Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:07:56
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška a menjaš miška če zamenjaš za te tipe ti bom pa ful zamerila tile palijo sam na dnar pa mislijo, da so lepi...meni niso glih tako všeč kot tvoj.... Nč bat, saj sem zgori napisala, da bolje eden (tisti tvoj)
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:08:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 SOBRA za hčerkico. Čim več cartanja želim! Vsem nosečkam za dobro opravljenje preglede. Blueyes iiii kako lep ! Detelja tile slinčki so pa prava mojstrovina. Jaz sem dobila ene taka z idrijsko čipko in jih bom dala kar v okvir. Mogoče bi si tudi ti lahko kakšnega spravila za spomin?sestra je rekla, da je kupila navadne bele slinčke, pol pa je iz serviet izrezala slikice jih namazala z lepilom za papir in pol prilimala...ko se je posušilo pa je na drugi strani z zelo vročim likalnikom zlikala in to je finiš slinček... Pa vidim, da ste se šli kiparje. Odlitek izgleda fenomenalno. ja, smo mal gibsal...zdaj pa sam čakam, da bo v pon. dragi doma, da pobarvamo in pol damo na steno...pol pa mogoče ko se bo bebi narodil zalimamo kako slikico na buščija...meni je to bilo vedno ful všeč in sedaj se imam tudi jaz odtis buščija štorkljica ja BRAVO za voziček. Bo vajino dete prav lepo uživalo v njem! jernejav pa kdo zaboga sedi v teh komisijah . Upam, da se bo vse tebi v prid obrnilo. NinaMM, angelito kako pa izgleda tale dekompresija? Vem, da ti v LJ P pripada zastonj ampak pojma nimam kaj tam počneš. anchika lej moja sestrična je mesec dni pred PDP staknila eno virozo in ji je G lepo rekla, da ima na voljo dve možnosti: vzame kakšno močnejše zdravilo (ne samo domača lekarna) kot je lekadol ali celo antibiotik ali pa čaka na porod in potem tvega, da bo takoj prehladila otročička. Na koncu je rodila zdrava, njena mala pa je staknila virozo od drugih že takoj po prihodu iz P čistila v nosečnosti pupe kaj je meni prihranjeno, moj koder mene še v isti prostor s čistili ne spusti kaj še le da bi pucala. V LJ vs eopravi on, v KR pa moja zlati mami. Prisegam pa na Cilit, Frosch in Ajax. Po možnosti vse z vonjem limone, razen za odstranjevanje vodnega kamna v WC školjki uporabim kar varekino.
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:10:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška a menjaš miška če zamenjaš za te tipe ti bom pa ful zamerila tile palijo sam na dnar pa mislijo, da so lepi...meni niso glih tako všeč kot tvoj.... Nč bat, saj sem zgori napisala, da bolje eden (tisti tvoj) no, lepo...sem prebrala...vidim/mislim, da ta pomočnik dobro vpliva nate...si več na netu in bolj sproščena in mogoče tudi bolj pozabiš na vse težave in tako je prav...obljubo si dala...zdaj pa jo samo drži...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:30:09
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška a menjaš miška če zamenjaš za te tipe ti bom pa ful zamerila tile palijo sam na dnar pa mislijo, da so lepi...meni niso glih tako všeč kot tvoj.... Nč bat, saj sem zgori napisala, da bolje eden (tisti tvoj) no, lepo...sem prebrala...vidim/mislim, da ta pomočnik dobro vpliva nate...si več na netu in bolj sproščena in mogoče tudi bolj pozabiš na vse težave in tako je prav...obljubo si dala...zdaj pa jo samo drži... Yes, yes.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:50:31
|
|
|
|
brigita23
|
jahhhh no miška si ga zaslužiš....danes si res fenomenalna na rr priznam detelja, ti pa še večkrat tako nagrado obljubi, pa bomo hitro na 4. delu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:51:43
|
|
|
|
malapikica
|
Samo na kosilo skočim pa malo naokrog in več vas ne uspem prebirati. Detelja - pomočniki pa so bili včeraj v živo (avdicija) samo za ženske. A jih nisi šla pogledat?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:51:56
|
|
|
|
brigita23
|
cveta- moj je tudi čisto drugačnega videza, kot pa so bile moje predstave o idelnem moškem , no ampak ima pa tisto nekja kar me je osvojilo in je zame popoln
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:53:27
|
|
|
|
brigita23
|
sonček kok maš lep trebušček , tale faš franček je pa tudi zakon a ni dans fullllll čudn vreme, pa je bil ja sonček napovedan .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:54:45
|
|
|
|
brigita23
|
neki preprostega bi spekla....pa nimam ideje kaj Ima katera kakšen predlog, pa da ni preveč pacanja.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 16:58:45
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ful ste popisla čvekice sploh nisem uspela vsega prebrat. Mate pa dons mal lepše fotke kt včeraj Čestitke mamici Sobri in nenji A je slučajno kera kupovala modrce za dojenje v Mullerju ? A so kul? ja, jaz sem si kupila pa se mi zdi čist v redu...itak je vpr. kako dolgo ga bom rabila... Se je moj ponudil, da mi gre danes kakšne kaupit. PA ti baje niso dragi, tko da tudi če fali, ne bo take škode
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:03:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Samo na kosilo skočim pa malo naokrog in več vas ne uspem prebirati. Detelja - pomočniki pa so bili včeraj v živo (avdicija) samo za ženske. A jih nisi šla pogledat? ne, kje so bili???? zakaj mi pa nisi sporočila-zdaj pa spet ne bom mogla par noči mirno spat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:04:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
Pomarancica dobrodošla sem končala za danes z barvanjem.. uspela sem pobarvat 1x z vanili barvo.... zdej se pa suši... jutr še 1x z vanili barvo, pol pa še 2x z rdečo.... pol bom pa končala z barvanjem pol k sem pa končala sem šla pa še mal drevesa obrezovat... da bojo kej obrodila... da ne bojo samo gužvo delala zdej pa delam večerjo... oz pozno kosilo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:04:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ful ste popisla čvekice sploh nisem uspela vsega prebrat. Mate pa dons mal lepše fotke kt včeraj Čestitke mamici Sobri in nenji A je slučajno kera kupovala modrce za dojenje v Mullerju ? A so kul? ja, jaz sem si kupila pa se mi zdi čist v redu...itak je vpr. kako dolgo ga bom rabila... Se je moj ponudil, da mi gre danes kakšne kaupit. PA ti baje niso dragi, tko da tudi če fali, ne bo take škode 8 ali 9 eur stanejo...meni so ful v redu...sam shrani račun, ker če ti slučajno ne bo ok, ga pol lahko zamenjaš...vsaj pri nas gre...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:05:43
|
|
|
|
malapikica
|
Sonček si mi kar zbudila spomine s svojo želvo. Tudi midva sva imela dve želvici: Poldi in Osfald. Samo sta pa zrasla v ta prava želvaka in nista imela več prostora v akvariju in sva ju morala dati stran. Sta pa šla k enim, ki imajo ribnik. Po zadnjih inf. še zmeraj živita zunaj v ribniku ampak ne več sama, saj se je izkazalo, da sta bila par tako, da imajo zdaj že več želvic. Mislim da stanejo modrci v Mullerju tam nekje cca 8,5€. Jaz sem si kupila pred časom. Sem hotela iti malo zadremat, pa na žalost ne bo nič iz tega, ker sosed v bloku tako veselo vrta. Če bo šlo tako naprej bo počasi že v našem stanovanju.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:06:03
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jahhhh no miška si ga zaslužiš....danes si res fenomenalna na rr priznam detelja, ti pa še večkrat tako nagrado obljubi, pa bomo hitro na 4. delu Hvala, hvala....nimam vsak dan...dan govora
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:06:39
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Pomarancica dobrodošla sem končala za danes z barvanjem.. uspela sem pobarvat 1x z vanili barvo.... zdej se pa suši... jutr še 1x z vanili barvo, pol pa še 2x z rdečo.... pol bom pa končala z barvanjem pol k sem pa končala sem šla pa še mal drevesa obrezovat... da bojo kej obrodila... da ne bojo samo gužvo delala zdej pa delam večerjo... oz pozno kosilo ti si neverjetna...mal študiraj na kavč in tv ne sam na delo...da ne bo kaj narobe...ta dela glih ne vem, če so primerna za nosečnico...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:08:05
|
|
|
|
malapikica
|
Detelja - pomočniki so bili včeraj v Maximusu. Sem dobila reklamo na koncertu JP. Sama sem bila že preveč zmatrana, da bi lahko šla. Imajo pa naslednji teden lesbo-show za moške.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:10:31
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Sonček si mi kar zbudila spomine s svojo želvo. Tudi midva sva imela dve želvici: Poldi in Osfald. Samo sta pa zrasla v ta prava želvaka in nista imela več prostora v akvariju in sva ju morala dati stran. Sta pa šla k enim, ki imajo ribnik. Po zadnjih inf. še zmeraj živita zunaj v ribniku ampak ne več sama, saj se je izkazalo, da sta bila par tako, da imajo zdaj že več želvic. Mislim da stanejo modrci v Mullerju tam nekje cca 8,5€. Jaz sem si kupila pred časom. Sem hotela iti malo zadremat, pa na žalost ne bo nič iz tega, ker sosed v bloku tako veselo vrta. Če bo šlo tako naprej bo počasi že v našem stanovanju. to mi je ful znano...včasih kar popizidm...pa najboljše je to, da ko se ful slabo počutim in bi bila ful srečna, da vsaj za par ur zadremam, da ne študiram na bolečine itd..pol vrta in vrta in vrta in neki zabija....ja, imava pa dva soseda (ne vem če sta prišla iz srbije ali bosne) v glavnem sexata ko nora...ona se dere "ti me je... najbolje, je...me" ej pol pa še vzdihuje tako, da vsi v bloku slišijo...poleti si odpreta okno in se dereta ko nora...je že ena sosedala dala pritožbo predsedniku bloka, da naj malo stišata
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:24:16
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Detelja - pomočniki so bili včeraj v Maximusu. Sem dobila reklamo na koncertu JP. Sama sem bila že preveč zmatrana, da bi lahko šla. Imajo pa naslednji teden lesbo-show za moške. kako pa je bilo na koncertu JP?...kolko je stala karta?...sem razmišljala, da bi šla...ampak moj skoz dela pol pa nisem vedela koga naj pregovorim, da gre poleg...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:24:47
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ful ste popisla čvekice sploh nisem uspela vsega prebrat. Mate pa dons mal lepše fotke kt včeraj Čestitke mamici Sobri in nenji A je slučajno kera kupovala modrce za dojenje v Mullerju ? A so kul? ja, jaz sem si kupila pa se mi zdi čist v redu...itak je vpr. kako dolgo ga bom rabila... Se je moj ponudil, da mi gre danes kakšne kaupit. PA ti baje niso dragi, tko da tudi če fali, ne bo take škode 8 ali 9 eur stanejo...meni so ful v redu...sam shrani račun, ker če ti slučajno ne bo ok, ga pol lahko zamenjaš...vsaj pri nas gre... Tanks Se bom mal pomirla zdej
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:25:41
|
|
|
|
malapikica
|
Koncert je bil super. Naš mali je kar plesal po trebuščeku. Karta pa je bila 19€.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:25:44
|
|
|
|
detelja
|
tolk govorite o trdih - buščijih seveda...da je men tudi začel neki otrdevat...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 17:54:15
|
|
|
|
detelja
|
evo, zdaj pa vam pokažem še mojega buščija (35t1d)...sicer je malo rdeč, ker se glih praskala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 18:03:03
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomarancica Hello Nosečkice! Jaz vas ves čas spremljam. Junona se je spomnila name.. kako pozorno :-) Jaz imam PDP 30.4. in je to moja prva nosečnost in me lahko date na seznam. Ste tok pridne s pisanjem, da vam težko sledim. Je pa veliko zanimivih informacij. Lepo soboto nosečkice. Dobrodošla med čvekami! Sonček85 ne uidi še v P, še ni čas! [bTabletka dOr] jest sem si tud en modrc kupila v Mullerju in je ista številka kot v H&M, ampak je kar malo večji. Danes smo šli tudi mi zapravljat v BTC, v glavnem sem spet kupovala za naši punci: superge, čeveljčke, najlonke, nogavičke, spodnje hlače; za našega Andrejčka pa pleničke, kremico za obraz, robčke za rito, penanten, jaknco, nogavičke. No, seb sem kupla tud ene čevlje, možek si jih je pa tud.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 7.3.2009 18:04:50
|
|
|
|
Pat74
|
Uka7 tebi pa vse najboljše, pa javi se nam še kaj!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?