lučka 25
|
pikovitka, si mi dostkrat pomislim nate. Upam, da si v redu in se počasi pobiraš. Pa kot je rekla pikica, sedaj si vzeita čas za sebe, uživajata in, ko bosta pripravljena, ko bo spet želja po akciji pa vso srečo. MBT1979, ni za kaj. zofka, to pa je dobra novica . Vidiš, pa so le bile dobre novice. Dva korenjaka greješ, dva pa sta šla na dopust v mrzle kraje. Midva pa sva dobro. Trebušček pa že raste, ga lahko vidiš v albumu. Fargi, še enkrat . Pa saj veš kaj si mislim. pa upam, da vama uspe vse skupaj urediti do konzilija, da se ne bo vse skupaj še bolj zavleklo. Itak pa bi bilo najbolje, da vama v zadnjem IUI postopku uspe. Držim pesti. Vitabella, vidim da si že polna energije. To mi je všeč. Barbi, no sem vesela, da si lahko odklopila vse skupaj za nekaj časa, si čas vzela za druge stvari, zdaj pa veselo v nove boje. Maj je pa itak en tak lep mesec. Meni sta najlubša marec in maj. Stella, pa saj to ni res. Pa to ti niso mogli prej povedat. Ker meni je tudi najhuje, da zadnji trenutek izvem, da moram daljšat. Ampak tako kot ti, da delaš cel dan je pa res nočna mora. Drži se. mateja, vidim da lepo napreduješ. Zdaj pa naj gre vse po planu do konca in naprej. sonček, kako pa kaj na vašem koncu? Moj je šel ravno v vaš konec v službo.
|