Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:50:26
|
|
|
|
L & L
|
Dobro jutro so . Vem da ne izpolnjujem norme ampak vseen včasih kaj napišem. Lepo vas je brat kako zvesto čvekate res ste face. Evo mene je včeraj dragi peljal na rudnik po nakupih, za rojstni dan sem od tasta dobila kartico od HM na kateri je bilo 60e in zato sem si kupila nederček za dojenje majčke za dojenje ni bilo nobene lepe zato sem kupila kompletek za Žaka da bo šel lep iz porodnišnice evo takle frajko bo naš Žak Sicer jopčka ni iz Hm ampak vseen se men zdi fleten kompletek zraven pride seveda še kapica in to je to upam da bo dovolj itak bo imel še dekico čez. No toliko okrog tega. Rmmaja Iskreno vam želim da se čim prej vse poštima in da boste čim prej doma med svojimi kjer je seveda najlepše, lepo se rihtajte vse smo v mislih z vami. Otrdevanje joj meni tut mal nagaja sam se mi zdi da bolj čez dan ponoči me ne toliko sam iste ne spim ne vem kako ker sem skos na wc ali pa se premetavam iz ene strani na drugo ker če sem preveč na enem boku me ta začne boleti, ah pa saj bo že še malo pa bomo vstajale zaradi malčkov palčkov kaj ne. Glede pa je pri nas bol tako tako, zadnič sva po dooolgem času in je mene potem vse nekaj peklo pa bolelo tako da bova po moje ostala kar pri kakšnemu drugemu sistemu kot pa sej so še druge varjante hvala bogu Meni se pa nič kaj ne vleče mi gre vse skupaj full hitro, no ta teden upam da bova šla za dragim še v Ikeo po malenkosti za v otroško sobo jo je treba upedenat da bosta mela moja dva tavelka fanta nobel sobico, naročena je ža omara ker je ta enostavno premajhna, postelje so že še kakšni regalči in stvari za shranjanje igrač ki jih je toliko da bi bila lahko samo ena soba polna igrač. Sonček 85 glede koška ful je tak cortkan, no mi imamo tudi posteljico za Žaka še od mojega lubija in je tut stara že 30 let ampak še v zelo lepem stanju in zato sva jo uprabljala že pri tavelkih dveh in jo bova še sedaj. No še to napišem pol bo pa dovolj je post tako dolg kot da bi jih objavila 5 Bušiji ni da ni so zelo lepi, glede strij, moj je prekrit z strijami in sicer od druge nosečnosti v prvi pa nisem dobila niti ene mogoče zato ker je bil Patrik manjši. No sedaj me je pa še to doletelo da mi kakšna strija še dodatno poči in zglepa tako kot da bi hotla teči kri pa še peče kot , kljub temu da se mažem. Evo dovolj lepo se imejte in pazite nase in na svoje otročke.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:50:29
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dobro jutro... evo še enga ponedeljkovega z moje strani se pa drgač pripravljam da grem na CSD... groza.. me kr mine k je tm ena taka krula k ti vse zamori... mam pa pol popoldne (ob 14h) še pregled pri G, pa se vam javim z novostmi zvečer... lep dan še naprej Ej, to je pa res dobro jutro z enim takim pomočnikom Dobro opravi na CSD....jst sem se po francosko izmuznila....sem poslala vse skupaj po pošti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:50:46
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: Brigita23 punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico Kava je skuhana, samo dvomim, da jo boste pile ob treh zjutraj. mrzla je za lepoto dobra pravijo Moja vsaka rata mrzla, ker jo pijem po 2 uri Zdaj se uzivam v pravi turski, pol jo bom verjetno za kak mesec ukinila Mrzla kavica za lepoto . Pa še mamica mi je eno toplo skuhala tako, da imam sedaj očke kot kakšna sovica April09 lepo, da si se zopet malce javila. Upam, da so vaši prehladi že mimo in da boš sedaj v miru počakala še tistih 27 dni. Saj res, tebi se je pa včeraj začela porodniška . Enoletni dopust, JUHEJ! Pa hvala še za en nasvet. Koliko pa jih priporočaš kupiti? Jaz sem si za v P pripravila že 2 paketa Vir80 (just in case), pa še doma jih imam za prvo silo. Bo šel koder po porodu v šoping Otrdevanje bušija pa mene do sedaj skoraj ni doletelo. Morda par krat, če sem pretiravala z delom, drugače pa prav nič. Sem tudi Magnesol nehala jemati pa se stanje ni nič poslabšalo. Mi pa mali koderček tako veselo skače po bušiju. Najnovejša njegova igrica: 'kako brcniti mamico pod desno rebro z vso močjo' Drugače pa komaj čakam na pregled v četrtek, da mi G pove kako se godi z našim koderčkom.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:51:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
jaz sem spala kot dojenček... mala ni niti enkrat brcnila.. al pa vsaj ni tok močno brcala da bi čutila... sem se zbudila kot prerojena
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:54:47
|
|
|
|
Miška2006
|
Detelja, a ti se že začela z dopustom? Al nam boš za dobro jutro še kakšnega pomočnika gor dala, da bomo mele kaj za gledat, ta čas, ko tebe ne bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:57:17
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilo Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijo . Naš je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Pa ve punce, kako je bilo spati? Jutro tudi tebi . Jst sem ponoči kar dobro spala, če odmislim odhode na wc. Moja tamala me kar pusti spat ponoči. Po buhu začne noret okrog 6 ure zjutraj pa tam do 10 zvečer. Obrnit se na srečo več ne more, ker jo nosim tako nizko, da je prav zasidrana z glavco tam spodaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:57:20
|
|
|
|
Cveta28
|
L&L vaš Žak bo šel iz P kot pravimaneken. Tudi jaz imam pripravljenega nekaj podobnega za našega koderčka (vse je bolj belih barv) in mislim, da mu bo dovolj toplo. Raje nesem v P kakšen kos oblačila več kot pa, da bi koderčka zeblo. Spančam kot mali dojenček z nekaj urnimi presledki za WC Zjutraj me itak koderček tako močno brcne pod rebro, da se v trenutku zbudim. Ko pa hočem še malo poležavati me pa dobesedno zbrca ven iz postelje....se mi že dozdeva kakšen urnik bomo imeli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 8:58:46
|
|
|
|
Cveta28
|
Uspešen dan želim vsem skupaj. Jaz šibam v šoping in upam, da dobim banjico. Se javim kaj zvečer, ker moj tata je kot priliman na računalniku cel dan.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:02:48
|
|
|
|
sonček85
|
jutro!!! Joj to smotano vreme,ko vsaj nebi deževalo,naj bo tko oblačno in vse samo dežuje naj ne. mi smo danes tudi spali za ,sem opazila da kadar grem spat pred 22h se vstajam ponoč na 3-4h in hodim na wc kadar grem pa okol 22.30h spat pa samo ob 2h in potem ob 7h čudno,bo treba hodit pozn spat nalini:jaz pa mislim ,da se mali ni obrnil,saj bo,važno je da čutiš gibe štrokljica.ja sedaj gre zaresZa seznamček pa naj napiše katera ,ki je že mamica ali pa pokukaj tle http://www.ringaraja.net/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html blueeyes:srečno in uredi vse kot je potrebno.Vem kako ti je k imamo mi tudi eno tako evo jaz dam pa za svežo in malozraven saj bo kmalu velika noč zdaj pa grem na zajterk si pripravit,na banko ,...... se čujemo vsem ,ki pa imate danes preglede srečno
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.3.2009 9:04:51 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:08:11
|
|
|
|
brigita23
|
blueeyes-hvala za tako spodbudno slikco....čeprav meni danes nič ne pomaga april-pozdravljena, a si bolje? Kje pa si kupila te vatirance, a lekarna jih ima cveta-jst sem tudi prenehala z magnesolom, mi ni nič pomagu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:11:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilo Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijo . Naš je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Pa ve punce, kako je bilo spati? Jutro tudi tebi . Jst sem ponoči kar dobro spala, če odmislim odhode na wc. Moja tamala me kar pusti spat ponoči. Po buhu začne noret okrog 6 ure zjutraj pa tam do 10 zvečer. Obrnit se na srečo več ne more, ker jo nosim tako nizko, da je prav zasidrana z glavco tam spodaj super za malo pikico, je pridna....kako pa je s tvojim pritiskom?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:14:37
|
|
|
|
brigita23
|
sonček hvala za zajtrk L&L joj kok bo vaš Žak frajer pa lepi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:16:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 L&L vaš Žak bo šel iz P kot pravimaneken. Tudi jaz imam pripravljenega nekaj podobnega za našega koderčka (vse je bolj belih barv) in mislim, da mu bo dovolj toplo. Raje nesem v P kakšen kos oblačila več kot pa, da bi koderčka zeblo. Spančam kot mali dojenček z nekaj urnimi presledki za WC Zjutraj me itak koderček tako močno brcne pod rebro, da se v trenutku zbudim. Ko pa hočem še malo poležavati me pa dobesedno zbrca ven iz postelje....se mi že dozdeva kakšen urnik bomo imeli ja cveta mora že zdej pokazati, kdo bo od zdej naprej imel glavno besedo, a ne .....nič poležavanja , pri nas je isto
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:20:25
|
|
|
|
sonček85
|
brigitka.pa ja ne misliš it že v P.Smo se ja zmenle, l&l:vaš malček bo šel pa res lep iz P hvala za košek in ja tudi vam lepo za posteljico ,to je res tko lepo ,če imamo še nekaj iz otroštva.Moj nima nič
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:22:28
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Detelja, a ti se že začela z dopustom? Al nam boš za dobro jutro še kakšnega pomočnika gor dala, da bomo mele kaj za gledat, ta čas, ko tebe ne bo javim se vam drugače pa sem že na dopustu se pripravljam na teren, da bom čim bolj pri izbiri pomočnikov...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:24:54
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilo Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijo . Naš je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Pa ve punce, kako je bilo spati? jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslo mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnike hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa?????
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:25:55
|
|
|
|
brigita23
|
punce dejte na national geographic
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:29:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 punce dejte na national geographic jaz gledam že od 8 h...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:31:04
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilo Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijo . Naš je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Pa ve punce, kako je bilo spati? Jutro tudi tebi . Jst sem ponoči kar dobro spala, če odmislim odhode na wc. Moja tamala me kar pusti spat ponoči. Po buhu začne noret okrog 6 ure zjutraj pa tam do 10 zvečer. Obrnit se na srečo več ne more, ker jo nosim tako nizko, da je prav zasidrana z glavco tam spodaj super za malo pikico, je pridna....kako pa je s tvojim pritiskom? Moj pritisk znižujejo pomočniki. Tako, da že včeri sem imela dobrega in danes tudi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:32:26
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Detelja, a ti se že začela z dopustom? Al nam boš za dobro jutro še kakšnega pomočnika gor dala, da bomo mele kaj za gledat, ta čas, ko tebe ne bo javim se vam drugače pa sem že na dopustu se pripravljam na teren, da bom čim bolj pri izbiri pomočnikov... Pridna, pridna.....ti kar dobro in počasu zbiraj naše pomočnike
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:32:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilo Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijo . Naš je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok. Pa ve punce, kako je bilo spati? jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslo mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnike hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa????? nimam spamexa, mam buscopan...ne vem zakaj ga nisem vzela Me je pa tak sekal ej od maternice čez luliko pa prek riti Misliš da so to lažni popadki?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:34:11
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 punce dejte na national geographic jaz gledam že od 8 h... jst sem pa pozabila, je bilo to že včeraj zvečer ob 21h, sem rekla da bom gledala pol sem pa čist pozabla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:35:41
|
|
|
|
brigita23
|
miška- pridna glede pritiska...kr tak naprej, pomočnike pa tudi dobiš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:36:31
|
|
|
|
sonček85
|
evo drage moje pri nas že dežuje,tko da moram sedaj it lepo kr z avtom ,ker se mi ne da hodit po tem dežju. se čujemo in lepo glejte bebije
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 9:39:00
|
|
|
|
Pat74
|
Brigita23 noč je bila neprespana od trenutka, ko je tamala prlezla k nama v posteljo in se je spet začelo njeno smrčanje. Pol sem šla za eno uro na net in nazaj spat, samo kaj ko sem bolj malo spala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?