|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
13.3.2009 17:07:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pa kje je naša Detelja danes?
Se vidi, da je zatišje tukaj, ker ni pomočnikov.

da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedalauser posted image nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila.

deteljaaaaaaaaaaaaaaaaa kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiii?

eeevoooooooooooooooooooo meneuser posted image user posted image  smo živi zdravi in nagajivi...smo pa bili do zdaj na terenu...plačat smo šli položnice, pol smo šli v nabavo, pol smo šli v službo od lubija, potem smo šli k mojim....in zdaj domov...sem pa že fajn utrujena...bebi pa je ful živ...

Nalini ta tvoj žrebec pa ima res živahno v hlačahuser posted image  ampak zdaj poskrbi, da bo tako doma živahnouser posted image  sem že mojemu rekla, da se naj pripravi, ker od naslednjega petka naprej bova ko zajčkauser posted image user posted image user posted image  me sam debelo gledauser posted image user posted image

danes sem res bolj malo na netu jutri pav ned. pa bom spet sama dežurala...moj pomočnik je itak cele dneve v službi...

detelja vidiš kok te pogrešamo ko te par ur ni na rr.....kaj bo šele ko boš šla v rim, kdo bo potem za naše pomočnike skrbel in naše trde bušijeuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
13.3.2009 17:10:40   
brigita23

Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča.

Pat74, kje se skrivaš?

April09, tudi tebe ni...

Brigitka, že ližeš?user posted image user posted image user posted image

ne me še ni peljaluser posted image , smo mal dremal....lenuhi mi, zunaj pa tak sonček. No sej zdle še mal rr preberem pol pa greva, se bom sladoleda še zate najedla user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
13.3.2009 17:22:50   
brigita23
sonček- ne vem kok je točno regrat, sem vsega ful nakupla tak da mam čez cel vikend pa sem dala 7 EUR, tamle greš pa v trgovino pa daš za eno kristalko ko glih klinc kaj od nje dobiš 2 EURauser posted image  Pa že očiščenega ma, no sam jst sem ga še vseen opralauser posted image , drugač sem pa še motovilca, pa radiča, pa kisa, pa vsega nakupla....domače je domače.

junonca-a veš da sem ti pa pozabla povedat, da sem pa danes zjutraj jedla tvoj najljubši sendvič iz Klasja s tunouser posted image user posted image user posted image , pa sem se nate spomnila. MMMMMM je bil dober, če boš hodila drugi teden kaj v mesto lahko tudi tukaj pri nas parkiraš pa gremo na coffee in sendvičuser posted image user posted image user posted image .

recinosovo olje- danes sem govorila z eno znanko, ki je že rodila. Rekla mi je da je hodila na akopunkturo in, da je imela oba dva poroda zelo lahka. Potem pa mi je povedala, da je zvedela celo od svoje G da spiješ eno veliko žlico recinosovega olja preden greš in da gre vse hitreje. V drugo ko je rodila punčko je rodila v pičlih 8 minutahuser posted image  Rekla je da so ga včasih uporabljali da so sprožili splav, ko še ni bilo vseh teh metod. No u glavnem.....a ve katera kaj o tem? Pa rekla je še, da ni hotela biti preveč čez rok ker je bila punčka že tako dovolj težka in ji je G svetovala naj poskusi s tem....pa i je pomagalao.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.3.2009 17:26:36   
brigita23
vidim da si noče nobena z mano dopisovat.user posted image user posted image user posted image ....grem pa raje na sladoleduser posted image

user posted image

ali pa kaj takšnega.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.3.2009 17:28:16   
Nalini

Nalini... ti moje vprašanje vedno spregledaš.user posted image
Kako oblikuješ tako slikico v programu? Kam morem it?

oprosti,... nisem vidlauser posted image

a maš program paint shop pro ?
če ga maš:
- zgoraj klikneš na ikonico image
- potem se ti odpre veliko možnosti .... in klikneš picture frame (potem pa imaš več možnih okvirjev, pa ob strani označič možnosti kak so lahko obrnjeni .....)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
13.3.2009 17:33:53   
janja*
Brigita23 tale sladoled bi pa tut jest zdele jedla.Tako sočen izgleda.Njami.Se mi sline cedijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.3.2009 17:36:01   
janja*
Srečka82 samo,da si okej in še malo izdrži z nami.Malo glej te lepe pomočnike.Jaz sem bila  v bolnici pred 14 dnevi pa še vedno nisem rodila po zaslugi pomočnikov.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
13.3.2009 17:37:06   
janja*
Sobra user posted image user posted image user posted image za punčko.Kako je lepa.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
13.3.2009 17:39:27   
janja*
No nobene ni nikjer,zato si bom privoščila kopel.
Danes sem bila pridna in odšla tudi na sprehod in bilo je res lepo.Tale sonček je prav prijeten,zato je tudi počutje drugačno.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.3.2009 19:04:06   
malapikica
Sobra - mala je res pravi sonček.

Srecka82 - drži se še malo. Saj na koncu bo vse vredu.

Jaz sem se pa do dosedaj potepala. Dopoldne sem se dobila s sodelavko, sve šle na kavo. Nato sem šla se k mami pocartat (je kosilo skuhala). Po kosilu sem šla po mojga sončka v šolo. Potem sva počakala atija in sva ga peljala v slaščičarno na tortico oz. sladoled ker je tako priden študent.
Tudi naš user posted image  je tako živahen že ves dan, da me trebuh že pošteno boli. Upam, da se bo ponoči spomnil, da bi bilo fajn malo počivati...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.3.2009 19:11:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

da ni šla slučajno v Rim že pa nič povedalauser posted image nene sigurno se kje potepa pa se bo kasneje javila.

eeevoooooooooooooooooooo meneuser posted image user posted image  smo živi zdravi in nagajivi...smo pa bili do zdaj na terenu...plačat smo šli položnice, pol smo šli v nabavo, pol smo šli v službo od lubija, potem smo šli k mojim....in zdaj domov...sem pa že fajn utrujena...bebi pa je ful živ...

Nalini ta tvoj žrebec pa ima res živahno v hlačahuser posted image  ampak zdaj poskrbi, da bo tako doma živahnouser posted image  sem že mojemu rekla, da se naj pripravi, ker od naslednjega petka naprej bova ko zajčkauser posted image user posted image user posted image  me sam debelo gledauser posted image user posted image

danes sem res bolj malo na netu jutri pav ned. pa bom spet sama dežurala...moj pomočnik je itak cele dneve v službi...

detelja vidiš kok te pogrešamo ko te par ur ni na rr.....kaj bo šele ko boš šla v rim, kdo bo potem za naše pomočnike skrbel in naše trde bušijeuser posted image user posted image

to pa je res lepo od vas, da me tako pogrešateuser posted image user posted image user posted image  saj sem jaz tudi mislila na vas...pol pa sva šla z dragim na pico pa sem se tako najedla, da sem mogla eno rundo zadrematuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2911
13.3.2009 19:12:19   
Blueeyes
he he... zdej boš pa vse za nazaj nadoknadila..

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
13.3.2009 19:12:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča.

Pat74, kje se skrivaš?

April09, tudi tebe ni...

Brigitka, že ližeš?user posted image user posted image user posted image

ne me še ni peljaluser posted image , smo mal dremal....lenuhi mi, zunaj pa tak sonček. No sej zdle še mal rr preberem pol pa greva, se bom sladoleda še zate najedla user posted image

sicer sem sita tako, da komaj diham...še pit ne morem, ker mi gre že vse ven na ušesa-sva šla z dragim na pico...ali sladoled bi pa tudiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2913
13.3.2009 19:13:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Nalini... ti moje vprašanje vedno spregledaš.user posted image
Kako oblikuješ tako slikico v programu? Kam morem it?

oprosti,... nisem vidlauser posted image

a maš program paint shop pro ?
če ga maš:
- zgoraj klikneš na ikonico image
- potem se ti odpre veliko možnosti .... in klikneš picture frame (potem pa imaš več možnih okvirjev, pa ob strani označič možnosti kak so lahko obrnjeni .....)

seveda nisi videla, če pa gledaš samo lepe žrebce/pomočnike...danes pa plus tega cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je po dolgem času dragega mučit?user posted image user posted image  sorry, ker sem tako radovedna, ampak veš to je ženska čednostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
13.3.2009 19:24:30   
sonček85
sobra.lepo da si se nam javila,slikice bomo pa mi dali goruser posted image user posted image user posted image user posted image prava lepotička jeuser posted image
srečka:uuuuu boga revca a mali se je pa kr obrnil al kaj.No samo da je vse sedaj ok in da te je sprejela najina G ki je res super.Tudi moj je danes in včeraj bolj miren kot je bil prej ,ga kr budimuser posted image ,upam,da nam sporočiš k bo in da bebi počaka še vsaj 2 tedna kot si rekla.Pazi naseuser posted image
Naš pa tudi upam ,da bo čakal lepo do aprilauser posted image
brigita:Aha no potem pa res očitno ni drag
miška2006 sporoča da je mal ok ,da počas prihaja k sem saj je zelo hitro prijokala na svet-le slabo urco po predrtju mehurja.Vprašala je če je še katera prehitevala po desni tko k ona ,pa sem rekla da zaenmkrat še neuser posted image ,Kdaj gresta  domov še ne ve saj imajo malo še na opazovanju.

Vse vas lepo pozdravlje še posebaj  direktorco za stike  in upa da ko pride nazaj na rr ne bo manjkalo pomočnikovuser posted image user posted image

Evo sedaj pa grem poiskati sezname potem pa dol z rač.ker mi neki miška nagaja,grem jutri kr novo kupituser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
13.3.2009 19:24:41   
sonček85

če bi šla v rim bi mi najbrž javila ... user posted image user posted image user posted image  ... da ji naj pridem delat družbo .... user posted image user posted image user posted image  ....

ziher je zaposlena s svojim dragim .... user posted image user posted image user posted image  .... ali pa on z njo ... user posted image user posted image user posted image
po moje bo tisto drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.3.2009 19:26:54   
tia12
Ojla souser posted image Aprilčice!

Da se še tukaj malo oglasim....bolj sodelujem na forumu Dolenjk (smo bolj lene za pisat pa tako vsaj lahko sledim hihihi), kot pa tukaj...Ve ste preveč divje zame, vas ne dohajam....hec hec

In kako ste kaj? Počutje v redu?

Še malo pa se bo začel naš mesec kajne? Že imate vse pripravljeno za vaše male pikice???

Lp, pa obljubim da se še kaj oglasim....user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.3.2009 19:28:07   
detelja

sobra.lepo da si se nam javila,slikice bomo pa mi dali goruser posted image user posted image user posted image user posted image prava lepotička jeuser posted image
srečka:uuuuu boga revca a mali se je pa kr obrnil al kaj.No samo da je vse sedaj ok in da te je sprejela najina G ki je res super.Tudi moj je danes in včeraj bolj miren kot je bil prej ,ga kr budimuser posted image ,upam,da nam sporočiš k bo in da bebi počaka še vsaj 2 tedna kot si rekla.Pazi naseuser posted image
miška2006 sporoča da je mal ok ,da počas prihaja k sem saj je zelo hitro prijokala na svet-le slabo urco po predrtju mehurja.Vprašala je če je še katera prehitevala po desni tko k ona ,pa sem rekla da zaenmkrat še neuser posted image ,Kdaj gresta  domov še ne ve saj imajo malo še na opazovanju.

Vse vas lepo pozdravlje še posebaj  direktorco za stike  in upa da ko pride nazaj na rr ne bo manjkalo pomočnikovuser posted image user posted image

Evo sedaj pa grem poiskati sezname potem pa dol z rač.ker mi neki miška nagaja,grem jutri kr novo kupituser posted image

ooooooo hvala za lepe pozdrave...ja, če takrat ko se ona (miška) vrne ne bo direktorica za stike imela dopust "potovanje v rim"user posted image user posted image  itak, da bom zrihtala kake pomočnike...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.3.2009 19:28:55   
detelja

če bi šla v rim bi mi najbrž javila ... user posted image user posted image user posted image  ... da ji naj pridem delat družbo .... user posted image user posted image user posted image  ....

ziher je zaposlena s svojim dragim .... user posted image user posted image user posted image  .... ali pa on z njo ... user posted image user posted image user posted image
po moje bo tisto drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, sem že tu...smo bili bolj terenski...a boš sonček jutri na netu??? moj dragi itak dela tako, da bom spet kar dosti na netu visela itak ne vem kaj naj drugo delamuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.3.2009 19:29:43   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.3.2009 19:29:51   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/35t1d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t

user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image
Blančica /32t3d
user posted image frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /36t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk /

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.3.2009 19:30:14   
sonček85

user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             17.03             user posted image    CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            ŽE CARTAuser posted image   user posted image GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)            12.03CTG        LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)             17.03             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            16.03            user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                   user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           13.03 CTG         

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           16.03           user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        17.03CTG       user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)             13.03            MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)   24.3.,01,04.,10.04     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)           17.03            
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )            18.03             user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.03             user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image  user posted image   LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           18.03             user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           17.03           user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                     user posted image user posted image  LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                               user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)                              user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)         18.03           

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                 TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                 user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)             19.03          user posted image MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(28)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)             17.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              18.03            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03       user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                    user posted image user posted image LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        user posted image LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

16.03
brigita23
janja*
simonaa
17.03
detelja
mišk
L&L
Srečka82
jernejav
piruri
18.03
angelito
Junona
diti
frutolina
NinaMM
19.03
nmag

Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 115 nosečk

[/quote]

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.3.2009 19:30:17   
sonček85

ooooooo hvala za lepe pozdrave...ja, če takrat ko se ona (miška) vrne ne bo direktorica za stike imela dopust "potovanje v rim"user posted image user posted image  itak, da bom zrihtala kake pomočnike...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ji bom povedala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.3.2009 19:32:58   
sonček85

hehe, sem že tu...smo bili bolj terenski...a boš sonček jutri na netu??? moj dragi itak dela tako, da bom spet kar dosti na netu visela itak ne vem kaj naj drugo delamuser posted image
ja nekaj časa bom  k se zbudim ziher,pol bom pa videla kdaj se bom odločla it do tašče,k pridem pa nazaj pa spet.Jutri je net samo moj k dragega cel dan niuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam prej bom pa še novo tipkovnico in miško zmontirala da bom lahko pisaal.Saj moj preveč igra igrce in je začela štekatuser posted image user posted image user posted image user posted image pravi da zdaj še lahko k ni bebija ,potem pa se bo posvečal 25h na dan bebijuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.3.2009 19:34:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Ojla souser posted image Aprilčice!

Da se še tukaj malo oglasim....bolj sodelujem na forumu Dolenjk (smo bolj lene za pisat pa tako vsaj lahko sledim hihihi), kot pa tukaj...Ve ste preveč divje zame, vas ne dohajam....hec hec

In kako ste kaj? Počutje v redu? včasih smo ful v redu, včasih nas kaj špika, šraufa itd...ko nam kaj nagaja se prilimamo na rr in se takoj boljše počutimouser posted image

Še malo pa se bo začel naš mesec kajne? nekaterim se je že začelo... Že imate vse pripravljeno za vaše male pikice??? ja...nikoli ne veš, kdaj te kaj preseneti

Lp, pa obljubim da se še kaj oglasim....user posted image obljuba dela dolguser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?