nmag
|
Pozdravljene čvekice. No jaz danes že tretji dan brez možeka,saj sem navajena bit skoz sama,samo ga sedaj ko ga sploh ni zelo pogrešam,otroci me ubogajo kot že dolgo ne,ne vem a jim je kaj obljubil ,skratka čez vikend sem se prebila,čez teden bo malo težje ampak imam mami in atija,ki mi sedaj pa res pomagata,ati mi vozi otroke v šolo,mami mi gre v trgovino..bo kar šlo,ful se izogibam vožnji z avtom,ker imam potem kar nekaj časa trd trebuh,po vseh teh težavah,ki me že nekaj časa spremljajo me sploh čudi,da je še not,no pa naj kar še bo,res bi rada prišla do aprila,vsaj 2.Ponoči tudi jaz ne spim,pa lulat,pa trd trebuh,potem se mala spomni,da bi malo nagajala...zjutraj bi pa kar dremala,me pa moj Gregi budi,zadnje čase ima manijo na medvedke in sedaj so po celi hiši in zjutraj mora takoj pregledati,če so še vsi tam kjer jih je pustil,bog ne daj da koga prestavim,tako pa gre adijo dremanje. Ampak ko sem brala zgodbico od Maje so se mi moje težave takoj zdele nične proti njenim,zato Maja z mislimi sem s tabo in tebi in tvojima fantoma,saj bo samo si pa kar mislim kaj prestajaš,res drži se. Sonček tudi jaz sem nora na te košare jaz imam pripravljene kar dve,eno bom imela v spalnici,eno pa dol za čez dan,ena je z baldehinčkom,druga pa na strehico,kot voziček. Pripravit moram samo še paketek za in mene za iz porodnišnice ,ostalo imam pripravljeno,še malo pa bo,saj gre kar hitro ta marec sem mislila,da se mi bo bolj vlekel. Bodite pridne,srečno na pregledih,bom se potrudla dosečt normo,samo včasih tok težko sedim,da potem ne grem za računalnik.lp