|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 20:22:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Sonček, ga. direktor koški in zibke so tudi meni zakon. Najin koderček bo v LJ imel zibko, ki je stara preko 30 let. Meni se ful dopade, da imajo otroci nekaj kar smo imeli že mi. Tak prisrčno se mi zdi.
Postavni pomočniki na RR včasih se mi zdi, da prebiram kakšno erotično spletno stran, ko vidim toliko moških telesc user posted image user posted image user posted image  kot sem že enkrat rekla - PUBRTETA se vrača!user posted image
najprej hvala in seda jše malo k pomočnikom.Ja a pa ste vidle da odkar limamo pomočnike da se strani veliko bolj polnijo kot so se prej,v samih 8 dneh smo sklanfale skp 80strani k jih prej nismo v celem mescuuser posted image user posted image

le tko naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
8.3.2009 20:23:20   
*Junona*
oči
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Za vse tiste, ki se mučite z iskanjem moje porodne in poporodne zgodbe. Zdaj pa šibam črpat kapljice mleka. Saj res, o tem pa nič ne pišem. Pa kdaj drugič.
LP

Tole, kar boste spodaj prebrale, sem sestavljala danes zato, da ni treba vsem mojim prijateljem in znancem pisati vsega na novo. Zdaj pišem tudi vam.

Sem v porodnišnici z mojima 18 dni starima fantoma, Franom in Danetom. Zelo se jima je mudilo, rodila sta se 18. februarja s tridesetimi tedni. Kot da ne bi bila že tretjič noseča, sem spregledala popadke, ki so me nežno opozarjali cel dan. In ko ponoči nisem mogla spati in sem začela že krvaveti, sem končno ugotovila, da gre zares. Potem pa reševalno vozilo do NM, od tam pa drugo do LJ. Po 4ih urah v porodni sobi se je stvar umirila in so me poslali na oddelek. No, ni se umirila, samo na napačnem mestu so nastavili CTG, ki je zato risal ravno črto. Še dobro se nisem namestila v posteljo, že se je ponovila krvavitev, zgrožen pogled sestre, ki sem jo poklicala in v hipu sem bila nazaj v porodni sobi, kjer je že bilo zbranih najmanj deset ljudi (babice, nekaj ginekologov, študentje…). Panika, operacijska zasedena, umetni popadki, da sem končno dojela, da jih res imam in potem priprava in čakanje na carski rez, vmes pa vedno pogostejši in močnejši popadki. Eni ginekologi bi tako, drugi drugače, predrejo mehur, mali Fran rine ven z glavo in roko kot Superman, ginekologinja ga tišči nazaj…Noro! Operacijska se končno izprazni, jaz pa že tik pred končanjem poroda in HB sem rodila kar naravno. Ob 10.56 se je rodil Fran, ki je tehtal 1205 gramov in je bil dolg 40 cm, štiri minute za njim pa še Dane, ki je imel kar 1640 gramov in 41,5 cm. Oba sta dobro izgledala, ocena po Apgarju 8 in 9, malo sem ju pobožala, potem pa so ju odnesli na EINT v inkubator. Popoldne sva ju šla z možem pogledat in bila sta presenetljivo dobro, samo Dane je potreboval malo kisika. Vendar se velikokrat zgodi, da se stanje ponoči poslabša in to je doletelo tudi moja fanta, najbolj Daneta. Bil je hud, se je močno razburjal in zjutraj so mu na eni strani počila pljučka, na drugi strani pa je prišlo do krvavitve. Intubirali so ga in mu dali umetno ventilacijo (poseben način predihovanja), pa še drenažo, kjer sta iztekala iz pljuč odvečna tekočina in zrak. Predvidevali so krajši zaplet, nekaj dni, vleklo pa se je celih devet dni. Revež je bil ves čas na pomirjevalih in na skoraj 100% kisiku. Pri tako velikih fantih ne pričakujejo takih težav, a naš Dane si je v trebuhu prisvojil več kot Fran in ga je doletela »kazen«. Imel je preveliko telo za svoja pljuča. Morda je že prihajalo do TTTS sindroma, morda sta imela samo neenakomerno razdeljeno posteljico… Kot kaže je bilo bolje, da sem rodila zgodaj, še bolje to, da sem rodila naravno, sicer bi imela fanta še več težav. Dobil je tudi neko okužbo in ker Franu ni bilo všeč, da je vsa pozornost namenjena Danetu, je začel nagajati še on. Pa so še njemu dali malo kisika in antibiotikov in potem sta bila oba zadovoljna. Zdaj ima Dane še pomoč pri dihanju in infuzijo, Fran pa je priklopljen samo na monitor, da spremljajo dihanje in srčni utrip. Občasno ima padce utripa in pospešeno dihanja, drugače pa mu gre kar lepo. Zdaj je njuna gestacijska starost 33 tednov, predvideni rok poroda je bil 25. april. In pred dopolnjenim 37. tednom nas ne bodo spustili domov. Najprej morata lepo dihati in uravnavati temperaturo, potem se morata naučiti hranjenja po steklenički, šele potem ju bom dobila v sobo. In ko nas bodo imeli na oddelku že polno kapo, pridemo domov. Če ne bo novih težav, se bo to zgodilo nekje okrog Velike noči. Zelo pogrešam mojo družino, domač kavč in posteljo in vse udobje, ki mi ga nudi dom. Pa moja starša, ki sta mi celo nosečnost odnašala rit, da sem jaz lahko poležavala na kavču in prilezla do 30. tedna nosečnosti. Tukaj pa sem razpeta med laktarij v pritličju, intenzivno nego v prvem nadstropju in posteljo in obroke, ki so »zelo raznoliki« v tretjem nadstropju. Občasno se mi uspe priklopiti nekomu na net, vendar je zaseden ravno takrat, ko imam jaz 5 minut časa. In ves čas sem v strahu, da mi kdo ukrade prenosnik. Saj je že predpotopen, a izposojen in za krajšanje časa pride kar prav. Še nekaj tednov, potem bom polno zaposlena s previjanjem in hranjenjem otročkov.    Ko slišiš, da je kdo rodil nedonošenčka, si ne moreš predstavljati, kako to zares izgleda. Misliš si, da je otrok v inkubatorju, zdravniki in sestre lepo skrbijo zanj in potem rabiš samo nekaj tednov zorenja in učenja in prideš domov. Ja, ja, kaj pa ves strah, negotovost, žalost, skrbi, podivjani hormoni, odsotnost od doma in drugih najdražjih? Kar naenkrat se porušijo načrti, ne vidiš več naprej, ne veš, kaj te čaka in z negotovostjo gledaš v naslednji dan. Še do danes se nisem zares zavedela, da sem rodila. Le v trebuhu ni več brc. In v želodec me zdaj ne tiščita otročka, ga pa tišči strah. Diham ne več težko zaradi otročkov, ampak še težje zaradi njunega stanja in bivanja dve nadstropji pod mano. Izgubljen je občutek za bližino do nekoga, ki si ga dolgo nosil pod srcem. Pravijo, da se vrne, ko dobiš otroka k sebi v sobo. Kadarkoli ju gledam se sprašujem ali sta to res že moja otročka in če je res nosečnosti že konec. Pripravljala sem se na prezgodni porod, pripravljena pa nisem bila. Zdaj ju lahko občasno pestujem, a to je le kakšno uro na dan. In jima pojem pesmice, ter ju vzpodbujam in hvalim ali samo malo pobožam. Ti kratki skupni trenutki so pomirjujoči in mi dajejo moč. Intenzivna nega v tej porodnišnici je planet zase. Zdravniki in sestre čudovito skrbijo za ta drobna in nebogljena bitja. Na srečo je tu kar nekaj mamic s podobnimi zgodbami in sobivanje z njimi blaži mnoge težke trenutke. Dobivam tudi veliko klicev in sporočil, da ste z nami, mislite na nas, molite za nas ali nas kako drugače vzpodbujate in nam krajšate dneve. Najraje bi in preskočila čas za kako luno naprej. Na žalost ne gre tako. Postavljena sem bila pred težko preizkušnjo, z mano tudi vsa moja družina. To moramo sprejeti, potrpeti, preživeti in deliti izkušnje, da bo drugim, ki se znajdejo v podobni situaciji, lažje. »Kar nas ne ubije, nas naredi še močnejše.«   Hvala vsem, ki ste v mislih z nami!

Držite se!user posted image user posted image user posted image

Tako lepo si napisala, bi moral bit človek iz jekla, da ne bi potočil solzice.user posted image user posted image user posted image

Pošiljam vam še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... za srečo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
8.3.2009 20:23:25   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*Js lahko za tvojega dragega enako rečem, veš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Za kakšen SMS gre - sem zgrešilauser posted image

zgodovina je res lepa jauser posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za dragegauser posted image
miška 2006 je napisala:Moj sms o obvestilu za rojstvo se glasi: Rodila se nam je...... SMS-i in klici vsekakor dobrodošli. Obiski pa po dobrem mesecu dni. Me sploh ne zanima kaj bodo o tem rekli, vem samo, da bom bolj srečna in z manj skrbmi, če bom videla obiske čimmbolj kasno. Ne tolko zaradi mene, ampak zaradi user posted image .

Ja ta moj SMS je bil samo mušter kaj bom napisala žlahti, da nas ne bodo takoj z obiski okupirali zaradi okužb.
Ne ne, nisem še rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
8.3.2009 20:23:29   
Cveta28
rmmaja za Franetauser posted image  za Danetauser posted image  in zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
8.3.2009 20:27:09   
*Junona*

Junonca aka pomočnica direktorice če mene vprašaš ti ne rabiš nobene diete, ker že tvoj nasmeh pove kako simpatična deklica si! Svaka ti čast, da si pred zanositvijo toliko delala na sebi ampak sedaj boš itak mamica postala user posted image   tako, da bodo kg kar sami od sebe šli dol, boš videla. Tvoj user posted image  pa tudi lepo vzhaja kot tvoji kruhki user posted image

Iiiii, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image Si tako lepo napisala.user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
8.3.2009 20:27:38   
sonček85
zdaj pa grem počas v posteljo za lahko noč pa vam še pošiljam mojega pomočnika ,ki mi bo ta teden delal družbo dopoldan k moj dragi delauser posted image user posted image user posted image user posted image MOJ JE SAMO DESNIuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
8.3.2009 20:29:05   
Miška2006
user posted image

Nočko vsem. Lepo pancajte in ne delat neumnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst sem tudi že mojo normo za nekaj dni nardila. Se bom pa vseeno še oglasla, ker mi je fuuuuuullllllllll dobro z vami.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
8.3.2009 20:29:12   
Cveta28
Še nekaj bi rada dodala k vašim mnenjem glede obiskov v P in potem doma ter ostalih zadevic...meni se zdi najpomembnejše, da se okolica zaveda, da je potrebno spoštovati želje novopečenih staršev, še posebaj mamice. Jaz sem že ponaravi takšna, da meni skoraj nič ne uide ampak pri teh stvareh pa se znam potegniti nazaj. KLjub temu, da bi jaz v podobni situaciji ravnala drugače, popolnoma spoštujem in upoštevam 'navodila' mamic in očkatov, ki se hočejo čim bolje poskrbeti za svoje user posted image .  

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
8.3.2009 20:30:19   
brigita23
cveta ja hvala no....tole sem pa kr naglas preprala da je še moj slišuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
8.3.2009 20:34:43   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Junonca aka pomočnica direktorice če mene vprašaš ti ne rabiš nobene diete, ker že tvoj nasmeh pove kako simpatična deklica si! Svaka ti čast, da si pred zanositvijo toliko delala na sebi ampak sedaj boš itak mamica postala user posted image   tako, da bodo kg kar sami od sebe šli dol, boš videla. Tvoj user posted image  pa tudi lepo vzhaja kot tvoji kruhki user posted image

Iiiii, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image Si tako lepo napisala.user posted image

Če ja pa vse res....user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
8.3.2009 20:35:13   
brigita23
user posted image
punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavicouser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
8.3.2009 20:35:45   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
cveta ja hvala no....tole sem pa kr naglas preprala da je še moj slišuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pol se nam pa morda obeta kakšna foto naslovnica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.3.2009 20:37:36   
Cveta28
SEj jaz se bom tudi počasi spravila v posteljo....bova s koderčkom do srede spančkala sama, potem pa se bova stisnila k najinemu kodru user posted image  Mirno noč vsem skupaj, pa čim manj obiskov WC-ja user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.3.2009 21:17:36   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 2009 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofeki 2009 (IIIIIII)
      18. aprilski zvončki in trobentice (I)
      19. aprilski živčki 2009 (I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
9.3.2009 3:12:32   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Brigita23

punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico

Kava je skuhana, samo dvomim, da jo boste pile ob treh zjutraj.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
9.3.2009 7:20:19   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico

mrzla je za lepoto dobra pravijo user posted image  Moja vsaka rata mrzla, ker jo pijem po 2 uri user posted image  Zdaj se uzivam v pravi turski, pol jo bom verjetno za kak mesec ukinila user posted image

Za v P sem takrat za seznam napisala, da ful priporcam ene take vatirance, ki predejo od spredaj cez celo rito, sem jih zdaj dobila v tosami, v lekarni so imeli samo manjse. Zadeva je ogromna - 45x15cm, ampak meni so bili carski, ker me vsaj ni skrbelo, kako lezim, ker cisca zna bi prve dni ornk mocna. TU je link do teh vatirancev,ce katero zanima. Dobi se jih po 5 v paketu, nekje 2€ /paket stanejo..

Rmmaja ... pretresljiva izkusnja user posted image  Ampak nedonosencki so veliki borci, pa to gledas iz dneva v dan. Je pa res, da dokler ne dozivis, ne mores poznat stresa in skrbi, ki temu sledijo. Jaz za vse tri in celo druzino drzim pesti in vam posiljam en kup pozitivne energije. Neonatologi v LJ pa so dobri strokovnjaki.

Pri nas se cajtamo, sploh ne dojamem, da je samo se 27 dni do pdp.. user posted image  Se mi pa vlece tale konec.. saj gre ful hitro vse skupaj, po drugi strani pa se mi zdi, da se nikamor ne premakne user posted image  
Otrdevanje ... moi je zanimivo, ko berem, kako nam otrdevajo trebuhi. Jaz recimo nimam otrdevanja na x minut. Meni trebuh otrdi in tako drzi par ur user posted image  In to ze od 5 meseca dalje prakticno vsako popoldne. Na sreco ponoci nimam problema...

Magnezij - sem vprasala mojo G (vodja patoloskega oddelka v LJ P),kaj meni o jemnaju do konca pa se je samo nasmehnila in rekla, da skodit ne more, da pomagat kaj dost pa tud ne user posted image user posted image   Jaz ga bom jedla, da si vsaj malo olajsam ta otrdevanja.

Kaj se?'??' user posted image  Torba za user posted image  spakirana, moja za P pa se pocasi polni... bo spet treba na koncu redukcijo delat user posted image

Pozdravcek vsem cvekam user posted image  

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
9.3.2009 7:22:09   
detelja
user posted image

kako ste kaj danes? danes pa ni sončka, bo spet deževalouser posted image  jaz sem ok, edino ful zaspana, sem ful slabo spala pa skoz me je lulat tiščalo...bom pa čez dan kaj dremala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
9.3.2009 7:49:15   
Nalini
jutro :)

po lepo prespani noči sem danes hitro smuknila iz postelje ... user posted image user posted image user posted image
otrdevanje je bilo to noč prisotno, malo tudi krči ... ampak ne tak hudo ....

sem pa žalostna, ker je včeraj naš bejbi 2X kolcal zgoraj pod rebri in imam občutek, da se je obrnil user posted image user posted image user posted image user posted image  .... se je 2 dni ogromno premikal, pa danes tudi ima neke čudne gibe user posted image  (zgleda, da trenira nek nov šport) .......
upam, da bo na koncu v tapravem položaju .....

komaj čakam pregled,.... se kar vleče ta zadnji mesec ..... joj, kak se bodo zadnji dnevi .....

pri nas je spet tak gnilo vreme ...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
9.3.2009 7:56:50   
april09
Nalini, upaj, da se bo vleke samo zadnji mesec.. ker pol,ko gres enkrat cez pdp, takrat se zacne jara kaca in muucnooo cakanje..  No, mali ima se cas, da se obrne nazaj. Prijateljici se je v 38 tednu. user posted image  sem pa mimgrede tud jaz cutila enkrat kot kolcanje gor pod rebri, pa je mala vseeno v glavicni vstavi.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
9.3.2009 8:13:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

jutro :)

po lepo prespani noči sem danes hitro smuknila iz postelje ... user posted image user posted image user posted image
otrdevanje je bilo to noč prisotno, malo tudi krči ... ampak ne tak hudo ....

sem pa žalostna, ker je včeraj naš bejbi 2X kolcal zgoraj pod rebri in imam občutek, da se je obrnil user posted image user posted image user posted image user posted image  .... se je 2 dni ogromno premikal, pa danes tudi ima neke čudne gibe user posted image  (zgleda, da trenira nek nov šport) .......
upam, da bo na koncu v tapravem položaju .....

komaj čakam pregled,.... se kar vleče ta zadnji mesec ..... joj, kak se bodo zadnji dnevi .....

pri nas je spet tak gnilo vreme ...user posted image

moj bebi se 10x na teden obrene...ga čutim pod rebri, da kolca potem spet spodaj pol ob strani...ampak na uz pa je vedno v pravem položaju...tako, da te naj ne skrbi...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
9.3.2009 8:40:00   
štorkljica
Dan punce. Kak smo kaj?

Vidim, da je Sobra že rodila...čestitke še tuuser posted image user posted image  

Zdaj pa lahko rečemo, da se je že skoraj začelo, mogoče bo zdaj vsak teden do aprila kera šla v Rim, ali pa še več kot ena.

Morem si zdaj do aprila ali pa vsaj do drugega tedna v aprilu res vse nabavit, če me slučajno kaj preseneti...kaj pa veš.
Me prav zanima koliko nas bo res rodilo na rok.

Rmmaja res želim čimlepše in hitrejše okrevanje tvojima otročičkoma in, da boste čimprej domauser posted image

Jaz bi edino lepo prosila, če lahko kera obnovi tale seznam, kaj vse rabimo za novorojenčka in za v porodnišnico in domov iz nje, da slučajno kaj ne pozabim..HVALA!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
9.3.2009 8:43:02   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Pat je bila tvoja noč tudi teška? Pri meni je bila katastrofa, če bi vedla da si na rr bi ti prišla pa družbo delatuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
9.3.2009 8:46:59   
Blueeyes
dobro jutro...  evo še enga ponedeljkovega z moje strani

user posted image

se pa drgač pripravljam da grem na CSD... groza.. me kr mine k je tm ena taka krula k ti vse zamori... mam pa pol popoldne (ob 14h) še pregled pri G, pa se vam javim z novostmi zvečer... lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1923
9.3.2009 8:48:47   
Miška2006
user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
9.3.2009 8:49:09   
brigita23
dobro jutro vsem

no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilouser posted image
Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijouser posted image user posted image user posted image .
Naš user posted image  je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok.

Pa ve punce, kako je bilo spati?

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?