Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:21:22
|
|
|
|
brigita23
|
janja-tebe pa čist razumem, da bi šla rada rodit , jst mam rok čez en mesec...pa bi že kr šla , no upam da te bo čimmanj zvijal.....čakaj čakaj mormo ti dat gor kakega pomočnika, vidiš kak so miški2006 pomagal .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:21:47
|
|
|
|
Cveta28
|
Hej čvekice! Včeraj sem imela ful naporen dan tako, da sem vas potem samo prebrala in šla v posteljo počivat. Uglavnem, od kodra sestra je dopoldne prinesla na čuvanje svojega malega kričača...pa kaj kričača, malo razvajeno histerično derište.... ....tašča in tast sta ugotovila, da je mali pri 7,5 mesecih totalno razvajen ter da bi se samo nosil po rokah.....do sedaj sva bila pa mi2 s kodrom 'ta grda', ker sva ful proti nošenju po rokah takrat, ko to ni treba npr. med kuhanjem kosila, ko mali samo opazuje kaj delaš Uglavnem, da je bila mera še polnejša me je tašča na sprehodu totalno ignorirala in ni upoštevala niti ene moje želje. Še dobro, da sem potem ušla v mesto na kosilo in še na en dolg sprehod. Rabila sem kar dobri 2 uri, da sem se malce umirila od jutranjega šoka. Ko je prišel moj koder domov jim je samo povedal, da se je to zgodilo zadnjič ter da ne nameravava trpeti tega s*****. Srede bom tako preživljala zdoma oz. upam, da bom čim prej rodila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:22:20
|
|
|
|
brigita23
|
Nič se bom tudi jst počasi v trenirko spravila pa šla mal pojest pa tako, me moj bebi že priganja. Pridne bodite...pa se tipkamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:23:40
|
|
|
|
petrazg
|
Punce pozdravljene... Zadnje čase vas malo berem, malo preverjam kaj se dogaja... Še malo pa se bo začel vaš mesec in v roke boste dobile svoje zakladke... Sem sicer majčica, ampak ker se mi obeta cr, lahko kaj hitro dobim aprilčka. Držim pesti, da nam bo vsem hitro minilo to čakanje in se bomo potem vse vesele pogovarjale o naših
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:24:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barve Se še kateri to dogaja??? ja, tudi meni...sem rekla v torek gin. pa je rekla, da je to čist normalno za ta čas...da se pač proti koncu izcedek poveča... Aha no hvala, ker ni zgledal kot kaka voda ampak pač kot malo bolj močni izcedek....moj pa pol ko vidi takoj začne " ČEP SE TI JE ODLUŠČU" , tt moj dragi je tud en lolek...pa takega mam najraje na svetu, poleg moje pikice seveda Če se ti bo ponavljalo, povej G, da te pregleda. Js sem mela res orng izcedek, veliko ga je blo in čisto bel ko mi je dobesedno kapljal iz lulike. Pa sploh nisem čutila, da bi lahko bilo vnetje. Včeraj sem si vstavila prvo svečko in danes zjutraj videla, da imam tak izcedek kot čep. Roza rjav, rumen sluzast. Zgleda, da sem res fasala ornk vnetje. Drugače pa je za to obdobje značilen povečan izcedek, ne skrbi. oojoj pa si res ornk fasala,naj se čim prej pozdravi, vidiš k preveč slončkaš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:24:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- pa si se poskusila zmenit z zdravnikom, da bi ti za ta čas še B potegnu in dal na komisijo??? Ker men so zej v firmi rekl kao naj se poskusim zment za bolniško še Aja kar se tiče regresa si imela prav, ga dobim Maja, pri aprilski plači....jupiiii nam pripada ne brez veze se mi ne splača,kr naj bo tk se ne sekiram k mi itak skoraj ves dopust še ostane .Ker če ga ne koristim letos 10 dni novega mi propade in bom že koristla to,s šefom sva se pa tko zmenla da mi ne propade
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:25:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Hej čvekice! Včeraj sem imela ful naporen dan tako, da sem vas potem samo prebrala in šla v posteljo počivat. Uglavnem, od kodra sestra je dopoldne prinesla na čuvanje svojega malega kričača...pa kaj kričača, malo razvajeno histerično derište.... ....tašča in tast sta ugotovila, da je mali pri 7,5 mesecih totalno razvajen ter da bi se samo nosil po rokah.....do sedaj sva bila pa mi2 s kodrom 'ta grda', ker sva ful proti nošenju po rokah takrat, ko to ni treba npr. med kuhanjem kosila, ko mali samo opazuje kaj delaš Uglavnem, da je bila mera še polnejša me je tašča na sprehodu totalno ignorirala in ni upoštevala niti ene moje želje. Še dobro, da sem potem ušla v mesto na kosilo in še na en dolg sprehod. Rabila sem kar dobri 2 uri, da sem se malce umirila od jutranjega šoka. Ko je prišel moj koder domov jim je samo povedal, da se je to zgodilo zadnjič ter da ne nameravava trpeti tega s*****. Srede bom tako preživljala zdoma oz. upam, da bom čim prej rodila. boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi***** Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držita
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:26:35
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Punce pozdravljene... Zadnje čase vas malo berem, malo preverjam kaj se dogaja... Še malo pa se bo začel vaš mesec in v roke boste dobile svoje zakladke... Sem sicer majčica, ampak ker se mi obeta cr, lahko kaj hitro dobim aprilčka. Držim pesti, da nam bo vsem hitro minilo to čakanje in se bomo potem vse vesele pogovarjale o naših dobrodošla med nami, smo fajn punce a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:27:37
|
|
|
|
sonček85
|
cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno petrazg.srečno in da čim prej povijemo svoje štručke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:28:31
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- pa si se poskusila zmenit z zdravnikom, da bi ti za ta čas še B potegnu in dal na komisijo??? Ker men so zej v firmi rekl kao naj se poskusim zment za bolniško še Aja kar se tiče regresa si imela prav, ga dobim Maja, pri aprilski plači....jupiiii nam pripada ne brez veze se mi ne splača,kr naj bo tk se ne sekiram k mi itak skoraj ves dopust še ostane .Ker če ga ne koristim letos 10 dni novega mi propade in bom že koristla to,s šefom sva se pa tko zmenla da mi ne propade Pa sej maš prav, kaj bi se zej jst s tem obremenjevala....bojo pač meli malo več za obračunavat a ne Jah tak je to. Nič zej pa res grem, aja sem zasledila da si dobla majčko ...je lepa ne, sam kvaliteta je pa bolj tko-tko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:28:33
|
|
|
|
Cveta28
|
nenalena - sobica za princesko izgleda fantastično, košek pa itak rulz detelja - THX za breakfast janja, detelja - do Rima je še daleč....najprej morata priti do Lj, pa Portoroža in potem skočiti na kavico v Benetke, pa Rimini... blazina za dojenje - jaz je nisem kupovala, če pa jo bom potrebovala bo že koder skočil ponjo. Računam na zalogo vzglavnikov, ki jih imamo doma
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:29:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barve Se še kateri to dogaja??? ja, tudi meni...sem rekla v torek gin. pa je rekla, da je to čist normalno za ta čas...da se pač proti koncu izcedek poveča... Aha no hvala, ker ni zgledal kot kaka voda ampak pač kot malo bolj močni izcedek....moj pa pol ko vidi takoj začne " ČEP SE TI JE ODLUŠČU" , tt moj dragi je tud en lolek...pa takega mam najraje na svetu, poleg moje pikice seveda Če se ti bo ponavljalo, povej G, da te pregleda. Js sem mela res orng izcedek, veliko ga je blo in čisto bel ko mi je dobesedno kapljal iz lulike. Pa sploh nisem čutila, da bi lahko bilo vnetje. Včeraj sem si vstavila prvo svečko in danes zjutraj videla, da imam tak izcedek kot čep. Roza rjav, rumen sluzast. Zgleda, da sem res fasala ornk vnetje. Drugače pa je za to obdobje značilen povečan izcedek, ne skrbi. oojoj pa si res ornk fasala,naj se čim prej pozdravi, vidiš k preveč slončkaš ja kaj pa pol pr men to pomeni ko nič ne , da premal???
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:31:24
|
|
|
|
janja*
|
Punce lep sončen dan vam želim,jaz pa grem malo likat.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:32:19
|
|
|
|
sonček85
|
Tko grem zdaj jst si za prpravt ,pa ,pa mal mejte se in vas kasneje berem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:35:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Če se ti bo ponavljalo, povej G, da te pregleda. Js sem mela res orng izcedek, veliko ga je blo in čisto bel ko mi je dobesedno kapljal iz lulike. Pa sploh nisem čutila, da bi lahko bilo vnetje. Včeraj sem si vstavila prvo svečko in danes zjutraj videla, da imam tak izcedek kot čep. Roza rjav, rumen sluzast. Zgleda, da sem res fasala ornk vnetje. Drugače pa je za to obdobje značilen povečan izcedek, ne skrbi. oojoj pa si res ornk fasala,naj se čim prej pozdravi, vidiš k preveč slončkaš ja kaj pa pol pr men to pomeni ko nič ne , da premal??? ja zate pa ne vem in zase tudi ne,jaz nič ne pa imam ta beli tok-izcedek in to že vso nosečnost
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:35:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- pa si se poskusila zmenit z zdravnikom, da bi ti za ta čas še B potegnu in dal na komisijo??? Ker men so zej v firmi rekl kao naj se poskusim zment za bolniško še Aja kar se tiče regresa si imela prav, ga dobim Maja, pri aprilski plači....jupiiii nam pripada ne brez veze se mi ne splača,kr naj bo tk se ne sekiram k mi itak skoraj ves dopust še ostane .Ker če ga ne koristim letos 10 dni novega mi propade in bom že koristla to,s šefom sva se pa tko zmenla da mi ne propade Pa sej maš prav, kaj bi se zej jst s tem obremenjevala....bojo pač meli malo več za obračunavat a ne Jah tak je to. Nič zej pa res grem, aja sem zasledila da si dobla majčko ...je lepa ne, sam kvaliteta je pa bolj tko-tko ja brez veze ,pa pol čakaš to odločbo pa vse,Naj uredijo zdaj je čas za uživanje ,zadnji mesec teče majčka.ja lepa je,kvaliteta je pa bolj tanka važj je da je 100% bombaž.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:36:31
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi***** Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držita IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno brigitka, sonček za tople besede Sej se potem tudi sama malce v rit brcnem in opomnim, da nas pa vse to še čaka in da so za moje razburjenje krivi tudi hormoni. Ampak včasih je pa vsega preveč. A ste kdaj gledale oddajo ala Varuška na pomoč pa Mali kričači....nekaj takega se mi je dogajalo včeraj in resnično upam, da je to samo faza 'strah pred ljudmi, ki niso moja mama'
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:43:05
|
|
|
|
L & L
|
Dobro jutro Samo da vas pozdravim, mam dones in jutr malega doma ima ene prebavne motnje no ja vsaj včeraj v vrtcu je blo tko, doma je blo pa ok, danes zjutraj je sicer mel bol mehko blato sam krize ni. Lepo se mejte in uživajte.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:46:08
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini Dobro jutro .... vremje je spet za ... mogoče bi pa šla kar rodit,.... kako če pri nas je pa tko lep sonček brez kakega oblačka pri na sneži
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:50:31
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce lep sončen dan vam želim,jaz pa grem malo likat. pa kje je sonce? ..... pri nas padajo snežinke ..... brezveze .....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:52:51
|
|
|
|
Nalini
|
v naši občini je nekje okrog 150 eur nagrada ob rojstvu otroka .... v občini od mojega dragega pa dosti več ..... ampak mi bomo zadovoljni kar z 150 eur ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:53:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce lep sončen dan vam želim,jaz pa grem malo likat. pa kje je sonce? ..... pri nas padajo snežinke ..... brezveze ..... ****, opica!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:55:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barve Se še kateri to dogaja??? ja, tudi meni...sem rekla v torek gin. pa je rekla, da je to čist normalno za ta čas...da se pač proti koncu izcedek poveča... Aha no hvala, ker ni zgledal kot kaka voda ampak pač kot malo bolj močni izcedek....moj pa pol ko vidi takoj začne " ČEP SE TI JE ODLUŠČU" , tt moj dragi je tud en lolek...pa takega mam najraje na svetu, poleg moje pikice seveda Če se ti bo ponavljalo, povej G, da te pregleda. Js sem mela res orng izcedek, veliko ga je blo in čisto bel ko mi je dobesedno kapljal iz lulike. Pa sploh nisem čutila, da bi lahko bilo vnetje. Včeraj sem si vstavila prvo svečko in danes zjutraj videla, da imam tak izcedek kot čep. Roza rjav, rumen sluzast. Zgleda, da sem res fasala ornk vnetje. Drugače pa je za to obdobje značilen povečan izcedek, ne skrbi. oojoj pa si res ornk fasala,naj se čim prej pozdravi, vidiš k preveč slončkaš Dober da še moj ni kej dobil. Mi pa ni jasn, kak sn to fasala, res. Ko full pazim na higieno, tut pri seksu sva full previdna, se greva prej umit, tud roke pa vse... pa oralnega ne izvajama, no, on meni ne, ker baje ni priporočljiv v . Kljub pazljivosti sem vseeno staknila to vnetje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:56:01
|
|
|
|
anchika
|
Pozdravljene izcedek: to je tud pri meni stalnica. Zdaj se mi zdi da kar več. Največkrat mi pirteče če se kaj naprezam ali pa sklonim..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?