Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 9:42:25
|
|
|
|
janja*
|
Detelja kako je velik.Čisto sam trebušček te je. Jaz dam bušija gor drug teden.Baj,baj!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 9:43:52
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja kako je velik.Čisto sam trebušček te je. Jaz dam bušija gor drug teden.Baj,baj! hehe, ja velik je...pa živahno je v njem...jaz pa grem zdaj cote likat čakam, če se bodo same pa se nočejo
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 9:47:37
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Zdaj grem pa malo pospravljat......Če se ne slišimo se lepo imejte.Lep vikend vam želim. Mende nauš ceu vikend pospravljala!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 9:48:49
|
|
|
|
mišk
|
To je pa moj "novi" trebušček, nekje v 33t/?dni.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 9:58:43
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk To je pa moj "novi" trebušček, nekje v 33t/?dni. lep bušček
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:04:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ej, neki sem gledala glede urejanja stalnega in začasnega prebivališča...res ne vem kaj naja naredim...jaz bi rada, da je otrok napisan na mene (ne vem kako se temu drugače reče, da sem zakonit zastopnik lai ne vem kako)...ampak je problem, ker imam jaz stalni naslov drugje kot pa moj dragi...pri dragemu imam začsnega...zdaj pa ne vem, če imam jaz lahko otroka napisanega na sebe pa bova imela različne naslove...že zadnjič sem tu spraševala sam sem dobila različne odg. moram v pon. poklicat na matični urad...ali kje mi bodo to najbolje vedeli povedat??? ja pomoje bojo tam naj bolj vedeli ali pa na občini.To je pa res smotano k ne veš potem pa zveš od večih pa različno,nasjbolje je da se res sam prepričaš in si najbolj ziher ja, itak...sicer pa sem razmišljala, če drugo ne, si pa bom spremenila stalno prebivališče...ker itak potni list ti dopušča, da se 1x vpiše nov naslov brez tega, da bi ti izdali novega, zzzs kartico imam itak na nov naslov že naspiano (sam dam, da je zdaj to stalno preb. in ne več začasno) pol pa je še davčna...na banki pa to itak uredim...pol pa mi itak potni čez 2-3 leta preteče pa bom vzela osebno izkaznico...in upam, da se bova do takrat že poročila...vse je fajn...sam to, da je en tu prijavljen drugi tam...pol pa ne vem kaj naj z otrokom naredim jaz pa želim, da je otrok napisan na mene.... ja sej to je to dokler si še sam še gre k je pa otrok je pa problem.No pa saj boš uredila tko k je prav,otrok bo tko pisan na tisti naslov k si ti in po moje ti bojo znali svetovat in povedat kako je. Ja poroka bo pa tudi sledila ,mogoče še prej kot si misliš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:04:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Sem šla dol preverit, pa je še kar tišina. Malo sem razmišljala, da bi dans dala vsaj tiste ta nove cotke za prat, ker tistih od Done še nimam doma, ko sem jih naprej posodla. Pri Doni sem prala cotke z Dreft Baby & sensitive, brez mehčalca. Kater prašek pa bote ve uporabljale? Sej menda lahko kar s tekočim Wollatom color magic operem, ne? Pa da ne dam mehčalca, vsaj za prvič. Pridna Dona,kr naj panča Jaz uporabljam Rek in sem full zadovoljna z njim ,sem prej persil in ariel pa nisem bila tko.Sem pa k sem prala cotke za Aleksa dala malo mehčalca ki ga je tašča mi zrihtala na osnovi sivke ki je prav za otroke,sploh nima nobenega vonja ,samo cote so mehke.Drugače bom pa še naprej uporabljala od lenorja unga belga Sensitive k je dojenček gor naslikan
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:04:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Ej, previjalno še čakam... Sej pravim, da sem tokrat kot eno tele! Nič še nimam!! Ti si pa pol kar podkovana v "tišlerstvu"! Jst moram priznat, da mu abs- a ipd. še nisem pomagala limat, mu pa kdaj kaj pridržim. Vsaj zdej v nosečnosti nisem primerna delovna sila. Saj bo ,vse boš imela pripravljeno do prihoda boš videla. Ja no res sem mu malo pomagala ,zato pa vem nekaj o lesu in kateri je dober pa kako se kaj naredi,sva si sama naredila pohištvo za v sobi(omare,postelja,mize,pisalna miza,...)a se prejšnji ne more primerjat z sedanjim ki je pravi sonček
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:04:37
|
|
|
|
sonček85
|
detelja: tudi najboljšim kuharjem se kdaj kaj zasmodi pokazal je pa trud.Moj dela pa v tovarni papirja in mi ne more nič narest al pa prpravt. Sam je odkar sva skupaj se veliko naučil skuhat in mi tudi kdaj kaj skuha.Sem mu lepo napisala kako se kaj naredi ali pa vpraša.še posebaj je rad kuhal k sem še jaz delala ob nedeljah in ko sem prišla domov sem imela kosilo narejeno. janja:tako vreme je bilo med tednom po 17h-samo deževalo pa ni ,danes je tko lepo vreme da komaj čakam da grem ven detelja:kako lepo raste tvoj buši pravi lepotec je ti pa prav tako lepa nosečka mišk:iiiiiii kak trebušček.Mislim ,da tvojega vidimo prvič sedaj.Ga dam na seznamček
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:08:40
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI Detelja/36t1d pikaro /34t Cveta28/32t6d malapikica/31t5d Brigita23/ 33t4d nmag/34t L&L/ 32t Nalini /36t janja*/ 35t Sonček85 /33t2d Junona/32t6d Blančica /32t3d frutolina /33t NinaMM/32t jernejav /36t blueeyes /31t6d zupancdam /33t klavdyk / 31t mišk /33t4d
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:09:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja: tudi najboljšim kuharjem se kdaj kaj zasmodi pokazal je pa trud.Moj dela pa v tovarni papirja in mi ne more nič narest al pa prpravt. Sam je odkar sva skupaj se veliko naučil skuhat in mi tudi kdaj kaj skuha.Sem mu lepo napisala kako se kaj naredi ali pa vpraša.še posebaj je rad kuhal k sem še jaz delala ob nedeljah in ko sem prišla domov sem imela kosilo narejeno. ja, to pa res...ej pa sva bila tako utrujena, ker sva imela tako naporen dan pa mi je vseeno rekel, da mi bo skuhal, da mi ne bo treba dnes vsega kuhat pol pa se to zgodilo...sicer pa ni čudno...oba sva sanjala le kako si bova vlegla.... janja:tako vreme je bilo med tednom po 17h-samo deževalo pa ni ,danes je tko lepo vreme da komaj čakam da grem ven detelja:kako lepo raste tvoj buši pravi lepotec je ti pa prav tako lepa nosečka ja, raste raste...hvala...nisem glih lepa ker sem se ful zredila +13-14 kg mišk:iiiiiii kak trebušček.Mislim ,da tvojega vidimo prvič sedaj.Ga dam na seznamček
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:10:23
|
|
|
|
klavdyk
|
mene pa mal jezijo slikce sonček pomagaj v albumu mam sliko bušija 35 teden-sm dans slikala-če boš mal posodobila mojo slikco iz 31 t thx milijonkrat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:12:18
|
|
|
|
sonček85
|
pa se ti te kile ne poznajo ,verjemi,prava lepa nosečka si. Zdaj se še lahko slikamo k mamo tko lepe okrogle bušije ,pol si jih pa verjetno ne bomo k bomo rodile k bo sama koža okol nekaj časa ,da telo pride nazaj k sebi ja bo treba veliko da bo šlo vse nazaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:12:47
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ej, neki sem gledala glede urejanja stalnega in začasnega prebivališča...res ne vem kaj naja naredim...jaz bi rada, da je otrok napisan na mene (ne vem kako se temu drugače reče, da sem zakonit zastopnik lai ne vem kako)...ampak je problem, ker imam jaz stalni naslov drugje kot pa moj dragi...pri dragemu imam začsnega...zdaj pa ne vem, če imam jaz lahko otroka napisanega na sebe pa bova imela različne naslove...že zadnjič sem tu spraševala sam sem dobila različne odg. moram v pon. poklicat na matični urad...ali kje mi bodo to najbolje vedeli povedat??? ja pomoje bojo tam naj bolj vedeli ali pa na občini.To je pa res smotano k ne veš potem pa zveš od večih pa različno,nasjbolje je da se res sam prepričaš in si najbolj ziher ja, itak...sicer pa sem razmišljala, če drugo ne, si pa bom spremenila stalno prebivališče...ker itak potni list ti dopušča, da se 1x vpiše nov naslov brez tega, da bi ti izdali novega, zzzs kartico imam itak na nov naslov že naspiano (sam dam, da je zdaj to stalno preb. in ne več začasno) pol pa je še davčna...na banki pa to itak uredim...pol pa mi itak potni čez 2-3 leta preteče pa bom vzela osebno izkaznico...in upam, da se bova do takrat že poročila...vse je fajn...sam to, da je en tu prijavljen drugi tam...pol pa ne vem kaj naj z otrokom naredim jaz pa želim, da je otrok napisan na mene.... ja sej to je to dokler si še sam še gre k je pa otrok je pa problem.No pa saj boš uredila tko k je prav,otrok bo tko pisan na tisti naslov k si ti in po moje ti bojo znali svetovat in povedat kako je. Ja poroka bo pa tudi sledila ,mogoče še prej kot si misliš ja, to pa je res...malo me moti to, da bo vsak imel drug naslov itd...in glih razmišljam, da bom taščo in tasta (stanovanje je še vedno v njuni lasti) prosila, da mi dovolita za stalno prebivališče pa bom šla v sredo to porihtat...sam moram vpr. kaj bo moj rekel...sicer pa moram vpr. kaj mi bodo na krajevnem /matičnem uradu rekli, kako je kaj s tem...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:13:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk mene pa mal jezijo slikce sonček pomagaj v albumu mam sliko bušija 35 teden-sm dans slikala-če boš mal posodobila mojo slikco iz 31 t thx milijonkrat imam katero ti je pa raje da jo dam gor prvo ali drugo je pa lepo zrasel tale buši lepi je
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.3.2009 10:19:54 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:13:58
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa se ti te kile ne poznajo ,verjemi,prava lepa nosečka si. Zdaj se še lahko slikamo k mamo tko lepe okrogle bušije ,pol si jih pa verjetno ne bomo k bomo rodile k bo sama koža okol nekaj časa ,da telo pride nazaj k sebi ja bo treba veliko da bo šlo vse nazaj hehe, pol bomo imele izgovore zakaj skoz hočemo naši lubi pa se več ne bodo mogli izgovarjat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:16:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, to pa je res...malo me moti to, da bo vsak imel drug naslov itd...in glih razmišljam, da bom taščo in tasta (stanovanje je še vedno v njuni lasti) prosila, da mi dovolita za stalno prebivališče pa bom šla v sredo to porihtat...sam moram vpr. kaj bo moj rekel...sicer pa moram vpr. kaj mi bodo na krajevnem /matičnem uradu rekli, kako je kaj s tem... ja to bi bilo še najboljše ,samo prej se pozanimaj kkao je če ga prijaviš kot si prvo misla ,čene pa da ne boš imela tolk komplikacij kr tukaj za stalno,boš videla kaok bo dragi rekel.Mi bomo tudi kmalu urejkali mojmu stalno tle ,samo mi pa nimamo problemov od moje mame ampak od njenga bivšega-štala.Važnoi je da sem jaz za stalno in ne bo problema, dragi naj bo pa še kr nekaj časa doma kako leto potem pa bomo urejali še to.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:17:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa se ti te kile ne poznajo ,verjemi,prava lepa nosečka si. Zdaj se še lahko slikamo k mamo tko lepe okrogle bušije ,pol si jih pa verjetno ne bomo k bomo rodile k bo sama koža okol nekaj časa ,da telo pride nazaj k sebi ja bo treba veliko da bo šlo vse nazaj hehe, pol bomo imele izgovore zakaj skoz hočemo naši lubi pa se več ne bodo mogli izgovarjat ja res je ,kolikor sedaj stradamo bomo potem nadoknadle,no seveda k bojo bebiji spali vse se bo treslo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:18:35
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI Detelja/36t1d pikaro /34t Cveta28/32t6d malapikica/31t5d Brigita23/ 33t4d nmag/34t L&L/ 32t Nalini /36t janja*/ 35t Sonček85 /33t2d Junona/32t6d Blančica /32t3d frutolina /33t NinaMM/32t jernejav /36t blueeyes /31t6d zupancdam /33t klavdyk / 35t mišk /33t4d
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:19:02
|
|
|
|
sonček85
|
klavdyk:a bo v redu ta al dam uno drugo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:21:34
|
|
|
|
sonček85
|
grem zdaj jst mal na kavč ,da vidim če bo mali kaj brcal .Danes je miren,no pa tko vedno za vikende je len k nevem kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:21:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, to pa je res...malo me moti to, da bo vsak imel drug naslov itd...in glih razmišljam, da bom taščo in tasta (stanovanje je še vedno v njuni lasti) prosila, da mi dovolita za stalno prebivališče pa bom šla v sredo to porihtat...sam moram vpr. kaj bo moj rekel...sicer pa moram vpr. kaj mi bodo na krajevnem /matičnem uradu rekli, kako je kaj s tem... ja to bi bilo še najboljše ,samo prej se pozanimaj kkao je če ga prijaviš kot si prvo misla ,čene pa da ne boš imela tolk komplikacij kr tukaj za stalno,boš videla kaok bo dragi rekel.Mi bomo tudi kmalu urejkali mojmu stalno tle ,samo mi pa nimamo problemov od moje mame ampak od njenga bivšega-štala.Važnoi je da sem jaz za stalno in ne bo problema, dragi naj bo pa še kr nekaj časa doma kako leto potem pa bomo urejali še to. pa saj meni bosta itak njegova podpsiala sta mi za začasno tudi...sam veš malo je noro, da ima en tukaj, drug tam, otrok potem spet tam...razkiram ta denar za spremembo...pol pa ko se poročiva pa bom pač še enkrat...on prej pa itak moram vprašat kaj mi bodo strokovno svetoval pa kaj bo rekel dragi...pri mošekmu je to mal drugače...ker itak otrok ponavadi tam živi kje mama, a ne?...pa tudi če bi tako prijavila ne bi bil problem..problem je pol glede vrteca itd..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:22:31
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 grem zdaj jst mal na kavč ,da vidim če bo mali kaj brcal .Danes je miren,no pa tko vedno za vikende je len k nevem kaj. moj bebi pa kar brca...jaz grem tudi malo na kavč, ker me že vse boli od sedenja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:22:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, to pa je res...malo me moti to, da bo vsak imel drug naslov itd...in glih razmišljam, da bom taščo in tasta (stanovanje je še vedno v njuni lasti) prosila, da mi dovolita za stalno prebivališče pa bom šla v sredo to porihtat...sam moram vpr. kaj bo moj rekel...sicer pa moram vpr. kaj mi bodo na krajevnem /matičnem uradu rekli, kako je kaj s tem... ja to bi bilo še najboljše ,samo prej se pozanimaj kkao je če ga prijaviš kot si prvo misla ,čene pa da ne boš imela tolk komplikacij kr tukaj za stalno,boš videla kaok bo dragi rekel.Mi bomo tudi kmalu urejkali mojmu stalno tle ,samo mi pa nimamo problemov od moje mame ampak od njenga bivšega-štala.Važnoi je da sem jaz za stalno in ne bo problema, dragi naj bo pa še kr nekaj časa doma kako leto potem pa bomo urejali še to. pa saj meni bosta itak njegova podpsiala sta mi za začasno tudi...sam veš malo je noro, da ima en tukaj, drug tam, otrok potem spet tam...razkiram ta denar za spremembo...pol pa ko se poročiva pa bom pač še enkrat...on prej pa itak moram vprašat kaj mi bodo strokovno svetoval pa kaj bo rekel dragi...pri mošekmu je to mal drugače...ker itak otrok ponavadi tam živi kje mama, a ne?...pa tudi če bi tako prijavila ne bi bil problem..problem je pol glede vrteca itd.. po moje bo bolje če boš res se tukaj priajvila,boš imela najmanj problemov glede vsega
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 14.3.2009 10:43:11
|
|
|
|
malapikica
|
Pozdravljene! Danes je pa res lep dan. Detelja - ti si pa res vsak dan tako pridna. Prva vstaneš in nam pripraviš zajtrk. Hvala Jaz sem pa zjutraj kar malo lenušček, ponavadi kar tam do 9ih potegnem. Zdaj grem pa en nov recept preizkušat, upam, da bo dobro kosilo. Se še kaj oglasim.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?