|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
14.3.2009 9:07:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček upam da res,ker zdej še user posted image ne morem.
reč dragemu zdaj pa tak al boš dal al pa grem rodituser posted image user posted image k boš pa rodila bo pa skoz hotu pa ti ne boš mogla

oh ti deci

jaz sem tudi mojmu že rkela k pridem do 37t da bomo ,je pa rekel ja no pol pa bomo user posted image user posted image se res tko bojijo da bi otročke kaj poškodovaliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
14.3.2009 9:14:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

reč dragemu zdaj pa tak al boš dal al pa grem rodituser posted image user posted image k boš pa rodila bo pa skoz hotu pa ti ne boš mogla

oh ti deci

jaz sem tudi mojmu že rkela k pridem do 37t da bomo ,je pa rekel ja no pol pa bomo user posted image user posted image se res tko bojijo da bi otročke kaj poškodovaliuser posted image

super, da si dobila posteljino...

ja, res, naši moški so pa res malo čudni...ženske jih kar prosimo pa smo še vedno na suhemuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
14.3.2009 9:15:48   
sonček85
evo slikco koška s prevleko -user posted image
in vreme pri nas v sredo po 17h -user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
14.3.2009 9:17:30   
sonček85

Detelja ne hujšat ne smemo,samo jaz se zrediti ne smem,ker sem že dovolj kg pridelala.Bom lažje rodila,če ostanem na teh kg kot sem.
Sicer se pa zdaj naj nebi več zredile.
hujšale pa res ne bomo sedaj,jaz jem ta mesec k norauser posted image user posted image user posted image
ja sedaj se me naj nebi več redile ,samo še na bebiju naj bi prdobivale200-250g na teden-kr dosti

detelja.kaj je sedaj s tvojo družbo in brigita tudi.
Pol k bom pa šla bote pa na velk čvekaleuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
14.3.2009 9:17:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Detelja res je vseeno kje te zagrabi,samo,da mi nebi kje na obisku voda odtekla.To bi bilo pa ful prijetno.Si bom dala kar brisačo pod rit.user posted image

ja, jaz si tega tudi ne želim, da bi mi kje voda odtekla, ker pol bodo vsi v momentu vedeli kaj se dogaja in bodo vsi težili po telefonu in to pa meni ful pritisk dvigneuser posted image  sam pri tašči se ne sme zgodit, ker ta baba mi živce žre...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

glede zajtrka...pa zdaj itak ne smemo hujšatuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boge smo res user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
14.3.2009 9:18:22   
mišk
Aaaa, mi je že jasno!user posted image  Res lepa novička.

Naša diktatorka pa še skos spi.user posted image  Jst sem pa zdej vmes malo po kuhinji postpravla. Mož je šel na montažo, tak da bomo danes dopoldne same doma, popoldne pa gremo vsi trije s še dvema kolegoma na študentske bone jest, pa mal okol... Upam, da bo Dona pridna. Včasih zna kar kak "kraval" nardit kje.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
14.3.2009 9:18:33   
sonček85

oh ti deci

super, da si dobila posteljino...

ja, res, naši moški so pa res malo čudni...ženske jih kar prosimo pa smo še vedno na suhemuser posted image
in bomo po moje še kar nekaj časauser posted image user posted image user posted image

grem zdaj cote obest pa pridem nazajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
14.3.2009 9:19:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Naša diktatorka pa še skos spi.user posted image  Jst sem pa zdej vmes malo po kuhinji postpravla. Mož je šel na montažo, tak da bomo danes dopoldne same doma, popoldne pa gremo vsi trije s še dvema kolegoma na študentske bone jest, pa mal okol... Upam, da bo Dona pridna. Včasih zna kar kak "kraval" nardit kje.user posted image
ja šefi zadnji ostanejo

kaj pa tvoj montira če nisem preveč firbec

Saj bo Dona pridna ,ne bo nagajalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
14.3.2009 9:19:56   
detelja

Detelja ne hujšat ne smemo,samo jaz se zrediti ne smem,ker sem že dovolj kg pridelala.Bom lažje rodila,če ostanem na teh kg kot sem.
Sicer se pa zdaj naj nebi več zredile.
hujšale pa res ne bomo sedaj,jaz jem ta mesec k norauser posted image user posted image user posted image
ja sedaj se me naj nebi več redile ,samo še na bebiju naj bi prdobivale200-250g na teden-kr dosti

detelja.kaj je sedaj s tvojo družbo in brigita tudi.
Pol k bom pa šla bote pa na velk čvekaleuser posted image user posted image user posted image

ej, neki sem gledala glede urejanja stalnega in začasnega prebivališča...res ne vem kaj naja naredim...jaz bi rada, da je otrok napisan na mene (ne vem kako se temu drugače reče, da sem zakonit zastopnik lai ne vem kako)...ampak je problem, ker imam jaz stalni naslov drugje kot pa moj dragi...pri dragemu imam začsnega...zdaj pa ne vem, če imam jaz lahko otroka napisanega na sebe pa bova imela različne naslove...že zadnjič sem tu spraševala sam sem dobila različne odg. moram v pon. poklicat na matični urad...ali kje mi bodo to najbolje vedeli povedat???

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
14.3.2009 9:21:31   
mišk
Kilogrami: Jst mam fore še dva kilograma, da bom na istem kakor v prvi nosečnosti pred porodom. Do sedaj sem se zredila 10 kil. Bi bila takooo ponosna nase, če ne bi blo že tolk preveč podlage!!user posted image  Sem pa za vsak viška dekagram čisto sama kriva, saj pojem več kot en težki fizični delavec! Želodec mam že čist raztegnjen, saj sem nonstop lačna. Mož poje dosti manj kot jaz, pa tudi vsaj dva oroka manj ima na dan kot jst.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
14.3.2009 9:21:49   
detelja
sem rekla, da bom likala še vedno si nisem nič pripravilauser posted image  sicer pa je dan dolg...pa jutri sem spet sama pa v pon. spet...tako, da bova midva z našim user posted image  to še vse porihtala...ne bi bilo slabo, če bi koga ulovila, da bi šli na sončka na kavico...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
14.3.2009 9:23:19   
mišk

ja šefi zadnji ostanejo

Drugač je on dipl. inž. lesarstva, popoldne pa še tko doma kdaj kej nardi, k ma mašino, pa je šel zdej nek glasbeni studio montirat. Upam, da bo kmal doma.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.3.2009 9:24:54   
sonček85

Kilogrami: Jst mam fore še dva kilograma, da bom na istem kakor v prvi nosečnosti pred porodom. Do sedaj sem se zredila 10 kil. Bi bila takooo ponosna nase, če ne bi blo že tolk preveč podlage!!user posted image  Sem pa za vsak viška dekagram čisto sama kriva, saj pojem več kot en težki fizični delavec! Želodec mam že čist raztegnjen, saj sem nonstop lačna. Mož poje dosti manj kot jaz, pa tudi vsaj dva oroka manj ima na dan kot jst.user posted image
oh draga moja če si se zredila za samo 10kg to ni veliko.Jaz sem že na +11 no od zadnjega pregleda,po moje imam že sedaj kak kg večuser posted image pa se sploh ne sekiram k bom veliko vozičkala in bojo šle kg dol pa dragega bom do konca izmolzlauser posted image user posted image user posted image

Važno je da otroček raste in da je zdrav,druga pa potem rešujemouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.3.2009 9:24:56   
sonček85
ej, neki sem gledala glede urejanja stalnega in začasnega prebivališča...res ne vem kaj naja naredim...jaz bi rada, da je otrok napisan na mene (ne vem kako se temu drugače reče, da sem zakonit zastopnik lai ne vem kako)...ampak je problem, ker imam jaz stalni naslov drugje kot pa moj dragi...pri dragemu imam začsnega...zdaj pa ne vem, če imam jaz lahko otroka napisanega na sebe pa bova imela različne naslove...že zadnjič sem tu spraševala sam sem dobila različne odg. moram v pon. poklicat na matični urad...ali kje mi bodo to najbolje vedeli povedat???
ja pomoje bojo tam naj bolj vedeli ali pa na občini.To je pa res smotano k ne veš potem pa zveš od večih pa različno,nasjbolje je da se res sam prepričaš in si najbolj ziheruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.3.2009 9:26:43   
sonček85

ja šefi zadnji ostanejo

Drugač je on dipl. inž. lesarstva, popoldne pa še tko doma kdaj kej nardi, k ma mašino, pa je šel zdej nek glasbeni studio montirat. Upam, da bo kmal doma.user posted image
aha se mi je zdelo da je tišlar-moj bivši je bil ,te je dobro imet k hočeš met kako novo omaro jo hit nardiuser posted image
no vsaj un jo je k sem mu jaz pomagala oblat pa abs-at,.......user posted image user posted image user posted image a ti je tvoj naredil previjalno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.3.2009 9:29:30   
detelja

ja pomoje bojo tam naj bolj vedeli ali pa na občini.To je pa res smotano k ne veš potem pa zveš od večih pa različno,nasjbolje je da se res sam prepričaš in si najbolj ziheruser posted image

ja, itak...sicer pa sem razmišljala, če drugo ne, si pa bom spremenila stalno prebivališče...ker itak potni list ti dopušča, da se 1x vpiše nov naslov brez tega, da bi ti izdali novega, zzzs kartico imam itak na nov naslov že naspiano (sam dam, da je zdaj to stalno preb. in ne več začasno) pol pa je še davčna...na banki pa to itak uredim...pol pa mi itak potni čez 2-3 leta preteče pa bom vzela osebno izkaznico...in upam, da se bova do takrat že poročila...vse je fajn...sam to, da je en tu prijavljen drugi tam...pol pa ne vem kaj naj z otrokom naredim jaz pa želim, da je otrok napisan na mene....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
14.3.2009 9:29:46   
mišk
Sem šla dol preverit, pa je še kar tišina. Malo sem razmišljala, da bi dans dala vsaj tiste ta nove cotke za user posted image  prat, ker tistih od Done še nimam doma, ko sem jih naprej posodla. Pri Doni sem prala cotke z Dreft Baby & sensitive, brez mehčalca. Kater prašek pa bote ve uporabljale? Sej menda lahko kar s tekočim Wollatom color magic operem, ne? Pa da ne dam mehčalca, vsaj za prvič.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
14.3.2009 9:31:51   
mišk

ja šefi zadnji ostanejo

aha se mi je zdelo da je tišlar-moj bivši je bil ,te je dobro imet k hočeš met kako novo omaro jo hit nardiuser posted image
no vsaj un jo je k sem mu jaz pomagala oblat pa abs-at,.......user posted image user posted image user posted image a ti je tvoj naredil previjalno

Ej, previjalno še čakam...user posted image  Sej pravim, da sem tokrat kot eno tele! Nič še nimam!!
Ti si pa pol kar podkovana v "tišlerstvu"!user posted image user posted image user posted image  Jst moram priznat, da mu abs- a ipd. še nisem pomagala limat, mu pa kdaj kaj pridržim. Vsaj zdej v nosečnosti nisem primerna delovna sila.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
14.3.2009 9:32:27   
detelja

ja šefi zadnji ostanejo

sam veš kaj pravijo, kovačeva kobila je skoz bosauser posted image  si mela srečo...moj pa je kuhar pa mi skoz kuha ko je doma...še včeraj mi je delal makaronflajš, da mi danes ne bo treba kuhat pol pa je šel mal na računalnik pol pa je rekel, da gre za 1 h zadremat pa je pozabil na štedilniku mojo papco in ko se po 2,5 h zbudi ga vprašam, zakaj tako diši/smrdi po čebuli (imela pa sva odprta okna itd) pol pa mi reče, a nisi ti ugasnila štedilnika ga debelo pogledam, sem rekla, saj pa nisi nič rekel...ja, in je fajn tko zapekel moj makaronflajš na lonec, da sem mislila, da bomo z motiko tisto ven drgniluser posted image user posted image  tako, da danes ne bo makaronflajša....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
14.3.2009 9:33:07   
janja*
Sonček zelo lep košek.
Vreme pa imate slabo,pri nas pa tako sonček sije.
Mišk ti pa se sploh nisi veliko zredila,sem pogledala slikco.
Mali je pojedel kr tri jajca,ki jih še jaz ne morem.Sploh ne vem kam da.Pomoje vse pokuri.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.3.2009 9:33:47   
detelja

Sem šla dol preverit, pa je še kar tišina. Malo sem razmišljala, da bi dans dala vsaj tiste ta nove cotke za user posted image  prat, ker tistih od Done še nimam doma, ko sem jih naprej posodla. Pri Doni sem prala cotke z Dreft Baby & sensitive, brez mehčalca. Kater prašek pa bote ve uporabljale? Sej menda lahko kar s tekočim Wollatom color magic operem, ne? Pa da ne dam mehčalca, vsaj za prvič.

jaz sem vse oprala z coralom...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
14.3.2009 9:36:30   
mišk

Sonček zelo lep košek.
Vreme pa imate slabo,pri nas pa tako sonček sije.
Mišk ti pa se sploh nisi veliko zredila,sem pogledala slikco.
Mali je pojedel kr tri jajca,ki jih še jaz ne morem.Sploh ne vem kam da.Pomoje vse pokuri.

Aja, tista slikca v albumu je še iz prve nosečnosti!user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
14.3.2009 9:39:10   
janja*
Mišk potem moraš nalimat novo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.3.2009 9:39:40   
detelja
evo mojega bušija 36t1d...sicer ima mal odtise od cunjuser posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.3.2009 9:40:42   
janja*
Zdaj grem pa malo pospravljat......Če se ne slišimo se lepo imejte.Lep vikend vam želim.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?