|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
9.3.2009 9:40:08   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška- pridna glede pritiska...kr tak naprej, pomočnike pa tudi dobišuser posted image user posted image

Hvala.....veš, da se jih ne bom branlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi druge ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.3.2009 9:42:11   
sonček85
evo miška katerega bi da bo pritisk ves teden kot mora bit
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

jaz bi kr nekaj jih imela samo jaz že imam pomočnika za ta teden k moj dela dopuser posted image moj je desni ben affleck

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.3.2009 9:45:56   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo miška katerega bi da bo pritisk ves teden kot mora bit
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

jaz bi kr nekaj jih imela samo jaz že imam pomočnika za ta teden k moj dela dopuser posted image moj je desni ben affleck

Ej, sonček kako ste vi zlati in uvidevni za tiste, ki imamo težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prvega ali petega bi se sploh ne branla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.3.2009 9:46:14   
Nalini
spanje - zaenkrat super user posted image user posted image user posted image ...2x na noč grem sicer na wc ampak to grem itak na pol v spanju takuser posted image ...... le prejšnji teden sem enkrat ponoči imela hude krče in otrdevanje ....
upam, da bo naš dojenček velik zaspanec... kot mami user posted image ...

kolcanje -  komaj sem čakala, da naš bejbi začne kolcat .... da vidim kje bo zdaj imel glavo ..... ima jo spet spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...... joj se že boljše počutim .... zgleda, da se igra z mojimi živčkiuser posted image

porod  - po eni strani upam, da bo bejbi čimdlje na toplem,... po drugi strani si želim čimprej roditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... dnevi se vlečejo kot jara kaća ....
... me pa poroda zaenkrat še ni strah ... bolj se zadnje dni sekiram (ampak ne tak fejst), če bo vse ok z bejbijon ...... jaz bom že preživela teh 200 popadkov, ki me čakajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja preden greš na kosilo mi pošlji enega kuharskega pomočnika,... da mi skuha kosilo .... ker sem danes malo lenobnauser posted image  .....

Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.3.2009 9:56:35   
sonček85
nalini:evo sem kar jaz ker se niakkor ne morem spravit ven k je tko slabo vremeuser posted image

katerega hočešuser posted image user posted image  niso sexi so pa kuharji,saj drugih nisem našla,upam da najde detelja kakega sexiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.3.2009 9:58:44   
Nalini

nalini:evo sem kar jaz ker se niakkor ne morem spravit ven k je tko slabo vremeuser posted image

katerega hočešuser posted image user posted image  niso sexi so pa kuharji,saj drugih nisem našla,upam da najde detelja kakega sexiuser posted image user posted image user posted image

čveke

ta se je pojavil pred vrati ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.3.2009 9:59:06   
Nalini

čveke

ta se je pojavil pred vrati ....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 9.3.2009 10:00:03 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.3.2009 10:00:42   
Nalini
ni slikice user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.3.2009 10:01:39   
Nalini
http://farm4.static.flickr.com/3087/2511821553_004f30493b.jpg?v=0

tukaj ga poglejteuser posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 9.3.2009 10:03:07 >

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
   Aprilčice 2009 - III. del
9.3.2009 10:04:24   
KaTkA24
Pozdravljene nosecke :)

Da se po dolgem casu spet malo javim in vam vsem zazelim lep (ceprav je kisel) dan, poln tistih lusnih brc :) zdaj pa ze res lahko pocasi zacnemo odstevat - uh kako cas mineva, a ne? jaz sem si ze malo napoti, ker sem vedno bolj okorna, pa tudi scipa me vsake tolko nekaj. ampak verjetno to vse spada k zadnjemu mesecu!

skratka...upam, da se dobro pocutite in naj tako tudi ostane :)

lep dan

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.3.2009 10:06:04   
*Junona*
Jutro.user posted image

Da vas pozdravim, potem pa šibam za knjige.

Vidim, da niste mogle spat, boge.
Js grem ponoči 4x na wc, kolki me bolijo... ampak še kar nekak gre. Edino danes sem se utrujena zbudila.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.3.2009 10:06:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: Brigita23

punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico

Kava je skuhana, samo dvomim, da jo boste pile ob treh zjutraj.

Ojoj, boga Pat, ker ne moreš spat.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.3.2009 10:06:26   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

dobro jutro vsem

no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilouser posted image
Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijouser posted image user posted image user posted image .
Naš user posted image  je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok.

Pa ve punce, kako je bilo spati?

jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslouser posted image  mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnikeuser posted image  hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa????? user posted image user posted image

nimam spamexa, mam buscopan...ne vem zakaj ga nisem vzelauser posted image  Me je pa tak sekal ej od maternice čez luliko pa prek ritiuser posted image user posted image user posted image

Misliš da so to lažni popadki?

tudi buscopan je ok...kolegica, ki dela v lekarno je rekla, da so jim na predavanju rekli, da celo bolj učinkovit kot spasmex...možno...saj zdaj se že itak vse pripravlja na porod...včerja sem nekje prebralaa, da se pravi popadki vedno začnejo pod joškami in grejo počasi navzdol...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.3.2009 10:07:28   
*Junona*
Brigitka, ne nam ga sračkat, počakaj naju s Sončkom.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.3.2009 10:08:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

a lahko pridem pomagat v kuhinjo?user posted image user posted image  ti pa lahko v miru počivaš, bova midva vse zrihtatalauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.3.2009 10:09:20   
*Junona*
A ste videle tole?

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=176331

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.3.2009 10:10:53   
brigita23

brigitka.pa ja ne misliš it že v P.Smo se ja zmenle,user posted image
l&l:vaš malček bo šel pa res lep iz Puser posted image user posted image user posted image hvala za košek in ja tudi vam lepo za posteljico ,to je res tko lepo ,če imamo še nekaj iz otroštva.Moj user posted image nima ničuser posted image

kje pa sonček....brez vaju z junonco ne gremuser posted image user posted image , mi bi bilo dolg časuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.3.2009 10:14:15   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Brigita23 noč je bila neprespana od trenutka, ko je tamala prlezla k nama v posteljo in se je spet začelo njeno smrčanje. Pol sem šla za eno uro na net in nazaj spat, samo kaj ko sem bolj malo spala.

pri vas tamala smrči pri nas pa naš atiuser posted image user posted image user posted image , zdej sploh ko ima še šive v roki in pol večino časa na hrbtu spi, pol začne pa še naš user posted image  brcat in mamica je seveda popolnoma budna.....potem pa celo noč nekaj razmišljam pa načrte delam in veš da ne morem več zaspatuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.3.2009 10:16:36   
brigita23

uuuuuu seksi ni kaj....a pol bo pa to smetano po seb namazuuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.3.2009 10:17:35   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

A ste videle tole?

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=176331

junona- jutri se pa vidimo a ne? A ob 9.30 se začne se mi zdiuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.3.2009 10:18:35   
sonček85

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja tega sem iskala a nisem našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katka:javi se še kaj in pazi se user posted image
brigitka:ja le pazi da ne greš bez naju,tko k jst ne smemuser posted image boga si ti ,tudi moj smrči in danes je smrčal k topppppppppppppuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res grem ,najedla sem se ,oblekla in grem
papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.3.2009 10:19:18   
sonček85
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.3.2009 10:24:34   
Nalini
še nekaj jih čaka v vrsti za pomoč ...

izvolite user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.3.2009 10:24:44   
brigita23
da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.3.2009 10:26:44   
Nalini

da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec

user posted image
 ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

omojbogkakojedobertaletip

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?