zupancdam
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pomarančica.za doma potrebuješ za otročka za prvo samo,mandljevo olje,hladilno kremo,bepanten(jaz sem ga),fiziološko,trdo milo in misli ,da je to to.Ker za temenca ne veš če boš potrebovala,milo sem jaz kupila trdo ,če ga bom uporabljala ga bom čene pa ne Se strinjam s sončkom. Jaz sem imela prvič pripravljeno samo olivno olje iz lekarne, tam zmešano pa olivno kremo za ritko iz lekarne zmešano, pa samo eno milo ali pa tekoče milo, kadar kopaš v banjici , sem ga dala malo notri, drugače pa od začetka, ko se ne kopa tako pogosto uporabljaš samo vodo in krpico, da ga obrišeš zjutri in zvečer, za pokakano ritko isto, le da sem jaz imala te robčke osvezilne za občutljivo kožo brez vonja, da sem ta večjo umazanijo obrisala, potem pa še s krpico in vodo. No, potem po nekaj časa pa itak uporabljamo te robčke za rito, posebej če kam gremo. Čim manj kompliciraš, bolje je. Vsakemu pa paše, da ga umiješ s toplo krpico in vodo kot pa s tistimi robčki ko so mokri in mrzli