katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Današnja noč je bila pri nas zelo pestra. Elina je šla spat ob devetih, zaspala brez pikice glasu in se ob pol enajstih jokajoča zbudila. Ni bil nek hudi jok, bolj tako jamranje. Grem gledat, kaj jo muči in je bila čist pošrek v postelji naštimana. Vso širino posteljice je zasedla, pa seveda noge v luft, ker je predolga. Tak je zgledalo, kot da se je zataknila. Kak ji je to ratalo, ne vem. Jo vzamem ven, mal pocatam, zapojem uspavanko in nazaj v posteljo. Ampak ni šlo tak na izi. Seveda je bila čist prebujena in verjetno razpoložena za kako cartanje, po vsej verjetnosti na zizi. Pa je reku moj, da jo naj kar v postelji pustima, ker se bo sicer ful hitro navadila, da ko se sredi noči zbudi, da mora bit vedno ziza. Elina pa se s tem ni strinjala in se je tako drla, da se je bajta tresla. Prav tak ful jezen jok. No po eni uri tolaženja in drenja in tolaženja in drenja... je zaspala. Do pol štirih, ko sma mal jedle, pa mi je kar v moji postelji zaspala, jo nesem v njeno, spi naprej, čez 20 min pa spet v jok... Sem jo vzela k seb, še enkrat priklopila, ni nič jedla, in je takoj zaspala, pa sem jo kr pri nama pustila. Je spala ko angelček do pol sedmih, js pa ful slabo. Kak se človek razvadi, če mesece in mesece lepo spi, brez problemov in razgrajanja... Verjamem, da te je tole mal s tira vrglo in da si dans ziher ko mesečnik Ja, tk je to ... Ko se kr neki jočejo, ti pa ne veš, kaj mu je ... našo sm js dala včeri zvečer spat ob pol desetih in je ob desetih še kr neki se pogovarjala ... pa jo grem pogledat in si je grizla roke, tk da je mela cel levi rokav pižame gnil ... ne moker! In sm jo šla preoblačit, se je frača prebudila, pol na zizo, dudo in spat, pa je kr neki cajta še rabla, da je zaspala. Pa budnica ob 1.30 in ob 4. vstajanje pa mal pred 8.
|