|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
9.3.2009 10:29:05   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a lahko pridem pomagat v kuhinjo?user posted image user posted image  ti pa lahko v miru počivaš, bova midva vse zrihtatalauser posted image

detelja če dobro vem imaš ti danes kuharja doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... tak da lahko kar doma ostaneš ... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.3.2009 10:32:44   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štrokljica.ja sedaj gre zaresZa seznamček pa naj napiše katera ,ki je že mamica ali pa pokukaj tle
http://www.ringaraja.net/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html

Tenx sončekuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
9.3.2009 10:39:56   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec

user posted image
 ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

omojbogkakojedobertaletip

čuj Nalini tale pa vse prekaša a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
9.3.2009 10:43:15   
brigita23
nč punce pridno tipkajte še naprej, jst šibam v trgovino in nato se vam še pridružimuser posted image

Detelja (popadki)- a tako je to, pol lahko jst brez skrbi Buscopan vzamem, nima kaj škodit a ne?

Pridno iščite pomočnike še naprej....

Nalini, tile tvoji kuharčki..mmmmmmmmmm, ne vem če bi meni kaj kuhali, bi jim jo jst zakuhalauser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček-fajn zrihti, kar moreš

junonca-pridna bodiuser posted image

nooooo pa sej pridem kmal nazaj na rruser posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.3.2009 10:47:20   
nmag
Pozdravljene čvekice.
No jaz danes že tretji dan brez možeka,saj sem navajena bit skoz sama,samo ga sedaj ko ga sploh ni zelo pogrešam,otroci me ubogajo kot že dolgo ne,ne vem a jim je kaj obljubiluser posted image ,skratka čez vikend sem se prebila,čez teden bo malo težje ampak imam mami in atija,ki mi sedaj pa res pomagata,ati mi vozi otroke v šolo,mami mi gre v trgovino..bo kar šlo,ful se izogibam vožnji z avtom,ker imam potem kar nekaj časa trd trebuh,po vseh teh težavah,ki me že nekaj časa spremljajo me sploh čudi,da je še not,no pa naj kar še bo,res bi rada prišla do aprila,vsaj 2.Ponoči tudi jaz ne spim,pa lulat,pa trd trebuh,potem se mala spomni,da bi malo nagajala...zjutraj bi pa kar dremala,me pa moj Gregi budi,zadnje čase ima manijo na medvedke in sedaj so po celi hiši in zjutraj mora takoj pregledati,če so še vsi tam kjer jih je pustil,bog ne daj da koga prestavim,tako pa gre adijo dremanje.
Ampak ko sem brala zgodbico od Maje so se mi moje težave takoj zdele nične proti njenim,zato Maja z mislimi sem s tabo in user posted image user posted image user posted image tebi in tvojima fantoma,saj bo samo si pa kar mislim kaj prestajaš,res drži se.
Sonček tudi jaz sem nora na te košare jaz imam pripravljene kar dve,eno bom imela v spalnici,eno pa dol za čez dan,ena je z baldehinčkom,druga pa na strehico,kot voziček.
Pripravit moram samo še paketek za user posted image  in mene za iz porodnišnice  ,ostalo imam pripravljeno,še malo pa bo,saj gre kar hitro ta marec sem mislila,da se mi bo bolj vlekel.
Bodite pridne,srečno na pregledih,bom se potrudla dosečt normo,samo včasih tok težko sedim,da potem ne grem za računalnik.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.3.2009 10:47:57   
brigita23
še nekaj za našo miško....da bo pritisk uravnavalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no zdej pa res papa

Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.3.2009 10:57:17   
krfjolca

user posted image
 ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, KDO GA NE BI ..... najrajši ustrelil!  user posted image

Da vas še jaz pozdravim.
Pri nas se še nič ne dogaja, me pa zadnje dni tako močno brca, da mi kar sapo jemlje. Mi gre že prav na živce včasih. Prvi v trebuhu ni bil tako zelo živahen, pa smo imeli kljub temu zeloooo pestre prve mesece. Je bil ful živčen dojenček. Tako da me prav skrbi, da bo ta še na potenco ... user posted image

Pa vesela sem, da nimam takih bolečin v medenici, kot sem jih takrat. Je bilo od 7. meseca ful hudo. Očitno mi je Anže že tako razširil kosti, da je zdaj čisto OK. Tako da sploh nimam nobenih nosečniških težav, še hemoroidov ne, ki so me matrali v prvo. user posted image
No, pa zatekajo mi noge proti večeru, ampak ni sile.

Stvari imam pa bolj ali manj pripravljene, edino torbo za v porodnišnico moram zrihtat ta teden. Sem zdajle ravno iz Millerja, sem nabavila še zadnje stvari, tako da se zdaj spravim pokat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.3.2009 11:06:03   
sobra
Pozdravljene aprilčice!

No da se vam javim. Včeraj smo prišli domov in zaenkrat je vse v redu!
Da vam povem tudi mojo porodno zgodbo:
Kot sem vam že povedala sem šla v ponedeljek na pregled k ginekologu, ker sem hotela preveriti ali je z user posted image  vse OK. Imela sem namen it v sredo v Slovenijo da počakam na porod. In pridem jst tja, me G prvo full pohvali kako se zdej v zadnjem času nč nisem zredila. No in potem je delal UZ in reče ta otrok je full mejhn in midva z možem se gledava in nama nč ni bilo jasno. Reče da je razlika 4 tedne kot sem bila noseča.Rekel je tudi da imam nekam malo plodovnice.
Dal nama je napotnico za naslednji dan za P, da se pridem pokazat. Tisto noč nism spala skoraj nič, ker sem bla full živčna... Prideva midva tja v torek me pregledajo in rečejo da je razlika med plodom in nosečnostjo za 2 tedena.Sem se malo pomirila, ker to je čist možno, ker imam jst bolj pozne ovulacije in sm z malo zanosila nekoliko kasneje. Potem sem šla še na neke druge preglede in za plodovnico. Notranji organi male user posted image  so bili super, razen malo jih je skrbelo zaradi te plodovnice.

prvi del...

Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.3.2009 11:14:55   
NinaMM
Jutro!

Joj, mene tudi danes tale dež mori... Spala tudi nisem preveč dobro... Še dobro, da imam popoldan masažo, se bom malo zrelaksirala user posted image

Rmmaji in obema fantoma user posted image  in hiter prihod domov!

Vsem vam pa uspešne preglede, obilo zabave s pomočniki in čim manj nosečniških težavic user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.3.2009 11:15:13   
ninica23
ojla souser posted image
po daljšem času se spet oglašam,zdaj vam bom lahko lažje sledila,ko ne delam več-v petek sem namreč zaključila user posted image user posted image user posted image
vidim,da ste zelo pridne čvekice,sploh vas ne dohajam user posted image bušiji tudi pridno rastejo-tiste slikice z njimi so bile res dobre,sem hotla dodat še svojega,pa mi še ni uspelo,poleg tega sem opazla,da sem zadnji mesec staknila kar precej strij (do takrat pa nič-niti ene-sem se že veselila) kjub temu,da se mažem od 5.meseca user posted image
sicer pa,glavno je,da je z user posted image vse ok
prejšnji teden sem uspela pridit tudi do CSDja,sem zrihtala za paketek in tisto nadomestilo,ki ga dobim namesto porodniške,zdaj me čaka še tista zadeva s priznanjem očetovstva,otroški dodatek pa lahko urejamo šele po porodu,ane?
zasledila sem,da je ena od vas tudi urejala za štipendijo-mam sama tudi namen,sem bila že na občini,da prijavim lastno gospodinjstvo,je potrebno še kaj druga priložit razen seveda tudi potrdila o statusu študenta in povprečni oceni?!? na CSD mi je namreč rekla,da naj raje počakam,da se otrok rodi,in potem vložim za štipendijo,sam kaj naj pa do takrat,živim od zraka,ker nimam nobenih prihodkov? če katera kaj več ve,bom zelo hvaležna za vsako informacijo o drž.štipendiji
v glavnem,lepo bodite kljub slabemu vremenu zunaj in pridno božajte svoje bušije,dokler še lahko ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.3.2009 11:16:51   
Nea_teja_
Jutro punce kako ste kaj evo mi smo super slabosti nič,bruhanja nič trebušček e mi pa tudi pozna še nikoli se mi ni tako kot sedaj kavbojek komanj zapnem tako da jih nebom več tlačila gor bo treba kmalu razmišljat o kakih novih hlačah če bo šlo tako naprej še dobro da imam take športne hlače .Se držim kr bolj aprilčic kot oktoberk (no če me marate) tm se skoz neki govori o krvavitvah itd to me pa kr potre in potem niti nočem brati.
No pa da nebote samo ve kazale svoje bušije evo še mojga ki se bo glihkar razpoču če bo šlo tako naprej.
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.3.2009 11:18:21   
anchika
Pozdravljene
Mi smo včeraj praznovali dve leti naše ga prvorojenca. Pa tudi jaz sem dobila od možeka čokolatinčke in sinko mi je dal tudi lepo rožico. Seveda s pomočjo tatkota.
Moj prehlad zgleda da gre h koncu. Upam da ne bo prišel novi.
Še 14 dni potem pa grem tudi jaz na poordniški. Komaj čakam ker se mi ne da več sedet 8 ur za računalnikom.
Pregled imam 24.3 tudi komaj čaka kdaj bo ker sem ratala obsedena s kilami odkar je rekla G da sem se preveč zredila. Vski dan se vagam 3 x na dan. Zjutraj, popoldan ko pridem iz službe in zvečer preden grem spat- katastrofa, kile kar šibajo čeprav ne jem nič več kot sem. Včasim spijem 2 deci vode in sem že težja.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.3.2009 11:20:57   
sobra
drugi del...

Tako so se odločili da me zadržijo čez noč in drugi dan so mi spet gledali in merili količino plodovnice. Ta dan jo je bilo še manj, zato so mi rekli da bodo jutri sporožili porod.
V četrtek sem se zbudila in že so me odpeljali dol. Okol pol desetih je prišel G ki mi je dal vaginaleto za sprožanje poroda. Najprej me nič ni bolelo, čez ene uro pa pol pa se je začelo. In vedno bolj. Tukaj v španiji je ful bedno morš skoz ležat sploh ti ne dajo klistirja. Zato so mi dvakrat račko prnesili in sm morala tja notr kakatuser posted image user posted image user posted image . Sam sm čutla olajšanje. In vedno bolj me je bolelo. Ob pol petih so mi šele predrli mehur (tok da se je MV skrajšal in zmehčal) in šele takrat sem lahko šla na wc. No ob takih popadkih sem potem rekla za epiduralno, ker me je res bolelo full. Po epiduralni so se čez nekaj časa zmanjšali popadki (tko da jih v bistvu nism čutla. Potem je blo vse lažje. Ob 20.30 je prišel spet G in je pogledal v kakšnem stanju sem in je reku no gremo rodit... Odpeljali so me v drugo sobo, me namestili na uno pojstlo k pr ginekologu. Prvo je porodničar poklical mojga možeka in mu odril mojo lulikouser posted image user posted image user posted image  in moj je rekel joj vid se glavica, pa še laske imauser posted image . No in potem smo parkrat potisnil in mala se je rodila. Tako da me nč ni bolelo, samo ko je porodničar pritiskal na trebuh.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.3.2009 11:26:37   
Nea_teja_
Čestitke sobra za pupiko.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.3.2009 11:27:32   
sobra
tretji del...

Mala se je potem rodila ob 20.55. Potem so me odpeljali v eno sobo ker so dali user posted image  v inkubator za pol urce, pol pa še ene pol urce pod lučko in potem je bila pri meni.
No to je v glavnem na kratko to. Pravijo da je vse v redu, sam k je tako drobcena. Aja pa rekli so da jo tako ne utrujam z dojenjenjem, ker se zelo hitro zmatra. Tako da ji moram dodajati mleko. Mal ji bom svojega mal pa umetnega, ker jo moram forsirat da je, ker je tako mejhna. Včeraj k smo šli domov je mela 1950 gramov. Sam dons morm še možeka poslat po par stvari za nedonošenčke ker ji št. 50 vse stran štrliuser posted image .

bom prpopala kako slikico samo če bom znalauser posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.3.2009 11:34:36   
ninica23
sobra,čestitam za dojenčico  user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.3.2009 11:36:31   
Miška2006

user posted image

Pa ne s takimi....kvariš povprečjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.3.2009 11:45:35   
jernejav

user posted image
 ...

čuj Nalini tale pa vse prekaša a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še kaj drugega tudi zna....
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.3.2009 11:47:44   
anchika
SOBRA ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZAuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
9.3.2009 11:51:20   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sorba
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE6PqLORNyuVrnm5%252F3PKTQpBQx670nM%252FpN7t57UklhZuKR0erZ7YlgQ6&resulturl=Tod25wCLmE6PqLORNyuVrnm5%252F3PKTQpBQx670nM%252FpN7t57UklhZuKR0erZ7YlgQ6&refurl=Tod25wCLmE624V0s18bUW%252BZAp85hnL%252BxoxLMaXqy9dPs5GDZ%252BIYfopT0j2jL0A90zISh5rtfmHxeDlpeYAvFkw%253D%253D&q=baby&contenttype=image%2Fjpeg&o=40][/link]

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
9.3.2009 11:53:50   
sonček85

še nekaj jih čaka v vrsti za pomoč ...

izvolite user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  moj je prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.3.2009 11:53:51   
sonček85

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pove vse ,kajne?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.3.2009 11:53:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štrokljica.ja sedaj gre zaresZa seznamček pa naj napiše katera ,ki je že mamica ali pa pokukaj tle
http://www.ringaraja.net/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html

Tenx sončekuser posted image
ni kej upam ,da ti pomaga.Jaz sem danes tudi šla v nabavo za 70% alkoholom,mandlejvim oljem,gazicam sterilnim,bepantenom in zdaj imamo vse za prvo nego otročka.user posted image
sedaj še samo mami spakira kar mora v svojo torbo,gre na CSD,ko prejme liste iz pisarne LJ,prekuha flaške in dude, za malečka je že vse v torbi da ati nebi kaj pozabiluser posted image potem pa res imamo vseuser posted image user posted image
nmag:a ti pa kr sama,ja lepo da te otroci ubogajo saj tko je treba,no pa saj je že tvoj najstarejši kr velik(kolk je star),kako je pa ati sedaj ,a je kaj bolje?
košek ja res so krasni,mi je mami rekla zakaj nebi imela baldahinčka gor sem pa rekla eh k bo v najini sobici in je tko bolj mala in je brez veze,drugače bi ga pa imela k so mi tko catr z njimi.Ja sej super da boš imela dva ti ne bo potrebe prestavljat jih pa nosit sem pa tja.user posted image
krfjolca:ta tvoj komntar mi je pa všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "Ja, KDO GA NE BI ..... najrajši ustrelil!  user posted image "
sobra:welcome back in zelo lepa porodna zgodba,A tko so te hecali z tedni,boga ,no samo da je sedaj vse ok in da lepo napredujete,A nam boš pokazala kako slikico naše user posted image user posted image -llahko jo daš v album in jo potem jaz prilimam-
iiiiii tvoj dragi je bil posrečenuser posted image bravo tati.Samo da je vse potekalo kot je treba.Mala pa naj čim bolj na kg pridobiva da bo lepo rastla user posted image
ninca23:a znaš dat slikco v svoj album ,pa jo lahko jaz potem dam tle da vidimo tvojega bušijauser posted image user posted image in uživajsedaj na D in Puser posted image user posted image za štipendijo in dodatno to k si spraševala je pa Junona urejala -ona ti bo lahko kaj več o tem povedala
neateja:kako lepo napreduje bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image ti se nam kr javi ,saj si tko rekoč bila naša in boš v srčkih našauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.3.2009 11:54:01   
sonček85
anchika:lepo da gre zdravje na bolje in tko je prav.Boga revca glede KG no pa saj bo kmalu 23 k boš imela pregled user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.3.2009 11:59:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

pa še kaj drugega tudi zna....
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html
ja sem danes brala v trg.malo iz revije.dere se k ****user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej mu je pravuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?