|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
9.3.2009 8:50:26   
L & L
Dobro jutro so user posted image .
Vem da ne izpolnjujem norme ampak vseen včasih kaj napišem. Lepo vas je brat kako zvesto čvekate res ste face.
Evo mene je včeraj dragi peljal na rudnik po nakupih, za rojstni dan sem od tasta dobila kartico od HM na kateri je bilo 60e in zato sem si kupila nederček za dojenje majčke za dojenje ni bilo nobene lepe zato sem kupila kompletek za Žaka da bo šel lep iz porodnišnice evo takle frajko bo naš Žak
user posted image
Sicer jopčka ni iz Hm ampak vseen se men zdi fleten kompletek zraven pride seveda še kapica in to je to upam da bo dovolj itak bo imel še dekico čez.
No toliko okrog tega.
Rmmaja Iskreno vam želim da se čim prej vse poštima in da boste čim prej doma med svojimi kjer je seveda najlepše, lepo se rihtajte vse smo v mislih z vami.
Otrdevanje joj meni tut mal nagaja sam se mi zdi da bolj čez dan ponoči me ne toliko sam iste ne spim ne vem kako ker sem skos na wc ali pa se premetavam iz ene strani na drugo ker če sem preveč na enem boku me ta začne boleti, ah pa saj bo že še malo pa bomo vstajale zaradi malčkov palčkov kaj ne.
Glede user posted image pa je pri nas bol tako tako, zadnič sva po dooolgem času in je mene potem vse nekaj peklo pa bolelo tako da bova po moje ostala kar pri kakšnemu drugemu sistemu kot pa user posted image sej so še druge varjante hvala boguuser posted image user posted image
Meni se pa nič kaj ne vleče mi gre vse skupaj full hitro, no ta teden upam da bova šla za dragim še v Ikeo po malenkosti za v otroško sobo jo je treba upedenat da bosta mela moja dva tavelka fanta nobel sobico, naročena je ža omara ker je ta enostavno premajhna, postelje so že še kakšni regalči in stvari za shranjanje igrač ki jih je toliko da bi bila lahko samo ena soba polna igrač.
Sonček 85 glede koška user posted image user posted image ful je tak cortkan, no mi imamo tudi posteljico za Žaka še od mojega lubija in je tut stara že 30 let ampak še v zelo lepem stanju in zato sva jo uprabljala že pri tavelkih dveh in jo bova še sedaj.
No še to napišem pol bo pa dovolj je post tako dolg kot da bi jih objavila 5 user posted image
Bušiji ni da ni so zelo lepi, glede strij, moj je prekrit z strijami in sicer od druge nosečnosti v prvi pa nisem dobila niti ene mogoče zato ker je bil Patrik manjši. No sedaj me je pa še to doletelo da mi kakšna strija še dodatno poči in zglepa tako kot da bi hotla teči kri pa še peče kot user posted image , kljub temu da se mažem.
Evo dovolj lepo se imejte in pazite nase in na svoje otročke.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.3.2009 8:50:29   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dobro jutro...  evo še enga ponedeljkovega z moje strani

user posted image

se pa drgač pripravljam da grem na CSD... groza.. me kr mine k je tm ena taka krula k ti vse zamori... mam pa pol popoldne (ob 14h) še pregled pri G, pa se vam javim z novostmi zvečer... lep dan še naprej

Ej, to je pa res dobro jutro z enim takim pomočnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro opravi na CSD....jst sem se po francosko izmuznila....sem poslala vse skupaj po poštiuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.3.2009 8:50:46   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Brigita23
punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico

Kava je skuhana, samo dvomim, da jo boste pile ob treh zjutraj.

mrzla je za lepoto dobra pravijo user posted image  Moja vsaka rata mrzla, ker jo pijem po 2 uri user posted image  Zdaj se uzivam v pravi turski, pol jo bom verjetno za kak mesec ukinila user posted image   

Mrzla kavica za lepoto user posted image . Pa še mamica mi je eno toplo skuhala tako, da imam sedaj očke kot kakšna sovica user posted image
April09 lepo, da si se zopet malce javila. Upam, da so vaši prehladi že mimo in da boš sedaj v miru počakala še tistih 27 dni. Saj res, tebi se je pa včeraj začela porodniška user posted image . Enoletni dopust, JUHEJ! Pa hvala še za en nasvet. Koliko pa jih priporočaš kupiti? Jaz sem si za v P pripravila že 2 paketa Vir80 (just in case), pa še doma jih imam za prvo silo. Bo šel koder po porodu v šoping user posted image
Otrdevanje bušija pa mene do sedaj skoraj ni doletelo. Morda par krat, če sem pretiravala z delom, drugače pa prav nič. Sem tudi Magnesol nehala jemati pa se stanje ni nič poslabšalo. Mi pa mali koderček tako veselo skače po bušiju. Najnovejša njegova igrica: 'kako brcniti mamico pod desno rebro z vso močjo' user posted image
Drugače pa komaj čakam na pregled v četrtek, da mi G pove kako se godi z našim koderčkom.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.3.2009 8:51:01   
Blueeyes
jaz sem spala kot dojenček... mala ni niti enkrat brcnila.. al pa vsaj ni tok močno brcala da bi čutila... sem se zbudila kot prerojena user posted image  user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.3.2009 8:54:47   
Miška2006
Detelja, a ti se že začela z dopustom?user posted image user posted image user posted image Al nam boš za dobro jutro še kakšnega pomočnika gor dala, da bomo mele kaj za gledat, ta čas, ko tebe ne bouser posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.3.2009 8:57:17   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro vsem

no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilouser posted image
Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijouser posted image user posted image user posted image .
Naš user posted image  je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok.

Pa ve punce, kako je bilo spati?

Jutro tudi tebiuser posted image .

Jst sem ponoči kar dobro spala, če odmislim odhode na wc. Moja tamala me kar pusti spat ponoči. Po buhu začne noret okrog 6 ure zjutraj pa tam do 10 zvečer. Obrnit se na srečo več ne more, ker jo nosim tako nizko, da je prav zasidrana z glavco tam spodajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.3.2009 8:57:20   
Cveta28
L&L vaš Žak bo šel iz P kot pravimaneken. Tudi jaz imam pripravljenega nekaj podobnega za našega koderčka (vse je bolj belih barv) in mislim, da mu bo dovolj toplo. Raje nesem v P kakšen kos oblačila več kot pa, da bi koderčka zeblo.
Spančam kot mali dojenček z nekaj urnimi presledki za WC user posted image user posted image user posted image  Zjutraj me itak koderček tako močno brcne pod rebro, da se v trenutku zbudim. Ko pa hočem še malo poležavati me pa dobesedno zbrca ven iz postelje....se mi že dozdeva kakšen urnik bomo imeli user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.3.2009 8:58:46   
Cveta28
Uspešen dan želim vsem skupaj. Jaz šibam v šoping in upam, da dobim banjico.
Se javim kaj zvečer, ker moj tata je kot priliman na računalniku cel dan.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.3.2009 9:02:48   
sonček85
jutro!!!
Joj to smotano vreme,ko vsaj nebi deževalo,naj bo tko oblačno in vse samo dežuje naj ne.
mi smo danes tudi spali za user posted image ,sem opazila da kadar grem spat pred 22h se vstajam ponoč na 3-4h in hodim na wc kadar grem pa okol 22.30h spat pa samo ob 2h in potem ob 7huser posted image čudno,bo treba hodit pozn spat
nalini:jaz pa mislim ,da se mali ni obrnil,saj bo,važno je da čutiš gibeuser posted image
štrokljica.ja sedaj gre zaresZa seznamček pa naj napiše katera ,ki je že mamica ali pa pokukaj tle
http://www.ringaraja.net/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
blueeyes:srečno in uredi vse kot je potrebno.Vem kako ti je k imamo mi tudi eno tako user posted image

evo jaz dam pa za svežo user posted image in malozravenuser posted image saj bo kmalu velika nočuser posted image user posted image

zdaj pa grem na zajterk si pripravit,na banko ,......

se čujemo

vsem ,ki pa imate danes preglede srečnouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.3.2009 9:04:51 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.3.2009 9:08:11   
brigita23
blueeyes-hvala za tako spodbudno slikco....čeprav meni danes nič ne pomaga

april-pozdravljena, a si bolje? Kje pa si kupila te vatirance, a lekarna jih imauser posted image

cveta-jst sem tudi prenehala z magnesolom, mi ni nič pomaguuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.3.2009 9:11:33   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

dobro jutro vsem

no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilouser posted image
Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijouser posted image user posted image user posted image .
Naš user posted image  je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok.

Jst sem ponoči kar dobro spala, če odmislim odhode na wc. Moja tamala me kar pusti spat ponoči. Po buhu začne noret okrog 6 ure zjutraj pa tam do 10 zvečer. Obrnit se na srečo več ne more, ker jo nosim tako nizko, da je prav zasidrana z glavco tam spodajuser posted image user posted image user posted image

super za malo pikico, je pridna....kako pa je s tvojim pritiskom?

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.3.2009 9:14:37   
brigita23
sonček hvala za zajtrkuser posted image

L&L joj kok bo vaš Žak frajer pa lepiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.3.2009 9:16:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

L&L vaš Žak bo šel iz P kot pravimaneken. Tudi jaz imam pripravljenega nekaj podobnega za našega koderčka (vse je bolj belih barv) in mislim, da mu bo dovolj toplo. Raje nesem v P kakšen kos oblačila več kot pa, da bi koderčka zeblo.
Spančam kot mali dojenček z nekaj urnimi presledki za WC user posted image user posted image user posted image  Zjutraj me itak koderček tako močno brcne pod rebro, da se v trenutku zbudim. Ko pa hočem še malo poležavati me pa dobesedno zbrca ven iz postelje....se mi že dozdeva kakšen urnik bomo imeli user posted image

ja cveta mora že zdej pokazati, kdo bo od zdej naprej imel glavno besedo, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....nič poležavanjauser posted image , pri nas je isto

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.3.2009 9:20:25   
sonček85
brigitka.pa ja ne misliš it že v P.Smo se ja zmenle,user posted image
l&l:vaš malček bo šel pa res lep iz Puser posted image user posted image user posted image hvala za košek in ja tudi vam lepo za posteljico ,to je res tko lepo ,če imamo še nekaj iz otroštva.Moj user posted image nima ničuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.3.2009 9:22:28   
detelja

Detelja, a ti se že začela z dopustom?user posted image user posted image user posted image Al nam boš za dobro jutro še kakšnega pomočnika gor dala, da bomo mele kaj za gledat, ta čas, ko tebe ne bouser posted image user posted image

javim se vam drugače pa sem že na dopustuuser posted image user posted image  se pripravljam na teren, da bom čim bolj pri izbiri pomočnikov...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.3.2009 9:24:54   
detelja

dobro jutro vsem

jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslouser posted image  mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnikeuser posted image  hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa????? user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.3.2009 9:25:55   
brigita23
punce dejte na national geographic

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.3.2009 9:29:00   
detelja

jaz gledam že od 8 h...

Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.3.2009 9:31:04   
Miška2006

dobro jutro vsem

super za malo pikico, je pridna....kako pa je s tvojim pritiskom?

Moj pritisk znižujejo pomočniki. Tako, da že včeri sem imela dobrega in danes tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.3.2009 9:32:26   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

javim se vam drugače pa sem že na dopustuuser posted image user posted image  se pripravljam na teren, da bom čim bolj pri izbiri pomočnikov...user posted image

Pridna, pridna.....ti kar dobro in počasu zbiraj naše pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.3.2009 9:32:56   
brigita23

dobro jutro vsem

jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslouser posted image  mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnikeuser posted image  hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa????? user posted image user posted image

nimam spamexa, mam buscopan...ne vem zakaj ga nisem vzelauser posted image  Me je pa tak sekal ej od maternice čez luliko pa prek ritiuser posted image user posted image user posted image

Misliš da so to lažni popadki?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.3.2009 9:34:11   
brigita23

jaz gledam že od 8 h...

jst sem pa pozabila, je bilo to že včeraj zvečer ob 21h, sem rekla da bom gledala pol sem pa čist pozablauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.3.2009 9:35:41   
brigita23
miška- pridna glede pritiska...kr tak naprej, pomočnike pa tudi dobišuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.3.2009 9:36:31   
sonček85
evo drage moje pri nas že dežuje,tko da moram sedaj it lepo kr z avtom ,ker se mi ne da hodit po tem dežju.

se čujemo in lepo glejte bebije

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.3.2009 9:39:00   
Pat74
Brigita23 noč je bila neprespana od trenutka, ko je tamala prlezla k nama v posteljo in se je spet začelo njeno smrčanje. Pol sem šla za eno uro na net in nazaj spat, samo kaj ko sem bolj malo spala.

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?