|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 10:41:13   
zupancdam
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dober dan punce!

Danes mam pa ful cajta, sama doma, nič dost obveznosti (edino kopalnico za počistit, ki pa na srečo ni velika, pa knjigo brat).
Sem včeraj malo pretiravala z vsem skupaj, pa sem tko ful zatekla, da mam še danes cele trde prste. Se morem danes zato malo pazit s hrano in več počivat. Zdaj se je začel moj čas izrednega zatekanja, isto ko v prvi nosečnosti. Me je že prav strah, kaJ bo spet vaga kazala 31.3 pri pregleduuser posted image

Ponoči nč skor spalauser posted image  , najprej me je tamala zbudila k je v spanju neki "razgrajala", nevem al se ji je ful dogajalo v sanjah al kva. Pol pa je še moj začel tko smrčat, da sem bla čist adijo, pa sploh ga nisem mogla zbudit, no na koncu sem ga po 4 urah končno deportirala iz spalnice v dnevno sobo. Mogle bi ga videt kako je bil jezenuser posted image user posted image user posted image  jaz pa ful srečna zaspala v treh minutahuser posted image

Drugače mamo pa zlo lepo vremem zunaj, bom šla kasneje malo pomartinčkat moje zaspano telo.

Imaš isti problem kot jaz, moja mala že 2 noči nekaj v spanju godi, pa se zbudi, da še mene zraven zbudi ravno takrat ko fajn zaspim, ker drugače neč ne spim ponoči, pa moj tudi tako smrči, tako da ga vedno selim iz spalnice v dnevno, se je kar navadil v dnevni spat, hihi ti deci ej
Mu bom res kupila tisti flajštr za na nos, ko je sedaj v reklamiuser posted image user posted image

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
18.3.2009 10:48:41   
zupancdam
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pomarančica.za doma potrebuješ za otročka za prvo samo,mandljevo olje,hladilno kremo,bepanten(jaz sem ga),fiziološko,trdo milo in misli ,da je to to.Ker za temenca ne veš če boš potrebovala,milo sem jaz kupila trdo ,če ga bom uporabljala  ga  bom čene pa ne 

Se strinjam s sončkom.
Jaz sem imela prvič pripravljeno samo olivno olje iz lekarne, tam zmešano pa olivno kremo za ritko iz lekarne zmešano, pa samo eno milo ali pa tekoče milo, kadar kopaš v banjiciuser posted image ,  sem ga dala malo notri, drugače pa od začetka, ko se ne kopa tako pogosto uporabljaš samo vodo in krpico, da ga obrišeš zjutri in zvečer, za pokakano ritko isto, le da sem jaz imala te robčke osvezilne za občutljivo kožo brez vonja, da sem ta večjo umazanijo obrisala, potem pa še s krpico in vodo.
No, potem po nekaj časa pa itak uporabljamo te robčke za rito, posebej če kam gremo. Čim manj kompliciraš, bolje je. Vsakemuuser posted image  pa paše, da ga umiješ s toplo krpico in vodo kot pa s tistimi robčki ko so mokri in mrzli

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
18.3.2009 11:04:24   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Mu bom res kupila tisti flajštr za na nos, ko je sedaj v reklamiuser posted image user posted image

A veš, da sem jaz že to tuhtala, da bi mu nabavla, sam sem ful skeptična. Namreč ene 2 meseca nazaj sem mu kupila tisti šprej za nos - ASONOR (20€user posted image ), pa je čist za drek, sploh ne deluje...no vsaj pri mojmu ne. Zdaj pa nevem, tale trak, mogoče je mogoče ni...bi blo skor vredno poskusit, vsaj ponoči to tuhtam, ko nemorem spatuser posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
18.3.2009 11:07:33   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Ma mal sem se razpisala. Sto nosečnic, sto mnenj in sto čudes user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni so različna mnenja vedno dobro došlauser posted image

Vse kar si napisala drži, sam veš v čem je problem, mi "moderna" ljudstva pa smo se že preveč razvadili z udobjem in luksusom, da bi zdaj spet lahko začeli od začetka.
Normalno, da tam kjer plenic ne uporabljajo jih sploh ne pogrešajouser posted image

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
18.3.2009 11:09:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image
Detelja pa nazdravje za 1cm.

pol pa nazdravje....a je še katera v tem klubu ali sve same?...sam mislim, da bo kar hitro priletela še ena, in druga in tretja itd...mogoče pa bova midvi zadnji šli v rim....user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
18.3.2009 11:11:49   
štorkljica
Detelja RAPORT!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
18.3.2009 11:15:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja - a na naslednjem pregledu imaš ultrazvok? kaj ti je gin rekla?

tudi jaz nimam strij,... a to pomeni, da imam elastično kožo user posted image  .... dvomim pa, da bom jaz na lahko rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... resno dvomim ....

rekla je samo za ctg...za uz nič...mogoče pa želi kaj preverit...mogoče kaka lega ali kaj ne paše???...ali pa je spregledala da si imela prejšnjič uz...meni ni rekla, da bom imela lažji porod zaradi kože...mene ko je otipala tam spodaj je rekla, da sem pač odprta dober cm in da ne bo problem porod, ker so ful elastična tkiva tan spodaj in da pri takšnih ponavadi gre vse zlahka...kako pa bo bom pa videla ko bom rodila...ti sporočimuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
18.3.2009 11:17:04   
detelja

Detelja RAPORT!!!!

zakaj pa raport??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4008
18.3.2009 11:19:52   
detelja
ja, sem vam pozabila povedat, da sva včeraj z dragim uredila glede stalnega prebivališča...tako, da imamo sedaj vsi isto stalno prebivališče...edino mamica bo imela še nekaj časa drug priimekuser posted image  in v bistvu mi ni blo treba nič plačat...v potnega ti itak še en naslov napišejo-to ne stane nič...za vozniško pa je rekla gospa tako, da če imaš en dok. kjer piše nov naslov ti ni treba vozniške menjat, ker bodo baje konc aprila začetek maja nova voz.dovoljenja...neke kartice bodo...tako, da bom to počakala...itak imam potni list pa to je dovolj, da vidijo, da sem jaz DETELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
18.3.2009 11:28:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja, sem vam pozabila povedat, da sva včeraj z dragim uredila glede stalnega prebivališča...tako, da imamo sedaj vsi isto stalno prebivališče

Bravouser posted image

...edino mamica bo imela še nekaj časa drug priimekuser posted image  in v bistvu mi ni blo treba nič plačat...v potnega ti itak še en naslov napišejo-to ne stane nič...za vozniško pa je rekla gospa tako, da če imaš en dok. kjer piše nov naslov ti ni treba vozniške menjat, ker bodo baje konc aprila začetek maja nova voz.dovoljenja...neke kartice bodo

Super, že spet nas bodo brezveze kasirali za dokumente...na koncu bom mela že toliko kartic, da več itak ne bom vedela kje katero ponucatuser posted image  Na banki bom dajala vozniško, v zdr. domu BA kartico, policistu zdravstveno, zmes še kateremu Karanto poturim...user posted image user posted image

...tako, da bom to počakala...itak imam potni list pa to je dovolj, da vidijo, da sem jaz DETELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Pol tebi naj na pasuš na aprednji strani namesto grba udarijo gor deteljicouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
18.3.2009 11:28:51   
anchika
Samo da vas vse pozdravim. Vidim da se imate kar lepo. Pač normalne nosečniiške težavice imamo vsi. Če hujžga ne bo ....
Zdaj vas grem pa malo prebrat saj vas nisem že dolgo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
18.3.2009 11:35:45   
detelja
da ne boste rekle, da se detelja več nič ne potrudi...včeraj sem bila mal zmedena zaradi cmuser posted image user posted image user posted image  pa še obiske smo imeli...pa skoz je gsm zvonil...danes pa vam moram mal pripravit "ženske zabave z moškimi"user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
18.3.2009 11:51:44   
Tabletka dOr
Živijo čvekiceuser posted image

Sonček, Junona in Brigta, jaz sem se tud odločila za tisto majčko.
Misem pa še izoblikovala napisa. Katero velikost za črke pri napisu pa ste ve uporabile?

Lepo se sončite
Tabletka

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
18.3.2009 11:52:46   
janja*
Tole brez plenic pa svaka čast tistemu,ki to lahko prakticira.Pa saj to drugega ne počneš kot,da gledaš ali se bo polula ali pokakal.
Sto ljudi sto čudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
18.3.2009 11:55:48   
janja*
Detelja še dobro,da te imamo,da nam popestriš dan s pomočniki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!!!!!!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
18.3.2009 11:58:34   
mišk
Banjica ali čebriček: Pri Doni smo imeli banjico na stojelu in čebriček, pa sem jo v čebričku samo dvakrat kopala. Mi ni nekako šlo... Pa še ful lask je imela, katere sem ji potem za vsako kopanje umivala, pa v čebričku to ni bilo izvedljivo. Banjica s stojalom pa je zakon!user posted image

Vatke ali robčki: Prve mesece za doma samo vatke, na poti pa robčki. Kasneje smo pa kar na robčke prešaltal, tako doma kot na poti. Danes ji z vatko umijem ritko samo takrat, kadar se mandarin naje, se pokaka, in ima kar mehurjasto ritko!user posted image  Takrat že ob čiščenju z vatkami in vodo kar vrešči, tako jo peče. No, po moje da so krive mandarine, ker se mi je to že ene trikrat po velki dozi zaužitih mandarin zgodilo. Pa sploh pol, če takoj ne opaziš, da je pokakana, recimo ponoči, se tisto vse pajstra in vneta ritka je tu.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
18.3.2009 12:00:09   
mišk
Pleničke ali ne: Eh, jst bom kar po starem sistemu, torej pleničke.user posted image  Že tako bom imela letos posla z začetkom odvajanja od plenic pri Doni. Ostal bomo pa kar pri Pampers, razen če bi ugotovila, da user posted image  ne ustrezajo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
18.3.2009 12:00:11   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

A veš, da sem jaz že to tuhtala, da bi mu nabavla, sam sem ful skeptična. Namreč ene 2 meseca nazaj sem mu kupila tisti šprej za nos - ASONOR (20€user posted image ), pa je čist za drek, sploh ne deluje...no vsaj pri mojmu ne. Zdaj pa nevem, tale trak, mogoče je mogoče ni...bi blo skor vredno poskusit, vsaj ponoči to tuhtam, ko nemorem spatuser posted image
A pa ni tinaja neki omenjala o tem ,al se motim,jaz sem rekla da bi ga tud kupla ,smao nevem kolk je in če deluje

detelja.bravo za st.prebivališčeuser posted image user posted image user posted image user posted image

anchika:hejlauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4018
18.3.2009 12:00:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Živijo čvekiceuser posted image

Sonček, Junona in Brigta, jaz sem se tud odločila za tisto majčko.
Misem pa še izoblikovala napisa. Katero velikost za črke pri napisu pa ste ve uporabile?

Lepo se sončite
Tabletka
jaz sem dala slikco,za napis pa ne vem kolk so dale velikost,ti bojo same povedale,saj jaz nisem dala napisauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
18.3.2009 12:01:14   
sonček85
tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

upam ,da ne in da vse uredimouser posted image user posted image

papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
18.3.2009 12:04:29   
zupancdam

ja, sem vam pozabila povedat, da sva včeraj z dragim uredila glede stalnega prebivališča...tako, da imamo sedaj vsi isto stalno prebivališče...edino mamica bo imela še nekaj časa drug priimekuser posted image  in v bistvu mi ni blo treba nič plačat...v potnega ti itak še en naslov napišejo-to ne stane nič...za vozniško pa je rekla gospa tako, da če imaš en dok. kjer piše nov naslov ti ni treba vozniške
menjat, ker bodo baje konc aprila začetek maja nova voz.dovoljenja...neke kartice bodo...tako, da bom to počakala...itak imam potni list pa to je dovolj, da vidijo, da sem jaz DETELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, kako si pa to uredila? Jaz namreč premišljujem, da si bom dala po porodu uredit naslov pri mojmu, ker ga imava s hčero še kar skupaj pri nas doma. Samo počakam še, da dobim od občine  tisti denar ko ti pripada, ker tu pr mojmu v občini dobiš enkrat manj. Kaj si rabila vse, da ste si naslov skupaj uredili, mene najbolj skrbijo ta pota po porodu, pa sprememba podatkov na vseh dokumentih.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
18.3.2009 12:06:00   
zupancdam

tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

papa
Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi  vse!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
18.3.2009 12:06:41   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
kadar se mandarin naje, se pokaka, in ima kar mehurjasto ritko!user posted image  Takrat že ob čiščenju z vatkami in vodo kar vrešči, tako jo peče. No, po moje da so krive mandarine, ker se mi je to že ene trikrat po velki dozi zaužitih mandarin zgodilo.

To je zaradi C-vitamina, isto bi bilo, če bi se prenajedla kivija ali pa pomaranč. C-vitamin je zelo močen in kisel in ima pač pri otrocih rad tak očinek. Sčasoma se bo telo navadilo, do takrat pa čim manjkrat pretiravajta.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
18.3.2009 12:09:26   
Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja - a na naslednjem pregledu imaš ultrazvok? kaj ti je gin rekla?

tudi jaz nimam strij,... a to pomeni, da imam elastično kožo user posted image  .... dvomim pa, da bom jaz na lahko rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... resno dvomim ....

rekla je samo za ctg...za uz nič...mogoče pa želi kaj preverit...mogoče kaka lega ali kaj ne paše???...ali pa je spregledala da si imela prejšnjič uz...meni ni rekla, da bom imela lažji porod zaradi kože...mene ko je otipala tam spodaj je rekla, da sem pač odprta dober cm in da ne bo problem porod, ker so ful elastična tkiva tan spodaj in da pri takšnih ponavadi gre vse zlahka...kako pa bo bom pa videla ko bom rodila...ti sporočimuser posted image

ni spregledala, da sem imela uz .... je rekla - naslednjič pa zadnji uz ......čudno,.. ker jaz mislim, da je naš bejbi še vedno na glavi ..... hehe ....user posted image
sem pa videla, da je delala uz trem, ki imajo rok kak teden pred mano pa še ctg,...... mi je bilo čudno zakaj dela tak pozno še uz ..... no ne vem,....
bomo videli kaj bo rekla gin v ponedeljek .... user posted image

upam samo, da bo vse ok .... user posted image

uživajte ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
18.3.2009 12:09:35   
Tabletka dOr

papa

Upam, da ne bo tečna user posted image  Se mi zdi, da v poprečju so itak. Jaz sem s svojo uredila kar preko telefona. Pa že po glasu se mi je zdela teč..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?