|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 9:17:39   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
cveta.joj kako lepo je tvoj dragi pozoren do tebeuser posted image user posted image user posted image o je res super ,če ima partner službo samo dop,ker imaš potem vsaj kaj od popoldneva,ne pa tko k moj k dela pop tko nikamr ne morva,če dela pa ponoč pa spet ne ker itak spi do 14-15h,pol se najeva in je že skoraj večeruser posted image

Ma kaka dopoldanska služba, ima zelo evropski delovni čas, ki si ga še sam malce prilagodi. Od doma šiba okoli 6.30 in potem imam srečo, če je doma do 17.30. Ker dela izključno na projektih se prilagaja rokom izdelave in to večinoma pomeni delo za računalnikom še doma in ob vikendih. Ko pa pripravlja še kakšne članke za konference pa mu grem delat družbo kar na faks, da ga vsaj kaj vidim user posted image to pa so novodobni raziskovalci na faksih.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
18.3.2009 9:18:01   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Hvala štorkljica!

Malenkostuser posted image

Ravno seznam delam, kaj vse moram kupiti, da ne bom po nepotrebnem večkrat hodila v lekarno in v trgovino.
A je kje na forumu kak seznam..

Ja če odpreš okvirček NOSEČNOST pol tam v levem kotu najdeš en okvirček in tam piše Oprema novorojenčka, no tam pol najdeš vse kar rabiš. Sam ne se vsega držat ko pijanc plota, raje mal improviziraj in raje kaj vprašajče ti ni jasno...ker včasih vsega tut ne rabiš.

no če pa ima katera čas pa lahko napiše kaj vse potrebuješ doma?

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
18.3.2009 9:20:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

cveta.joj kako lepo je tvoj dragi pozoren do tebeuser posted image user posted image user posted image o je res super ,če ima partner službo samo dop,ker imaš potem vsaj kaj od popoldneva,ne pa tko k moj k dela pop tko nikamr ne morva,če dela pa ponoč pa spet ne ker itak spi do 14-15h,pol se najeva in je že skoraj večeruser posted image

Ma kaka dopoldanska služba, ima zelo evropski delovni čas, ki si ga še sam malce prilagodi. Od doma šiba okoli 6.30 in potem imam srečo, če je doma do 17.30. Ker dela izključno na projektih se prilagaja rokom izdelave in to večinoma pomeni delo za računalnikom še doma in ob vikendih. Ko pa pripravlja še kakšne članke za konference pa mu grem delat družbo kar na faks, da ga vsaj kaj vidim user posted image to pa so novodobni raziskovalci na faksih.

aha potem pa tudi ti veš kako je touser posted image vidim ,da si tudi boga.No pa saj bo mogoče sedaj kaj bolje k bo otroček,kaj misliš?
Sori  nisem misla nič takega.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
18.3.2009 9:20:24   
štorkljica
Srečno vsem aprilkam danes na pregledih...pa poročajte kajuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
18.3.2009 9:20:28   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Punce, mene zanima, kakšne krpice se uporablja za brisanje pokakane ritke?

Ali uporabljaš tiste pakirane mokre robčke (Pampers, Nivea, ...) ali pa jo brišeš/umivaš z vato in vodo - jaz sem se pri svojem prvem otroku vedno posluževala vate in vode, razen ko smo bili kje odzunaj, smo pa pol robčke s sabo meli.
Aja, pa ritko vedno po mokrem brisanju dobro osušiš ali pa (doma) pustiš, da se sama posuši.

Se podpišem pod tole! Jaz bom za doma tudi uporabljala kar od Tosame krpice za enkratno uporabo (za ta večjo umazanijo) ter male tetra krpice. Ko se bomo pa potepali naokoli pa bom imela tiste vlažne robčke.

Neposredna povezava do sporočila: 3980
18.3.2009 9:22:29   
sonček85
pomarančica.za doma potrebuješ za otročka za prvo samo,mandljevo olje,hladilno kremo,bepanten(jaz sem ga),fiziološko,trdo milo in misli ,da je to to.Ker za temenca ne veš če boš potrebovala,milo sem jaz kupila trdo ,če ga bom uporabljala  ga  bom čene pa ne 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3981
18.3.2009 9:24:39   
štorkljica

aha potem pa tudi ti veš kako je touser posted image vidim ,da si tudi boga.No pa saj bo mogoče sedaj kaj bolje k bo otroček,kaj misliš?

Joj se vama pridružujem v klub...moj pa ma mešani delovni čas in vedno dela po 12 ur...dnevna, nočna, vikend, petek, svetek, ni važno...pol so pa prazniki in mi doma visimo, pa so lepi vikendi in mi doma visimo. Edino kar je dobro je to, da veliko postranskega dela lahko opravi med tednom dopoldne, tak da če je za vikend fraj smo pol skupaj.

Sonček85 sej zdaj k bo otroček bodi prepričana, da tvoj ne bo spal več do 14-15 ure, ampak veliko manj oziroma si bo urnik spanja močno prilagodil.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
18.3.2009 9:25:51   
Cveta28

Ni blema. Sicer pa kako naj bi vedela kako imamo pošlihtano doma, a ne. Nič se ne sekiraj. Vem pa kakšen je občutek samote, ko dragega ni doma, ti pa rabiš samo kakšen njegov pogled in objem. Jaz sem se že na začetku veze sprijaznila, da bo bolj odsoten ampak kadar ga pa rabim sem pa vedno na prvem mestu. Sedaj ga hecam, da mora počasi začeti vaditi bolj zgodnje prihode domov user posted image , pa da mora biti non stop dosegljiv itd.
Veš česa me je najbolj strah: pol ko bo enkrat otrok šel v vrtec in jaz ne bom imela časa, da bi ga šla iskat, on pa bo pozabil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal v šali ampak poznam takšne primerke. Moj koder izpolnjuje vse pogoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
18.3.2009 9:28:18   
Cveta28
štorkljica, sonček - a veste kaj je najbolj pomembno....to, da si naši dragi vzamejo čas za nas in za svojo družinico! user posted image user posted image user posted image Meni več pomeni to, da proste trenutke preživimo kvalitetno skupaj kot, da bi ga v nekaj silila.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
18.3.2009 9:31:44   
štorkljica

štorkljica, sonček - a veste kaj je najbolj pomembno....to, da si naši dragi vzamejo čas za nas in za svojo družinico! user posted image user posted image user posted image Meni več pomeni to, da proste trenutke preživimo kvalitetno skupaj kot, da bi ga v nekaj silila.

Definitivno Cveta...se strinjamuser posted image user posted image

Mi smo se že tudi tko navadili, da ne visimo nonstop skupaj, ampak ko smo skupaj pa ne životarimo ampak res uživamo in se nam veliko dogaja...sej to je važno, da nam je lepo in se mamo fajn!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
18.3.2009 9:31:51   
Cveta28
me zanima, ali boste bolj uporabljale banjice ali čebričke. Tuhtam namreč, da bi si nabavila čebriček?

Jaz sem si nabavila kar banjico, ker jo bom potem uporabljala še vse poletje, ko se bomo 'igrali' na terasi pa na morju itd.
Mi je pa kolegica rekla, da njej je ful fino imeti banjico, ker se potem zvečer 'obe' kopata v ta veliki banji. Ona je že v banji, hčerkico pa da poleg v banjico in potem se skupaj namakata, umivata lase itd. Meni je to ful cute  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3986
18.3.2009 9:33:14   
Pomarancica
Vse najdla user posted image user posted image user posted image
Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3987
18.3.2009 9:35:44   
sonček85

Joj se vama pridružujem v klub...moj pa ma mešani delovni čas in vedno dela po 12 ur...dnevna, nočna, vikend, petek, svetek, ni važno...pol so pa prazniki in mi doma visimo, pa so lepi vikendi in mi doma visimo. Edino kar je dobro je to, da veliko postranskega dela lahko opravi med tednom dopoldne, tak da če je za vikend fraj smo pol skupaj.

Sonček85 sej zdaj k bo otroček bodi prepričana, da tvoj ne bo spal več do 14-15 ure, ampak veliko manj oziroma si bo urnik spanja močno prilagodil.
ja boge smo k mamo dece k delajo tko user posted image ,samo važno je da imajo še službe in da je vsak mesec dohodek pri obehuser posted image

ja to je pa rekel da si bo prilagodil,in da k bo bebi da najraje nebi delal več ponoč ,da bi bil čim več z namauser posted image ,bomo videli ,če se bo dalo zment

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3988
18.3.2009 9:35:50   
sonček85

Ni blema. Sicer pa kako naj bi vedela kako imamo pošlihtano doma, a ne. Nič se ne sekiraj. Vem pa kakšen je občutek samote, ko dragega ni doma, ti pa rabiš samo kakšen njegov pogled in objem. Jaz sem se že na začetku veze sprijaznila, da bo bolj odsoten ampak kadar ga pa rabim sem pa vedno na prvem mestu. Sedaj ga hecam, da mora počasi začeti vaditi bolj zgodnje prihode domov user posted image , pa da mora biti non stop dosegljiv itd.
Veš česa me je najbolj strah: pol ko bo enkrat otrok šel v vrtec in jaz ne bom imela časa, da bi ga šla iskat, on pa bo pozabil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal v šali ampak poznam takšne primerke. Moj koder izpolnjuje vse pogoje user posted image user posted image user posted image

ja saj bo hodil prej domov boš videla ,se bo potrudil ,samo da bo čim več časa z vamauser posted image user posted image user posted image
A misliš ,da bi ga pozabil it iskatuser posted image user posted image ne po moje pa ne,ja res obstajajo taki primerki ,samo naši ne bojo takiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
18.3.2009 9:38:37   
sonček85

me zanima, ali boste bolj uporabljale banjice ali čebričke. Tuhtam namreč, da bi si nabavila čebriček?

Jaz sem si nabavila kar banjico, ker jo bom potem uporabljala še vse poletje, ko se bomo 'igrali' na terasi pa na morju itd.
Mi je pa kolegica rekla, da njej je ful fino imeti banjico, ker se potem zvečer 'obe' kopata v ta veliki banji. Ona je že v banji, hčerkico pa da poleg v banjico in potem se skupaj namakata, umivata lase itd. Meni je to ful cute  user posted image

mi imamo banjico

Kako lepo je to res,prav srčkano,samo moraš imeti pa res veliko kopalnico in veliko bano.Mi imamo tušuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
18.3.2009 9:38:38   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   meni bo pomembno samo da bomo kak vikend res skupaj pa ko bo lepo vreme da bomo šli kam tko na sončkauser posted image user posted image res je kot si rekla štorkljica da ko bomo skupaj da se bomo imeli lepo in uživaliuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
18.3.2009 9:39:01   
sonček85

Vse najdla user posted image user posted image user posted image
Hvalauser posted image

superuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
18.3.2009 9:44:21   
Nalini
dobro jutro .... :)

danes smo doooooooolllllllgoooooooooooooo  spali user posted image ....  joj, kak zaspanec sem user posted image user posted image user posted image

... naš bejbi je pa bil včeraj kar miren,... je pa zato ponoči razgrajal in me brcal v  desno rebro .... user posted image  .... zdaj sem pa pojedla košček čokolade, da ga malo razveselim user posted image  .....

komaj čakam ponedeljek, da vidimo kaj dogaja v spodnjem štuku .... če smo kaj zrasli,... in kaj bo pokazal ctg ..... se mi je včeraj stanje zelo umirilo (nič krčev, otrdevanja ...) - to noč je bilo to le 3x ...... ampak to je zame normalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

detelja - a na naslednjem pregledu imaš ultrazvok? kaj ti je gin rekla?

tudi jaz nimam strij,... a to pomeni, da imam elastično kožo user posted image  .... dvomim pa, da bom jaz na lahko rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... resno dvomim ....

pri nas je tak lep sonček,.... samo pa piha ful veter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -  brezveze,... jaz sem se pa že veselila, da grem malo ven ......
bom pa likalauser posted image ,.... kosilo bo isto kot včeraj,....

ajde, uživajte ..... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
18.3.2009 9:44:34   
štorkljica
Glih sem brala zdajle na hrvaškem forumu o neuporabi plenic od rojstva dalje. Ženske dejansko pri otrocih ne uporabljajo plenic, ampak se nekako "priučijo/naučijo" kako spremljati otroka in znati kdaj se bo polula oz. pokakal. Pa so vse ful navdušene!

Je ena napisala, da jo je strah začet (otrok star 3,5 mescev), ker neve kaj naj čaka, pa so ji odgovorile, naj samo začne in brez panikeuser posted image
S tem, da vse priporočajo to ob dojenju, ker naj bi se kao tako lažje spremljalo otrokovo prebavo in ob uporabi slingov, štorkelj, ker da se otrok kao tam notri ne bo polulal/pokakal.

Svašta....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
18.3.2009 9:46:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

dobro jutro .... :)

Dober dan!

danes smo doooooooolllllllgoooooooooooooo  spali user posted image ....  joj, kak zaspanec sem user posted image user posted image user posted image

... naš bejbi je pa bil včeraj kar miren,... je pa zato ponoči razgrajal in me brcal v  desno rebro .... user posted image  .... zdaj sem pa pojedla košček čokolade, da ga malo razveselim user posted image  .....

Pridna mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
18.3.2009 9:50:02   
Nalini

samo zdaj je pa zgleda dobil preveliko dozo sladkorja, ker brca in menca ful sem pa tja .... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3996
18.3.2009 9:58:40   
štorkljica

samo zdaj je pa zgleda dobil preveliko dozo sladkorja, ker brca in menca ful sem pa tja .... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Verjetno si ga tak fejst razveselila...njami, še bi mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
18.3.2009 10:00:21   
sonček85

ne tko zelo je vesel ,da  je dobil čokolado  in miga 100na huser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
18.3.2009 10:00:22   
sonček85

Glih sem brala zdajle na hrvaškem forumu o neuporabi plenic od rojstva dalje. Ženske dejansko pri otrocih ne uporabljajo plenic, ampak se nekako "priučijo/naučijo" kako spremljati otroka in znati kdaj se bo polula oz. pokakal. Pa so vse ful navdušene!

Je ena napisala, da jo je strah začet (otrok star 3,5 mescev), ker neve kaj naj čaka, pa so ji odgovorile, naj samo začne in brez panikeuser posted image
S tem, da vse priporočajo to ob dojenju, ker naj bi se kao tako lažje spremljalo otrokovo prebavo in ob uporabi slingov, štorkelj, ker da se otrok kao tam notri ne bo polulal/pokakal.

Svašta....
to pa zna bit zanimivo in ttežko tudi po moje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3999
18.3.2009 10:16:20   
Pomarancica
Ja to brez planic je menda težko začet, vendar, ko zlaufa potem gre. Tako kot dojenje. Menda ni tako lahko.

Poznam prijateljico, ki ima tri tedne starega dojenčka in prakticira to z brez planic in ji počasi ratuje... Če veš, da ti bo uspelo, ti bo to tudi. Veliko moraš prebrat o tem in se psihično pripravit in vrjeti. Enako velja za dojenje.

Sej to sploh ni naravno, da se otrok pokaka in lula v planice. Revež mora ležat v svojem drekcu. Primitivna ljudstva po svetu še sedaj ne uporabljajo planic.
Pa veste koliko odpadkov je s planicami?

Ma mal sem se razpisala. Sto nosečnic, sto mnenj in sto čudes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?