blue eye: lepo pripotujte domov!

Bethany: ju3 imam js avto!

Sem dans spet vzela Pamperske v DM-u - ene 3 in ene 4.

GH: ponudila sem ji malo rižote pa mal piščančjega meseka, pečenega. Je pojedla samo par žličk, pol je pa nism več silila, ko sm vidla, da je začela v ustih nabirat :) pa vsake tolk je kaj ven pogledalo :D

Ju3 ji bom pa skuhala zdrobovo juho s korenčkom - tud za naju, pa nama še štruklje.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
23.6.2009 1:20:44   
_kathy_
moj seznam:
osvežilni robčki
kremica za ritko
kremica za telo (Bepantol je najboljša)
bepanthen
palčke za ušesa
škarjice za nohtke
termometer
veliko pleničk (za ritko in bombažnih)
mi imamo še kremico za suho kožo
čaj
2 flaški
mlečni sladkor in svečke
alkohol
krema za pike mrčesa
igračke (da mu narediš vsaj malo domačega okolja)
šlaufek
bazenček
šotor za na plažo
mi imamo še ležalnik
ter takšna in drugačna oblačila ter pokrivala

kar se pa kreme za sonce tiče, pa še tko ne smema prakticirat!

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
23.6.2009 7:11:18   
Bethany

...
Ju3 ji bom pa skuhala zdrobovo juho s korenčkom - tud za naju, pa nama še štruklje.

Daj mi zaupaj recept za korenčkovo juhco! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
23.6.2009 7:43:57   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...

Daj mi zaupaj recept za korenčkovo juhco! user posted image user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11058

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
23.6.2009 7:47:53   
Bethany
Dobro jutro!

Jaz se že krepčam z miksom banane, kivijev in jogurta. Budna sem že dve uri, ampak je bila noč v enem kosu. Zvečer se je Elina sicer ob pol desetih prebudila po slabi urci spanja in se spet neki jokala, zraven pa se ji je ful dremalo, kr zaprte učke je imela, pa sma jo kar v posteljici malo tolažila, in ji je uspelo nazaj zaspat. Spala je do pol šestih. Super! user posted image user posted image

Zdele je pa že spet mencala učke in zehala, pa sem jo dala kr nazaj zaspat. Fajn bi blo, da spi do kakih devetih, pol desetih, da se pol oblečema in gremo na srečanje. Da bo spočita in dobre volje.

Katja, super za avto. Se slišima, kako in kaj. Pa načeloma mal pred deseto krenema, a ok? Men se pa Elina še mal naspi do takrat. Ker od pol šestih pa do desetih ni šans da zdrži, vsaj ne dobre volje.

Uau, seznam za dojenčke za na morje pa ni tak majhen.. user posted image user posted image Me pa zanima, čemu služi praška pasta? Je to samo za vneto ritko ali še za kaj drugega? Ker če je za ritko, imam js eno drugo kremico, pa ne bom neki dodatno kupovala. Vse ostale stvari pa so itak doma, ko jih rabiš večinoma vsak dan. Tak da ne mislim "nevemkakšne" zaloge vsega, kar bi mogoče prišlo prav, nabavljat samo za en teden morja...

Pa zakaj kapljice za oči??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
23.6.2009 7:48:00   
katja_p
Jutro!

Naše dete še spi ...
Povejte, kdaj bi se dans dobile? Ker js zdle razmišljam, da je 10. ura mal prehitra, naša takrat spi ... Pa Elina tud ... Js računam, da ko se zbudi, bi takoj šli, pa bi pol tam Frutke pojedle ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
23.6.2009 9:10:36   
katja_p
Se vidmo dans, ne?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
23.6.2009 11:42:02   
brkn83
Pozdravljene.

kako ste kaj? včeraj nisem imela več časa za računalnik, danes sem pa videla, da bo srečanje šele zdele.

mbd: ja, super, da se kaj še tu oglasiš!

Vreme ju3:
http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavnmgeur.html

Mislim, da lahk odpovemo srečanje, ker bo lilo ...

Sem mislila, da ste ga odpovedale. Škoda, da nimam od nobene številke, da bi se lahk slišale. Ker danes sem mela pa res čas, in bi bila res vesela, če bi vas spoznala, ker mogoče pa katero srečam z vozičkom, pa ne vem da se tle srečujemo.

Res škoda, upam da bo še kdaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
23.6.2009 13:09:32   
NoBady
čao!! srečanje uspelo? žal se včeraj nisem utegnila javiti, da mi ne bo uspelo priti na srečanje... avto še ni popravljen, dež je bil napovedan, povrh vsega se mi je pa še tamal prehladil tak da kašlja in smrka, hvalabogu za babyvac ... upam da ste se mele lepo, tiste ki ste prišle, ob lepšem vremenu in boljšem počutju pa tudi mi2 prišibama, saj bo še dost priložnosti...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
23.6.2009 13:24:25   
Lolita23
Živjo!!

ma ka so mali vsi prehlajeni, naša tudi, pa moj jaz se sicer zdej boljše počutim, pakiram pa za na morje z tako nevnemo, ker katastrofa vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sploh se mi več ne da.

Upam, da ste se fajn imele na srečanjuuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Hipoterapija
Taddy78

Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?

Ja, vem (27%)

Sem že slišala, ampak ne vem točno (16%)

Ne, bom pa poiskala kaj o tem (37%)

Ne vem, me ne zanima (21%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!