|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
19.3.2009 9:21:22   
brigita23
janja-tebe pa čist razumem, da bi šla rada rodituser posted image , jst mam rok čez en mesec...pa bi že kr šlauser posted image , no upam da te bo čimmanj zvijal.....čakaj čakaj mormo ti dat gor kakega pomočnika, vidiš kak so miški2006 pomagaluser posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.3.2009 9:21:47   
Cveta28
Hej čvekice!
Včeraj sem imela ful naporen dan tako, da sem vas potem samo prebrala in šla v posteljo počivat. Uglavnem, od kodra sestra je dopoldne prinesla na čuvanje svojega malega kričača...pa kaj kričača, malo razvajeno histerično derište....user posted image user posted image user posted image ....tašča in tast sta ugotovila, da je mali pri 7,5 mesecih totalno razvajen ter da bi se samo nosil po rokah.....do sedaj sva bila pa mi2 s kodrom 'ta grda', ker sva ful proti nošenju user posted image po rokah takrat, ko to ni treba npr. med kuhanjem kosila, ko mali samo opazuje kaj delaš user posted image Uglavnem, da je bila mera še polnejša me je tašča na sprehodu totalno ignorirala in ni upoštevala niti ene moje želje. Še dobro, da sem potem ušla v mesto na kosilo in še na en dolg sprehod. Rabila sem kar dobri 2 uri, da sem se malce umirila od jutranjega šoka. Ko je prišel moj koder domov jim je samo povedal, da se je to zgodilo zadnjič ter da ne nameravava trpeti tega s*****. Srede bom tako preživljala zdoma oz. upam, da bom čim prej rodila.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.3.2009 9:22:20   
brigita23
Nič se bom tudi jst počasi v trenirko spravila pa šla mal pojest pa tako, me moj bebi že priganja.

Pridne bodite...pa se tipkamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.3.2009 9:23:07   
malapikica
Detelja - glede pomoči občine MS, sem zadnjič zasledila naslednje. Jih je ena kar vprašala: http://www.obcan.si/murskasobota/index.php?a=poglej&vnos=566

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.3.2009 9:23:40   
petrazg
Punce pozdravljene... Zadnje čase vas malo berem, malo preverjam kaj se dogaja... user posted image Še malo pa se bo začel vaš mesec in v roke boste dobile svoje zakladke...

Sem sicer majčica, ampak ker se mi obeta cr, lahko kaj hitro dobim aprilčka. Držim pesti, da nam bo vsem hitro minilo to čakanje in se bomo potem vse vesele pogovarjale o naših user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.3.2009 9:24:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barveuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se še kateri to dogaja???

ja, tudi meni...sem rekla v torek gin. pa je rekla, da je to čist normalno za ta čas...da se pač proti koncu izcedek poveča...

Aha no hvala, ker ni zgledal kot kaka voda ampak pač kot malo bolj močni izcedek....moj pa pol ko vidi takoj začne " ČEP SE TI JE ODLUŠČU"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tt moj dragi je tud en lolek...pa takega mam najraje na svetu, poleg moje pikice sevedauser posted image user posted image user posted image

Če se ti bo ponavljalo, povej G, da te pregleda. Js sem mela res orng izcedek, veliko ga je blo in čisto bel ko mi je dobesedno kapljal iz lulike. Pa sploh nisem čutila, da bi lahko bilo vnetje. Včeraj sem si vstavila prvo svečko in danes zjutraj videla, da imam tak izcedek kot čep. Roza rjav, rumen sluzast. Zgleda, da sem res fasala ornk vnetje.user posted image Drugače pa je za to obdobje značilen povečan izcedek, ne skrbi.user posted image

oojoj pa si res ornk fasala,naj se čim prej pozdravi,

vidiš k preveč slončkašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.3.2009 9:24:49   
sonček85

sonček- pa si se poskusila zmenit z zdravnikom, da bi ti za ta čas še B potegnu in dal na komisijo??? Ker men so zej v firmi rekl kao naj se poskusim zment za bolniško šeuser posted image

Aja kar se tiče regresa si imela prav, ga dobim Maja, pri aprilski plači....jupiiii nam pripadauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne brez veze se mi ne splača,kr naj bo tk se ne sekiram k mi itak skoraj ves dopust še ostaneuser posted image .Ker če ga ne koristim letos 10 dni novega mi propade in bom že koristla to,s šefom sva se pa tko zmenla da mi ne propade

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.3.2009 9:25:19   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Hej čvekice!
Včeraj sem imela ful naporen dan tako, da sem vas potem samo prebrala in šla v posteljo počivat. Uglavnem, od kodra sestra je dopoldne prinesla na čuvanje svojega malega kričača...pa kaj kričača, malo razvajeno histerično derište....user posted image user posted image user posted image ....tašča in tast sta ugotovila, da je mali pri 7,5 mesecih totalno razvajen ter da bi se samo nosil po rokah.....do sedaj sva bila pa mi2 s kodrom 'ta grda', ker sva ful proti nošenju user posted image po rokah takrat, ko to ni treba npr. med kuhanjem kosila, ko mali samo opazuje kaj delaš user posted image Uglavnem, da je bila mera še polnejša me je tašča na sprehodu totalno ignorirala in ni upoštevala niti ene moje želje. Še dobro, da sem potem ušla v mesto na kosilo in še na en dolg sprehod. Rabila sem kar dobri 2 uri, da sem se malce umirila od jutranjega šoka. Ko je prišel moj koder domov jim je samo povedal, da se je to zgodilo zadnjič ter da ne nameravava trpeti tega s*****. Srede bom tako preživljala zdoma oz. upam, da bom čim prej rodila.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi*****user posted image user posted image user posted image
Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držitauser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.3.2009 9:26:35   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Punce pozdravljene... Zadnje čase vas malo berem, malo preverjam kaj se dogaja... user posted image Še malo pa se bo začel vaš mesec in v roke boste dobile svoje zakladke...

Sem sicer majčica, ampak ker se mi obeta cr, lahko kaj hitro dobim aprilčka. Držim pesti, da nam bo vsem hitro minilo to čakanje in se bomo potem vse vesele pogovarjale o naših user posted image

dobrodošla med nami, smo fajn punce a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.3.2009 9:27:37   
sonček85
cveta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važnouser posted image user posted image user posted image

petrazg.srečno in da čim prej povijemo svoje štručke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.3.2009 9:28:31   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček- pa si se poskusila zmenit z zdravnikom, da bi ti za ta čas še B potegnu in dal na komisijo??? Ker men so zej v firmi rekl kao naj se poskusim zment za bolniško šeuser posted image

Aja kar se tiče regresa si imela prav, ga dobim Maja, pri aprilski plači....jupiiii nam pripadauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne brez veze se mi ne splača,kr naj bo tk se ne sekiram k mi itak skoraj ves dopust še ostaneuser posted image .Ker če ga ne koristim letos 10 dni novega mi propade in bom že koristla to,s šefom sva se pa tko zmenla da mi ne propade

Pa sej maš prav, kaj bi se zej jst s tem obremenjevala....bojo pač meli malo več za obračunavat a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jah tak je to.
Nič zej pa res grem, aja sem zasledila da si dobla majčkouser posted image user posted image user posted image user posted image ...je lepa ne, sam kvaliteta je pa bolj tko-tkouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.3.2009 9:28:33   
Cveta28
nenalena - sobica za princesko izgleda fantastično, košek pa itak rulz
detelja - THX za breakfast
janja, detelja - do Rima je še daleč....najprej morata priti do Lj, pa Portoroža in potem skočiti na kavico v Benetke, pa Rimini...user posted image user posted image user posted image
blazina za dojenje - jaz je nisem kupovala, če pa jo bom potrebovala bo že koder skočil ponjo. Računam na zalogo vzglavnikov, ki jih imamo doma user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.3.2009 9:29:42   
brigita23

IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barveuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se še kateri to dogaja???

ja, tudi meni...sem rekla v torek gin. pa je rekla, da je to čist normalno za ta čas...da se pač proti koncu izcedek poveča...

Aha no hvala, ker ni zgledal kot kaka voda ampak pač kot malo bolj močni izcedek....moj pa pol ko vidi takoj začne " ČEP SE TI JE ODLUŠČU"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tt moj dragi je tud en lolek...pa takega mam najraje na svetu, poleg moje pikice sevedauser posted image user posted image user posted image

Če se ti bo ponavljalo, povej G, da te pregleda. Js sem mela res orng izcedek, veliko ga je blo in čisto bel ko mi je dobesedno kapljal iz lulike. Pa sploh nisem čutila, da bi lahko bilo vnetje. Včeraj sem si vstavila prvo svečko in danes zjutraj videla, da imam tak izcedek kot čep. Roza rjav, rumen sluzast. Zgleda, da sem res fasala ornk vnetje.user posted image Drugače pa je za to obdobje značilen povečan izcedek, ne skrbi.user posted image

vidiš k preveč slončkašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj pa pol pr men to pomeni ko nič ne user posted image , da premal???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.3.2009 9:31:24   
janja*
Punce lep sončen dan vam želim,jaz pa grem malo likat.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.3.2009 9:32:19   
sonček85
Tko grem zdaj jst  si za  user posted image prpravt ,pauser posted image ,pa mal user posted image

mejte se in vas kasneje berem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.3.2009 9:35:02   
sonček85

ja kaj pa pol pr men to pomeni ko nič ne user posted image , da premal???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja zate pa ne vem in zase tudi ne,jaz nič ne pa imam ta beli tok-izcedek in to že vso nosečnostuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.3.2009 9:35:07   
sonček85

Pa sej maš prav, kaj bi se zej jst s tem obremenjevala....bojo pač meli malo več za obračunavat a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jah tak je to.
Nič zej pa res grem, aja sem zasledila da si dobla majčkouser posted image user posted image user posted image user posted image ...je lepa ne, sam kvaliteta je pa bolj tko-tkouser posted image
ja  brez veze ,pa pol čakaš to odločbo pa vse,Naj uredijo  zdaj je čas za uživanje ,zadnji mesec tečeuser posted image

majčka.ja lepa je,kvaliteta je pa bolj tanka  važj je  da je 100% bombaž.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.3.2009 9:36:31   
Cveta28

user posted image user posted image user posted image user posted image  boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi*****user posted image user posted image user posted image
Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držitauser posted image

cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno

brigitka, sonček user posted image user posted image user posted image za tople besede
Sej se potem tudi sama malce v rit brcnem in opomnim, da nas pa vse to še čaka in da so za moje razburjenje krivi tudi hormoni. Ampak včasih je pa vsega preveč. A ste kdaj gledale oddajo ala Varuška na pomoč pa Mali kričači....nekaj takega se mi je dogajalo včeraj in resnično upam, da je to samo faza 'strah pred ljudmi, ki niso moja mama'

Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.3.2009 9:43:05   
L & L
Dobro jutro
Samo da vas pozdravim, mam dones in jutr malega doma ima ene prebavne motnje no ja vsaj včeraj v vrtcu je blo tko, doma je blo pa ok, danes zjutraj je sicer mel bol mehko blato sam krize ni.
Lepo se mejte in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.3.2009 9:46:08   
Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Dobro jutro ....

vremje je spet  za user posted image user posted image user posted image  ...
mogoče bi pa šla kar rodit,.... user posted image
kako če pri nas je pa tko lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   brez kakega oblačkauser posted image

pri na sneži user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.3.2009 9:50:31   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

pa kje je sonce? user posted image  ..... pri nas padajo snežinkeuser posted image ..... brezveze .....

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.3.2009 9:52:51   
Nalini
v naši občini je nekje okrog 150 eur nagrada ob rojstvu otroka ....
v občini od mojega dragega pa dosti večuser posted image   ..... ampak mi bomo zadovoljni kar z 150 eur .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.3.2009 9:53:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

pa kje je sonce? user posted image  ..... pri nas padajo snežinkeuser posted image ..... brezveze .....

****, opica!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.3.2009 9:55:20   
*Junona*

Dober da še moj ni kej dobil. Mi pa ni jasn, kak sn to fasala, res. Ko full pazim na higieno, tut pri seksu sva full previdna, se greva prej umit, tud roke pa vse... pa oralnega ne izvajama, no, on meni ne, ker baje ni priporočljiv v user posted image . Kljub pazljivosti sem vseeno staknila to vnetje.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.3.2009 9:56:01   
anchika
Pozdravljene

izcedek: to je tud pri meni stalnica. Zdaj se mi zdi da kar več. Največkrat mi pirteče če se kaj naprezam ali pa sklonim..

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?