|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
19.3.2009 9:56:07   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

http://www.racunovodja.com/izracuni/place2009/opa.asp

Vec kasneje ...

Hvala tinaaja...jaz sem si pa po temule zdaj izračunala NETO porodniško. Sej verjetno je to isto. Ker so mi na odločbi poslali bruto znesek, pa pol nisem vedela koliko bo to dejansko keša zneslo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
19.3.2009 9:56:28   
Cveta28
Vprašanje za mamice, ki že imate malčke v vrtcih
Še ena nočna mora nas bo doletela.....vpis user posted image v vrtec....sama se poigravam z mislijo, da bi šla na kakšen informativni obisk 2 vrtcov kamor nameravava s kodrom vpisati najinega koderčka, ko bo star 1,5 leta (dvomim, da bomo šli spomladi drugo leto že v jasli). ali je to katera izmed vas že storila oziroma ali sploh vidite smisel tega početja?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
19.3.2009 9:56:36   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sonček kok imate lepo sobico,same žive barve.
hvalauser posted image user posted image komaj čakam ,da se Aleks vseliuser posted image user posted image user posted image

junona.hvala,ja res diši še cote potem bolje dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja majčko sem pa dobila,sem danes hotla še zase ,sam bom počakal da se malček rodiuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo ziher pob,pa čeprav je že tolkrat pokazal jajčka in premoženjeuser posted image user posted image
A 3.4 ja potem pan imaš na 14 dni te je dal na 16 dniuser posted image user posted image

U si se pa najedla,jaz sem pa pico jedla,pa zgleda nekaj ni bilo ok,al sem jo prehitro pojedla al kaj k sem jo pa res v 10 minutah celo pojedla,me danes vse tko peče v grlu,pa ponoči se mi je kr dvigovalo,sem misla da bom mogla it bruhatuser posted image

tinaaja.majčka je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr komaj čakam da jo operem in da jo dam dragemu ko rodimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, je rekel 2 t, ampak moja sestra ima 14. pregled in potem bom naročena čez 10 dni in 13. je praznik, tak da bom mela pol 14. pregled ko ga ma moja sestra, ker se ne bom več sama vozla. Zato sem rekla, da bi imela 3.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
19.3.2009 9:56:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Punce pozdravljene... Zadnje čase vas malo berem, malo preverjam kaj se dogaja... user posted image Še malo pa se bo začel vaš mesec in v roke boste dobile svoje zakladke...

Sem sicer majčica, ampak ker se mi obeta cr, lahko kaj hitro dobim aprilčka. Držim pesti, da nam bo vsem hitro minilo to čakanje in se bomo potem vse vesele pogovarjale o naših user posted image

Pozdravljena.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.3.2009 9:57:34   
*Junona*

Janja, kaj te pa to tak zvija? Boga, še malo pa bo. Sem pa verjetno kr prav napovedala- 14 dni sem rekla, ne?user posted image

Ja junonca tvoja napoved pa izgleda kar drži.Pri meni očitno so predpriprave na porod kar dolge.

Samo da ne gre čez rok, kajne? Tisto se vleče ko čigumi. JAz ne bi šla rada čez rok, ker si želim aprila rodit.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.3.2009 9:58:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Pozdravljene

izcedek: to je tud pri meni stalnica. Zdaj se mi zdi da kar več. Največkrat mi pirteče če se kaj naprezam ali pa sklonim..

Al pa ko greš lulat, se obrišeš, vstaneš, oblečeš...in že teče.user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
19.3.2009 9:59:39   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale?
  jaz sem jo dobila je  pa od ODEJEuser posted image user posted image super je ni mehka

Jaz jo bom tudi pri ODEJI kupila, ker sem jo zadnji videla pri kolegici in je res enkratna, pa pravi, da jo ful uporablja če ne pri dojenčku pa za sedet.
Se mi zdi da so tele ne mehke bolj uporabne kot une mehke.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
19.3.2009 10:00:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image  boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi*****user posted image user posted image user posted image
Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držitauser posted image

cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno

brigitka, sonček user posted image user posted image user posted image za tople besede
Sej se potem tudi sama malce v rit brcnem in opomnim, da nas pa vse to še čaka in da so za moje razburjenje krivi tudi hormoni. Ampak včasih je pa vsega preveč. A ste kdaj gledale oddajo ala Varuška na pomoč pa Mali kričači....nekaj takega se mi je dogajalo včeraj in resnično upam, da je to samo faza 'strah pred ljudmi, ki niso moja mama'

ja in se kr zgražam zraven,krivi so pa starši sami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
19.3.2009 10:00:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Dobro jutro ....

vremje je spet  za user posted image user posted image user posted image  ...
mogoče bi pa šla kar rodit,.... user posted image
kako če pri nas je pa tko lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   brez kakega oblačkauser posted image

pri na sneži user posted image
ja pa ja,ti mene mal hecaŠuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
19.3.2009 10:00:32   
*Junona*
Js grem pa zdej s sestro v trgovino. user posted image

Pridne bote, papa.

Aja, zbiram ideje za kosilo.user posted image Hvala.user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
19.3.2009 10:01:22   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image  boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi*****user posted image user posted image user posted image
Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držitauser posted image

cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno

brigitka, sonček user posted image user posted image user posted image za tople besede
Sej se potem tudi sama malce v rit brcnem in opomnim, da nas pa vse to še čaka in da so za moje razburjenje krivi tudi hormoni. Ampak včasih je pa vsega preveč. A ste kdaj gledale oddajo ala Varuška na pomoč pa Mali kričači....nekaj takega se mi je dogajalo včeraj in resnično upam, da je to samo faza 'strah pred ljudmi, ki niso moja mama'

ja in se kr zgražam zraven,krivi so pa starši sami

Ja, žalostno je ko ugotoviš, da so otroci še vseeno bolj odrasli kot njihovi starši.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.3.2009 10:02:00   
*Junona*
Zdej pa res grem, me že user posted image priganja.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.3.2009 10:02:21   
sonček85
anchika in L&L:lepo da ste nas prišle mal pokukatuser posted image user posted image

junona.pozabila sem te vprašat a si zase tudi kupla kakega,ker če si ga naj ti povem ,da je full močen in da dam jaz samo en čepek in pol notri pa cote full dišijo.Že en je včas dovolj odvisno kako je pralni stroj napolnjen

Pa še 1x hvala res ,k boš pa kaj okol pa prnes in seveda na tisto  zraven k sva se menle ne pozabuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.3.2009 10:02:36   
*Junona*
Aja, punce, še 30 strani in bomo že na 4. delu!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.3.2009 10:03:08   
tinaaja

Vprašanje za mamice, ki že imate malčke v vrtcih
Še ena nočna mora nas bo doletela.....vpis user posted image v vrtec....sama se poigravam z mislijo, da bi šla na kakšen informativni obisk 2 vrtcov kamor nameravava s kodrom vpisati najinega koderčka, ko bo star 1,5 leta (dvomim, da bomo šli spomladi drugo leto že v jasli). ali je to katera izmed vas že storila oziroma ali sploh vidite smisel tega početja?

Vpisite v vrtce takoj po rojstvu. Jaz imam doma vse ready, da posljem, samo se datum rojstva vpisemo. Guzve so za znoret!!! Tudi ce ne nameravas dat notri oz ves, da ne dobis mesta spomladi 2010 - imas prednost naslednje leto oz jeseni 2010.  V Lj lahko itak posljes vloge na **** vrtcev, tko da se ne matraj z ogledi zdaj, se bos ze pol odlocila, kam in kdaj bi dala. Samo sibaj vloge.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.3.2009 10:03:56   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro!

Kak ste spale...jaz kot polhekuser posted image user posted image user posted image

Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RRuser posted image

Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale?

Meni jo je mami kupila v Leclercu - 34 EUR. Je pa taka fajna, še dojenčka lahko gor pripneš ko aja. Jo moram poslikat. Pa tudi pralna je, se prevleka da dol.user posted image

user posted image user posted image
ČAkam slikice...me res zanima kako dojenčka gor pripneš.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.3.2009 10:04:04   
*Junona*

anchika in L&L:lepo da ste nas prišle mal pokukatuser posted image user posted image

junona.pozabila sem te vprašat a si zase tudi kupla kakega,ker če si ga naj ti povem ,da je full močen in da dam jaz samo en čepek in pol notri pa cote full dišijo.Že en je včas dovolj odvisno kako je pralni stroj napolnjen

Pa še 1x hvala res ,k boš pa kaj okol pa prnes in seveda na tisto  zraven k sva se menle ne pozabuser posted image

Nisem ga kupila, ker imam doma še par litrov za porabit, ga pa naslednjič bom, ker mi full diši. Ampak cenovno pa ni preveč ugoden, se ti zdi, da je?
Ja, bom prinesla oboje, hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.3.2009 10:04:08   
sonček85

Aja, zbiram ideje za kosilo.user posted image Hvala.user posted image

mi bomo danes rebrce,riž in solatauser posted image user posted image

tudi jaz grem ker sem res zmatrana od česa ne vem,saj sem ponoč sama user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.3.2009 10:04:10   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sonček kok imate lepo sobico,same žive barve.
hvalauser posted image user posted image komaj čakam ,da se Aleks vseliuser posted image user posted image user posted image

junona.hvala,ja res diši še cote potem bolje dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja majčko sem pa dobila,sem danes hotla še zase ,sam bom počakal da se malček rodiuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo ziher pob,pa čeprav je že tolkrat pokazal jajčka in premoženjeuser posted image user posted image
A 3.4 ja potem pan imaš na 14 dni te je dal na 16 dniuser posted image user posted image

U si se pa najedla,jaz sem pa pico jedla,pa zgleda nekaj ni bilo ok,al sem jo prehitro pojedla al kaj k sem jo pa res v 10 minutah celo pojedla,me danes vse tko peče v grlu,pa ponoči se mi je kr dvigovalo,sem misla da bom mogla it bruhatuser posted image

tinaaja.majčka je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr komaj čakam da jo operem in da jo dam dragemu ko rodimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, je rekel 2 t, ampak moja sestra ima 14. pregled in potem bom naročena čez 10 dni in 13. je praznik, tak da bom mela pol 14. pregled ko ga ma moja sestra, ker se ne bom več sama vozla. Zato sem rekla, da bi imela 3.

aha sem misla ,da že jaz ne znam več računat ,k  sem že tko ven iz šole in računanjauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.3.2009 10:04:12   
sonček85

jaz sem jo dobila je  pa od ODEJEuser posted image user posted image super je ni mehka

Jaz jo bom tudi pri ODEJI kupila, ker sem jo zadnji videla pri kolegici in je res enkratna, pa pravi, da jo ful uporablja če ne pri dojenčku pa za sedet.
Se mi zdi da so tele ne mehke bolj uporabne kot une mehke.
ja ta je res super,še junonna je rekla .bolje malo bolj trda k pa  una k se kr vse premika not.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.3.2009 10:04:39   
Nalini

Dobro jutro ....

kako če pri nas je pa tko lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   brez kakega oblačkauser posted image

ali pa ti mene ....user posted image user posted image user posted image

prekmurke povejte kak fajni sonček mamo pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.3.2009 10:04:47   
*Junona*

Dobro jutro!

Kak ste spale...jaz kot polhekuser posted image user posted image user posted image

Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RRuser posted image

Meni jo je mami kupila v Leclercu - 34 EUR. Je pa taka fajna, še dojenčka lahko gor pripneš ko aja. Jo moram poslikat. Pa tudi pralna je, se prevleka da dol.user posted image

user posted image user posted image
ČAkam slikice...me res zanima kako dojenčka gor pripneš.

user posted image user posted image Dobiš, ko pridem domov, ok? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
19.3.2009 10:05:09   
sonček85

Nisem ga kupila, ker imam doma še par litrov za porabit, ga pa naslednjič bom, ker mi full diši. Ampak cenovno pa ni preveč ugoden, se ti zdi, da je?
Ja, bom prinesla oboje, hvala.user posted image user posted image user posted image

meni se zdi da je kr ugoden,saj je res za full časa,jaz ga že uporabljam od januarja  pa poglej zdaj smo pa marca ,ker ga res daš malo pa je za dolg.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.3.2009 10:07:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.3.2009 10:05:28   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

15€ BC Theraline Mini. Je bila akcija http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197402

Hvala!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
19.3.2009 10:06:18   
sonček85

Dobro jutro ....

ali pa ti mene ....user posted image user posted image user posted image

prekmurke povejte kak fajni sonček mamo pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca ,no zdaj se pa še pri nas neki oblači in pol spet pokaže sonček,grrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?