|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
7.3.2009 18:53:01   
Blueeyes
detelja wau kok luštn trebušček user posted image  user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.3.2009 18:55:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

detelja wau kok luštn trebušček user posted image  user posted image

hvala...kako pa je še živahno v njem...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.3.2009 18:56:16   
frutolina
Uka7

user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.3.2009 19:31:58   
detelja
kam ste se vse skrile?...a imate vse pomočnike na obisku ali pa user posted image ?user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.3.2009 19:36:29   
malcekvita
sonček in detelja kakšni lepi trebuščki user posted image .
pri nas je blo danes lepo vreme, naš car že cel dan lepo telovadi v trebuščku, jst sem si pa privoščila malo lenarjenja. sem za ene 2 urice zaspala pred tv, pol sem gledala luškan film Francoska ločitev na pop tv, zdejle pa pečem krompirček s čebulo v pečici, zraven bo zelena solata s česnom user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.3.2009 19:45:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

sonček in detelja kakšni lepi trebuščki user posted image .
pri nas je blo danes lepo vreme, naš car že cel dan lepo telovadi v trebuščku, jst sem si pa privoščila malo lenarjenja. sem za ene 2 urice zaspala pred tv, pol sem gledala luškan film Francoska ločitev na pop tv, zdejle pa pečem krompirček s čebulo v pečici, zraven bo zelena solata s česnom user posted image

mmmmm vaša večerja pa bo ful dobrauser posted image ...pri nas se je zjutraj tudi pokazal tako lep sonček pol pa je kar izginil tako, da je bilo ves dan oblačnouser posted image  upam, da bo jutri sonček, da se vsaj malo premaknem z kavča na zrak...

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.3.2009 19:56:44   
Nalini
čer :)

sem kaj zamudilauser posted image  ...
vidim, da veselo čvekate ....user posted image user posted image user posted image user posted image

dajte mi povedat kako ste sterilizrale steklenice, dude, itd.... da vidim, če je moj način bil dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja ti bi šla na JP ? ... jaz pa v službi nisem vzela karte, ker ne vem če bi zdržala ob njegovih pesmih in ob pogledu nanj user posted image  .... bi ziher imela cel večer trd trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.3.2009 20:00:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

čer :)

sem kaj zamudilauser posted image  ...
vidim, da veselo čvekate ....user posted image user posted image user posted image user posted image

dajte mi povedat kako ste sterilizrale steklenice, dude, itd.... da vidim, če je moj način bil dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem dala dude v velik lonec nalila mrzlo vodo in pustila, da je začela voda vret (5-10 min)...tako je tudi pisalo na enem ovoju od stekleničke...

detelja ti bi šla na JP ? ... jaz pa v službi nisem vzela karte, ker ne vem če bi zdržala ob njegovih pesmih in ob pogledu nanj user posted image  .... bi ziher imela cel večer trd trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, bi šla...meni ziher ne bi postalo nič trdo in nič mokro (vizualno mi je ful anti tip)...glasba mi je pa kar všeč...lani sva bila z dragim - mislim, da nekje okrog božiča...za dan žena pa sva šla na gibonnija-da se spomnim na najine angelčka-takrat sem bila prvič noseča a žal ne dolgouser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.3.2009 20:03:41   
sonček85
detelja.a res no potem sva že dve .user posted image user posted image user posted image user posted image naš je že kr velik in star 5 let.tvoj bušči pa lepo raste in je za vsak teden očitno večjiuser posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.ja res je tale naš Franček pravi navihanc,user posted image user posted image bi ga morala videt k ga je moj vzel v roke ,(vam jutri pripopam slikco še tega) in ga je čohal-kr obstal je in se prepustil razvajanju.user posted image user posted image user posted image
malapikica.ja naš je že tudi tko velik da bo kmalu moral nekam kjer imajo ribnik ali pa da ga naredimo pri mojmu doma
pat74:ne bom ,sše res ni čas ,vsaj do aprila naj počaka potem pa lahko prijoka na svet,če je možno na moj RDuser posted image user posted image user posted image
nalini.jaz bom kar dudice in flaške dala v vrelo vodo in pustila 5 minut vret ,ali pa bom kupila uno CHICCO  tekočino ki se lahko še da v vodo in je totalna dezinfekcija.v BC stane 5e pa je mnda 700ml ,če ne 1l

evo tko vas zapuščam za danes in se čujemo jutri,vsem lep večer in še lepšo nedeljo.Jaz grem na kosilo k tašči,ostrižem tasta in potem vas pridem kaj pokukat k pridem domovuser posted image

nočkooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.3.2009 20:07:18   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/35t1d
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 31t2d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t
user posted image Sonček85 /31t3d
user posted image   Junona/31t1d
user posted image Blančica /32t3d
user posted image frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /36t
user posted image blueeyes /31t3d

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 7.3.2009 20:22:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.3.2009 20:09:10   
Nalini

user posted image

moj bušči v 34t1d

...

user posted image
moj bušči v 36t ...

< Sporočilo je popravil Nalini -- 7.3.2009 20:10:14 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.3.2009 20:19:46   
detelja
tako zdaj pa grem pred tv...meni pa danes kar dostikrat otrdeva trebuhuser posted image ...sicer pa sem danes bolj malo počivala sem skoz na netuuser posted image

želim vam lep večer uživajte...lepo božajte buščije in lubije oz oni lahko vasuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.3.2009 20:21:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

moj bušči v 34t1d

...

user posted image
moj bušči v 36t ...

zelo očitna razlikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo raste

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.3.2009 20:24:36   
brigita23
halo punce, jst sem se nasladkala...no pa še en sendvič sem zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je tak pasal.
Vidim da imate vse bolj okrogle bušije joj kok so lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image , moj je tudi vedno večji, ga moram mal poslikatuser posted image .
Zej vas grem pa mal prebrat

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.3.2009 20:28:07   
brigita23
nalini- tebe je pa sam buši, kok morš bit lepa nosečkauser posted image user posted image user posted image
detelja-ti tudi sam ena velika žogicauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.3.2009 20:34:44   
NinaMM
Čer!

Evo, po obisku pri tašči in doma sem tudi jaz končno malo na kavču ... Sem vedela, da sem se včeraj preveč hvalila s počutjem! Danes sem se zjutraj nabasala jagod pa hruške in je bilo očitno preveč kisline pa je šel zajtrk pa-pa user posted image  In sploh sem danes že cel dan čist povožena, pojma nimam ... Pa še dragi dela, sem sama z user posted image  in user posted image . Ne da se mi niti s kavča pobrat, mam filing, da bom kar skupaj zletela. Zdaj pa nič več jamranja!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.3.2009 20:44:27   
Cveta28
Tota dva sta pa moška po mojem okusu. Resnično sanjska. Vedno sem si želela enega dvometraša, s pobrito glavo in 100 kg. Oreng dedeca! Na koncu pa pristanem pri blond kodru z modrimi očkami, ki je bolj podoben baročnemu angelčku user posted image  Amapk je pa samo moj!!!
no, moj lubi je 185,5, 103 kg, pobrit, rjave očkeuser posted image user posted image user posted image  ampak ti ga ne damuser posted image

Detelja, kako si nesramna user posted image  a ti še nobeden ni povedal, da vse stvari ostanejo v familiji user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 7.3.2009 20:45:09 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.3.2009 20:47:52   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
cveta- moj je tudi čisto drugačnega videza, kot pa so bile moje predstave o idelnem moškemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no ampak ima pa tisto nekja kar me je osvojilo in je zame popolnuser posted image

Itak, me že vemo kakšni cukri so naši moški in prav zato jih ne damo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.3.2009 20:55:06   
NinaMM
Cveta, glede dekompresije ... To so eni stoli, v katere te lepo zadelajo in potem se zrak ven posesa. Tako da ti malo stisne vse skupaj, ne vem, kako naj opišem. Meni je fino, nimam potem bolečin v nogah. Sicer pa pomaga tudi user posted image  zaradi boljše prekrvavitve. Lahko pokličeš pa se naročiš, probat ni greh user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.3.2009 20:55:34   
Cveta28
Jaz sem pa vesela, ker je moj koder prišel iz smučanja k meni v KR user posted image  Fantje so bili v Bovcu in so hoteli iti na Kanin (baje imajo med 7-9 m snega) vendar je pihalo kot zmešano. Potem pa so jim domačini povedali, da je prelaz Predel 'neuradno' odprt in so jo popihali na Višarje. Nazaj grede so skočili še v Kranjsko Goro in potem se je moj raje pripeljal do naju s koderčkom kot da bi šel naprej do LJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.3.2009 20:57:46   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM
Cveta, glede dekompresije ... To so eni stoli, v katere te lepo zadelajo in potem se zrak ven posesa. Tako da ti malo stisne vse skupaj, ne vem, kako naj opišem. Meni je fino, nimam potem bolečin v nogah. Sicer pa pomaga tudi user posted image  zaradi boljše prekrvavitve. Lahko pokličeš pa se naročiš, probat ni greh user posted image

Imaš prav...bom drugi teden stopila v akcijo, ko bom malce več v LJ. Upam, da ti tale večer čim prej mine ter da boš ponoči dobro spančkala ter se zjutraj zbudila v troje....ti, buši in tvoj dragi user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.3.2009 21:00:02   
NinaMM
Pa ne pozabimo še na dva mačja razvajenca, ki sta itak skos v postelji user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.3.2009 21:00:10   
Cveta28
Glede sterilizacije dud...jaz sem kupila 2 silikonski dudi od Aventa, ki imata poleg zamašek za shranjevanje dude. A tisti zamašek tudi dam v vodo prekuhat? Pa sorry, če sem postavila glupo vprašanje. 

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.3.2009 21:01:39   
*Junona*
Punce, dober večer.user posted image

Vidim, da ste bile pridne, ste velikoooo napisale. Sem bolj na hitro prebrala, upam, da nisem kaj zgrešila.
Jaz sem danes popoldan čistila stanovanje, pardon, oba sva čistila. Moj dragi je imel čez kopalnico. Potem sva šla na sprehod do bližnjega ribnika, je prav pasalo. Med potjo mi je dragi nabral oz. utrgal veje mačic... jih že imam v vazi, čakam, da se lepo razcvetijo. Zdajle sedim pred računalnikom kot kakšen sod, sem se tako pice najedla. Smo jo pripravili moja sestra, dragi in js. Stuširana sem že, čakam lubija da pride, da grema filmček pogledat. Je v spodnjem štuku na obisku pri mojih starših, z mojim atijem igrata karte. Mata take borbe.user posted image Je včeraj lubi 3 runde zgubil, zdej se pa hoče maščevat.user posted image user posted image user posted image Moški ego.user posted image user posted image user posted image

Joj, kak tvezim... grem vas še mal komentirat.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.3.2009 21:02:00   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM
Pa ne pozabimo še na dva mačja razvajenca, ki sta itak skos v postelji user posted image

To mi je pa dobro poznano. Mi smo včasih imeli muco Rozi, ki je spala v naših posteljah. Včasih se je gospodična tako razkomotila, da sem skoraj iz postelja padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?