Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:56:07
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja http://www.racunovodja.com/izracuni/place2009/opa.asp Vec kasneje ... Hvala tinaaja...jaz sem si pa po temule zdaj izračunala NETO porodniško. Sej verjetno je to isto. Ker so mi na odločbi poslali bruto znesek, pa pol nisem vedela koliko bo to dejansko keša zneslo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:56:28
|
|
|
|
Cveta28
|
Vprašanje za mamice, ki že imate malčke v vrtcih Še ena nočna mora nas bo doletela.....vpis v vrtec....sama se poigravam z mislijo, da bi šla na kakšen informativni obisk 2 vrtcov kamor nameravava s kodrom vpisati najinega koderčka, ko bo star 1,5 leta (dvomim, da bomo šli spomladi drugo leto že v jasli). ali je to katera izmed vas že storila oziroma ali sploh vidite smisel tega početja?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:56:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček kok imate lepo sobico,same žive barve. hvala komaj čakam ,da se Aleks vseli junona.hvala,ja res diši še cote potem bolje dišijo ,ja majčko sem pa dobila,sem danes hotla še zase ,sam bom počakal da se malček rodi da bo ziher pob,pa čeprav je že tolkrat pokazal jajčka in premoženje A 3.4 ja potem pan imaš na 14 dni te je dal na 16 dni U si se pa najedla,jaz sem pa pico jedla,pa zgleda nekaj ni bilo ok,al sem jo prehitro pojedla al kaj k sem jo pa res v 10 minutah celo pojedla,me danes vse tko peče v grlu,pa ponoči se mi je kr dvigovalo,sem misla da bom mogla it bruhat tinaaja.majčka je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr komaj čakam da jo operem in da jo dam dragemu ko rodim Ja, je rekel 2 t, ampak moja sestra ima 14. pregled in potem bom naročena čez 10 dni in 13. je praznik, tak da bom mela pol 14. pregled ko ga ma moja sestra, ker se ne bom več sama vozla. Zato sem rekla, da bi imela 3.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:56:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Punce pozdravljene... Zadnje čase vas malo berem, malo preverjam kaj se dogaja... Še malo pa se bo začel vaš mesec in v roke boste dobile svoje zakladke... Sem sicer majčica, ampak ker se mi obeta cr, lahko kaj hitro dobim aprilčka. Držim pesti, da nam bo vsem hitro minilo to čakanje in se bomo potem vse vesele pogovarjale o naših Pozdravljena.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:57:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Janja, kaj te pa to tak zvija? Boga, še malo pa bo. Sem pa verjetno kr prav napovedala- 14 dni sem rekla, ne? Ja junonca tvoja napoved pa izgleda kar drži.Pri meni očitno so predpriprave na porod kar dolge. Samo da ne gre čez rok, kajne? Tisto se vleče ko čigumi. JAz ne bi šla rada čez rok, ker si želim aprila rodit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:58:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchika Pozdravljene izcedek: to je tud pri meni stalnica. Zdaj se mi zdi da kar več. Največkrat mi pirteče če se kaj naprezam ali pa sklonim.. Al pa ko greš lulat, se obrišeš, vstaneš, oblečeš...in že teče.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 9:59:39
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale? jaz sem jo dobila je pa od ODEJE super je ni mehka Jaz jo bom tudi pri ODEJI kupila, ker sem jo zadnji videla pri kolegici in je res enkratna, pa pravi, da jo ful uporablja če ne pri dojenčku pa za sedet. Se mi zdi da so tele ne mehke bolj uporabne kot une mehke.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:00:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi***** Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držita IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno brigitka, sonček za tople besede Sej se potem tudi sama malce v rit brcnem in opomnim, da nas pa vse to še čaka in da so za moje razburjenje krivi tudi hormoni. Ampak včasih je pa vsega preveč. A ste kdaj gledale oddajo ala Varuška na pomoč pa Mali kričači....nekaj takega se mi je dogajalo včeraj in resnično upam, da je to samo faza 'strah pred ljudmi, ki niso moja mama' ja in se kr zgražam zraven,krivi so pa starši sami
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:00:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini Dobro jutro .... vremje je spet za ... mogoče bi pa šla kar rodit,.... kako če pri nas je pa tko lep sonček brez kakega oblačka pri na sneži ja pa ja,ti mene mal hecaŠ
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:00:32
|
|
|
|
*Junona*
|
Js grem pa zdej s sestro v trgovino. Pridne bote, papa. Aja, zbiram ideje za kosilo. Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:01:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 boga naša Cveta, sej vem da tole ni smešn, sorry sam jst sem se vseeno nasmejala. Ja lej ignoriraj nazaj....čeprav vem, da je to v nosečnosti težko, mene ker grdo pogleda...pa bi ga že napi***** Eh sej bo nič se ne sekiraj, važn da vidva s kodrom skup držita IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 cveta. boga si res.Samo da si prišla k seb in da se je dragi potegnil zate to je nabolj važno brigitka, sonček za tople besede Sej se potem tudi sama malce v rit brcnem in opomnim, da nas pa vse to še čaka in da so za moje razburjenje krivi tudi hormoni. Ampak včasih je pa vsega preveč. A ste kdaj gledale oddajo ala Varuška na pomoč pa Mali kričači....nekaj takega se mi je dogajalo včeraj in resnično upam, da je to samo faza 'strah pred ljudmi, ki niso moja mama' ja in se kr zgražam zraven,krivi so pa starši sami Ja, žalostno je ko ugotoviš, da so otroci še vseeno bolj odrasli kot njihovi starši.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:02:00
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa res grem, me že priganja.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:02:21
|
|
|
|
sonček85
|
anchika in L&L:lepo da ste nas prišle mal pokukat junona.pozabila sem te vprašat a si zase tudi kupla kakega,ker če si ga naj ti povem ,da je full močen in da dam jaz samo en čepek in pol notri pa cote full dišijo.Že en je včas dovolj odvisno kako je pralni stroj napolnjen Pa še 1x hvala res ,k boš pa kaj okol pa prnes in seveda na tisto zraven k sva se menle ne pozab
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:02:36
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, punce, še 30 strani in bomo že na 4. delu!!!!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:03:08
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Vprašanje za mamice, ki že imate malčke v vrtcih Še ena nočna mora nas bo doletela.....vpis v vrtec....sama se poigravam z mislijo, da bi šla na kakšen informativni obisk 2 vrtcov kamor nameravava s kodrom vpisati najinega koderčka, ko bo star 1,5 leta (dvomim, da bomo šli spomladi drugo leto že v jasli). ali je to katera izmed vas že storila oziroma ali sploh vidite smisel tega početja? Vpisite v vrtce takoj po rojstvu. Jaz imam doma vse ready, da posljem, samo se datum rojstva vpisemo. Guzve so za znoret!!! Tudi ce ne nameravas dat notri oz ves, da ne dobis mesta spomladi 2010 - imas prednost naslednje leto oz jeseni 2010. V Lj lahko itak posljes vloge na **** vrtcev, tko da se ne matraj z ogledi zdaj, se bos ze pol odlocila, kam in kdaj bi dala. Samo sibaj vloge.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:03:56
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobro jutro! Kak ste spale...jaz kot polhek Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RR Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale? Meni jo je mami kupila v Leclercu - 34 EUR. Je pa taka fajna, še dojenčka lahko gor pripneš ko aja. Jo moram poslikat. Pa tudi pralna je, se prevleka da dol. ČAkam slikice...me res zanima kako dojenčka gor pripneš.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:04:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 anchika in L&L:lepo da ste nas prišle mal pokukat junona.pozabila sem te vprašat a si zase tudi kupla kakega,ker če si ga naj ti povem ,da je full močen in da dam jaz samo en čepek in pol notri pa cote full dišijo.Že en je včas dovolj odvisno kako je pralni stroj napolnjen Pa še 1x hvala res ,k boš pa kaj okol pa prnes in seveda na tisto zraven k sva se menle ne pozab Nisem ga kupila, ker imam doma še par litrov za porabit, ga pa naslednjič bom, ker mi full diši. Ampak cenovno pa ni preveč ugoden, se ti zdi, da je? Ja, bom prinesla oboje, hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:04:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, zbiram ideje za kosilo. Hvala. mi bomo danes rebrce,riž in solata tudi jaz grem ker sem res zmatrana od česa ne vem,saj sem ponoč sama
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:04:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček kok imate lepo sobico,same žive barve. hvala komaj čakam ,da se Aleks vseli junona.hvala,ja res diši še cote potem bolje dišijo ,ja majčko sem pa dobila,sem danes hotla še zase ,sam bom počakal da se malček rodi da bo ziher pob,pa čeprav je že tolkrat pokazal jajčka in premoženje A 3.4 ja potem pan imaš na 14 dni te je dal na 16 dni U si se pa najedla,jaz sem pa pico jedla,pa zgleda nekaj ni bilo ok,al sem jo prehitro pojedla al kaj k sem jo pa res v 10 minutah celo pojedla,me danes vse tko peče v grlu,pa ponoči se mi je kr dvigovalo,sem misla da bom mogla it bruhat tinaaja.majčka je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr komaj čakam da jo operem in da jo dam dragemu ko rodim Ja, je rekel 2 t, ampak moja sestra ima 14. pregled in potem bom naročena čez 10 dni in 13. je praznik, tak da bom mela pol 14. pregled ko ga ma moja sestra, ker se ne bom več sama vozla. Zato sem rekla, da bi imela 3. aha sem misla ,da že jaz ne znam več računat ,k sem že tko ven iz šole in računanja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:04:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale? jaz sem jo dobila je pa od ODEJE super je ni mehka Jaz jo bom tudi pri ODEJI kupila, ker sem jo zadnji videla pri kolegici in je res enkratna, pa pravi, da jo ful uporablja če ne pri dojenčku pa za sedet. Se mi zdi da so tele ne mehke bolj uporabne kot une mehke. ja ta je res super,še junonna je rekla .bolje malo bolj trda k pa una k se kr vse premika not.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:04:39
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini Dobro jutro .... vremje je spet za ... mogoče bi pa šla kar rodit,.... kako če pri nas je pa tko lep sonček brez kakega oblačka pri na sneži ja pa ja,ti mene mal hecaŠ ali pa ti mene .... prekmurke povejte kak fajni sonček mamo pri nas
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:04:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobro jutro! Kak ste spale...jaz kot polhek Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RR Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale? Meni jo je mami kupila v Leclercu - 34 EUR. Je pa taka fajna, še dojenčka lahko gor pripneš ko aja. Jo moram poslikat. Pa tudi pralna je, se prevleka da dol. ČAkam slikice...me res zanima kako dojenčka gor pripneš. Dobiš, ko pridem domov, ok?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:05:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 anchika in L&L:lepo da ste nas prišle mal pokukat junona.pozabila sem te vprašat a si zase tudi kupla kakega,ker če si ga naj ti povem ,da je full močen in da dam jaz samo en čepek in pol notri pa cote full dišijo.Že en je včas dovolj odvisno kako je pralni stroj napolnjen Pa še 1x hvala res ,k boš pa kaj okol pa prnes in seveda na tisto zraven k sva se menle ne pozab Nisem ga kupila, ker imam doma še par litrov za porabit, ga pa naslednjič bom, ker mi full diši. Ampak cenovno pa ni preveč ugoden, se ti zdi, da je? Ja, bom prinesla oboje, hvala. meni se zdi da je kr ugoden,saj je res za full časa,jaz ga že uporabljam od januarja pa poglej zdaj smo pa marca ,ker ga res daš malo pa je za dolg.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.3.2009 10:07:00 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:05:28
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale? 15€ BC Theraline Mini. Je bila akcija http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197402 Hvala!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 19.3.2009 10:06:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini Dobro jutro .... vremje je spet za ... mogoče bi pa šla kar rodit,.... kako če pri nas je pa tko lep sonček brez kakega oblačka pri na sneži ja pa ja,ti mene mal hecaŠ ali pa ti mene .... prekmurke povejte kak fajni sonček mamo pri nas faca ,no zdaj se pa še pri nas neki oblači in pol spet pokaže sonček,grrrrrrrrrrrrrrrr
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?