detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mišk Aaaa, mi je že jasno! Res lepa novička. Naša diktatorka pa še skos spi. Jst sem pa zdej vmes malo po kuhinji postpravla. Mož je šel na montažo, tak da bomo danes dopoldne same doma, popoldne pa gremo vsi trije s še dvema kolegoma na študentske bone jest, pa mal okol... Upam, da bo Dona pridna. Včasih zna kar kak "kraval" nardit kje. ja šefi zadnji ostanejo kaj pa tvoj montira če nisem preveč firbec Saj bo Dona pridna ,ne bo nagajala Drugač je on dipl. inž. lesarstva, popoldne pa še tko doma kdaj kej nardi, k ma mašino, pa je šel zdej nek glasbeni studio montirat. Upam, da bo kmal doma. aha se mi je zdelo da je tišlar-moj bivši je bil ,te je dobro imet k hočeš met kako novo omaro jo hit nardi no vsaj un jo je k sem mu jaz pomagala oblat pa abs-at,....... a ti je tvoj naredil previjalno sam veš kaj pravijo, kovačeva kobila je skoz bosa si mela srečo...moj pa je kuhar pa mi skoz kuha ko je doma...še včeraj mi je delal makaronflajš, da mi danes ne bo treba kuhat pol pa je šel mal na računalnik pol pa je rekel, da gre za 1 h zadremat pa je pozabil na štedilniku mojo papco in ko se po 2,5 h zbudi ga vprašam, zakaj tako diši/smrdi po čebuli (imela pa sva odprta okna itd) pol pa mi reče, a nisi ti ugasnila štedilnika ga debelo pogledam, sem rekla, saj pa nisi nič rekel...ja, in je fajn tko zapekel moj makaronflajš na lonec, da sem mislila, da bomo z motiko tisto ven drgnil tako, da danes ne bo makaronflajša....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|