|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 19:33:34   
brigita23
miška-se popolnoma strinjam s tabo, jst sem že tudi vsem jasno dala vedet, da naj ne hodijo v P....zdej bom še pa bolj pozorna kar se obiskov tičeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
8.3.2009 19:33:59   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajouser posted image user posted image user posted image

miška si me našolala popoldan.....,pa sej se boš naveličala unga svojga pomočnika pa mi ga lahko pol mal odstopišuser posted image user posted image user posted image user posted image , če ne prej ko boš šla rodit, maš PDP 27 dni pred manouser posted image

Ah, seveda ti ga bom dala nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj dokler ne rodiš tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.3.2009 19:34:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pol ti pa še tega dam...zdaj pa če ti ne bosta 2 dovolj pol pa jaz res ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image  edino lahko še grem v sex shop pa ti nabavim kak dober komaduser posted image user posted image user posted image

user posted image

Boljše...ampak kje ima pa rit?user posted image

draga moja...kja ti misliš, da vam jaz ponujam pomočnike brez tega, da bi jih jaz preizkusila????user posted image user posted image  veš kako seksi rit ima kaj šele korenjaka...sam pazita na bebijauser posted image user posted image user posted image

ja, lahko bi dobila kakšno lepo nagrado za zahvalo ko se tako trudimuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
8.3.2009 19:37:10   
*Junona*
Js sem že zdej občutljiva glede umivanja rok - imamo mačke doma. Tokse še nisem prebolela na žalost. Me naši včasih k....., da sem tečna, ampak ni mi mar, povem svoje nazaj, da se gre za mojega otroka in ne za njih. Se včasih minuto grdo gledamo, potem je pa v redu. Bolje prva zamera kot druga. Živali in dojenčki ne grejo skupaj, to je dejstvo. Imam rada mačke, ampak jih trenutno lahko zlahka zasovražim, ker user posted image je pa moj zaklad. In tudi pri meni si bo moral tisti, ki bo želel prijeti bebija umiti roke. Bom vsakemu posebej to povedala.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.3.2009 19:37:46   
brigita23

user posted image

32t6d

Aja, strije na bokih so od prej, od nosečnosti jih še nimam.

Zelo lep buši......zelo seksi, zato se ne obremenjuj in se počuti v svojem telesu lepo in seksi ker to tudi siuser posted image .
Če si pa imela toliko kg pred nosečnostjo pa itak svaka čast.....kako si jih pa spravla dol?

Hvala.user posted image user posted image user posted image

OH sem se izogibala oz. sploh nisem jedla kruha, testenin, riža, krompirja, nič sladkega... Samo meso, zelenjavo, sadje. Pa aerobika v Top fitu. Sem pa hitro shujšala, v šestih mesecih. Ne morem verjet, da je šlo tak hitro dol. Sem računala, da nekje eno leto naj bi trajalo vse skupaj. Ampak ko toliko shujšaš je normalno, da telo ni več tako čvrsto. A lahk verjameš, da sem mela bolj čvrsto telo, ko sem bla debeluška? Res, ne moreš verjet. Sej ne drugje, ampak rit in bedrce se pa rade potresejo in so take mehke. Ampak mi ni mar, mojemu sem zelo privlačna takšna kot sem. Spoznal me je bajsiko in se je zaljubil v mene, zdej ga pa itak mešam.user posted image user posted image user posted image

Prvo kot prvo ti lahko samo zaploskamuser posted image user posted image user posted image ....drugo pa si tole tako lepo napisala, da si me skor v jok spravila.... VIDITE PUNCE DA SE VSE DA ČE SE HOČE....
Junonca za veliko user posted image  pa bo  postala še ritka in bedrca čvrste. Pol si pa zdej v nosečnosti le še privošči, če si se morala prej toliko odrekati

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.3.2009 19:38:07   
Miška2006

Dober večer.user posted image

Sem končno prišla do računalnika.
Sem se danes čisto mojemu dragemu posvetila, no, pa malo sem se učila.
Zdle sem vas tak na hitro prebrala, ste bile zelo pridne.user posted image

Zdej grem pa normo izpolnat.user posted image

Pričakujemo kakšno nagradouser posted image user posted image user posted image user posted image

To ima pa Detelja čez.user posted image Ravno razmišljam, kakšen naziv bi ji dale.

Detelja je že poskrbela zame prej popoldan.user posted image user posted image user posted image
Saj sem pol vidla, da ste tudi ve nekaj pomočnikov dale na forum......to...to...to....bravo babe

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.3.2009 19:39:36   
Miška2006

pol ti pa še tega dam...zdaj pa če ti ne bosta 2 dovolj pol pa jaz res ne morem pomagatuser posted image user posted image user posted image  edino lahko še grem v sex shop pa ti nabavim kak dober komaduser posted image user posted image user posted image

user posted image

Boljše...ampak kje ima pa rit?user posted image

Mene res najbolj ritice poživijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.3.2009 19:40:23   
*Junona*
Hvala, Brigitka.user posted image user posted image user posted image

Pa poleti bomo vozičkale in bomo dobile čvrsto ritko, kajne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.3.2009 19:41:53   
*Junona*
Zdle pa hiter skočim pod tušeka, da me dragi namaže po hrbtu, ker mam suho kožo.

Se tipkamo babe moje.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.3.2009 19:42:28   
*Junona*
Aja, kakšen naziv bi dale Detelji? Tehnična direktorica? JAAAAA, TO JE ZATE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.3.2009 19:42:48   
brigita23
user posted image  detelja tale je zate

user posted image  junona tale je tvoj

user posted image  miška tega tebi prepuščam
user posted image  pa še moja malenkostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1861
8.3.2009 19:43:16   
Miška2006

user posted image

32t6d

Aja, strije na bokih so od prej, od nosečnosti jih še nimam.

Zelo lep buši......zelo seksi, zato se ne obremenjuj in se počuti v svojem telesu lepo in seksi ker to tudi siuser posted image .
Če si pa imela toliko kg pred nosečnostjo pa itak svaka čast.....kako si jih pa spravla dol?

Hvala.user posted image user posted image user posted image

OH sem se izogibala oz. sploh nisem jedla kruha, testenin, riža, krompirja, nič sladkega... Samo meso, zelenjavo, sadje. Pa aerobika v Top fitu. Sem pa hitro shujšala, v šestih mesecih. Ne morem verjet, da je šlo tak hitro dol. Sem računala, da nekje eno leto naj bi trajalo vse skupaj. Ampak ko toliko shujšaš je normalno, da telo ni več tako čvrsto. A lahk verjameš, da sem mela bolj čvrsto telo, ko sem bla debeluška? Res, ne moreš verjet. Sej ne drugje, ampak rit in bedrce se pa rade potresejo in so take mehke. Ampak mi ni mar, mojemu sem zelo privlačna takšna kot sem. Spoznal me je bajsiko in se je zaljubil v mene, zdej ga pa itak mešam.user posted image user posted image user posted image

Prvo kot prvo ti lahko samo zaploskamuser posted image user posted image user posted image ....drugo pa si tole tako lepo napisala, da si me skor v jok spravila.... VIDITE PUNCE DA SE VSE DA ČE SE HOČE....
Junonca za veliko user posted image  pa bo  postala še ritka in bedrca čvrste. Pol si pa zdej v nosečnosti le še privošči, če si se morala prej toliko odrekati

Mene je blo tud od nekdaj kar nekaj kg kilogramov preveč, a se sploh ne sekiram. Moj me je tudi tako spoznal in tako me ima rad. No, saj ne da bi se branla kakšnega kg manj, ampak ko bo čas (po dojenju) bom tudi šla v to. A zelo počasi in po pameti.

Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.3.2009 19:44:33   
brigita23
aja sorry miška tebe bolj ritke zanimajo......

no pol pa tale

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.3.2009 19:45:10   
Miška2006

user posted image  pa še moja malenkostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, brigita....ta je prav po mojem okusu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Thanksuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.3.2009 19:45:11   
detelja
jooooj, bolj se trudim bolj ste zahtevneuser posted image user posted image  upam, da bo popuser posted image lačan moj trud

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.3.2009 19:46:22   
Miška2006

no pol pa tale

user posted image

No commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rečem samo.....yes...yes....yeeeeeeeeeeesssssssssssssssss

Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.3.2009 19:47:23   
detelja

user posted image  detelja tale je zate uh, kako se je lepo nastavil...imam čist zmešano glavouser posted image user posted image user posted image  kako bi ga z užitkom napadla, mjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.3.2009 19:47:54   
Miška2006
MOJ PREDLOG ZA DETELJO: DIREKTORCA ZA STIKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.3.2009 19:48:22   
detelja

no pol pa tale

user posted image

No commentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška ne pozabi dihatuser posted image user posted image user posted image  pa pazi na pritisk-spodaj in zgorajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.3.2009 19:49:29   
Miška2006

Ej, brigita....ta je prav po mojem okusu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Thanksuser posted image user posted image user posted image

Dovolim, da se ta, ki je namenjen meni, odstopi kateri drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker me čaka želena RIIITTTTIIIICCCAAAuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.3.2009 19:50:19   
brigita23
vidite, da tudi jst skrivam nekaj adutovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bomo pa res mele vse trde trebuhe....

miška- a sem zadela neuser posted image user posted image user posted image
detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.3.2009 19:50:45   
Miška2006

no pol pa tale

user posted image

miška ne pozabi dihatuser posted image user posted image user posted image  pa pazi na pritisk-spodaj in zgorajuser posted image

Ma, ko vidiš kaj takega....koga pa še pritisk brigauser posted image user posted image user posted image user posted image ...zgoraj.

Spodaj je pa itak čez 10000user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.3.2009 19:51:48   
Miška2006

vidite, da tudi jst skrivam nekaj adutovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskočiuser posted image user posted image user posted image

Vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, babe a smo totalno v pi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.3.2009 19:52:08   
detelja

detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskočiuser posted image user posted image user posted image sam če ga jaz naskočim s polnim šutom ga ubijemuser posted image user posted image  to je tako drobceno bitje jaz pa taka bajsauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.3.2009 19:53:13   
detelja

Vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, babe a smo totalno v pi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

nismo, tako je prav, da nas razganja kot največje pubertetnice...kaj bomo skoz jamrale, da nam je to pa ono...tega je dovolj-jamranja, časa za pomočnike pa ne bo več dolgouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?