|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
19.3.2009 10:13:55   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Vprašanje za mamice, ki že imate malčke v vrtcih
Še ena nočna mora nas bo doletela.....vpis user posted image v vrtec....sama se poigravam z mislijo, da bi šla na kakšen informativni obisk 2 vrtcov kamor nameravava s kodrom vpisati najinega koderčka, ko bo star 1,5 leta (dvomim, da bomo šli spomladi drugo leto že v jasli). ali je to katera izmed vas že storila oziroma ali sploh vidite smisel tega početja?

Vpisite v vrtce takoj po rojstvu. Jaz imam doma vse ready, da posljem, samo se datum rojstva vpisemo. Guzve so za znoret!!! Tudi ce ne nameravas dat notri oz ves, da ne dobis mesta spomladi 2010 - imas prednost naslednje leto oz jeseni 2010.  V Lj lahko itak posljes vloge na **** vrtcev, tko da se ne matraj z ogledi zdaj, se bos ze pol odlocila, kam in kdaj bi dala. Samo sibaj vloge.

Sej to sva tudi nameravala storiti ampak najprej bova morala urediti stalno prebivališče otroka v LJ, ker prvi mesec ga bomo imeli prijavljenega v KR (dinarčki od občine). Sem že nekaj brskala po spletu in MOL pa nisem našla vloge za vrtec. Poznaš kaj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
19.3.2009 10:14:28   
štorkljica

Hej čvekice!
Včeraj sem imela ful naporen dan tako, da sem vas potem samo prebrala in šla v posteljo počivat. Uglavnem, od kodra sestra je dopoldne prinesla na čuvanje svojega malega kričača...pa kaj kričača, malo razvajeno histerično derište....user posted image user posted image user posted image ....tašča in tast sta ugotovila, da je mali pri 7,5 mesecih totalno razvajen ter da bi se samo nosil po rokah.....do sedaj sva bila pa mi2 s kodrom 'ta grda', ker sva ful proti nošenju user posted image po rokah takrat, ko to ni treba npr. med kuhanjem kosila, ko mali samo opazuje kaj delaš user posted image Uglavnem, da je bila mera še polnejša me je tašča na sprehodu totalno ignorirala in ni upoštevala niti ene moje želje. Še dobro, da sem potem ušla v mesto na kosilo in še na en dolg sprehod. Rabila sem kar dobri 2 uri, da sem se malce umirila od jutranjega šoka. Ko je prišel moj koder domov jim je samo povedal, da se je to zgodilo zadnjič ter da ne nameravava trpeti tega s*****. Srede bom tako preživljala zdoma oz. upam, da bom čim prej rodila.user posted image

Uuuu bogica, to pa res ni bilo lepo od tašče...upam, da se hitro pobotate.

Ampak glede nošenja, tudi moja tamala se je ful rada po rokah nosila, ponaavadi tedaj ko si najbolj hoto kaj naredit, ampak ti povem, da se otroci tega hitro odvadijo, predvsem takrat ko začnejo plazit in pa začnejo počasi stopicat po dveh nogah. Takrat pa naročje več ne trpi tak fejstuser posted image
Pa sama tudi nisem pristaš razvajanja ali pa nepotrebnega nošenja...samo ko lasten otrok nekaj želi in vidiš, da mu ugaja v tvoji družbi in bližini, si pripravljen fejst na debelo skozi prste pogledatuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
19.3.2009 10:17:50   
štorkljica

Še ena nočna mora nas bo doletela.....vpis user posted image v vrtec....sama se poigravam z mislijo, da bi šla na kakšen informativni obisk 2 vrtcov kamor nameravava s kodrom vpisati najinega koderčka, ko bo star 1,5 leta (dvomim, da bomo šli spomladi drugo leto že v jasli). ali je to katera izmed vas že storila oziroma ali sploh vidite smisel tega početja?

Ti kar pojdi, po mojem ni slabo biti v naprej informiran. Vpisala ga boš itak drugo leto za september, ampak pogledat pa lahko greš že prej, a ne?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
19.3.2009 10:20:16   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dobro jutro ....

vremje je spet  za user posted image user posted image user posted image  ...
mogoče bi pa šla kar rodit,.... user posted image
kako če pri nas je pa tko lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   brez kakega oblačkauser posted image

pri na sneži user posted image
ja pa ja,ti mene mal hecaŠuser posted image

ali pa ti mene ....user posted image user posted image user posted image

prekmurke povejte kak fajni sonček mamo pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas snežiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
19.3.2009 10:20:49   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro!

Kak ste spale...jaz kot polhekuser posted image user posted image user posted image

Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RRuser posted image

Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale?

Meni jo je mami kupila v Leclercu - 34 EUR. Je pa taka fajna, še dojenčka lahko gor pripneš ko aja. Jo moram poslikat. Pa tudi pralna je, se prevleka da dol.user posted image

user posted image user posted image
ČAkam slikice...me res zanima kako dojenčka gor pripneš.

user posted image user posted image Dobiš, ko pridem domov, ok? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
19.3.2009 10:25:12   
brigita23

http://www.racunovodja.com/izracuni/place2009/opa.asp

Vec kasneje ...

in kaka je bila razlika?

Hvala tinaaja...jaz sem si pa po temule zdaj izračunala NETO porodniško. Sej verjetno je to isto. Ker so mi na odločbi poslali bruto znesek, pa pol nisem vedela koliko bo to dejansko keša zneslo.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
19.3.2009 10:27:39   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

http://www.racunovodja.com/izracuni/place2009/opa.asp

Vec kasneje ...

in kaka je bila razlika?

Hvala tinaaja...jaz sem si pa po temule zdaj izračunala NETO porodniško. Sej verjetno je to isto. Ker so mi na odločbi poslali bruto znesek, pa pol nisem vedela koliko bo to dejansko keša zneslo.

cca. 250€.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
19.3.2009 10:28:37   
brigita23

Vpisite v vrtce takoj po rojstvu. Jaz imam doma vse ready, da posljem, samo se datum rojstva vpisemo. Guzve so za znoret!!! Tudi ce ne nameravas dat notri oz ves, da ne dobis mesta spomladi 2010 - imas prednost naslednje leto oz jeseni 2010.  V Lj lahko itak posljes vloge na **** vrtcev, tko da se ne matraj z ogledi zdaj, se bos ze pol odlocila, kam in kdaj bi dala. Samo sibaj vloge.

Sej to sva tudi nameravala storiti ampak najprej bova morala urediti stalno prebivališče otroka v LJ, ker prvi mesec ga bomo imeli prijavljenega v KR (dinarčki od občine). Sem že nekaj brskala po spletu in MOL pa nisem našla vloge za vrtec. Poznaš kaj?

Jst sem že bila v vrtcu in se pozanimala....ta vrtec ki je nama všeč je drugo leto že zasedenuser posted image , sem pa vseeno že oddala vpisnico, da bomo pišli potem za september 2010 na vrstouser posted image  Od marca pa do septembra pa bomo mogli najt eno varstvo....razen če kdo odpoveuser posted image .... no tako je v Celju...so vrtci full zasedeni, prijave se oddajajo do aprila in najbolje ga ali jo je kar vpisat...odpoveš še vedno lahko.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
19.3.2009 10:30:48   
srecka82
Jutro čveke.

Nisem uspela vsega za nazaj prebrati, zato mi ne zamerit če ne vem katera debata je sedaj na vrsti. Kot veste sem v petek prišla iz porodnišnice. Vse je ok, potem pa sva šla z mojim v soboto v City Center po fasungo in so mi celotno torbico ukradli iz vozička. Skratka dolga zgodba, sedaj pa imam sam laufarijo glede dokumentov. Da bo stvar še hujša sem imela notri tudi ključe od avta, prometno, vozniško, materisnko, mobitel...skratka vse! Tat dobro ve kje imam stalno bivališče in kje začasno. V ponedeljek sem letela takoj cenilcu na Zavarovalnico Triglav kjer sem jim razložla vso zgodbo in, da me je strah, da mi bodo še avto ukradli. Hvala bogu, da bi kasko krije celotne stroške zamenjave ključavnic na avtu + računalnik ki kodiran ključ prepozna že na daleč, drugače bi me to prišlo okoli 1500€user posted image . Tolk sem se presekirala zaradi vsega in ostalega, da enostavno mi ni bilo za nič. Sedaj pa čakam, da me iz servisa pokličejo, da so dobili vse te dele katere so morali naročiti iz Bruslja.

Pregled:v torek sem bila pri G, kjer mi je rekla, da je naš Maks že pripravljen na porod. Aja frajer se je nazaj obrnil na glavouser posted image . G je rekla, da imam zelo veliko plodovnice in, da se očitno mali še lahko obrača. Pljučka in sesalni refleks ima že razvit tako, da sedaj pa res čakamo na znake popadkov. Vsake toliko časa mi otrdi trebuh, pri želodcu, srčni utrip se mi zelo poveča, mislim, da so to krči, ki pa še niso tako boleči. Mislim, da bom jaz šla čez rok, bomo videli. Naslednji pregled imam 24.3.

Komaj čakam že porod ker trebuh mi bo razpočil. strije so se mi nardile samo okoli popka. Pa tako lep popek sem imelauser posted image . Vsi mi pravijo( G in v porodnišnici) kako velik trebuh imam, da pa mi ni videti, da sem se zredila 15 kguser posted image user posted image . Očitno dober skrivam svojo rit.

Ok babuške grem še kaj nardit po hiši pa se tipkamo. pojma nimam kaj naj danes skuhamuser posted image . Ima katera pametno idejo...tako na hiterco, da je gotovo?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
19.3.2009 10:31:36   
tinaaja

Ti kar poslji vlogo z LJ naslovom user posted image Ce te kaj vprasajo povej, da urejate spremembo prebivalisca.
Najboljs, da poklices vrtec in naj ti psoljejo na dom. Nekateri imajo obrazce objavlejne na netu. Imajo vrtci vcasih svoje logotipe gor, zdaj so pa se za 2009/2010 nekaj spreminjali obrazce. Poklices v tajnistvo in vprasaj, kje lahko dobis vlogo za vpis. Vecina vrtcev kar poslje na dom - vsaj po mojih izkusnjah user posted image

Nosenje otroka .. hja je zanimiva tema. No jaz sem pristas povezanega starsestva, kamor spada ogromno stika z otrokom, torej tudi nosenje. Meni se zdi nenavadno, da otroka ne nosis, cartas maximalno,... 9 mesecev je s tabo, pol pa kaj? No, ce je otrok zadovoljen v lezalniku, na tleh - to je eno. ampak nekateri rabijo veliko cartanja, ki jim daje obcutek varnosti,... Moja je imela obdobja,ko cez dan ni hotla spat drugace kot v narocju, ha da bi zaspala brez zize ali narocja - aha right... Ker sem nasprotnik uspavanja z jokom, je pac spala tako - v koncni fazi sem bila doma zaradi nje.. No pri nas smo glede spanja dali skoz 1001 stvar.. ce se vrnem na nosenje - sele ko dobis otroka, ti je marsikaj bolj jasno. Nehas bit pameten za druge, kaj in kako bi morali. Pa naj bo to nosenje, spanje, hranjenje,... Ker vidis, da poziras besedo za besedo, ki so jo prej trdil. user posted image Otroci presenecajo in spreminjajo starse tko, da sploh verjet ne mores... Joj, bog ne daj,da ima otrok ornk krce - pol jih sele prenosis.. Ko gledas svoj zaklad, ki tuli tko, da ne ves, a bi zraven tud ti jokal, bos otroka nosil po ure in ure, samo da malo pomagauser posted image

Aja, ko sem prejle spanje omenila - tiste, ki bi se kaj prebrale, je meni vsec knjiga Otrosko spanje, brez joka v sanje. Mi je bilo zal, da je nisem prebrala pred rojstvom prestolonaslednice. Priporocam!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
19.3.2009 10:34:27   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro čveke.

Nisem uspela vsega za nazaj prebrati, zato mi ne zamerit če ne vem katera debata je sedaj na vrsti. Kot veste sem v petek prišla iz porodnišnice. Vse je ok, potem pa sva šla z mojim v soboto v City Center po fasungo in so mi celotno torbico ukradli iz vozička. Skratka dolga zgodba, sedaj pa imam sam laufarijo glede dokumentov. Da bo stvar še hujša sem imela notri tudi ključe od avta, prometno, vozniško, materisnko, mobitel...skratka vse! Tat dobro ve kje imam stalno bivališče in kje začasno. V ponedeljek sem letela takoj cenilcu na Zavarovalnico Triglav kjer sem jim razložla vso zgodbo in, da me je strah, da mi bodo še avto ukradli. Hvala bogu, da bi kasko krije celotne stroške zamenjave ključavnic na avtu + računalnik ki kodiran ključ prepozna že na daleč, drugače bi me to prišlo okoli 1500€user posted image . Tolk sem se presekirala zaradi vsega in ostalega, da enostavno mi ni bilo za nič. Sedaj pa čakam, da me iz servisa pokličejo, da so dobili vse te dele katere so morali naročiti iz Bruslja.

Pregled:v torek sem bila pri G, kjer mi je rekla, da je naš Maks že pripravljen na porod. Aja frajer se je nazaj obrnil na glavouser posted image . G je rekla, da imam zelo veliko plodovnice in, da se očitno mali še lahko obrača. Pljučka in sesalni refleks ima že razvit tako, da sedaj pa res čakamo na znake popadkov. Vsake toliko časa mi otrdi trebuh, pri želodcu, srčni utrip se mi zelo poveča, mislim, da so to krči, ki pa še niso tako boleči. Mislim, da bom jaz šla čez rok, bomo videli. Naslednji pregled imam 24.3.

Komaj čakam že porod ker trebuh mi bo razpočil. strije so se mi nardile samo okoli popka. Pa tako lep popek sem imelauser posted image . Vsi mi pravijo( G in v porodnišnici) kako velik trebuh imam, da pa mi ni videti, da sem se zredila 15 kguser posted image user posted image . Očitno dober skrivam svojo rit.

Ok babuške grem še kaj nardit po hiši pa se tipkamo. pojma nimam kaj naj danes skuhamuser posted image . Ima katera pametno idejo...tako na hiterco, da je gotovo?

Ou šit srečka, to je pa res grozno...mater mu kretenu zarukanemu...ej da ni vreden da diha okrog...
Sploh se v bistvu ne zavedamo kako nevarne so lahko špecarije glede takih stvri, to nam kapne šele ko se komu kaj zgodi in potem smo čisto paf...
Joj res ti želim vse srečno in, da čimprej brez problemov vse porihtaš user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image  za Maksa in srečno!

15kg pa res ni dosti...jaz mam že zdaj 14+ pa mam še dober mesec do poroda.

Jaz tudi nevem kaj naj kuham danes.

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 19.3.2009 10:36:10 >

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
19.3.2009 10:43:19   
srecka82
sam res...kak je folk pokvarjen. Pa naj ima mojo torbico in denarnico, ki sem jo dobila za diplomo sam materinsko knjižico, da bi mi vrnil. notri sem imela vse slikice od Maksauser posted image user posted image user posted image user posted image . V soboto sem doma tulila od same žalosti in jeze. Bi mu vrat zavila, želim mu 100 let nesreče!!!! hudobnež.

kaj češ sedaj je kar je. Moram to čimprej pozabit. Se bo že zrihtal, hvala bogu, da je april kmalu, pa da dobim svoj zakladek v roke, če že ne morem gledat slikic.

Pazite svoje torbice, sploh v teh centrih. Jaz od sedaj naprej si bom kupovala sam še torbice, ki jo bom lahko nosila tako počez.

Neposredna povezava do sporočila: 4262
19.3.2009 10:45:08   
srecka82
Štorkljica hvala za tolažbo. Sedaj sem veliko bolje kot pa prejšnje dni.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
19.3.2009 10:45:14   
janja*
Štorkljica pri nas imamo sončekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4264
19.3.2009 10:49:11   
detelja

Dobro jutro ....

vremje je spet  za user posted image user posted image user posted image  ...
mogoče bi pa šla kar rodit,.... user posted image
kako če pri nas je pa tko lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   brez kakega oblačkauser posted image

pri na sneži user posted image
ja pa ja,ti mene mal hecaŠuser posted image

ali pa ti mene ....user posted image user posted image user posted image

prekmurke povejte kak fajni sonček mamo pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v ms sneži in dežujeuser posted image user posted image user posted image sicer se je čist mal razvedrilo, ampak kaj pomaga, če zdaj še bolj sneži in dežujeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
19.3.2009 10:57:57   
štorkljica

Jaz od sedaj naprej si bom kupovala sam še torbice, ki jo bom lahko nosila tako počez.

To je zelo dobra idejauser posted image   tudi jaz si bom čimprej tako omislila, že iz preventive.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
19.3.2009 10:59:18   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Štorkljica pri nas imamo sončekuser posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

Saj ga bomo mi tudi meli....v nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.3.2009 11:05:57   
mišk
Vpis v vrtec: Jst bom pa ker dva otroka naenkrat vpisovala letos prvič v vrtec, za marec 2010. Za Dono bom oddala vlogo naslednji teden, pa se mimogrede pozanimala kako in kdaj naj potem vpišem user posted image . Malo mi je smotano, ker je veliko šans, da ne bosta oba/e prišla v isti vrtec (pod isto streho). Fajn bi blo, če bi bla celo v isti skupini, čeprav ne vem kako bo, ker bo Dona stara 2,5 let, user posted image  pa slabo leto. Saj drugače je ponavadi tako, da so do 3 leta v eni skupini, starejši pa v drugi, a ne?

Nošenje otroka: Naša gospodična pa nikoli ni hotela biti veliko na rokah, tako da je v ležalniku prav uživala. Se je pa sedaj malo obrnilo. Večja je, bolj steguje roke proti meni!user posted image  Zdej ko je res ne bi smela kaj preveč dvigovat in prenašat, bi pa punca se cartala. Ah, sej jo tko rada pocartam...
Do prvega leta starosti je bila izredno nezahteven otrok. Skoraj nič ni jokala, sama se je zamotla že zelo zgodaj, po prvem letu pa se je spremenila v pravega user posted image ! Kriči, vrešči, ukazuje, zahteva, tepe, uničuje...user posted image  Definitivno se več "prejoče" kot dojenček, rabi več pozornosti...
Za user posted image  si pa sedaj mislim kupiti sling, da bodo moje roke kljub nošenju prazne, da bom lahko obenem lovila še Dono.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.3.2009 11:12:20   
Cveta28
Ti kar poslji vlogo z LJ naslovom user posted image Ce te kaj vprasajo povej, da urejate spremembo prebivalisca.
Najboljs, da poklices vrtec in naj ti psoljejo na dom. Nekateri imajo obrazce objavlejne na netu. Imajo vrtci vcasih svoje logotipe gor, zdaj so pa se za 2009/2010 nekaj spreminjali obrazce. Poklices v tajnistvo in vprasaj, kje lahko dobis vlogo za vpis. Vecina vrtcev kar poslje na dom - vsaj po mojih izkusnjah user posted image

Nosenje otroka .. hja je zanimiva tema. No jaz sem pristas povezanega starsestva, kamor spada ogromno stika z otrokom, torej tudi nosenje. Meni se zdi nenavadno, da otroka ne nosis, cartas maximalno,... 9 mesecev je s tabo, pol pa kaj? No, ce je otrok zadovoljen v lezalniku, na tleh - to je eno. ampak nekateri rabijo veliko cartanja, ki jim daje obcutek varnosti,... Moja je imela obdobja,ko cez dan ni hotla spat drugace kot v narocju, ha da bi zaspala brez zize ali narocja - aha right... Ker sem nasprotnik uspavanja z jokom, je pac spala tako - v koncni fazi sem bila doma zaradi nje.. No pri nas smo glede spanja dali skoz 1001 stvar.. ce se vrnem na nosenje - sele ko dobis otroka, ti je marsikaj bolj jasno. Nehas bit pameten za druge, kaj in kako bi morali. Pa naj bo to nosenje, spanje, hranjenje,... Ker vidis, da poziras besedo za besedo, ki so jo prej trdil. user posted image Otroci presenecajo in spreminjajo starse tko, da sploh verjet ne mores... Joj, bog ne daj,da ima otrok ornk krce - pol jih sele prenosis.. Ko gledas svoj zaklad, ki tuli tko, da ne ves, a bi zraven tud ti jokal, bos otroka nosil po ure in ure, samo da malo pomagauser posted image

Aja, ko sem prejle spanje omenila - tiste, ki bi se kaj prebrale, je meni vsec knjiga Otrosko spanje, brez joka v sanje. Mi je bilo zal, da je nisem prebrala pred rojstvom prestolonaslednice. Priporocam!

Tinaaja ful ti hvala za vse nasvete, glede vrtca in vzgoje user posted image user posted image user posted image Za vrtec bom storila kar si mi svetovala, za ostalo ti bom pa sproti poročala kako se nam bo izšlo user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa imam jaz malce drugačen pregovor zase - namesto '100 ljudi, 100 čudi', jaz pravim '1 Cveta, 101 čud!' user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.3.2009 11:18:07   
Cveta28
sam res...kak je folk pokvarjen. Pa naj ima mojo torbico in denarnico, ki sem jo dobila za diplomo sam materinsko knjižico, da bi mi vrnil. notri sem imela vse slikice od Maksauser posted image user posted image user posted image user posted image . V soboto sem doma tulila od same žalosti in jeze. Bi mu vrat zavila, želim mu 100 let nesreče!!!! hudobnež.
kaj češ sedaj je kar je. Moram to čimprej pozabit. Se bo že zrihtal, hvala bogu, da je april kmalu, pa da dobim svoj zakladek v roke, če že ne morem gledat slikic.
Pazite svoje torbice, sploh v teh centrih. Jaz od sedaj naprej si bom kupovala sam še torbice, ki jo bom lahko nosila tako počez.

Poznam občutek! Meni so pred leti ukradli denarnico kar po moji zaslugi user posted image , ker sem jo imela spravljeno v nahrbtniku. Glede dokumentov mi je bilo še dokaj vseeno, ker sem vse uredila v eni uri (ne sprašujte kako mi je vse to uspelo) ampak najbolj mi je bilo hudo za raznimi slikicami, karticami ipd, ki sem jih imela shranjene notri. Da pa je bila mera polna sem imela takrat v denarnici pičlih 20 tolarjev, denarnico pa je nekdo z vsemi dokumenti in slikicami (brez dinarčkov in plačilnih kartic) potem našel in še isti dan sem jo dobila nazaj. Več časa sem potem porabila, da sem preklicala vse preklice, z bančnimi karticami pa sem imela še celo leto probleme user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.3.2009 11:20:22   
jernejav
Dober dan z mračutaste koroške.....
Sem že v 38 tednu in komaj čakam, da se odprav im v rim, naš čmrl že kar nekaj dni kr umirjen, se mu pa kr močno kolca.....
Se je moj koder odločil, da mi bo malo olajšal porod in zdaj bi kr naprej user posted image user posted image , kot kaže bo naredil nt za nazaj, hihi.....user posted image user posted image

Blazina za dojenje- imam tole,
user posted image Podroben opis izdelka

Blazina za dojenje z dolžino 190 cm je zaradi polnila iz mikro kroglic mehka in maksimalno prilagodljiva. Primerna je za dojenje, saj razbremeni vrat, hrbet in roke, obenem pa je zelo primerna za nosečnice tudi med spanjem. Z malce domišljije jo boste lahko uporabljali tudi za druge namene ..

Je super, še moj spi na njej....
Je iz BC, cena pa je 40 eur.
Vredna svojega denarja user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.3.2009 11:22:19   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Vpis v vrtec: Jst bom pa ker dva otroka naenkrat vpisovala letos prvič v vrtec, za marec 2010. Za Dono bom oddala vlogo naslednji teden, pa se mimogrede pozanimala kako in kdaj naj potem vpišem user posted image . Malo mi je smotano, ker je veliko šans, da ne bosta oba/e prišla v isti vrtec (pod isto streho). Fajn bi blo, če bi bla celo v isti skupini, čeprav ne vem kako bo, ker bo Dona stara 2,5 let, user posted image  pa slabo leto. Saj drugače je ponavadi tako, da so do 3 leta v eni skupini, starejši pa v drugi, a ne?

A ni to odvisno od vrtca do vrtca? Meni so kolegice povedale, da nekateri vrtci imajo oddelke za vsako starostno skupino, nekateri pa t.i. mešane oddelke, kjer so skupaj otroci različnih starostnih obdobji.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.3.2009 11:25:19   
tinaaja
srecka82 - faaakk... ma jaz tud zmeri recem, naj vzame denar, karkoli, samo ostalo pa naj mi vrne. Velikokrat se zgodi,  da pol najdejo dokumente in jih dobis nazaj, upam, da tudi ti vsaj slikice dobis nazaj user posted image   joj sploh raje ne pomislim na un kup laufarije, da vse uredis, preklices, dobis novo..

Misk - nasa je bila pa na zacetku noro naporna, pol pa zmeraj lazje in lepse. Sicer je tu mač aktiven otrocek, ampak si druagcne sploh ne predstavljam. Zato tudi komaj cakam, da se locam bauha, da bom lahko spet skakala in sibala z njo.

Cveta - definitivno mora vsak sam ugotovit, kaj pase njemu in njegovemu otroku. Tukaj lahko drugi samo svoje izkusnje delimo, ki pa enim sedejo enim ne user posted image Okoli mene so bili vsi tok pametni, kaj naj bi, kako, bla bla... Jaz sem cutila, da je nekaj prav in tako sem delala, dokler mi mala ni dokazala nasprotno hahaha Joj ko se spomnim planov pred rojstvom male, kaj vse bova delali vsak dan.. K ociju na kavico v sluzbo, skoz okol sibale... Pol pa dva meseca skoraj ven nisem stopila, ker se je dojila po 10 ur na dan, vozicek je bil najhujs sovraznik,...user posted image Tko da zdaj ne planiram nic vec - no ta druga pupa ziher ne bo tok okol mogla vec mamice prnasat user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.3.2009 11:33:40   
Cveta28
Cveta - definitivno mora vsak sam ugotovit, kaj pase njemu in njegovemu otroku. Tukaj lahko drugi samo svoje izkusnje delimo, ki pa enim sedejo enim ne user posted image Okoli mene so bili vsi tok pametni, kaj naj bi, kako, bla bla... Jaz sem cutila, da je nekaj prav in tako sem delala, dokler mi mala ni dokazala nasprotno hahaha Joj ko se spomnim planov pred rojstvom male, kaj vse bova delali vsak dan.. K ociju na kavico v sluzbo, skoz okol sibale... Pol pa dva meseca skoraj ven nisem stopila, ker se je dojila po 10 ur na dan, vozicek je bil najhujs sovraznik,...user posted image Tko da zdaj ne planiram nic vec - no ta druga pupa ziher ne bo tok okol mogla vec mamice prnasat user posted image  

Ti mi bereš misli user posted image user posted image user posted image ker tudi jaz sem človek načrtovanja in planiranja, pri user posted image pa se bom morala 'nučiti' malce spontanosti, če bom hotela, da se bomo vsi imeli dobro. Še dobro, da je moj koder pravo nasprotje mene. S skupnimi močmi nam bo že uspelo! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.3.2009 11:47:02   
Nalini
a danes pa ne bo nič slikic za dobro voljo ... user posted image

ajde ... rabim nekoga, ki mi pospeši popadke user posted image user posted image user posted image user posted image  ... bi rada šla rodit user posted image ....  pa čisto resno mislim user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?