|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
8.3.2009 18:31:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne.user posted image

jaz se moram takoj pritožituser posted image  ko punce pridno čez vikend tipkajo pol pa sprašujejo za nagrado te nijer ni..moram jaz poskrbeti in najti pomočnika itd...user posted image user posted image user posted image  + tega je moje žeivljenje zzzzzzzzeeeeeellllllllloooooooo ogroženo, mi kar naprej katera grozi, kdaj bo dobila pomočnikauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.3.2009 18:31:52   
*Junona*
Zdej grem pa seznamček poiskat, je nekje zadaj ostal.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.3.2009 18:32:38   
brigita23
aloooooooooooo babe

joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnikauser posted image .
Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridneuser posted image .
Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zrasteuser posted image user posted image user posted image . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d

user posted image od spredajuser posted image .....in še

user posted image  od strani

je že lepo okrogel neuser posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
8.3.2009 18:33:08   
Pat74

jutro...kako ste kaj danes? ste dobro spale? kaj novega?...jaz sem to noč imela hude bolečine, trebuh mi je otrdeval kar na 10 min bolel pa je ko sam hudič...pol nisem vedela kaj naredit pa sem šla vzet 2 spasmexa skup in pol je popustilo...spala pa itak nisem nič...ko sem mal zadremala me je lulat tiščalo...pol me je vse motilo...bila sem nervozna kaj bo...upam, da bo danes lepši dan in ne bo težav...

Upam, da to ne pomeni, da že greš via P.

Čveke, hvala za pomočnike! Mi je un zelenooki najbolj všeč.

Tale vikend je pa res hitro minil, jutri pa spet služba - še 3 tedne bomo zdražali. Pa še na CSD moram it jutri tiste papirje nest. Upam, da bom danes kaj boljš spala. No, svojih 5 sem danes oddelala.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.3.2009 18:33:35   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 2009 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofeki 2009 (IIIIIII)
      18. aprilski zvončki in trobentice (I)
      19. aprilski živčki 2009 (I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.3.2009 18:34:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.3.2009 18:36:04   
*Junona*
Brigita, lepi buši.user posted image user posted image user posted image
Imaš pa lepo postavo, veš. Js si ne upam takle slikat.user posted image Nimam ritke tako stoječe, mi je nekaj ostalo od prej ko sem imela 37kg več kot pred nosečnostjo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
8.3.2009 18:37:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

jutro...kako ste kaj danes? ste dobro spale? kaj novega?...jaz sem to noč imela hude bolečine, trebuh mi je otrdeval kar na 10 min bolel pa je ko sam hudič...pol nisem vedela kaj naredit pa sem šla vzet 2 spasmexa skup in pol je popustilo...spala pa itak nisem nič...ko sem mal zadremala me je lulat tiščalo...pol me je vse motilo...bila sem nervozna kaj bo...upam, da bo danes lepši dan in ne bo težav...

Upam, da to ne pomeni, da že greš via P.

Čveke, hvala za pomočnike! Mi je un zelenooki najbolj všeč.

Tale vikend je pa res hitro minil, jutri pa spet služba - še 3 tedne bomo zdražali. Pa še na CSD moram it jutri tiste papirje nest. Upam, da bom danes kaj boljš spala. No, svojih 5 sem danes oddelala.

kje pa...ne pustim se...mislim, da bo zdaj skoz neki nagajal pol pa na koncu ta naš mali cukrček ne bo hotel ven...danes je že boljše...smo pa ful živahni user posted image in ko kje pritiska bebi pol mal boliuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
8.3.2009 18:37:54   
detelja

aloooooooooooo babe

joj danes je bil pa tak lep vreme, da sem se morala mal martinčkat....pa mal učke spočit od računalnikauser posted image .
Vas še nisem uspela prebrat vidim pa da ste ble glede na to da je vikend kar pridneuser posted image .
Junona vidiš sam mal je treba zagrozit, pa kako dobro nagrado obljubit....pa motivacija kar zrasteuser posted image user posted image user posted image . No obljubila sem vam slikce mojga bušija in tukaj so....danes smo stari 33t4d

ful lep bušči...pa postava tudiuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1809
8.3.2009 18:43:09   
brigita23

Imaš pa lepo postavo, veš. Js si ne upam takle slikat.user posted image Nimam ritke tako stoječe, mi je nekaj ostalo od prej ko sem imela 37kg več kot pred nosečnostjo.

ooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image  hvala sem na plus 20kg..... tak da sama ne bi upala tega trdituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa ni videt vešuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
8.3.2009 18:43:17   
rmmaja
Pozdravljene aprilčice!

Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate.

Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima.
Uživajte v nosečnosti, božajte trebuščke in POČAKAJTE NA APRIL!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.3.2009 18:44:03   
brigita23

aloooooooooooo babe

hvala, ka ti celulitasto ritko slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.3.2009 18:45:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Pozdravljene aprilčice!

Odkar me ni na forumu, ste pa veliko načvekale. Najbrž mi tega nikoli ne uspe prebrati. Pa nič zato, samo da uživate.

Hvala za lepe misli in želje ob rojstvu mojih sončkov, Frana in Daneta. Rodila sta se s tridesetimi tedni in čeprav sta izgledala kar korenjaka, nas pesti ogromno težav. Še posebej Daneta. Na oddelku EINT v Lj porodnišnici čudovito skrbijo zanju in za vse ostale nedonošenčke. Kljub temu pa se je težko sprijazniti s situacijo, ki nas je doletela. Ni nam lahko, a se borimo. Nekaj več sem napisala na forumu o dvojčkih in da ne bom kopirala celega romana, preberite kar tam, če vas zanima.

Mislim na vas in če verjameš, sem pravkar molila za vas. Povod je bila tvoj albumček.

Srečno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.3.2009 18:45:46   
*Junona*

ooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image  hvala sem na plus 20kg..... tak da sama ne bi upala tega trdituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa ni videt vešuser posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.3.2009 18:49:10   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Rnmaja

Pozdravljene aprilčice!

Maja drži se! Vidva tamala falota pa ne delajta več skrbi mamici!

Brigita23 ti bi šla pa lahko kar k modelom.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.3.2009 18:53:46   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo nas iz kosila.no tašča je lepo vse skuhala (jaz sem pomagala solatko oprat in strebit in krompir olupla)m sem se najedla,po kosilu sem pojedla še 2 kosa bananinega peciva in potem smo šli malopogledat če raste kaj regrat tam okol da ga bo šla ta teden nabratuser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmm njami.Malo sem se s psom igrala ,martinčkala na klopci ,Aleksu je postalo vroče in je veselo brcal,ja pestro popoldne smo imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem pa še moj buši slikala  in košek k smo ga pripeljali domov evo slikcouser posted image user posted image user posted image posteljnino mi pa mami izdelauser posted image (star je preko 30let)notri smo že ajali -sestrič,sestrična,brat,sestra,jaz)

sonček super smo tudi mi nekako tako preživeli popoldan, lepo na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
košek je pa res cart...pa lepo zgodovino ima tako da ga čuvaj, da bo šel naprej iz roda v roduser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.3.2009 18:58:10   
brigita23

jaz pa bi zdaj eno pana coto, mjammmmmmmmmmmmmmiiiiii

user posted image

joj, zakaj je moja sestra tako daleč doma...ona tako dobro pecivo peče, da te pamet boliuser posted image

tak sem prišla napokana od babice domov, da hrane videt ne morem..............................sam tole detelja, tole bi pa zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmm kake lušte nam ti delaš

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.3.2009 19:00:19   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajouser posted image user posted image user posted image

miška si me našolala popoldan.....,pa sej se boš naveličala unga svojga pomočnika pa mi ga lahko pol mal odstopišuser posted image user posted image user posted image user posted image , če ne prej ko boš šla rodit, maš PDP 27 dni pred manouser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.3.2009 19:03:53   
*Junona*
Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala.
Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.3.2009 19:04:20   
detelja

aloooooooooooo babe

hvala, ka ti celulitasto ritko slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bi nikoli rekla, da imaš +20 kg...si vidla zadnjič moje zalito telo pa imam +13-14 kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.3.2009 19:04:53   
detelja

Zdle bom pa še js prpopala mojo novo slikice od buškota. Mi ga je sestrca zdle poslikala.
Ampak sam od strani, od spredaj prihodnji teden, ker imam šele v sredo brazilsko.user posted image user posted image user posted image

nam želiš potem pokazat tvojo urejeno frčafelco?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.3.2009 19:05:56   
detelja

jaz pa bi zdaj eno pana coto, mjammmmmmmmmmmmmmiiiiii

user posted image

joj, zakaj je moja sestra tako daleč doma...ona tako dobro pecivo peče, da te pamet boliuser posted image

tak sem prišla napokana od babice domov, da hrane videt ne morem..............................sam tole detelja, tole bi pa zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmm kake lušte nam ti delaš

ej jaz bi tele pana cote pojedla na kguser posted image user posted image  zdaj pa sem spila en topel kakav, ker sem bila ful nekam lačna...že dolgo si nisem tako pozno privoščila kaj za pod zobuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.3.2009 19:07:54   
brigita23

jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obiskuser posted image user posted image user posted image saj veš kako je če jih imaš preveč v B

ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel...
ja mogoče pa ta teorija bolj držiuser posted image tudi meni ni všeč da  se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne.
k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j.....

jst sem že kr vsem dala jasno vedet, da mi ni da bi hodili v P....taka pač sem povem tisto kar mislimuser posted image . Jst se bom tam trudila dojit pa privajala na našo malo štručko, pol me bo pa vmes nekdo skos motuuser posted image , ne ne.....
sej ko bom pa doma pa lahko vsi pridejo, v P mi pa lahko samo sendviče pa štrudl pošlejo....ne sonček in junonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.3.2009 19:11:19   
*Junona*

nam želiš potem pokazat tvojo urejeno frčafelco?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če boš dala kakega fajn pomočnika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.3.2009 19:11:54   
*Junona*

jaz bi bila za praznike v porodnišnici ,samo ne za prvo majske ampak za velikonočne ,ker potem vem da jih veliko nebi bilo k meni na obiskuser posted image user posted image user posted image saj veš kako je če jih imaš preveč v B

ja, moja teorija...rok imam na velikonočni petek...če rodim teden prej bodo vsi za praznike hoteli prit gledat bebija...če rodim na rok pol bodo vsi hoteli prit v P...če pa rodim teden po roku pa bodo vsi sitni in bodo dan in noč na telefonu in to me bo spravilo ob živce...meni tudi glih ni, da pride 10000000 ljudi, pa se tam slinijo po bebiju, pa ugotavljajo komu je podoben, pa če je majhen velik ali debel...
ja mogoče pa ta teorija bolj držiuser posted image tudi meni ni všeč da  se potem vsi slinjo okol bebija k mu še nč jasn ni kaj se dogaja.Kaka 2 t bi rada mir in bi bila saam z dragim.Lahko pridejo v P sam samo bližnji al pa da vsaj prej poklioče da rečem ja ali ne.
k nekatere pa pravjo da kr pridejo in nič prej ne pokličejo,men gre to na j.....

jst sem že kr vsem dala jasno vedet, da mi ni da bi hodili v P....taka pač sem povem tisto kar mislimuser posted image . Jst se bom tam trudila dojit pa privajala na našo malo štručko, pol me bo pa vmes nekdo skos motuuser posted image , ne ne.....
sej ko bom pa doma pa lahko vsi pridejo, v P mi pa lahko samo sendviče pa štrudl pošlejo....ne sonček in junonauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se čist strinjam s tabo.

ZA papico pa velja.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?