Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:33:34
|
|
|
|
brigita23
|
miška-se popolnoma strinjam s tabo, jst sem že tudi vsem jasno dala vedet, da naj ne hodijo v P....zdej bom še pa bolj pozorna kar se obiskov tiče
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:33:59
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajo miška si me našolala popoldan.....,pa sej se boš naveličala unga svojga pomočnika pa mi ga lahko pol mal odstopiš , če ne prej ko boš šla rodit, maš PDP 27 dni pred mano Ah, seveda ti ga bom dala nazaj , vsaj dokler ne rodiš ti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:34:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja pol ti pa še tega dam...zdaj pa če ti ne bosta 2 dovolj pol pa jaz res ne morem pomagat edino lahko še grem v sex shop pa ti nabavim kak dober komad Boljše...ampak kje ima pa rit? draga moja...kja ti misliš, da vam jaz ponujam pomočnike brez tega, da bi jih jaz preizkusila???? veš kako seksi rit ima kaj šele korenjaka...sam pazita na bebija ja, lahko bi dobila kakšno lepo nagrado za zahvalo ko se tako trudim
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:37:10
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem že zdej občutljiva glede umivanja rok - imamo mačke doma. Tokse še nisem prebolela na žalost. Me naši včasih k....., da sem tečna, ampak ni mi mar, povem svoje nazaj, da se gre za mojega otroka in ne za njih. Se včasih minuto grdo gledamo, potem je pa v redu. Bolje prva zamera kot druga. Živali in dojenčki ne grejo skupaj, to je dejstvo. Imam rada mačke, ampak jih trenutno lahko zlahka zasovražim, ker je pa moj zaklad. In tudi pri meni si bo moral tisti, ki bo želel prijeti bebija umiti roke. Bom vsakemu posebej to povedala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:37:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* 32t6d Aja, strije na bokih so od prej, od nosečnosti jih še nimam. Zelo lep buši......zelo seksi, zato se ne obremenjuj in se počuti v svojem telesu lepo in seksi ker to tudi si . Če si pa imela toliko kg pred nosečnostjo pa itak svaka čast.....kako si jih pa spravla dol? Hvala. OH sem se izogibala oz. sploh nisem jedla kruha, testenin, riža, krompirja, nič sladkega... Samo meso, zelenjavo, sadje. Pa aerobika v Top fitu. Sem pa hitro shujšala, v šestih mesecih. Ne morem verjet, da je šlo tak hitro dol. Sem računala, da nekje eno leto naj bi trajalo vse skupaj. Ampak ko toliko shujšaš je normalno, da telo ni več tako čvrsto. A lahk verjameš, da sem mela bolj čvrsto telo, ko sem bla debeluška? Res, ne moreš verjet. Sej ne drugje, ampak rit in bedrce se pa rade potresejo in so take mehke. Ampak mi ni mar, mojemu sem zelo privlačna takšna kot sem. Spoznal me je bajsiko in se je zaljubil v mene, zdej ga pa itak mešam. Prvo kot prvo ti lahko samo zaploskam ....drugo pa si tole tako lepo napisala, da si me skor v jok spravila.... VIDITE PUNCE DA SE VSE DA ČE SE HOČE.... Junonca za veliko pa bo postala še ritka in bedrca čvrste. Pol si pa zdej v nosečnosti le še privošči, če si se morala prej toliko odrekati
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:38:07
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dober večer. Sem končno prišla do računalnika. Sem se danes čisto mojemu dragemu posvetila, no, pa malo sem se učila. Zdle sem vas tak na hitro prebrala, ste bile zelo pridne. Zdej grem pa normo izpolnat. Pričakujemo kakšno nagrado To ima pa Detelja čez. Ravno razmišljam, kakšen naziv bi ji dale. Detelja je že poskrbela zame prej popoldan. Saj sem pol vidla, da ste tudi ve nekaj pomočnikov dale na forum......to...to...to....bravo babe
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:39:36
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja pol ti pa še tega dam...zdaj pa če ti ne bosta 2 dovolj pol pa jaz res ne morem pomagat edino lahko še grem v sex shop pa ti nabavim kak dober komad Boljše...ampak kje ima pa rit? Mene res najbolj ritice poživijo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:40:23
|
|
|
|
*Junona*
|
Hvala, Brigitka. Pa poleti bomo vozičkale in bomo dobile čvrsto ritko, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:41:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdle pa hiter skočim pod tušeka, da me dragi namaže po hrbtu, ker mam suho kožo. Se tipkamo babe moje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:42:28
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, kakšen naziv bi dale Detelji? Tehnična direktorica? JAAAAA, TO JE ZATE!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:42:48
|
|
|
|
brigita23
|
detelja tale je zate junona tale je tvoj miška tega tebi prepuščam pa še moja malenkost
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:43:16
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* 32t6d Aja, strije na bokih so od prej, od nosečnosti jih še nimam. Zelo lep buši......zelo seksi, zato se ne obremenjuj in se počuti v svojem telesu lepo in seksi ker to tudi si . Če si pa imela toliko kg pred nosečnostjo pa itak svaka čast.....kako si jih pa spravla dol? Hvala. OH sem se izogibala oz. sploh nisem jedla kruha, testenin, riža, krompirja, nič sladkega... Samo meso, zelenjavo, sadje. Pa aerobika v Top fitu. Sem pa hitro shujšala, v šestih mesecih. Ne morem verjet, da je šlo tak hitro dol. Sem računala, da nekje eno leto naj bi trajalo vse skupaj. Ampak ko toliko shujšaš je normalno, da telo ni več tako čvrsto. A lahk verjameš, da sem mela bolj čvrsto telo, ko sem bla debeluška? Res, ne moreš verjet. Sej ne drugje, ampak rit in bedrce se pa rade potresejo in so take mehke. Ampak mi ni mar, mojemu sem zelo privlačna takšna kot sem. Spoznal me je bajsiko in se je zaljubil v mene, zdej ga pa itak mešam. Prvo kot prvo ti lahko samo zaploskam ....drugo pa si tole tako lepo napisala, da si me skor v jok spravila.... VIDITE PUNCE DA SE VSE DA ČE SE HOČE.... Junonca za veliko pa bo postala še ritka in bedrca čvrste. Pol si pa zdej v nosečnosti le še privošči, če si se morala prej toliko odrekati Mene je blo tud od nekdaj kar nekaj kg kilogramov preveč, a se sploh ne sekiram. Moj me je tudi tako spoznal in tako me ima rad. No, saj ne da bi se branla kakšnega kg manj, ampak ko bo čas (po dojenju) bom tudi šla v to. A zelo počasi in po pameti.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:44:33
|
|
|
|
brigita23
|
aja sorry miška tebe bolj ritke zanimajo...... no pol pa tale
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:45:10
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja tale je zate junona tale je tvoj miška tega tebi prepuščam pa še moja malenkost Ej, brigita....ta je prav po mojem okusu Thanks
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:45:11
|
|
|
|
detelja
|
jooooj, bolj se trudim bolj ste zahtevne upam, da bo pop lačan moj trud
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:46:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja sorry miška tebe bolj ritke zanimajo...... no pol pa tale No comment Rečem samo.....yes...yes....yeeeeeeeeeeesssssssssssssssss
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:47:23
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja tale je zate uh, kako se je lepo nastavil...imam čist zmešano glavo kako bi ga z užitkom napadla, mjam junona tale je tvoj miška tega tebi prepuščam pa še moja malenkost
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:47:54
|
|
|
|
Miška2006
|
MOJ PREDLOG ZA DETELJO: DIREKTORCA ZA STIKE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:48:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja sorry miška tebe bolj ritke zanimajo...... no pol pa tale No comment Rečem samo.....yes...yes....yeeeeeeeeeeesssssssssssssssss miška ne pozabi dihat pa pazi na pritisk-spodaj in zgoraj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:49:29
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja tale je zate junona tale je tvoj miška tega tebi prepuščam pa še moja malenkost Ej, brigita....ta je prav po mojem okusu Thanks Dovolim, da se ta, ki je namenjen meni, odstopi kateri drugi , ker me čaka želena RIIITTTTIIIICCCAAA
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:50:19
|
|
|
|
brigita23
|
vidite, da tudi jst skrivam nekaj adutov zdej bomo pa res mele vse trde trebuhe.... miška- a sem zadela ne detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskoči
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:50:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aja sorry miška tebe bolj ritke zanimajo...... no pol pa tale No comment Rečem samo.....yes...yes....yeeeeeeeeeeesssssssssssssssss miška ne pozabi dihat pa pazi na pritisk-spodaj in zgoraj Ma, ko vidiš kaj takega....koga pa še pritisk briga ...zgoraj. Spodaj je pa itak čez 10000
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:51:48
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vidite, da tudi jst skrivam nekaj adutov zdej bomo pa res mele vse trde trebuhe.... miška- a sem zadela ne detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskoči Vsaka ti čast Ej, babe a smo totalno v pi...... ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:52:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vidite, da tudi jst skrivam nekaj adutov zdej bomo pa res mele vse trde trebuhe.... miška- a sem zadela ne detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskoči sam če ga jaz naskočim s polnim šutom ga ubijem to je tako drobceno bitje jaz pa taka bajsa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 19:53:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vidite, da tudi jst skrivam nekaj adutov zdej bomo pa res mele vse trde trebuhe.... miška- a sem zadela ne detelja-ka se pa nastavlja tak, sam si je kriv ti ga kr naskoči Vsaka ti čast Ej, babe a smo totalno v pi...... ? nismo, tako je prav, da nas razganja kot največje pubertetnice...kaj bomo skoz jamrale, da nam je to pa ono...tega je dovolj-jamranja, časa za pomočnike pa ne bo več dolgo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?