|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
17.3.2009 8:08:12   
sonček33
Pogrešam - PIjo, Abro, arnejo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.3.2009 9:26:34   
lara light
Lepotičke moje, vas moram malo pozdravit in povedat, da čeprav pridem poredko močno navijam za vse vas!user posted image  Naj špikice gredo v pravo smer, brez podpludp in težav, punkcije naj bodo mala malica, et-ji čudoviti začetki novega življenja!
Mismis, Pika, Daisy,....saj veste, hočemo zmago!!user posted image user posted image user posted image

Potem pa lepo pozdravim še Ajsi, pa Shukico, pa Sonček in Lovra, pa Gigi in Netko, pa vse vse, ki se morate poiskati saj gre za seznam od Abre in princeske do Želvice!

RVIuser posted image
Naužijte se tega lepega dne!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.3.2009 9:32:39   
Julia1
Pozdravljene punce!
Rada bi vam povedala, da ste res krasne in da so mi vaši pogovori na forumu po prvem neuspelem postoku IVF dale veliko moči za nadaljevanje boja. Nekatere ste zavidljivo pogumne, čestitam!! Sedaj sem v postopku drugič in že nestrpno čakam na rezultate testa. Ker pa sva bila z možem v prvem postopku razočarana, me je sedaj še bolj strah neuspeha. Skrbi me, ker nimam prav nobenega znaka. V prvem postopku so me bolela prsa, imela sem bolečine v trebuhu, sedaj pa nič....kot da se nič ne dogaja. Res pa je, da imam kar nekaj izcedka, vendar mislim da je to od prometriuma (dajem si ga vaginalno na 8 ur). CB test imam 20.3., mislim pa da ne bom zdržala do petka user posted image .
Čestitke vsem user posted image in upam da se vam kmalu prdružimo še ostale!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.3.2009 9:38:32   
MBT1979
Dobro jutro vsem skupajuser posted image

Princes, žal mi je user posted image
T1979, helou. Kako smo kaj?

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.3.2009 9:39:45   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

. V petek 20.03.2009 pade prva špika!!! JUHUUU!! Končno.

user posted image user posted image user posted image , bravo!!!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.3.2009 9:42:12   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: daisy23

punce živjo,
danes je za mano naporen dan,...punkcija, pridelala sem 4 jajčne celice, kar je več kot v prvem postopku. V četrtek, 19. 3. je ET,...upam, da se bodo celice oplodile. Držite pesti.

Suska
pogumno v sredo..., sem s tabo v mislih,.... se da preživet, le sodelovati moraš in upoštevati njegova navodila. Pa dobro izprazni mehur preden greš notri, sicer Reš malo teži. Ne vem, kaj mi je bilo, a sem se začela na mizi tako jokati, da mi je Reš brisal solze,...ne vem, ni bila kriva bolečina ampak čustva, ki so privrela iz mene Zdaj se počutim ok, malo špika v jajčnikih, ma nič takega.
Tistim, ki vam ni uspelo in ste danes dobile M, želim, da bi vam sonček posijal naslednjič, pogumno daljeuser posted image .
Upam, da bomo vse, ki smo zdaj tu na forumu  nekoč prijele v naročje svojega otročička.

Želim vam vse dobro in hvala za vašo podporo.

Bravo za 4 pridelkeuser posted image user posted image user posted image . Zdej pa držimo pesti do četrtka, da te bodo vse štiri lepo počakaleuser posted image

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
17.3.2009 9:47:19   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: Julia1

Pozdravljene punce!
Rada bi vam povedala, da ste res krasne in da so mi vaši pogovori na forumu po prvem neuspelem postoku IVF dale veliko moči za nadaljevanje boja. Nekatere ste zavidljivo pogumne, čestitam!! Sedaj sem v postopku drugič in že nestrpno čakam na rezultate testa. Ker pa sva bila z možem v prvem postopku razočarana, me je sedaj še bolj strah neuspeha. Skrbi me, ker nimam prav nobenega znaka. V prvem postopku so me bolela prsa, imela sem bolečine v trebuhu, sedaj pa nič....kot da se nič ne dogaja. Res pa je, da imam kar nekaj izcedka, vendar mislim da je to od prometriuma (dajem si ga vaginalno na 8 ur). CB test imam 20.3., mislim pa da ne bom zdržala do petka user posted image .

Julia1 dobrodošla

user posted image

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
17.3.2009 9:59:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Julia1

Pozdravljene punce!

Julija dobrodošla.
Prosim ne preveč dat na znakce in neznakce. Ker so lahko zelo zavajajoči.
Če maš problem zdržati do petka, potem ti predlagam, da greš že danes ali pa jutri na krvni test.
Je veliko bolj zanesljiv in boš takoj vedela v kero smer pes taco moli.

Drgač pa malo povej v katerem centru si pa kakšna je vaijina neplodnostna diagnoza pa kakšen si imela pridelek celic/zarodkov...
Saj veš kake smo... firbčne... in bi vse podrobnosti rade vedele.

A ja, pa seveda držimo pesti tudi zate, da rata.

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
17.3.2009 10:03:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lepotičke moje, vas moram malo pozdravit in povedat, da čeprav pridem poredko močno navijam za vse vas!user posted image  Naj špikice gredo v pravo smer, brez podpludp in težav, punkcije naj bodo mala malica, et-ji čudoviti začetki novega življenja!
Mismis, Pika, Daisy,....saj veste, hočemo zmago!!user posted image user posted image user posted image

Potem pa lepo pozdravim še Ajsi, pa Shukico, pa Sonček in Lovra, pa Gigi in Netko, pa vse vse, ki se morate poiskati saj gre za seznam od Abre in princeske do Želvice!

RVIuser posted image
Naužijte se tega lepega dne!user posted image

Miškica naša, pa kje si ti. Jst te ful pogrešam tle gor.
Pa vidim, da si se preoblekla. Maš šilt kapico, da te čuva pred premočnim sončkom.
Kakšen je pa že kej tvoj buši? Dej malo frišnih slik v album.
Vidim da ste že do 30. tedna prigurali user posted image user posted image . Še mal.
Dej malo povej kako ste kej vi trije?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
17.3.2009 10:14:23   
mismis
Dober dan vsem skupaj

včerjašnji dan je bil namenjen stimulaciji mojega endometrija (zdaj lahko to rečem, ker sem že na Menopurju), tako da sem ga uspešno Heinekensko zapila v zelo dobri družbi. Posledično s tem sem prišla tako pozno domov, da ni bilo časa za RR. Upam se trditi, da bom danes bolj pridna user posted image

No takole zadeva je sledeče, ker sem moram sedaj še nekaj časa delati, da delam, vas bom kasneje prebrala za nazaj in obnovila seznamček.

Miška, tebi pa hvala za stimulacijo, sicer sem jo šele danes zjutraj videla, a je kljub temu vztrepetalo moje srce in moji folikli user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.3.2009 10:31:33   
Julia1
Hvala vam za tako prisrčno dobrodošlico...se že super počutim med vami! Torej, v prvem postoku (neuspelem) sem pridelala 3 jajčne celice, oplodili sta se dve - rezultat user posted image . Sedaj, v drugem postopku, pa sem imela 4 jajčne celice, oplodile so se 3, 2 vstavljeni, kaj se je zgodilo s tretjo pa še ne vem (glede na to, da pošte še po 11 dnevih nisem dobila, sklepam da ni ratalo).
Glede moje diagnoze: povsem neprehodni jajcevodi, pri punkciji foliklov (4.3.) pa je dr. Reš posumil še na endometriozo...skratka user posted image . Na srečo pa je mož popolnoma ok.

Oprostite moji nevednosti, ampak kam naj grem na odvzem krvi...kar v ZD ali moram najprej poklicat ginekologa, da mi da napotnico za laboratorij?!?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.3.2009 10:44:57   
Rakica_80
Julija1 imaš ZS!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.3.2009 10:46:49   
n74
Julija1 - ti si podoben primer kot jaz, prvič ena celica in neuspeh, sedaj drugič pa 3 zarodki, 2 vstavljena in en velik plus. Pri znakih pa nikoli ne veš, če nisi dobila do sedaj M, potem lahko že jutri narediš test. Kri pa lahko preveriš samoplačniško (12 eur) v Adrialabu v LJ. za Bežigradom.

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.3.2009 10:49:07   
Reby
Julija, če si v LJ, pojdi kar v Adrialab - http://si.synlab.de/
Parkiraj pa pri Mercatorju, vzemi listek, 2 uri sta zastonj user posted image

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.3.2009 10:50:07   
Reby
Vidim, da me je n74 že prehitela user posted image  Kako si punca?
Fargi in Princes - še vama user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
17.3.2009 10:52:23   
kimsy
Oj! Da vas še jst mal pozdravim. Vas še vedno vsak dan berem, sam mal manj pišem. Ste tok fajn, vse izvem...user posted image
Jutri grem po zdravila, potem pa AKCIJA! Sej špikanje mi bo najmanjši problem. Vedno me je strah 1. UZja, da mi spet ne najdejo kake ciste al pa kaj drugega. Predvsem Ribičeva zna s temi cistami čist zapaničarit!user posted image

Zanima pa me, a če maš user posted image  ko bi morala imeti UZ, ga maš vseeno, ne glede na količino krvi?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
17.3.2009 10:54:51   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Jutri grem po zdravila, potem pa AKCIJA!

Super Kimsyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo špikanje želimuser posted image  pa čim več jajčkuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
17.3.2009 11:55:43   
Julia1
Ojla, punce...hvala za nasvete (Adrialab) sam to zame ne pride v poštev, ker sem iz obale...bom šla kar v zdravstveni dom in bom test opravila samoplačniško...seveda če bom dovolj pogumna in se tja tudi odpravila user posted image . Težko je, če imaš en poraz že za sabo...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
17.3.2009 12:20:47   
diana79
bok punce!mene samo zanima kdaj je priporočljiva pivo piti!spomnim ko sem se prvič vas brala je bilo samo pivo naslikano na celi strani,pa še moj dragi se je smejal ker mu ni bilo jasno kako gre skupaj zanositev pa pivo!zdaj me pa res zanima kdaj to priporočljivo!hvala punce!danes sem kupila actimel z matičnim mlečkom,ker sem pozanimala matični mleček je zelo koristno,je pa posamezno zelo drag,zato bom kar to actimel probala!ker sem zaradi recesija ostala brez šhikta,trenutno se ne morem privoščiti drage stvari!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
17.3.2009 12:37:52   
kimsy
BEBIII - jajčk bo za izvoz! Če ne drugih pa tistih ta pobarvanih!  user posted image  user posted image  user posted image  (Sej veš, bodo aprila pirhi)! Tok da po moje v aprilu nobena ne bo imela problema zarad premal jajčk!!! user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
17.3.2009 12:41:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

bok punce!mene samo zanima kdaj je priporočljiva pivo piti!spomnim ko sem se prvič vas brala je bilo samo pivo naslikano na celi strani,pa še moj dragi se je smejal ker mu ni bilo jasno kako gre skupaj zanositev pa pivo!zdaj me pa res zanima kdaj to priporočljivo!hvala punce!danes sem kupila actimel z matičnim mlečkom,ker sem pozanimala matični mleček je zelo koristno,je pa posamezno zelo drag,zato bom kar to actimel probala!ker sem zaradi recesija ostala brez šhikta,trenutno se ne morem privoščiti drage stvari!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana... pusti ti actimel, ko sploh ne veš točno koliko matičnega mlečka je notri.

Kupi si tele kapsule od Medexa (jih imajo tudi v DM pa stanejo tam cca. 5€)
https://trgovina.over.net/product.php?productid=17856&cat=0&page=1

Boš prišla ceneje skozi kot pa z actimelom.

Kar se pa piva tiče pa nisem strokovnjak. Ti bo tu več mišmiška pomagala. Je res, da rada pivske slikce limam.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
17.3.2009 12:42:12   
Rakica_80
Kimsy-JAAAA pa reees, jaz sem čisto pozabila da bodo kokoške v aprilu jajčka nesleuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ehh, kje je moja glava, da še o teh jajčkih razmišljamuser posted image
Imam pa filing, da bo res jajčk ogromno, tako da bomo jih delili okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
17.3.2009 12:57:43   
diana79
hvala za koristne informacije!jutri se grem kupiti!še dobro da tle v krškem imam blizu DM!hvala še enkrat!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.3.2009 13:25:09   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Fargi in Princes - še vama user posted image  user posted image  user posted image

Moram potrkat na mizo, danes je belina tam spodaj, tudi špika me nič več ne. So mi pa prijateljice svetovale naj kar bolniško vzamem do 1.UZ. Bom videla kaj bo zvečer, pa se potem odločim.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.3.2009 13:39:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: n74

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Moram potrkat na mizo, danes je belina tam spodaj, tudi špika me nič več ne. So mi pa prijateljice svetovale naj kar bolniško vzamem do 1.UZ. Bom videla kaj bo zvečer, pa se potem odločim.

Super, naj kar tako tudi ostane user posted image
Ti kar vzemi bolniško, pa tudi če ti da tvoj zdravnik prvič na komisijo, boš sigurno še doma, ker ni problem, ti takoj odobrijo. Jaz sem že skoz doma.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?