Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:31:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne. jaz se moram takoj pritožit ko punce pridno čez vikend tipkajo pol pa sprašujejo za nagrado te nijer ni..moram jaz poskrbeti in najti pomočnika itd... + tega je moje žeivljenje zzzzzzzzeeeeeellllllllloooooooo ogroženo, mi kar naprej katera grozi, kdaj bo dobila pomočnika
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:31:52
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej grem pa seznamček poiskat, je nekje zadaj ostal.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:32:38
|
|
|
|
brigita23
|
aloooooooooooo babe joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnika . Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridne . Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zraste . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d od spredaj .....in še od strani je že lepo okrogel ne .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:33:08
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj danes? ste dobro spale? kaj novega?...jaz sem to noč imela hude bolečine, trebuh mi je otrdeval kar na 10 min bolel pa je ko sam hudič...pol nisem vedela kaj naredit pa sem šla vzet 2 spasmexa skup in pol je popustilo...spala pa itak nisem nič...ko sem mal zadremala me je lulat tiščalo...pol me je vse motilo...bila sem nervozna kaj bo...upam, da bo danes lepši dan in ne bo težav... Upam, da to ne pomeni, da že greš via P. Čveke, hvala za pomočnike! Mi je un zelenooki najbolj všeč. Tale vikend je pa res hitro minil, jutri pa spet služba - še 3 tedne bomo zdražali. Pa še na CSD moram it jutri tiste papirje nest. Upam, da bom danes kaj boljš spala. No, svojih 5 sem danes oddelala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:34:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d od spredaj .....in še od strani je že lepo okrogel ne .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:36:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigita, lepi buši. Imaš pa lepo postavo, veš. Js si ne upam takle slikat. Nimam ritke tako stoječe, mi je nekaj ostalo od prej ko sem imela 37kg več kot pred nosečnostjo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:37:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj danes? ste dobro spale? kaj novega?...jaz sem to noč imela hude bolečine, trebuh mi je otrdeval kar na 10 min bolel pa je ko sam hudič...pol nisem vedela kaj naredit pa sem šla vzet 2 spasmexa skup in pol je popustilo...spala pa itak nisem nič...ko sem mal zadremala me je lulat tiščalo...pol me je vse motilo...bila sem nervozna kaj bo...upam, da bo danes lepši dan in ne bo težav... Upam, da to ne pomeni, da že greš via P. Čveke, hvala za pomočnike! Mi je un zelenooki najbolj všeč. Tale vikend je pa res hitro minil, jutri pa spet služba - še 3 tedne bomo zdražali. Pa še na CSD moram it jutri tiste papirje nest. Upam, da bom danes kaj boljš spala. No, svojih 5 sem danes oddelala. kje pa...ne pustim se...mislim, da bo zdaj skoz neki nagajal pol pa na koncu ta naš mali cukrček ne bo hotel ven...danes je že boljše...smo pa ful živahni in ko kje pritiska bebi pol mal boli
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:37:54
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aloooooooooooo babe joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnika . Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridne . Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zraste . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d od spredaj .....in še od strani je že lepo okrogel ne . ful lep bušči...pa postava tudi
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:43:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigita, lepi buši. Imaš pa lepo postavo, veš. Js si ne upam takle slikat. Nimam ritke tako stoječe, mi je nekaj ostalo od prej ko sem imela 37kg več kot pred nosečnostjo. ooooooooooo hvala sem na plus 20kg..... tak da sama ne bi upala tega trdit Tebi pa ni videt veš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:43:17
|
|
|
|
rmmaja
|
Pozdravljene aprilčice! Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate. Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima. Uživajte v nosečnosti, božajte trebuščke in POČAKAJTE NA APRIL!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:44:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aloooooooooooo babe joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnika . Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridne . Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zraste . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d od spredaj .....in še od strani je že lepo okrogel ne . ful lep bušči...pa postava tudi hvala, ka ti celulitasto ritko slikam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:45:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja Pozdravljene aprilčice! Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate. Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima. Uživajte v nosečnosti, božajte trebuščke in POČAKAJTE NA APRIL! Mislim na vas in če verjameš, sem pravkar molila za vas. Povod je bila tvoj albumček. Srečno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:45:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigita, lepi buši. Imaš pa lepo postavo, veš. Js si ne upam takle slikat. Nimam ritke tako stoječe, mi je nekaj ostalo od prej ko sem imela 37kg več kot pred nosečnostjo. ooooooooooo hvala sem na plus 20kg..... tak da sama ne bi upala tega trdit Tebi pa ni videt veš Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:49:10
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rnmaja Pozdravljene aprilčice! Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate. Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima. Uživajte v nosečnosti, božajte trebuščke in POČAKAJTE NA APRIL! Maja drži se! Vidva tamala falota pa ne delajta več skrbi mamici! Brigita23 ti bi šla pa lahko kar k modelom.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:53:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo nas iz kosila.no tašča je lepo vse skuhala (jaz sem pomagala solatko oprat in strebit in krompir olupla)m sem se najedla,po kosilu sem pojedla še 2 kosa bananinega peciva in potem smo šli malopogledat če raste kaj regrat tam okol da ga bo šla ta teden nabrat mmmmmmmmmmm njami.Malo sem se s psom igrala ,martinčkala na klopci ,Aleksu je postalo vroče in je veselo brcal,ja pestro popoldne smo imeli Sedaj sem pa še moj buši slikala in košek k smo ga pripeljali domov evo slikco posteljnino mi pa mami izdela (star je preko 30let)notri smo že ajali -sestrič,sestrična,brat,sestra,jaz) sonček super smo tudi mi nekako tako preživeli popoldan, lepo na sončku ... košek je pa res cart...pa lepo zgodovino ima tako da ga čuvaj, da bo šel naprej iz roda v rod
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 18:58:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz pa bi zdaj eno pana coto, mjammmmmmmmmmmmmmiiiiii joj, zakaj je moja sestra tako daleč doma...ona tako dobro pecivo peče, da te pamet boli tak sem prišla napokana od babice domov, da hrane videt ne morem..............................sam tole detelja, tole bi pa zmazala mmmmmmmmm kake lušte nam ti delaš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:00:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajo miška si me našolala popoldan.....,pa sej se boš naveličala unga svojga pomočnika pa mi ga lahko pol mal odstopiš , če ne prej ko boš šla rodit, maš PDP 27 dni pred mano
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:03:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala. Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:04:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aloooooooooooo babe joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnika . Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridne . Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zraste . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d od spredaj .....in še od strani je že lepo okrogel ne . ful lep bušči...pa postava tudi hvala, ka ti celulitasto ritko slikam ne bi nikoli rekla, da imaš +20 kg...si vidla zadnjič moje zalito telo pa imam +13-14 kg
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:04:53
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala. Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko. nam želiš potem pokazat tvojo urejeno frčafelco?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:05:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja jaz pa bi zdaj eno pana coto, mjammmmmmmmmmmmmmiiiiii joj, zakaj je moja sestra tako daleč doma...ona tako dobro pecivo peče, da te pamet boli tak sem prišla napokana od babice domov, da hrane videt ne morem..............................sam tole detelja, tole bi pa zmazala mmmmmmmmm kake lušte nam ti delaš ej jaz bi tele pana cote pojedla na kg zdaj pa sem spila en topel kakav, ker sem bila ful nekam lačna...že dolgo si nisem tako pozno privoščila kaj za pod zob
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:07:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obisk saj veš kako je če jih imaš preveč v B ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel... ja mogoče pa ta teorija bolj drži tudi meni ni všeč da se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne. k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j..... jst sem že kr vsem dala jasno vedet, da mi ni da bi hodili v P....taka pač sem povem tisto kar mislim . Jst se bom tam trudila dojit pa privajala na našo malo štručko, pol me bo pa vmes nekdo skos motu , ne ne..... sej ko bom pa doma pa lahko vsi pridejo, v P mi pa lahko samo sendviče pa štrudl pošlejo....ne sonček in junona
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:11:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala. Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko. nam želiš potem pokazat tvojo urejeno frčafelco? Če boš dala kakega fajn pomočnika.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:11:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obisk saj veš kako je če jih imaš preveč v B ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel... ja mogoče pa ta teorija bolj drži tudi meni ni všeč da se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne. k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j..... jst sem že kr vsem dala jasno vedet, da mi ni da bi hodili v P....taka pač sem povem tisto kar mislim . Jst se bom tam trudila dojit pa privajala na našo malo štručko, pol me bo pa vmes nekdo skos motu , ne ne..... sej ko bom pa doma pa lahko vsi pridejo, v P mi pa lahko samo sendviče pa štrudl pošlejo....ne sonček in junona Se čist strinjam s tabo. ZA papico pa velja.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?