Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:03:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini moj bušči v 34t1d ... moj bušči v 36t ... Nalini, full lepi buši. Kako narediš ta okvir? Jaz sem si zadnjič program dol potegnala, ampak ne znam naredit takega okvirja.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:04:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Uka7 tebi pa vse najboljše, pa javi se nam še kaj! Vse najboljše!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:05:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška a menjaš Js sem bila ene 3-4 leta nazaj na telih lepotcih ko so bili v Mb. Sem komaj folgala sline brisat okol ust.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:05:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Jaz bom rodila v Ljubljani, ker sem iz okolice Kamnika. Sem videla, da imava na isti dan PDP. Kako se kaj počutiš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:10:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Hello Nosečkice! Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-) Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam. Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij. Lepo soboto nosečkice. JA POZDRAVLJENA IN DOBRODOŠLA MED NAMI , zdej pa kr v akcijo....naša junona pravi vsaka vsaj 5 postov na dan....jst jo ubogam, k je huda ZAKON O SODELOVANJU NA FORUMU APRILČIC 2009 1. Največja kršitev je nedoseganje postavljene norme. 2. Zahtevanih je najmanj 5 postov na dan, kar se zlahka doseže, zato je neupoštevanje norme zelo huda kršitev. To sem povzela iz našega zakonika. Grešnice bo svet aprilčic strogo kaznoval. v.d. pomočnica direktorice *Junona*
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:12:00
|
|
|
|
*Junona*
|
Detelja in Sonček, zelo lepa bušija. Brigitka, jih boma mogle še medve poslikat, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:13:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:16:37
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* ZAKON O SODELOVANJU NA FORUMU APRILČIC 2009 1. Največja kršitev je nedoseganje postavljene norme. 2. Zahtevanih je najmanj 5 postov na dan, kar se zlahka doseže, zato je neupoštevanje norme zelo huda kršitev. To sem povzela iz našega zakonika. Grešnice bo svet aprilčic strogo kaznoval. v.d. pomočnica direktorice *Junona* že pišemo, že pišemo....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:18:18
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. ne jaz prav nič
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:20:30
|
|
|
|
Cveta28
|
tole bo moj zadnji post nocoj...hej, štejem sporočila, da dosežem normo... šibam še zobke oprat in potem se grem stiskat k svojemu kodru nočko čvekice aprilske
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:20:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. ne jaz prav nič Joj, kak mi seka. Ampak se prav sprostim, ko takole čvekam z vami.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:22:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 tole bo moj zadnji post nocoj...hej, štejem sporočila, da dosežem normo... šibam še zobke oprat in potem se grem stiskat k svojemu kodru nočko čvekice aprilske Pridna punca. Zaradi zvestega upoštevanja pravil si preimenovana v višjo svetovalko. Lahko noč, ga. Cveta.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:22:54
|
|
|
|
*Junona*
|
Ki je zdej direktorca? Pomočnica je že 8 ur na šihtu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:32:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa js tut grem. Fajn pančajte. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 21:41:43
|
|
|
|
*Junona*
|
Tole vam še naj pripopam, mi je ful všeč, ampak drago. Škoda, da nima ustvarjalne žilice. http://users.volja.net/bamsplastika/index.htm
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 2:12:50
|
|
|
|
Pat74
|
Zgodba se ponavlja, tale nespečnost mi gre že in upam, da takole ne bo do poroda. Tota dva sta pa moška po mojem okusu. Resnično sanjska. Vedno sem si želela enega dvometraša, s pobrito glavo in 100 kg. Oreng dedeca! Na koncu pa pristanem pri blond kodru z modrimi očkami, ki je bolj podoben baročnemu angelčku Amapk je pa samo moj!!! no, moj lubi je 185,5, 103 kg, pobrit, rjave očke ampak ti ga ne dam Jest pa imam skoraj 2-metraša (194), ampak nima 100 kg, le 78 - je bolj suh.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 2:15:13
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* ZAKON O SODELOVANJU NA FORUMU APRILČIC 2009 1. Največja kršitev je nedoseganje postavljene norme. 2. Zahtevanih je najmanj 5 postov na dan, kar se zlahka doseže, zato je neupoštevanje norme zelo huda kršitev. To sem povzela iz našega zakonika. Grešnice bo svet aprilčic strogo kaznoval. v.d. pomočnica direktorice
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 2:18:04
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Junona Ki je zdej direktorca? Pomočnica je že 8 ur na šihtu. Sonček85 ma kakšna direktorca si pa ti, menda ti delajo vsaj 16 ur!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 7:15:54
|
|
|
|
detelja
|
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 7:20:15
|
|
|
|
detelja
|
Iskrene čestitke ob dnevu žena! Vsem mojim ženskam, ki so tako ali drugače dotaknile moje življenje! Čez nekaj časa spoznaš rahlo razliko med držanjem za roko in oklepanjem duše… Spoznaš, da ljubezen ne pomeni odpiranja in da družba ne pomeni varnosti… Spoznavati začenjaš, da poljubi niso pogodbe in darila niso obljube… Priznavati začenjaš svoje poraze z dvignjeno glavo in odprtimi očmi, s pokončno držo odraslega, ne s potrtostjo otroka… Naučiš se graditi vse svoje poti danes, ker so jutrišnja tla preveč negotova za načrtovanje… Čez nekaj časa spoznaš, da te celo sonce opeče, če se mu predolgo izpostavljaš… Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože… In NAUČI SE, da RESNIČNO lahko zdržiš…da si resnično MOČNA,in da si resnično VREDNA!!! Detelja!
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 7:23:55
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Prosim, če ima katera kaj proti mojemu nazivu v.d. pomočnice direktorice, naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Direktorica pa je seveda Sonček. Če ima katera kaj proti temu naj sedaj spregovori ali za vedno utihne. Joj, sem prismuknjena. Vse druga, samo učit ne. jaz se moram takoj pritožit ko punce pridno čez vikend tipkajo pol pa sprašujejo za nagrado te nijer ni..moram jaz poskrbeti in najti pomočnika itd... + tega je moje žeivljenje zzzzzzzzeeeeeellllllllloooooooo ogroženo, mi kar naprej katera grozi, kdaj bo dobila pomočnika
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 7:27:14
|
|
|
|
detelja
|
jutro...kako ste kaj danes? ste dobro spale? kaj novega?...jaz sem to noč imela hude bolečine, trebuh mi je otrdeval kar na 10 min bolel pa je ko sam hudič...pol nisem vedela kaj naredit pa sem šla vzet 2 spasmexa skup in pol je popustilo...spala pa itak nisem nič...ko sem mal zadremala me je lulat tiščalo...pol me je vse motilo...bila sem nervozna kaj bo...upam, da bo danes lepši dan in ne bo težav... zunaj je spet lepo jutro...upam, da tako tudi ostane... in kaj lepega boste danes počele? jaz bom segrevala sedežno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 8:01:17
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Nalini moj bušči v 34t1d ... moj bušči v 36t ... Nalini, full lepi buši. Kako narediš ta okvir? Jaz sem si zadnjič program dol potegnala, ampak ne znam naredit takega okvirja. Full lep buši JUNONA ker program si si to potegnila dol
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?