|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
21.6.2009 19:26:13   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Katja, js že razmišljam o nakupu sedeža za na kolo, ali pa tistega vozeka, ki se ga pripne na kolo in potem vlečeš za sabo. Je pa dvosed tak da bi lahk E. in T. skupi "kolesarile". user posted image user posted image

al ju pa jaz okol prevažam, svojo pa v zgornjem sedežu  user posted image user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.6.2009 19:27:04   
martka
bi folk mislu, da imam trojčice...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.6.2009 20:18:53   
Lolita23
Živjo!!

Krst je bil popoln uspeh user posted image user posted image user posted image user posted image .Niti malo ni bila tečna, prav zabavala je vse okoli, ko jih je tak začudeno gledalauser posted image user posted image user posted image Spala sem sam 2 ure, zato ko bo Tjaša zaspala grem kar spatuser posted image .

Se vidimo jutri z kako slikico iz krstauser posted image

noč

18.3.2009

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.6.2009 20:59:10   
Bethany
Čer, babike!

Lolita, super za uspeli krst. user posted image user posted image Zdaj pa odpočit, da boš spočita šla na morje. user posted image user posted image

Martka, svetovna bi bla!! ti na kolesu, Gaja na zicu za tabo, Elina in Tjaša pa v prikolici. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak!! Prej morš pa še kakih 10 kil pridobit, saj bo skupna kilaža naših treh puž kmalu večja kot tvoja, heheheh!!! ... no, skoraj taka kot tvoja, hehe. user posted image

Js sem glih v petek spet mal z Elino stopla na vago, moje kile stagnirajo pri 63 (ok, vsaj v višave ne grejo, dol jih bomo že počasi spravili), Elina pa je dosegla 7ko! Pa merila sem jo in je dolga cca 68 cm.

GH: js zdej tudi prakticiram od vsega, kar sem prebrala, kar po svojih občutkih in Elinini reakciji. Probujemo različne jedi, res pa ji ne dajem čisto vsega, kar js recimo normalno jem. Upoštevam tiste prepovedane jedi, za katere v večini knjig navajajo, da jih do prvega leta raje ne dajemo dojenčkom:
-medu,
-kravjega mleka,
-jajčnega beljaka,
-oreškov,
-čokolade in sladkarij (tu pa tam dobi kak otroški piškot),
-salam,
-gob,
-paradižnika,
-zelene solate,
-zelja,
-sladkih in gaziranih pijač.

Pri teh se mi ne zdi vredno tvegat, če ji lahko bolj škodijo kot koristijo. Sej bo kmalu čas, ko bojo lahko res vse jedli. Pa še takrat bom pazila, da ne bomo jedli pohanja, instant hrane, junk food (ala mcdonalds), preveč sladkarij. Tega itak tudi midva ne jema, tak da ne bo težko. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.6.2009 21:03:27   
Bethany
Srečanje:

Torej dan smo določile: v torek, kraj tudi: City center, kje natančneje? Js predlagam Pomarančo, imajo slastno belo kavo. user posted image user posted image kaj pa ura? Enkrat dopoldne, sam ali ob desetih ali dvanajstih? Men je načeloma vseeno. Če bo ob desetih, mi je kul, da grem že ob devetih od doma, ko se Elini začne spat in upam, da bo vsaj malo oddremala na poti do tja. Sam upam na suho vreme, vroče pa tak ne bo, kar je kul. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.6.2009 21:23:38   
Bethany
Aja, me pa zanima kdo vse je zdaj zainteresiran (in resen) za srečanje. Sebe lahk potrdim, pa Katjo in Martko tudi pomoje, pa Urška13 se mi je javila, da bo tudi verjetno prišla (je brez rač. zato se nič ne javi). Torej štiri zaenkrat. Javite se še. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.6.2009 21:43:10   
_kathy_
Danes smo pa že 5 mesecov stari!!!user posted image user posted image user posted image Joj, kak čas beži ...user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.6.2009 21:48:30   
martka
ja res je bethany, kmal bodo težje naše tri pupe skup oz, tolk kot jaz težke... 52kg. pri dveh letih!
sam res bi bla fajna...

ja ja meni je ob 10h idealno! pomaranča mi je tudi ok! torek tudi. jaz pridem!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.6.2009 21:50:33   
martka
grem počasi  aja-aja tutaja

tudi vam želim mirno noč!

lepe sanje

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.6.2009 21:58:33   
NoBady

Srečanje:

Torej dan smo določile: v torek, kraj tudi: City center, kje natančneje? Js predlagam Pomarančo, imajo slastno belo kavo. user posted image user posted image kaj pa ura? Enkrat dopoldne, sam ali ob desetih ali dvanajstih? Men je načeloma vseeno. Če bo ob desetih, mi je kul, da grem že ob devetih od doma, ko se Elini začne spat in upam, da bo vsaj malo oddremala na poti do tja. Sam upam na suho vreme, vroče pa tak ne bo, kar je kul. user posted image

user posted image super se mi dopade, smola je ker nama je avto crknil  neki je treba zrihtat in če bo popravljen do torka, pridema tudi mi2... še sporočim ju3...

bi še kaj napisala pa se je moj prihojsal domov ( nadelan da komi stojiuser posted image ) morm it mal pogledat ka se z njim dogaja...user posted image ( Splavarjenje je blo dans zadni dan, in je blo mal hudouser posted image ...

noč

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
21.6.2009 22:08:10   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

grem počasi  aja-aja tutaja

tudi vam želim mirno noč!

lepe sanje

jap, js tudi... spat! Lahko noč!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.6.2009 22:44:44   
brkn83
pozdravljene.

Vidim, da ste se za srečanje že dogovorila. Midva bova verjetno prišla, sam povejte uro.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
22.6.2009 9:17:00   
katja_p
Srečanje: men je vse OK, tud ura ... tam okol 10 - da greva mi2 z Bethany lahk ob 9 od doma, ko se najimima fračama začne spat - čeprav je zdle moja še budna user posted image  Sam vreme je treba zrihtat!

Bicikl: js, tista prkolica bi bla kr zakon  user posted image  Da bi pa martka vozila se z vsemi tremi (kar bo v končni fazi imela kmal možnost user posted image ), pol pa predlagam, da začne kaj jest user posted image

GH: js ne komšliciram nč več ... edin tistih prepovedanih stvari ji ne dam. Drgač pa kr od mojga kosila stran. Včeri je jedla brokolijevo juho s krompirjem, čežano, kompit in mal krompirjevega zrezka. Plus seveda sadno kašico. Edin kosmiče smo spustili, ker smo bli bolj pozno doma.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
22.6.2009 9:32:55   
Bethany
Ok, torej srečanje: v torek v CC - Pomaranča, ob desetih (par minutk gor ali dol) . user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
22.6.2009 9:42:49   
katja_p
Do 5.7. imajo v Müllerju znižane Hippove sadne kašice, 160g in 190g, po 99 centov!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
22.6.2009 9:43:11   
katja_p

Ok, torej srečanje: v torek v CC - Pomaranča, ob desetih (par minutk gor ali dol) . user posted image user posted image

Midve prideva!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
22.6.2009 9:47:35   
Bethany
Današnja noč je bila pri nas zelo pestra.

Elina je šla spat ob devetih, zaspala brez pikice glasu in se ob pol enajstih jokajoča zbudila. Ni bil nek hudi jok, bolj tako jamranje. Grem gledat, kaj jo muči in je bila čist pošrek v postelji naštimana. Vso širino posteljice je zasedla, pa seveda noge v luft, ker je predolga. Tak je zgledalo, kot da se je zataknila. user posted image user posted image Kak ji je to ratalo, ne vem. Jo vzamem ven, mal pocatam, zapojem uspavanko in nazaj v posteljo. Ampak ni šlo tak na izi. Seveda je bila čist prebujena in verjetno razpoložena za kako cartanje, po vsej verjetnosti na zizi. Pa je reku moj, da jo naj kar v postelji pustima, ker se bo sicer ful hitro navadila, da ko se sredi noči zbudi, da mora bit vedno ziza. Elina pa se s tem ni strinjala in se je tako drla, da se je bajta tresla. Prav tak ful jezen jok. No po eni uri tolaženja in drenja in tolaženja in drenja... je zaspala. Do pol štirih, ko sma mal jedle, pa mi je kar v moji postelji zaspala, jo nesem v njeno, spi naprej, čez 20 min pa spet v jok... user posted image user posted image Sem jo vzela k seb, še enkrat priklopila, ni nič jedla, in je takoj zaspala, pa sem jo kr pri nama pustila. Je spala ko angelček do pol sedmih, js pa ful slabo.

Kak se človek razvadi, če mesece in mesece lepo spi, brez problemov in razgrajanja... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
22.6.2009 9:48:15   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Do 5.7. imajo v Müllerju znižane Hippove sadne kašice, 160g in 190g, po 99 centov!

Ooo, to bi blo pa za it!! user posted image user posted image Sam kak?? user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
22.6.2009 10:07:09   
katja_p
Mal predlogov za kuho našim user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9946
http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Zelenjavna_kasica_na_hitro-11733.html
http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Zdrobova_juha_s_korenckom-11058.html
http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Zelenjavna_minestrica_za_dojencke-6587.html
http://www.kulinarika.net/recept/otroska_hrana/Zelenjavni_pire-5567.html

Pa še lepo se da skombinirat k našim kosilom user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.6.2009 10:09:10   
katja_p
http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_SeznamReceptov.asp?ID=110

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.6.2009 10:11:54   
katja_p
Tole se mi ful dobro sliši za danes, sam morm v trgovino ...

http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_recept.asp?ID=263

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.6.2009 10:14:18   
katja_p

Današnja noč je bila pri nas zelo pestra.

Elina je šla spat ob devetih, zaspala brez pikice glasu in se ob pol enajstih jokajoča zbudila. Ni bil nek hudi jok, bolj tako jamranje. Grem gledat, kaj jo muči in je bila čist pošrek v postelji naštimana. Vso širino posteljice je zasedla, pa seveda noge v luft, ker je predolga. Tak je zgledalo, kot da se je zataknila. user posted image user posted image Kak ji je to ratalo, ne vem. Jo vzamem ven, mal pocatam, zapojem uspavanko in nazaj v posteljo. Ampak ni šlo tak na izi. Seveda je bila čist prebujena in verjetno razpoložena za kako cartanje, po vsej verjetnosti na zizi. Pa je reku moj, da jo naj kar v postelji pustima, ker se bo sicer ful hitro navadila, da ko se sredi noči zbudi, da mora bit vedno ziza. Elina pa se s tem ni strinjala in se je tako drla, da se je bajta tresla. Prav tak ful jezen jok. No po eni uri tolaženja in drenja in tolaženja in drenja... je zaspala. Do pol štirih, ko sma mal jedle, pa mi je kar v moji postelji zaspala, jo nesem v njeno, spi naprej, čez 20 min pa spet v jok... user posted image user posted image Sem jo vzela k seb, še enkrat priklopila, ni nič jedla, in je takoj zaspala, pa sem jo kr pri nama pustila. Je spala ko angelček do pol sedmih, js pa ful slabo.

Kak se človek razvadi, če mesece in mesece lepo spi, brez problemov in razgrajanja... user posted image user posted image

Verjamem, da te je tole mal s tira vrglo in da si dans ziher ko mesečnik user posted image  Ja, tk je to ... Ko se kr neki jočejo, ti pa ne veš, kaj mu je ... našo sm js dala včeri zvečer spat ob pol desetih in je ob desetih še kr neki se pogovarjala ... pa jo grem pogledat in si je grizla roke, tk da je mela cel levi rokav pižame gnil ... ne moker! In sm jo šla preoblačit, se je frača prebudila, pol na zizo, dudo in spat, pa je kr neki cajta še rabla, da je zaspala. Pa budnica ob 1.30 in ob 4. vstajanje pa mal pred 8.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.6.2009 10:17:32   
mbd0411
Pozdravljene.
Malo sem na hitro preletela za nazaj.
Bethany,mojemu Nikcu kuham čisto brez soli in kakih dodatkov.Včeraj je jedel krompir+bučko.Drugače pa zelenjavo samo skuham in pretlačim,dam zraven rumenjak,včasih dodam malo krompirja ali riža,piščančje ali goveje meso..
Včeraj je jedel kivi,banano..borovnice+banana,keks+jabolko...vsak dan drugače kombiniram...včasih že zmanjka idej.
Ko pa delam špinačo za nas jo pa prav tako poje in je vse ok.Dam noter česen...Kravje mleko tudi že dam zraven prilag.mleka.Hipp.Je tudi skuto navadno + borovnice,pa še kako sadje.Kornčka dam bolj maalo,ker ga zapira.Pije bolj malouser posted image Zdaj še zjutraj in zvečer spije mleko,čez dan pa ne.Žemlja je zakon.user posted image aha tudi juhe je in makaronovo meso isto kot mi.Pa jušne zakuhe noter.Ne kompliciram.
Danes bom kuhala SPREHOD SKOZI VRTuser posted image user posted image user posted image
V soboto je dopolnil 8 mesecev.Ne morem verjet kako gre hitro.So mu dali pivo pit,joj kako bi ga še če bi mu daliuser posted image user posted image A zdaaj bo pa pivo pil,drugega pa nočeuser posted image Res ne vem kaj naj mu še ponudim.Kak požirk naredi pa noče več.
Ima 3 zobke,dva spodaj  eden zgoraj,pa danes jutri bo še den zgoraj.Včeraj me je ugrizniluser posted image user posted image Žagice so ostre.user posted image

Toliko,da me ne pozabite.Čvekam pa na oktobrkah 2008.Tam se da tudi veliko prebrat kaj kdo je in kako..

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
22.6.2009 10:23:44   
Bethany
Hojla, mbd! user posted image user posted image Lepo, da se včasih še na nas spomneš, hehe!

Ko sem js Elini kuhala zelenjavne kašice brez soli, jih ni hotla jest. Čeprav Fruteke in Hipp pa veselo je, pa tud menda ne vsebujejo soli... user posted image user posted image No, zdaj ji kuham tako kot za naju, pa midva malo manj slano in začinjeno jema. user posted image user posted image

Katja, greš kaj do trgovine? Js bi šla do pošte na Lavi, če seveda ne bo deževalo. Potem, ko se zbudi in naje, tam okoli 12ih...
Super za zbirko receptov!! user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
22.6.2009 10:24:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Tole se mi ful dobro sliši za danes, sam morm v trgovino ...

http://www.ringaraja.net/gospodinjstvo_recepti_recept.asp?ID=263

mmm, piščanček in testenine! to bi js tud jedla, hehe! Bo enkrat ta teden na jedilniku! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!