|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 19:12:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Pozdravljene aprilčice!

Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate.

Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima.
Uživajte v nosečnosti, božajte trebuščke in POČAKAJTE NA APRIL!

ne vem, če sem slepa ali kaj mi je jaz ne najdem tvoje zgodbe....user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
8.3.2009 19:13:27   
*Junona*
user posted image

32t6d

Aja, strije na bokih so od prej, od nosečnosti jih še nimam.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 8.3.2009 19:16:39 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
8.3.2009 19:13:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala.
Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko.user posted image user posted image user posted image

nam želiš potem pokazat tvojo urejeno frčafelco?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če boš dala kakega fajn pomočnika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se da vse zmenituser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
8.3.2009 19:14:15   
detelja

user posted image

uuuuu kak lep buščiuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
8.3.2009 19:14:46   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Pozdravljene aprilčice!

Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate.

Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima.

ramaja upam da se vse dobro steče, drži se....me smo s tabo, od mene pa prejmi en topel in iskrenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
8.3.2009 19:15:33   
*Junona*

Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala.
Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če boš dala kakega fajn pomočnika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, next week.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
8.3.2009 19:16:32   
*Junona*

user posted image

uuuuu kak lep buščiuser posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
8.3.2009 19:17:15   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: Rnmaja

Pozdravljene aprilčice!

Maja drži se! Vidva tamala falota pa ne delajta več skrbi mamici!

Brigita23 ti bi šla pa lahko kar k modelom.

hvala....zej mi je pa že nerodn no, user posted image . Drugače pa kr paše kaka taka pohvala priznam...sej veste hormoni pa smo občutljiveuser posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.3.2009 19:19:40   
detelja

bo dober?

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.3.2009 19:20:01   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

aloooooooooooo babe

joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnikauser posted image .
Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridneuser posted image .
Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zrasteuser posted image user posted image user posted image . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d

user posted image od spredajuser posted image .....in še

user posted image  od strani

je že lepo okrogel neuser posted image user posted image .

ful lep bušči...pa postava tudiuser posted image user posted image

hvala, ka ti celulitasto ritko slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bi nikoli rekla, da imaš +20 kg...si vidla zadnjič moje zalito telo pa imam +13-14 kguser posted image

paaaa deejjjjjjjj, pa kam si ti zalita.....mogoče v jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ta ti a itak dobr laufa sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ti maš pa res carsko postavo, se ne boš rabla velik matrat po porodu, jst mam pa kolene čist zaliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaj čemo ne

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
8.3.2009 19:20:34   
detelja
a ve najdete kje od rnmaje zgodbico o dvojčkih?...jaz ne vem če sem slepa ali kaj mi je, jaz je ne vidim...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.3.2009 19:22:58   
*Junona*

bo dober?

user posted image

Hlače ma nekaj na pol prazne.user posted image user posted image user posted image
Ne bo v redu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.3.2009 19:24:13   
brigita23

user posted image

32t6d

Zelo lep buši......zelo seksi, zato se ne obremenjuj in se počuti v svojem telesu lepo in seksi ker to tudi siuser posted image .
Če si pa imela toliko kg pred nosečnostjo pa itak svaka čast.....kako si jih pa spravla dol?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.3.2009 19:24:19   
detelja

bo dober?

user posted image

Hlače ma nekaj na pol prazne.user posted image user posted image user posted image
Ne bo v redu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga moja to je varka-preverjenouser posted image user posted image user posted image  to ma sam take hlače bolj široke...ko pa bo on videl muco maco po brazilsko pa bodo hlače eksplodirale..se ga boš kar ustrašlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.3.2009 19:26:18   
detelja
pol ti pa še tega dam...zdaj pa če ti ne bosta 2 dovolj pol pa jaz res ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image  edino lahko še grem v sex shop pa ti nabavim kak dober komaduser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.3.2009 19:26:35   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obiskuser posted image user posted image user posted image saj veš kako je če jih imaš preveč v B

ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel...
ja mogoče pa ta teorija bolj držiuser posted image tudi meni ni všeč da  se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne.
k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j.....

ja, pa ne vem kako bodo sprejeli ko bom rekla, da si morajo roke umit preden se dotikajo bebija...nam so rekli v MŠ, da naj to na začetku ful opozarjamo obiske...upam, da bo še vedno prepoved obiskov po Puser posted image

No, da se še jst oglasim na to temo razkuševanja oz. obiskov. Imam res veliko izkušenj s tem, zato vam res polagam na srce....raje prva zamera kot zadnja. Gre za vašega otroka!
Moj sms o obvestilu za rojstvo se glasi: Rodila se nam je...... SMS-i in klici vsekakor dobrodošli. Obiski pa po dobrem mesecu dni. Me sploh ne zanima kaj bodo o tem rekli, vem samo, da bom bolj srečna in z manj skrbmi, če bom videla obiske čimmbolj kasno. Ne tolko zaradi mene, ampak zaradi user posted image .
Vsekakor tudi ob obisku se bodo umili roke in razkužili...od tega ne odstopam. To bom izvajala do maja meseca, ker do takrat je največja nevarnost večine okužb.
Naj vam samo povem (nočem vas strašiti) dejstvo je to, da v mojem 9 mesečnem stažu v KC sta dvauser posted image stara do enega leta user posted image zaradi RSV (respiratorni virus). To je ena izmed najhujših pljučnih okužb za otroke do 1 leta starosti. Dobi se ga kapljično z okuženimi obiski ali pa z gibanjem v zaprtih javnih prostorih (nakupovalni centri, restavracije, ipd). Meni se kar vse naježi, ko vidim kakšno družinico, ki gre po nakupih v nakupovalno središče....govorim za zimski čas.

Upam, da vas nisem zamorila, ampak res vam svetujem, da se izogibate obiskom vsaj do junija meseca.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.3.2009 19:27:34   
brigita23
sonček-tudi tvoj buši je zelo lepi in seksiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....si pa zadneje čase nekam mal na rr, bogi tvoj ka kr po njem skačeš, da te tile pomočniki nič ne mikajo

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.3.2009 19:28:14   
Miška2006

Dober večer.user posted image

Sem končno prišla do računalnika.
Sem se danes čisto mojemu dragemu posvetila, no, pa malo sem se učila.
Zdle sem vas tak na hitro prebrala, ste bile zelo pridne.user posted image

Zdej grem pa normo izpolnat.user posted image

Pričakujemo kakšno nagradouser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
8.3.2009 19:29:35   
*Junona*

user posted image

32t6d

Zelo lep buši......zelo seksi, zato se ne obremenjuj in se počuti v svojem telesu lepo in seksi ker to tudi siuser posted image .
Če si pa imela toliko kg pred nosečnostjo pa itak svaka čast.....kako si jih pa spravla dol?

OH sem se izogibala oz. sploh nisem jedla kruha, testenin, riža, krompirja, nič sladkega... Samo meso, zelenjavo, sadje. Pa aerobika v Top fitu. Sem pa hitro shujšala, v šestih mesecih. Ne morem verjet, da je šlo tak hitro dol. Sem računala, da nekje eno leto naj bi trajalo vse skupaj. Ampak ko toliko shujšaš je normalno, da telo ni več tako čvrsto. A lahk verjameš, da sem mela bolj čvrsto telo, ko sem bla debeluška? Res, ne moreš verjet. Sej ne drugje, ampak rit in bedrce se pa rade potresejo in so take mehke. Ampak mi ni mar, mojemu sem zelo privlačna takšna kot sem. Spoznal me je bajsiko in se je zaljubil v mene, zdej ga pa itak mešam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
8.3.2009 19:29:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obiskuser posted image user posted image user posted image saj veš kako je če jih imaš preveč v B

ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel...
ja mogoče pa ta teorija bolj držiuser posted image tudi meni ni všeč da  se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne.
k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j.....

ja, pa ne vem kako bodo sprejeli ko bom rekla, da si morajo roke umit preden se dotikajo bebija...nam so rekli v MŠ, da naj to na začetku ful opozarjamo obiske...upam, da bo še vedno prepoved obiskov po Puser posted image

No, da se še jst oglasim na to temo razkuševanja oz. obiskov. Imam res veliko izkušenj s tem, zato vam res polagam na srce....raje prva zamera kot zadnja. Gre za vašega otroka!
Moj sms o obvestilu za rojstvo se glasi: Rodila se nam je...... SMS-i in klici vsekakor dobrodošli. Obiski pa po dobrem mesecu dni. Me sploh ne zanima kaj bodo o tem rekli, vem samo, da bom bolj srečna in z manj skrbmi, če bom videla obiske čimmbolj kasno. Ne tolko zaradi mene, ampak zaradi user posted image .
Vsekakor tudi ob obisku se bodo umili roke in razkužili...od tega ne odstopam. To bom izvajala do maja meseca, ker do takrat je največja nevarnost večine okužb.
Naj vam samo povem (nočem vas strašiti) dejstvo je to, da v mojem 9 mesečnem stažu v KC sta dvauser posted image stara do enega leta user posted image zaradi RSV (respiratorni virus). To je ena izmed najhujših pljučnih okužb za otroke do 1 leta starosti. Dobi se ga kapljično z okuženimi obiski ali pa z gibanjem v zaprtih javnih prostorih (nakupovalni centri, restavracije, ipd). Meni se kar vse naježi, ko vidim kakšno družinico, ki gre po nakupih v nakupovalno središče....govorim za zimski čas.

Upam, da vas nisem zamorila, ampak res vam svetujem, da se izogibate obiskom vsaj do junija meseca.

jaz sem tudi tako rekla, da povem, pa naj me imajo za občutljivo itd...boli me...moj otrok je in jaz bom z njim živela, ko bo bolan itd...glede obiskov doma pa jaz tudi na veliko govorim, da me ja naj slišijo, da niso zaželjeni, kdo bo bom povedala, domov pa tudi ne mislim nikogar pustit vsaj en mesec če ne 2...če ne bodo razumeli, da mi ne paše pa bom rekla, da so že napovedani...pa tudi to je pri nama tako, moj čez vikend največ dela jaz pa ne mislim otroka dat nekam ali pa nekomu pa jim potem pedenat...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
8.3.2009 19:31:01   
detelja

user posted image

32t6d

OH sem se izogibala oz. sploh nisem jedla kruha, testenin, riža, krompirja, nič sladkega... Samo meso, zelenjavo, sadje. Pa aerobika v Top fitu. Sem pa hitro shujšala, v šestih mesecih. Ne morem verjet, da je šlo tak hitro dol. Sem računala, da nekje eno leto naj bi trajalo vse skupaj. Ampak ko toliko shujšaš je normalno, da telo ni več tako čvrsto. A lahk verjameš, da sem mela bolj čvrsto telo, ko sem bla debeluška? Res, ne moreš verjet. Sej ne drugje, ampak rit in bedrce se pa rade potresejo in so take mehke. Ampak mi ni mar, mojemu sem zelo privlačna takšna kot sem. Spoznal me je bajsiko in se je zaljubil v mene, zdej ga pa itak mešam.user posted image user posted image user posted image

kolk pa si se zredila zdaj v nosečnosti?...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
8.3.2009 19:31:21   
Miška2006

Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne.user posted image

jaz se moram takoj pritožituser posted image  ko punce pridno čez vikend tipkajo pol pa sprašujejo za nagrado te nijer ni..moram jaz poskrbeti in najti pomočnika itd...user posted image user posted image user posted image  + tega je moje žeivljenje zzzzzzzzeeeeeellllllllloooooooo ogroženo, mi kar naprej katera grozi, kdaj bo dobila pomočnikauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne saj groženj ni, želje pa so vsekakoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Predlagam kakšno PPPOOOSSSEEEBBBNNNOOO nagrado za Deteljo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ima katera kakšnega posebnega pomočnika samo zanjouser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
8.3.2009 19:32:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Dober večer.user posted image

Sem končno prišla do računalnika.
Sem se danes čisto mojemu dragemu posvetila, no, pa malo sem se učila.
Zdle sem vas tak na hitro prebrala, ste bile zelo pridne.user posted image

Zdej grem pa normo izpolnat.user posted image

Pričakujemo kakšno nagradouser posted image user posted image user posted image user posted image

To ima pa Detelja čez.user posted image Ravno razmišljam, kakšen naziv bi ji dale.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
8.3.2009 19:32:28   
*Junona*

pol ti pa še tega dam...zdaj pa če ti ne bosta 2 dovolj pol pa jaz res ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image  edino lahko še grem v sex shop pa ti nabavim kak dober komaduser posted image user posted image user posted image

user posted image

Boljše...ampak kje ima pa rit?user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
8.3.2009 19:33:25   
*Junona*

user posted image

32t6d

kolk pa si se zredila zdaj v nosečnosti?...

10-11kg.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?