|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 12:10:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

upam ,da ne in da vse uredimouser posted image user posted image

papa

moj pravi, da smo ženske tečne, če ne dobimo....(user posted image )user posted image user posted image  sam mi je šele zdaj potegnil, da ko mi reče, da sem tečka, da bi mu zabrusila, da je on za to krivuser posted image user posted image user posted image  v sobto za dobro jutro ga bom matrala pa če bom takoj šla rodituser posted image  ne moren tečna rodit, a ne da ne?user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
18.3.2009 12:11:40   
zupancdam
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Pleničke ali ne: Eh, jst bom kar po starem sistemu, torej pleničke.user posted image  Že tako bom imela letos posla z začetkom odvajanja od plenic pri Doni. Ostal bomo pa kar pri Pampers, razen če bi ugotovila, da user posted image  ne ustrezajo.

Enako!
Pri nas gredo tudi letos pleničke pri Lari stran, se že uvajamo, samo kaj ko gre bolj tako tako, ker se mi zdi še premrzlo, da jo imam skoz nago po stanovanju pa po tleh. Poleti bo lažje, čeprav jo v vrtecu že lepo navajajo, tam vidi druge in potem ji nekak uspeva, doma pa katastrofa, saj bo, je še čas, tako da mi tudi ostanemo pri pleničkah.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
18.3.2009 12:12:28   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

kadar se mandarin naje, se pokaka, in ima kar mehurjasto ritko!user posted image  Takrat že ob čiščenju z vatkami in vodo kar vrešči, tako jo peče. No, po moje da so krive mandarine, ker se mi je to že ene trikrat po velki dozi zaužitih mandarin zgodilo.

To je zaradi C-vitamina, isto bi bilo, če bi se prenajedla kivija ali pa pomaranč. C-vitamin je zelo močen in kisel in ima pač pri otrocih rad tak očinek. Sčasoma se bo telo navadilo, do takrat pa čim manjkrat pretiravajta.

Vidiš, tega pa nisem vedla. Hvala za informacijo!user posted image  Moram res pazit. Zadnje čase moram mandarine prav skrivat pred njo, ker se ji kar "utrga" ko jih vidi...user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
18.3.2009 12:14:49   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

v sobto za dobro jutro ga bom matrala pa če bom takoj šla rodituser posted image  ne moren tečna rodit, a ne da ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

tečna pa itak ne moreš rodit,....... ker te bo tvoj dragi pravi revček v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
18.3.2009 12:16:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

ja, sem vam pozabila povedat, da sva včeraj z dragim uredila glede stalnega prebivališča...tako, da imamo sedaj vsi isto stalno prebivališče...edino mamica bo imela še nekaj časa drug priimekuser posted image  in v bistvu mi ni blo treba nič plačat...v potnega ti itak še en naslov napišejo-to ne stane nič...za vozniško pa je rekla gospa tako, da če imaš en dok. kjer piše nov naslov ti ni treba vozniške
menjat, ker bodo baje konc aprila začetek maja nova voz.dovoljenja...neke kartice bodo...tako, da bom to počakala...itak imam potni list pa to je dovolj, da vidijo, da sem jaz DETELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, kako si pa to uredila? Jaz namreč premišljujem, da si bom dala po porodu uredit naslov pri mojmu, ker ga imava s hčero še kar skupaj pri nas doma. Samo počakam še, da dobim od občine  tisti denar ko ti pripada, ker tu pr mojmu v občini dobiš enkrat manj. Kaj si rabila vse, da ste si naslov skupaj uredili, mene najbolj skrbijo ta pota po porodu, pa sprememba podatkov na vseh dokumentih.

v bistvu rabiš en svoj dokument in izjavo od lastnikov stanovanja, da ti dovoljujejo, da si boš uredila na tem pa tem naslovu stalno/začasno prebivališče..če je tvoj lastnik pol lahko gre s tabo pa tam podpiše...lahko pa lastnike peljše sabo...pa to je vse...pol greš na ue...pa poveš kako si boš spremenila naslov...pa ti takoj dajo eno potrdilo...pol pa če imaš potni list ga pustiš tam pa ti vpišejo nov naslov (pri začasnem se dok. nič ne spreminjajo...se ti pa povsod šteje stalno prebivališče, zato ker imaš stalno navedeno v os. dokumentu)...drugo pa potem po želji urediš...če želiš imeti novo osebno...jaz sem vpr. kolko stane os. pa mi je rekla za vas 16,?? eur samo ne vem zakaj za mene...ker spreminjam naslov ali ker je še nimam...ej ne vem...sprememba vozniške pa je 10,?? eur...drugo pa itak ne rabiš...na banki pokažeš samo dok. z novim naslovom ali pa tistto potrdilo, ki ga dobiš na ue pa ti spremenijo...csd in durs pa baje vidjo prek njihove baze, da je spremenjen naslov...rekla pa je, da če želim pa lahko grem na posamezno ustanovo pa jim povem...če si zaposlena itak moraš v službi sporočit spremembo pa bodo oni na zzzs sporočili zaradi zavarovanja...in to je to...sliši se zakomplicirano amapk sploh ni...jaz sem zdaj umirjea, ker bomo vsi na istem naslovu in ne bo sranja...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
18.3.2009 12:16:18   
štorkljica

tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

papa

moj pravi, da smo ženske tečne, če ne dobimo....(user posted image )

Potem bo Sonček85 vedela, da gospa včeraj ni dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
18.3.2009 12:17:09   
štorkljica
Detelja vidva sta podnajemnika?

Neposredna povezava do sporočila: 4032
18.3.2009 12:18:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

v sobto za dobro jutro ga bom matrala pa če bom takoj šla rodituser posted image  ne moren tečna rodit, a ne da ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

tečna pa itak ne moreš rodit,....... ker te bo tvoj dragi pravi revček v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to pa itakuser posted image user posted image user posted image  ti kaj telovadiš?user posted image  si se tako veselila petka 13, da boš začela dragega redno mučit....user posted image  a je tebi tudi gin. dala tisto razpredelnico pa moraš štet gibe?user posted image  jaz sem rekla, da je ful živahen, da itak je več kot 10 gibov pa vseeno moram pisat tisto tabelo...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
18.3.2009 12:18:57   
detelja

Detelja vidva sta podnajemnika?

nisva, samo še vedno sta njegova starša lastnika stanovanja...vsak ima pol...baje, da ko se poročiva bosta prepisala na dragega...pa upam, da kak del tudi na meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4034
18.3.2009 12:21:24   
detelja

papa

moj pravi, da smo ženske tečne, če ne dobimo....(user posted image )

Potem bo Sonček85 vedela, da gospa včeraj ni dobilauser posted image user posted image user posted image

kaj veš mogoče pa bo tako prijazna, da sonček kar ne bo hotela domov ituser posted image  

vedno ko greva v interšpar dela tam ena mlada gospa/gdč...pa vedno je bila tako bolj neprijazna do naju...pol pa enkrat greva pa se je ful smejala pa vse sorte kruha nama je predlagala itd...pol pa greva stran pa dragi reče "ta pa je po dolgem času dobila!"...sem rekla, jaz bi tudi, da bi bila potem tako dobre volje...pa mi je rekel, pri tebi je drugače ti si nosečauser posted image  in zdaj ko greva kruh kupit se vedno smeji in pol ga jaz vedno vpr. "kaj misliš, da je spet dobila" moj pa reče "sigurno"....user posted image user posted image  moški

Neposredna povezava do sporočila: 4035
18.3.2009 12:22:45   
štorkljica

kadar se mandarin naje, se pokaka, in ima kar mehurjasto ritko!user posted image  Takrat že ob čiščenju z vatkami in vodo kar vrešči, tako jo peče. No, po moje da so krive mandarine, ker se mi je to že ene trikrat po velki dozi zaužitih mandarin zgodilo.

To je zaradi C-vitamina, isto bi bilo, če bi se prenajedla kivija ali pa pomaranč. C-vitamin je zelo močen in kisel in ima pač pri otrocih rad tak očinek. Sčasoma se bo telo navadilo, do takrat pa čim manjkrat pretiravajta.

Vidiš, tega pa nisem vedla. Hvala za informacijo!user posted image  Moram res pazit. Zadnje čase moram mandarine prav skrivat pred njo, ker se ji kar "utrga" ko jih vidi...user posted image

user posted image user posted image
Moja je tudi nekaj cajta bla taka, potem pa se jih je očitno prenajedla tam do februarja in je presedlala nazaj na dobra stara jabolka, hruške in banane, pa včasih ji še grozdje kupim, kot recimo včeraj v Hoferju.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
18.3.2009 12:26:20   
štorkljica
No vidim, da je tema nanesla spet na user posted image  tak, da objavlam, da od drugega tedna naprej (natančno v torek) tudi midva z mojim štartava!!user posted image user posted image user posted image   Moj je že čisto penav od veseljauser posted image
V ponedeljek dopolnim 35 tednov in mislim, da bi bil to odličen začetek za akcijo. Joj sploh nevem, če bom še vedela kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
18.3.2009 12:29:37   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Punce, mene zanima, kakšne krpice se uporablja za brisanje pokakane ritke?

toto tosamine
user posted image
»to.to« krpice za umivanje soft

Mehke krpice so namenjene za umivanje in osebno nego nežne otroške kože.  'Suhi robčki'  imajo odlično tekočinsko vpojnost.  Za  umivanje  in čiščenje je najbolj primerna voda, lahko pa uporabimo tudi otroško olje. 

Vato sem uporabljala za nego, ne za rito.

Banjca/cebricek
- sem za banjico in nam je bila super. V cebricku v bistvu ful tezko umijes otrocka. Se pa nekateri dobro pocutijo not, ampak nasa se je v banji super. Sem pa imela kmalu un anatomski nastavek za v banjo, da mi je ni bilo treba drzat, ampak sem se lahko igrala z njo. Nasa pupa obozuuuje vodo, tko da je bilo kopanje vsak dan na sporedu user posted image

smrcanje ... moj tud user posted image na eni strani njega poslusam in brcam, na drugi pa zna tud nasa ta mala ornk dreto vlect user posted image

Glih sem brala zdajle na hrvaškem forumu o neuporabi plenic od rojstva dalje. Ženske dejansko pri otrocih ne uporabljajo plenic, ampak se nekako "priučijo/naučijo" kako spremljati otroka in znati kdaj se bo polula oz. pokakal. Pa so vse ful navdušene!

Je ena napisala, da jo je strah začet (otrok star 3,5 mescev), ker neve kaj naj čaka, pa so ji odgovorile, naj samo začne in brez panike
S tem, da vse priporočajo to ob dojenju, ker naj bi se kao tako lažje spremljalo otrokovo prebavo in ob uporabi slingov, štorkelj, ker da se otrok kao tam notri ne bo polulal/pokakal.

Svašta....

men se ne da s tem ukvarjat. zdaj spomladi bomo zaceli ta veliko odvajat, ze to bo wohoho delain predvsem potrpljenja, ker nic ne kaze na kaksno samostojnost. ampak priloznost mora dobit :)

detelja - super za ureditev stalnega prebivalisca user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
18.3.2009 12:30:27   
detelja

No vidim, da je tema nanesla spet na user posted image  tak, da objavlam, da od drugega tedna naprej (natančno v torek) tudi midva z mojim štartava!!user posted image user posted image user posted image   Moj je že čisto penav od veseljauser posted image
V ponedeljek dopolnim 35 tednov in mislim, da bi bil to odličen začetek za akcijo. Joj sploh nevem, če bom še vedela kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa računam na sobotouser posted image user posted image user posted image  sam premišljujem, da bo se zdaj še bolj bal, ker ve, da sem odprta itd...joj, moški...

Neposredna povezava do sporočila: 4039
18.3.2009 12:44:13   
štorkljica

jaz pa računam na sobotouser posted image user posted image user posted image  sam premišljujem, da bo se zdaj še bolj bal, ker ve, da sem odprta itd...joj, moški...

Saturday night feveruser posted image user posted image user posted image

Go detelja, go detelja...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
18.3.2009 12:44:20   
zupancdam

IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

ja, sem vam pozabila povedat, da sva včeraj z dragim uredila glede stalnega prebivališča...tako, da imamo sedaj vsi isto stalno prebivališče...edino mamica bo imela še nekaj časa drug priimekuser posted image  in v bistvu mi ni blo treba nič plačat...v potnega ti itak še en naslov napišejo-to ne stane nič...za vozniško pa je rekla gospa tako, da če imaš en dok. kjer piše nov naslov ti ni treba vozniške
menjat, ker bodo baje konc aprila začetek maja nova voz.dovoljenja...neke kartice bodo...tako, da bom to počakala...itak imam potni list pa to je dovolj, da vidijo, da sem jaz DETELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, kako si pa to uredila? Jaz namreč premišljujem, da si bom dala po porodu uredit naslov pri mojmu, ker ga imava s hčero še kar skupaj pri nas doma. Samo počakam še, da dobim od občine  tisti denar ko ti pripada, ker tu pr mojmu v občini dobiš enkrat manj. Kaj si rabila vse, da ste si naslov skupaj uredili, mene najbolj skrbijo ta pota po porodu, pa sprememba podatkov na vseh dokumentih.

v bistvu rabiš en svoj dokument in izjavo od lastnikov stanovanja, da ti dovoljujejo, da si boš uredila na tem pa tem naslovu stalno/začasno prebivališče..če je tvoj lastnik pol lahko gre s tabo pa tam podpiše...lahko pa lastnike peljše sabo...pa to je vse...pol greš na ue...pa poveš kako si boš spremenila naslov...pa ti takoj dajo eno potrdilo...pol pa če imaš potni list ga pustiš tam pa ti vpišejo nov naslov (pri začasnem se dok. nič ne spreminjajo...se ti pa povsod šteje stalno prebivališče, zato ker imaš stalno navedeno v os. dokumentu)...drugo pa potem po želji urediš...če želiš imeti novo osebno...jaz sem vpr. kolko stane os. pa mi je rekla za vas 16,?? eur samo ne vem zakaj za mene...ker spreminjam naslov ali ker je še nimam...ej ne vem...sprememba vozniške pa je 10,?? eur...drugo pa itak ne rabiš...na banki pokažeš samo dok. z novim naslovom ali pa tistto potrdilo, ki ga dobiš na ue pa ti spremenijo...csd in durs pa baje vidjo prek njihove baze, da je spremenjen naslov...rekla pa je, da če želim pa lahko grem na posamezno ustanovo pa jim povem...če si zaposlena itak moraš v službi sporočit spremembo pa bodo oni na zzzs sporočili zaradi zavarovanja...in to je to...sliši se zakomplicirano amapk sploh ni...jaz sem zdaj umirjea, ker bomo vsi na istem naslovu in ne bo sranja...

hvala za razlago
ja sej jes tudi moram to uredit da ne bom imela sitnosti, pa ti papirji pa obrazci itd. pa preživnine itak pr Lari nisva urejala in jo zdej tud ne bova in pol je čist vseeno če imamo isti naslov, ker potem ga dajem vedno na vse obrazce kot izvenzakonskega partnerja pa me vsi čudno gledajo ker imava pa naslove vsak zase, pa preživnine ne urejene
HVALA ŠE ENKRAT

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
18.3.2009 12:49:14   
zupancdam

OJEJ, KAJ JE ŽE TOuser posted image
midva že tako dolgo nisva, ker se moj boji, pa reče:če te vse boli
sedaj je pa res čas da malo začneva, mogoče pa nebo bolelo, v prvi nosečnosti bi pa kar naprej......

Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.3.2009 13:11:32   
nmag
Pat kam si šla po peno za košek?Jaz jo tudi rabim.
Drugače pa tako,po parih dobrih nočeh je bila danes spet ena slaba zato sem čist fuč.Komaj čakam jutri,ko imam pregled,da vidim kok se je zopet zredila naša pupa,pa če bo G kaj kompliciral zarad cukra,sicer imam pa pred tem še pregled za cuker,zjutraj ob 9h,pol ob 11h pa G,me bo moj dragi možek peljal.Bomo vidli,če se bom pridružla klubu odprtih.Sem pa zelo vesela da grem v petek že na porodniški dopust in drug teden stopim v 37 tedenuser posted image ,le še z Ano bi rada šla in mogoče mi res še uspe vse to uredit.Pri Gregatu sem bila jaz 5cm odprta pa sem šele čez par dni šla rodit,zato 1 cm še ni panike,user posted image pa zna mogoče pospešit odpiranje.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.3.2009 13:30:49   
Anonimen
Pozdravljene babuške!

No, zdaj pa imam. Mi včeraj pospravljanje ni dalo miru in sem kar malo pretiravala, tako da me je zvečer vse bolelo. In tako sem ponoči imela mislim da prve lažne popadke. Ker tako trdega še nisem imela. Trebuha mislim. user posted image user posted image user posted image Prav čutila sem, kako je bila cela maternica skrčena. Moram reči, da sem prav vesela za te "vaje", saj me je presenetilo, da gre za občutek, ki prevzame celo telo, sem si nekako bolj lokalno predstavljala user posted image user posted image user posted image . Enih trikrat sem se zbudila od krča, do stranišča pa sem se komaj splazila, saj se mi je zdelo, da že hodim težko. Joj, če bi me kdo posnel, to bi bila komedija leta, sem najbrž hodila kot stara betežna baba. user posted image user posted image user posted image V glavnem, zdi se mi, da sem zdaj uradno pripravljena na porod. user posted image
Sem pa zato danes bila strašansko zaspana, tako da sem se vstala ob 8h, pojedla zajtrk, dala prat in šla nazaj spat za dve uri. Kako je pasalo. user posted image Spanec čez dan mi zadnje tedne izjemno ustreza, se nekako ojačam in odženem utrujenost, pa tudi trebuh se mi čisto zmehča.

Pomarančica - Ta dva filma iz festivala sta danes ob 16h, tako da ti bom lahko javila šele jutri. user posted image Za Frančka pa bo baje ful naval. Če greš plezat kakšno smer, ki jo je prvi preplezal in ocenil on, je baje treba prišteti kar dve ali tri stopnji, so mi povedali. Pa ne da bi bila sama že tako daleč, sem le dvakrat poskusila. Je pa zato moj pravi pajek user posted image , že vidim, kako bo Ela ponosna na svojega očka, ki tako vse obvlada. Jaz bom pa tipična mamica, ki si ne bo upala v steno user posted image user posted image user posted image .

Neuporaba plenic - Tudi sama sem pred časom brala o tem na med.over.net in se mi sliši kar zanimivo, toda sem se odločila, da do pol leta tega gotovo ne mislim izvajat, saj potem moraš res ves cajt imeti bebico na očeh, da vidiš, kdaj ti da znak za lulanje ali kakanje. Se pa strinjam, da jim zagotovo ni fajn biti zavit v lastne fekalije. Toda saj jih bomo redno previjale in jim lubčkale ritko po previjanju, tako da se nam malo odpusti. user posted image Predvsem pa se mi zdi uporabno, ko začne otroka jesti trdo hrano in ne kaka več po osemkrat na dan, da se naučiš prepoznati te znake in ga daš ali na kahlico ali nad kakšen lavorček. Tako da kakce pa bom morda poskusila se naučiti "loviti", ko bodo v enem kosu seveda. user posted image user posted image user posted image

Banjica ali čebriček - Midva sva nabavila kar banjico, čeprav je baje čebriček bolj naraven za otročka, ker je bolj podobno maternici. Pogovarjala sem se z mamico, ki je čebriček poskusila in je rekla, da kot prvo v njem otroka sploh ne moreš umiti, da je bolj za igranje v vodi, kot drugo pa se je njena ta mala začela bati velike banje, ker je bila prevelika. Tako da bova midva kar ostala pri banjici, jo bomo pa tesno držali in zavili v pleničko, da se bo počutila varno kot v maternici. Se pa tako kot cveta28 tudi sama veselim, da se bomo skupaj kopali. Jaz načrtujem it v veliko banjo kar skupaj z mojo princesko, morda že pri pol leta, enkrat jaz, drugič očka, tako da združimo kopanje z igro in nežnostjo.

Krpice - Sama sem nabavila od Toto bombažne krpice, ki jih bomo prali, ne bova pa uporabljala za enkratno uporabo, da prišparamo malo dreves. Sploh pa ne teh vlažilnih, saj najbolj zaupam topli vodi. Malo se bo treba zorganizirati, ko bomo šli kam, toda si bom že izmislila en funkcionalen sistem. Že tako bo treba malo več organizacije zaradi pralnih pleničk (Lotties), toda če se hoče, se vse da. user posted image Ravno danes sem jih vse prvič oprala in so še vedno tako zelo mehke. user posted image Komaj čakam, da to malo ritko, ki mi jo Ela tišči ven na desni strani trebuščka, zavijem v pleničko. user posted image

Majčka - Babe tako ste me zrajcale s temi majčkami za očka, da sem jih šla gledat in se odločila, da tudi jaz naročim eno. Toda imam problem: nobena pisava ne pokaže sičnikov in šumnikov. user posted image Sem napisala Najboljši očka na svetu, pa š-ja in č-ja kar ni bilo. Ve morda veste v čem je fora? Tako vem, da vse obvladate. user posted image Hvala. user posted image

Pozabljen v vrtcu - Ja ja, tudi to se lahko zgodi, da te pozabijo v vrtcu. user posted image user posted image Ko sem bila majhna, je mama mislila, da sta pome šli sestri, sestri pa sta mislili, da je šla mama, in tako so me lepo pozabili v vrtcu. Takrat še seveda ni bilo mobitelov in je ena vzgojiteljica čakala z mano v praznem vrtcu, da so doma končno ugotovili, da so me pozabili (kakšne pol ure po zaprtju vrtca, saj ni bilo tako grozno, toda vsi otroci so šli domov pred mano user posted image ). Od takrat me nikoli več niso pozabili, toda hočem reči, da se da. user posted image user posted image user posted image

Kozmetika za dojenčka - Midva sva nabavila od Welede olje za kopanje, olje za telo, trdo milo in kremico za ritko. In to je to. Pa škarjice za nohte, krtačko z glavničkom in Omronov digitalni termometer (sem vzela kar navadnega, je bil okrog 7€, bomo morda naknadno vzeli za uho, saj je kar drag - slabih 50€). Mi je pa ta tečni lekarničar (ki sem ga šinfala prejšnji dan user posted image ) pokazal ful fajn zadevščino: trakec, ki ga dojenčku nalepiš enih 5 cm pod pazduho in meri temperaturo še dva dni. Ga lahko s trakcem vred tudi kopaš. V kompletu so 4 takšni trakci, cena pa je bila okrog 7€. Sem vzela en kompletek, da preizkusimo. Morda pa pride prav v kakšnih obdobjih, ko je otrokec ful nemiren in ga vse moti.

Zdaj pa hitim si nekaj skuhat, se malo odpočit, potem pa greva z dragim na festival. Se bom kar toplo oblekla, ker me bo gotovo zeblo, ko bom gledala te nore Slovake kako zmrzujejo na Antarktiki. user posted image user posted image user posted image

Pridno božajte bušije, bebice ve pa nič hitet ven iz mamic! user posted image user posted image

NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.3.2009 14:02:07   
Nalini

ja, to pa itakuser posted image user posted image user posted image  ti kaj telovadiš?  si se tako veselila petka 13, da boš začela dragega redno mučit....user posted image  a je tebi tudi gin. dala tisto razpredelnico pa moraš štet gibe?user posted image  jaz sem rekla, da je ful živahen, da itak je več kot 10 gibov pa vseeno moram pisat tisto tabelo...

... čistim,
.... kuham
... likam
... matram tipkovnico user posted image
.... in seveda user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -  veš da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.3.2009 14:03:15   
Nalini

je tebi tudi gin. dala tisto razpredelnico pa moraš štet gibe?user posted image  jaz sem rekla, da je ful živahen, da itak je več kot 10 gibov pa vseeno moram pisat tisto tabelo...

ja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.3.2009 14:06:45   
Nalini

ja, to pa itakuser posted image user posted image user posted image  ti kaj telovadiš?  si se tako veselila petka 13, da boš začela dragega redno mučit....user posted image  a je tebi tudi gin. dala tisto razpredelnico pa moraš štet gibe?user posted image  jaz sem rekla, da je ful živahen, da itak je več kot 10 gibov pa vseeno moram pisat tisto tabelo...

... čistim,
.... kuham
... likam
.... in seveda user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -  veš da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

v sanjahuser posted image .... ker sem tak cel dan sama user posted image .... bomo zvečer videli, če bo akcija ....user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.3.2009 14:17:56   
detelja

... čistim,
.... kuham
... likam

v sanjahuser posted image .... ker sem tak cel dan sama user posted image .... bomo zvečer videli, če bo akcija ....user posted image

joj, ti si taka revica kot jaz...skoz sama z user posted image ...no, še dobro, da obstajajo sanjeuser posted image user posted image  in srčno upam, da bo našim moškim žal,da se niso nič potrudili za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?...user posted image user posted image user posted image  in pol lahko oni v sanjah user posted image  

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.3.2009 14:27:04   
Nalini
user posted image

... čistim,
.... kuham
... likam

joj, ti si taka revica kot jaz...skoz sama z user posted image ...no, še dobro, da obstajajo sanjeuser posted image user posted image  in srčno upam, da bo našim moškim žal,da se niso nič potrudili za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?...user posted image user posted image user posted image  in pol lahko oni v sanjah user posted image  

čakam da pride iz službeuser posted image ..... mu že pokažem vragauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.3.2009 14:29:33   
Nalini

za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?...user posted image user posted image user posted image   

,kdo je te tečen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ........?
a me nosečke user posted image

hehe,.... to je kar pogosta beseda v nosečnosti .... tečnauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?