|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
16.3.2009 16:02:27   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image user posted image user posted image mene tud dol s seznama prosimuser posted image user posted image user posted image

Fargi user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.3.2009 16:41:07   
Fargesia
mismis, še enkrat je treba na konzilij...pa še to bova morala še enkrat dat kri za spolno prenosljive bolezni, ker bojda velja samo 1 leto...nama pa to eno leto poteče 20.3. konzilij je pa 25.3.

hvala za vse objemčke!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.3.2009 16:47:16   
mateja_goljev
ojla punce,  sm mal pozabla na vas.... haha
skoz se mi neki dogaja tko da mam zlo mal časa za tle gor pogledat.

Včer sm bla na UZ, mam tri foliklčke, na levem dva 10 in desnem enga 8. Ponovno mam kri+UZv sredo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.3.2009 17:06:56   
sonček33
Fargi - objem zate. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.3.2009 17:12:27   
pika74
Fargi in palcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  objemčki za vaju.

Držta se!!! In potem pogumno naprej v nove postopke. Takrat bomo pa spet držali pesti.

zofka7 dobr si ti tole scoprala user posted image user posted image user posted image ... 2 pingvina, zjutrej je bla pa tok neki zamorjena... poglej ga šment user posted image , zdej pa takle lep rezultat user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.3.2009 17:15:56   
lučka 25
pikovitka, si mi dostkrat pomislim nate. Upam, da si v redu in se počasi pobiraš. Pa kot je rekla pikica, sedaj si vzeita čas za sebe, uživajata in, ko bosta pripravljena, ko bo spet želja po akciji pa vso srečo.

MBT1979, ni za kaj. user posted image

zofka, to pa je dobra novica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vidiš, pa so le bile dobre novice. Dva korenjaka greješ, dva pa sta šla na dopust v mrzle kraje. Midva pa sva dobro. Trebušček pa že raste, ga lahko vidiš v albumu.

Fargi, še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa saj veš kaj si mislim. pa upam, da vama uspe vse skupaj urediti do konzilija, da se ne bo vse skupaj še bolj zavleklo. Itak pa bi bilo najbolje, da vama v zadnjem IUI postopku uspe. Držim pesti.

Vitabella, vidim da si že polna energije. To mi je všeč.

Barbi, no sem vesela, da si lahko odklopila vse skupaj za nekaj časa, si čas vzela za druge stvari, zdaj pa veselo v nove boje. Maj je pa itak en tak lep mesec. Meni sta najlubša marec in maj. user posted image

Stella, pa saj to ni res. Pa to ti niso mogli prej povedat. Ker meni je tudi najhuje, da zadnji trenutek izvem, da moram daljšat. Ampak tako kot ti, da delaš cel dan je pa res nočna mora. Drži se.

mateja, vidim da lepo napreduješ. Zdaj pa naj gre vse po planu do konca in naprej.

sonček, kako pa kaj na vašem koncu? Moj je šel ravno v vaš konec v službo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.3.2009 17:20:41   
suska
Lana70, brez skrbi - o vsem bom poročala!

biba007, ko bi se vsaj tvoja napoved o imenitni sredi uresničila!

Lučka25, hvala za tolažbo. Verjetno si bom tudi jaz vzela kakšen dan frej, čeprav ni prav da na GK dobijo cel teden bolniško, me moramo pa koristit dopust... Sploh ne vem kdo pretirava - uni na GK ali pri nas to jemljejo preveč na izi...?

Danes so pa res same slabe novice glede nosečkuser posted image ...
Punce ne smemo obupat, pride tudi naših pet minut!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Imejte se....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.3.2009 17:25:34   
Stella Rossa
Lučka hvala. Jeza me ma , ker naši šefi nočejo slišat nič o tem, da bi imeli eno študentko v "rezervi", da bi uletela v takih primerih. Pa saj bo ........user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.3.2009 17:49:44   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image Ojoooj Fargi, res mi je zelo žal , pa sem res imela zelo dober občutek zate, da ti bo tokrat uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.3.2009 18:19:39   
lučka 25
suska, moj nasvet. Jaz sem šla takoj po punkciji do osebnega zdravnika in mi je kar sam od sebe (saj drugače bi se pa zmenila) dal bolniško za cel teden. Punkcijo sem imela na ponedeljek, transfer pa na četrtek, pa mi je dal bolniško za cel teden.

Stella, poznam še en tak primer. Pri eni znanki je tudi tako, da delata samo 2, nobene študentke. In ko je ena na bolniški ali dopustu, mora druga delati po cel dan. Groza.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.3.2009 18:20:25   
sonček33
Lučka pri nas je superca. zakaj pa nisi prišla s svojim, bi šli na eno kavico?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.3.2009 18:21:55   
sonček33
A katera ve, kaj pomeni, če se spermiji na nekaterih koncih združujejo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.3.2009 18:28:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka pri nas je superca. zakaj pa nisi prišla s svojim, bi šli na eno kavico?

Vidiš, na kaj takega se pa nikoli ne spomnim. Samo on ima danes treninge vse tja do 20h. Kakšen drug dan pa malo manj.Samo ne vem kateri dan je to, ker ta urnik, ki ga imam je zdaj že čisto spremenjen. Ga bom morala kdaj pocukat za rokav in vprašat kako ima katere druge dneve. Saj drugače se pa magari zmenim za več zmenkov, ko mamm tam polno bivših sodelavk, saj sem jaz tudi včasih delala na vašem koncu, no ja v Radovljici.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.3.2009 18:28:39   
lučka 25

A katera ve, kaj pomeni, če se spermiji na nekaterih koncih združujejo?

To pa ne vem. Me pa tudi zanima.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.3.2009 18:36:48   
sonček33
Aja Lučka, a v Radovljici si delala. Jaz sem Radovljičanka.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.3.2009 18:41:40   
lučka 25

Aja Lučka, a v Radovljici si delala. Jaz sem Radovljičanka.

Ja, od 1999-2003 sem delala v vrtcu. Moj prvi službeni dom, kjer mi je bilo res lepo. Ampak ker nisem imela službe za stalno in sem jo dobila drugje, sem žal odšla. Ampak stike imam pa še zmeraj z njimi in občasno tudi sodelujemo (bolj kar se tiče dokumentacije, nasvetov, projektov)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.3.2009 18:59:34   
Rakica_80
Aaaa od tam steuser posted image user posted image user posted image user posted image
Z mojim dragim hodiva vsako leto v Krmo:::)))) in se ustaviva na pojedini Pr Lectarjuuser posted image Noro kake porcije dobiš- da te raznese:::)))user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.3.2009 19:04:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image user posted image user posted image mene tud dol s seznama prosimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubica, oprosti ... sem brez besed. user posted image

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.3.2009 19:06:56   
miska73
No pa se je začelo...
Naša mišmiška je od danes na težki municiji user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
16.3.2009 19:12:53   
sonček33
BEBI  -  a kolesarita v KRmo?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
16.3.2009 19:20:14   
Serendipity
miši seventy-three - kak si? kak počutje?
sunshine thirty-three - kak je naš tamalček? Kk si ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
16.3.2009 19:21:22   
Rakica_80
Ne. ne kolesariva, pač pa v Krmi najameva gozdrasko kočico in se potepava okrog po TNPuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
16.3.2009 19:24:30   
sonček33
BEBI  - tudi to je dobra izbira...midva obožujeva hribe in gorsko kolesarjenje.

Se* - LOvro je fajn, mal ga krči dajejo, drgač je pa cukrček. Jaz pa tudi postajam boljše...težki tedni so za mano, psiha je kar trpela...zdej kaže na boljše. In ti? Kakšna striptiz slikica?

A katera ve za kakšno fajn turistično kmetijo  v okolici Pohorja?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
16.3.2009 19:33:13   
miska73
Pupike moje, danes je bilo pa malo preveč slabih novic.

Tako da moram potalat nekaj objemčkov Ajrad user posted image , palcica user posted image , Fargi mojuser posted image

Zofka ti si pa kar prava carica s temle tvojim izkupičkom. Zdaj pa le lepo grej tista dva, ki si ju dobila.
Pa ti maš tak fantastičen izkupiček s samo 5 celicami. VAU.

Pika mislim nate in držim pesti.

N74 jst bi na tvojem mestu poklicala Reša in ga vprašala za nasvet. A so izcedki še ali so prenehali?

Sapi pa kje si ti? Tak na poredko nas prideš pogledat.

BibekBond pa kaj ga svira tvoj endometrij. Ima da ga zrihtaš, ker pingo in pongo sta že nestrpna.

Suška user posted image za stopko. Mirno roko.

Diana nič bat, ne boš ne prva ne zadnja, ki bo krvavala na UZ. Brez skrbi, da so doktorji že vse možno videli. Ampak nerodno je pa. Še meni je bilo, pa je bila moja M že v zatonu. 

< Sporočilo je popravil miska73 -- 16.3.2009 19:36:53 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
16.3.2009 19:36:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

miši seventy-three - kak si? kak počutje?
sunshine thirty-three - kak je naš tamalček? Kk si ti?

Oj srčica... vidim da pri tebi tajming še vedno pali...
Na žalost se tile mišmišini dečki nočejo glih veliko slačit, tak da je dons bolj oblečena stimulacija.

Jst sem vredi. Manjše slabosti, ampak ni hudga.

Pa ti lubica? Počutje vredi? Si nazaj v službi.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?