Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 14:43:21
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?... ,kdo je te tečen ........? a me nosečke hehe,.... to je kar pogosta beseda v nosečnosti .... tečna ja, pa itak rečejo moški vedno, da smo tečne...moj pravi, da sem pred m tečna, da sem zdaj tečna, da sem takrat in potem in zatem in med tem...vedno tečna...a, da bi pa rekel, kdo me do tega pripelje to pa ne itak so ali hormoni ali luft, ali vreme...nekdo je že kriv...samo oni niso nič kriv in nič tečni me zanima kako bo kaj ko bo doma
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 14:58:13
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?... ,kdo je te tečen ........? a me nosečke hehe,.... to je kar pogosta beseda v nosečnosti .... tečna ja, pa itak rečejo moški vedno, da smo tečne...moj pravi, da sem pred m tečna, da sem zdaj tečna, da sem takrat in potem in zatem in med tem...vedno tečna...a, da bi pa rekel, kdo me do tega pripelje to pa ne itak so ali hormoni ali luft, ali vreme...nekdo je že kriv...samo oni niso nič kriv in nič tečni me zanima kako bo kaj ko bo doma a v soboto zjutraj boš tudi tečna
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 15:14:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?... ,kdo je te tečen ........? a me nosečke hehe,.... to je kar pogosta beseda v nosečnosti .... tečna ja, pa itak rečejo moški vedno, da smo tečne...moj pravi, da sem pred m tečna, da sem zdaj tečna, da sem takrat in potem in zatem in med tem...vedno tečna...a, da bi pa rekel, kdo me do tega pripelje to pa ne itak so ali hormoni ali luft, ali vreme...nekdo je že kriv...samo oni niso nič kriv in nič tečni me zanima kako bo kaj ko bo doma a v soboto zjutraj boš tudi tečna če ne bom dobila kar želim itak, da bom...pa to huda tečka
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 15:16:12
|
|
|
|
detelja
|
kje pa so danes vse???? a so vse tako utrujene od včerajšnje moje fešte ali so se ga tako napile ali pa so odpeljalje pomočnike domov sedaj pa je fešta
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 15:35:09
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja kje pa so danes vse???? a so vse tako utrujene od včerajšnje moje fešte ali so se ga tako napile ali pa so odpeljalje pomočnike domov sedaj pa je fešta nimam pojma .... zgleda, da jim dogaja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 15:36:54
|
|
|
|
Nalini
|
.... res me zanima katera bo naslednja šla v rim ... .... april se hitro bliža .... še malo, še malo .....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 15:50:21
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini .... res me zanima katera bo naslednja šla v rim ... .... april se hitro bliža .... še malo, še malo ..... hmmm, to je dobro vprašanje...lahko pa bo šla prva tista, ki najmanj pričakuje zadanja pa tista, katera si med prvimi želit it...meni je rekla, da če bom od petka dalje dosti migala se zna zgodit, da zelo hitro...ampak, če tako poslušaš so ene odprte 3 cm pa ne gredo rodit, mine še mesec pa še nič konkretnega....to je ful različno...to pa je res v božjih rokah
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 15:57:32
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Pat kam si šla po peno za košek?Jaz jo tudi rabim. Kupla sem jo v Merkurju za Bežigradom, v bližini bivše Astre, zgoraj nad Merkurjem je ena kolesarska trgovina. Je pa šit to, ker ti je ne zrežejo, pa še samo velikost 2X2 m imajo, stane 28 evrov, tako mi je bilo kar malo žal, da sva jo vzela, saj si jo lahko prek Zibke naročiš za 20 evrov, pa samo mere jim sporočiš. No, bom pa 1m porabla za blazino za na tla. Banjica/čebriček: definitivno banjica! Tudi mi redno prakticiramo balkonsko kopanje in skupinsko kopanje obeh punc - mala in velika banja. Kaj za umivanje ritke? Na potovanjih in okoli na sprehodih absolutno robčki ala Nivea ipd., doma v začetku vata in voda, pa se mi zdi, da smo tudi kar hitro prešaltali na robčke za rito.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:20:36
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja kje pa so danes vse???? a so vse tako utrujene od včerajšnje moje fešte ali so se ga tako napile ali pa so odpeljalje pomočnike domov sedaj pa je fešta Sem lih premišljevala, kje so vse al se sončkajo al pa likajo 100% na uro
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:24:38
|
|
|
|
janja*
|
O tem,da smo tečne bi se pa dal pogovarjat,samo ni vredno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:32:24
|
|
|
|
sonček85
|
tabletka.sem uredila hvala ,zgoraj sem pa že zupancdam odgovorila tko da nebi še 1x pisla,pa si preberi detelja:ja res je da smo ženske tečne ,če ne dobimo za to pa si res deci ne pridejo gor da so krivi sami ja ti kr napadi pa četudi greš kr rodit štorkljica:po moje je dobila nena lena.dobrodošla v klubu lažnih popadkov no vidiš pa je le ta tečni lekarnar naredil tudi nekaj dobrega evo kot sem že napisala smo vse uredili-rekla je da dobim dve odločbe najprej eno to za 105 dni in paket potem pa še eno za nadaljno ,prijazna gospa kjer sva šla uredit priznanje očetovstva mi je rekla naj dam to potrdilo v materinsko in ko pridejo uno v P izpisat naj ji povem da imam to že urejeno in da potem za otr.doklade imam pa čas po rojstvu 90 dni da pridem uredit. potem sva šla pa seveda še atijeve dinarčke zapravljat ker je bil danes pay day sva šla malo fasngo nabavt sem si nakupla sadja zdaj sem pa sama je dragi šel nekam in mali veselo miga ,da mi ves trebuh premika ,jaz pa tko vesela,sem mu danes že privoščla gosti sokec s smetano k sva šla z dragim na pijačko,čokoladico rum ploščica in je po moje zato tko vesel
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:32:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečna upam ,da ne in da vse uredimo papa Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi vse! zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust Res je bila prijazna
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:33:16
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečna upam ,da ne in da vse uredimo papa Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi vse! zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust Res je bila prijazna Očitno vpliv ali pa sončka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:39:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Detelja, a si tole uporabila za svoj odtis http://www.soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml jaz sem to videla na pošti pri nas prodajajo in je full dobro ,bom kupila če ne bom dobila za darilo da naredimo uno k je prav oblika nogice k daš nogico v neko barvno maso in potem zliješ ta kit notri pa pustiš pol h IN JE tko cela lepa nogica ali rokica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:39:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečna upam ,da ne in da vse uredimo papa Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi vse! zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust Res je bila prijazna Očitno vpliv ali pa sončka ja kaj pa vem po moje prej prvo,ker takrat k sem šla prvič je bil tudi tko lep sonček,al pa je plačo dobila tko k moj in je bila vesela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:46:34
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Detelja, a si tole uporabila za svoj odtis http://www.soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml jaz sem to videla na pošti pri nas prodajajo in je full dobro ,bom kupila če ne bom dobila za darilo da naredimo uno k je prav oblika nogice k daš nogico v neko barvno maso in potem zliješ ta kit notri pa pustiš pol h IN JE tko cela lepa nogica ali rokica Jaz sem čist očarana, mi bomo tudi naredili nogico in rokico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:51:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Detelja, a si tole uporabila za svoj odtis http://www.soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml jaz sem to videla na pošti pri nas prodajajo in je full dobro ,bom kupila če ne bom dobila za darilo da naredimo uno k je prav oblika nogice k daš nogico v neko barvno maso in potem zliješ ta kit notri pa pustiš pol h IN JE tko cela lepa nogica ali rokica Jaz sem čist očarana, mi bomo tudi naredili nogico in rokico a ni full cart,jaz sem tko navdušena pa je večni spomin ,pol jo pa še lahko ko se res ornk posuši premažeš z lakom ,da sem lepo prah dol briše ,če jo imaš kje tak da se veliko nabira,no ko se tak vsepovsod ta vrag nabere
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 16:53:19
|
|
|
|
sonček85
|
kje pa ste zdaj vse,na prelepem sončku-saj prav ,potem k pa mene ne bo boste pa spet čvekale čveke čvekaste
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:05:21
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 sej jest sem tle,samo delam oziroma pregledujem domačo nalogo(groza). Zdaj je še najlepše,ko je v trebuščku,ki nas še ne more sekirat.Včasih sem bolj utrujena od tega kaj mora kdo narest kot pa od tega kar naredim sama.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:06:18
|
|
|
|
simonaa
|
jaz tudi še tukaj v enem kosu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:06:52
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 jest sploh ne morem dolgo hoditi,ker me tako dol tišči,saj imam občutek,da je moj buši težek 10 kg.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:11:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 sej jest sem tle,samo delam oziroma pregledujem domačo nalogo(groza). Zdaj je še najlepše,ko je v trebuščku,ki nas še ne more sekirat.Včasih sem bolj utrujena od tega kaj mora kdo narest kot pa od tega kar naredim sama. prav imaš.Jaz sem pa opazila da dolgo ne morem sedeti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:12:28
|
|
|
|
sonček85
|
grem jest toffifee mmmmmmmmm more mali dobit malo sladkega po moje bolj mami
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:13:21
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 tudi sedeti ne morem dolgo.Najboljši položaj je na levem boku.Pa kakšnega pomočnika bi rabla za masažo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?