|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
17.3.2009 15:40:29   
kimsy
mismis hvala za odgovor! A to so pol tista vrata pred čakalnico (nasproti wc-ja) al tista pod tv-jem v čakalnici? Bom pa res mal prej že tam, da bom prva! Ko sem hodila na uz-je sm bla vedno prva! user posted image  Mamo full gužvo na cesti za lj in če grem zgodaj od doma, sem prekmal v Lj, če grem pa samo 5 min kasneje, pa padem v tako gužvo...
No, sm bla čist flegma, zdaj me pa kar nekaj zvija... sej bo šlo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.3.2009 15:43:36   
Reby
Mismis, evo sam za tebe še ena user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 17.3.2009 15:44:11 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.3.2009 15:44:23   
Stella Rossa
mismis meni pa bolj "ta zapečeni" dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image

no ta pa bo pravi za tebe
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.3.2009 15:46:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

mismis hvala za odgovor! A to so pol tista vrata pred čakalnico (nasproti wc-ja) al tista pod tv-jem v čakalnici? Bom pa res mal prej že tam, da bom prva! Ko sem hodila na uz-je sm bla vedno prva! user posted image  Mamo full gužvo na cesti za lj in če grem zgodaj od doma, sem prekmal v Lj, če grem pa samo 5 min kasneje, pa padem v tako gužvo...
No, sm bla čist flegma, zdaj me pa kar nekaj zvija... sej bo šlo!

Ne ta vrata niso nasproti WC, tam je sestra Mira, vrata za k sestri Milici so v bistvu res na tisti steni pod TV-jem. Ti povem, da se ti res splača biti prva, kajti jaz sem nazadnje čakala skoraj dve uri, ker so imeli vmes še konzilij.
Zvijati te pa nima za kaj, saj veš da je strah velik, notri ga pa nič ni. Tudi mene je bilo strah špikic, pa ne zbadanja, ampak priprave, zato me je vedno špikal moj, sedaj ko je pa na službeni poti, si pa vse sama pripravim in se tudi špiknem. Pa še pomembno je, da se čimmanj obremenjuješ, sam stres sigurno ni dober v teh postopkih

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.3.2009 15:48:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

mismis meni pa bolj "ta zapečeni" dišijouser posted image user posted image user posted image user posted image

no ta pa bo pravi za tebe
user posted image

Stella, ni napačnih Colinov Firthov zame, ma so kar vsi pravi...user posted image user posted image user posted image  
Ti pa praviš zapečeni, a s tem misliš temne čokolade z večjo vsebnostjo kakava?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.3.2009 15:49:25   
mismis
npr. naki tacga...

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.3.2009 15:51:53   
Stella Rossa
nekaj takega, samo ne sme pa bit preveč temen......
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.3.2009 15:53:15   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

npr. naki tacga...

user posted image

yessssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.3.2009 15:53:22   
mismis
No vidiš, saj se znaš stimulirati user posted image user posted image user posted image  

tole bo pa še zahteven projekt zame, nameč iskanje tehle ne preveč temnih čokoladic user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.3.2009 16:02:14   
kajsica
No tukaj pa se morem oglasit....pa ne da mi bo še ena pri ČOKOLATINKOTIH v zelje skakala....ti ti Stella, se bova nekako morali zmenit...kako že pravijo čiken fajt....user posted image user posted image user posted image user posted image

babike lepo se imejte, jaz sem v pripravah na jutrišnji prihod......njami!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.3.2009 16:10:04   
lana70
o kimsy, a si ti sedaj na vrsti za špikanje?? Aja, midve sva imeli nekako približno skupaj za dobit M, a ne? Zato sem jaz par špikic pred teboj....se spomnem ja. Nič se ne boj. Pa bodi tam že par minut pred osmo, drugače boš čakala....

lana

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.3.2009 16:15:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No tukaj pa se morem oglasit....pa ne da mi bo še ena pri ČOKOLATINKOTIH v zelje skakala....ti ti Stella, se bova nekako morali zmenit...kako že pravijo čiken fajt....user posted image user posted image user posted image user posted image

zate pa itak vemo, kateri ji tvoj user posted image user posted image user posted image

user posted image

jaz grem pa domov, jaz grem pa domov user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.3.2009 16:27:29   
Stella Rossa

Veš kak pravijo, če si nismo fauš je za vse dovolj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.3.2009 16:51:44   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAVIJAMOOO!!!!!!

jaz tudi,jaz tudi...me jutri namreč ne bo na netu....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.3.2009 16:57:37   
T1979

T1979, a kaj škiliš k nam med kolegijem user posted image

Ne dons pa nisem mogla škilit, ker sem od desetih pa do zdaj bila na eni seji. Zdaj vas še preberem in šibak k moji nečakinji.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.3.2009 16:58:58   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Že dolgo nismo nič navijale..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                  Sreda, 18.03.
                  suska - punkcija
              mateja_goljev - kri + UZ
               Kimsy - sestra Milica
     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suska, da bo punkcija čim manj boleča pa da bi bilo vse črno POLNIH foliklčkov
mateja_goljev, da bo tokrat taprava ovulacija da bo kar šprical
Kimsy, dobro se zmeni

Še jest si bom to sposodila. MBT, sej nisi huda, a ne.user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.3.2009 17:01:15   
T1979
Oooo danes ste pa zgodaj začele s stimulacijami, user posted image  user posted image  ponavadi se odvijajo v bolj večernih urah.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.3.2009 17:44:02   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

uuuffffff sem zajuser posted image  No ja pol pa si naj onega drugega Collina kira druga vzameuser posted image user posted image user posted image user posted image

saj ga lahko ti vzameš, konec koncev je tudi tebe treba malo stimulirati, ti si itak že par špikic pred mano.
Si videla, kako smo miško stimulirale, da je sedaj od vsega hudega kar noseča user posted image user posted image

user posted image Tako je ... Jao, če se sam spomnem...user posted image

Vidim, da mi dans ne bo treba stimulacije gor limat. Reby, Stella pridne.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.3.2009 17:44:57   
miska73

To mi deli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da potresov ne bo do nas čutit.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.3.2009 18:11:27   
palcica_
Pozdravljene punce!

Počasi se tolažim, ker spet ni nič ratalo user posted image .

No zanima pa me, če mi lahko katera, ki je bila pri dr. Rešu napiše kašne preiskave vam je delal preden ste začele z IFV postopkom? Pa kašne izkušnje ste imele z njim in kako ste prišle do njega?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.3.2009 18:28:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Pozdravljene punce!

Počasi se tolažim, ker spet ni nič ratalo user posted image .

No zanima pa me, če mi lahko katera, ki je bila pri dr. Rešu napiše kašne preiskave vam je delal preden ste začele z IFV postopkom? Pa kašne izkušnje ste imele z njim in kako ste prišle do njega?

Palcica - jaz sem mu poslala mail (info@neplodnost.com), opisala, kakšne težave imam in kakšne postopke sem imela, potem pa sem kar hitro dobila termin. Tja greš na prvi posvet s partnerjem, pa rabiš napotnico oz. rabita jo oba. Men je ata super, vse smo se vedno lepo pomenili, vse ti razloži kot otroku, si vzame čas. Pri meni se je k sreči hitro izteklo, sva šla pa samoplačniško.
Aja, pa fajn je, da neseš čimveč izvidov tja. Po mojem pa bo tvojemu delal še spermiogram.
Veliko sreče ti želim!

< Sporočilo je popravil Reby -- 17.3.2009 18:30:08 >

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.3.2009 18:32:36   
Reby
Tut jaz navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image  Punce, fajn zrihtajte user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.3.2009 18:33:50   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Tut jaz navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image  Punce, fajn zrihtajte user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.3.2009 18:45:34   
suska
Živjo punce, še zadnjič se javljam pred punkcijo, ki jo imam jutri zjutraj (kaj bo vam seveda javim)! Ne vem zakaj, ampak danes čutim kar močno špikanje spodaj (do zdaj skoraj nisem opazila kakšnih sprememb). A mislite da je to zarad stopke?  Kdaj se začne jemati prometrium (ne vem če sem prav napisala, ker ga še nimam). Mi je pa reš omenil da ga dobim... Nekje sem zasledila da ga kupujete v Italiji - a to drži?

MBT, mismis, lana70, bumo, T1979, hvala za navijanje!!!!!!!!!!! Upam da bo vse OK in da bo čim boljši rezultat.

Julija1, dobrodošla! Če ni v prvo ratalo, bo pa v drugo sigurno plusek - držim pestke!!!

mismis, kaj je to konzilij (posvet večih zdravnikov), oziroma v kakšnem primeru ga imaš? Vem da je ena (sorry, pozabila sem ime) omenila, da ji kmalu poteče....?

kimsy, saj bo šlo - ti se kar sprosti!

kiwi, čestitke za špikanje!!

n74, super da je izcedek izginil. Samo pozitivno razmišljaj in boš videla da bo vse OK!!!!

Stella, vem kako je če delaš cel dan! Jaz sem včasih delala v lokalu in kadar je zbolela sodelavka (oziroma največkrat njena hči) sem bila avtomatično jaz cel dan (od 7.00 - 22.00). Noben me ni prišel zamenjat vsaj toliko, da bi lahko kaj toplega pojedla. Vsi te vidijo samo kot vrečo denarja - delovno silo!

Lep večer še naprej...............

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.3.2009 19:01:09   
zofka7
Pika74, pogrešam te!
Držim pesti, mam členke že čist plave!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?