|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
16.3.2009 19:41:54   
KIWI

Halo babike, kako ste kaj?

Me je kar malo sram, ko se oglašam po dooolgem cajtu. Upam da me ne boste nagnale!!!user posted image
Sem malo izklopla vse okoli user posted image , malo so me viroze dajale, pa kar nekaj dela v službi kljub recesiji, ja pa malo smo se potepali po Egiptu, zdaj pa spet grem v nizki štart. V petek 20.03.2009 pade prva špika!!! JUHUUU!! Končno.

Zdaj pa še moram malo za nazaj prečekirat, pa kot vidim si lahko kar dopust vzamem da se prebijem skozi!

Se beremo!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
16.3.2009 19:45:11   
princes34
Živjo punce,
skoraj redno vas prebiram, vendar bolj malo napišem, ker mi čas kar beži.
V soboto sem naredila test in spet en velik --------user posted image
Zdej čakam na user posted image , potem pa gremo naprej, a ne!!
Sporočim, ko bo kaj novega. Za vse vas pa držim pesti za user posted image .
Pozdravčki

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.3.2009 19:45:51   
daisy23
punce živjo,
danes je za mano naporen dan,...punkcija, pridelala sem 4 jajčne celice, kar je več kot v prvem postopku. V četrtek, 19. 3. je ET,...upam, da se bodo celice oplodile. Držite pesti.

Suska
pogumno v sredo..., sem s tabo v mislih,.... se da preživet, le sodelovati moraš in upoštevati njegova navodila. Pa dobro izprazni mehur preden greš notri, sicer Reš malo teži. Ne vem, kaj mi je bilo, a sem se začela na mizi tako jokati, da mi je Reš brisal solze,...ne vem, ni bila kriva bolečina ampak čustva, ki so privrela iz mene Zdaj se počutim ok, malo špika v jajčnikih, ma nič takega.
Tistim, ki vam ni uspelo in ste danes dobile M, želim, da bi vam sonček posijal naslednjič, pogumno daljeuser posted image .
Upam, da bomo vse, ki smo zdaj tu na forumu  nekoč prijele v naročje svojega otročička.

Želim vam vse dobro in hvala za vašo podporo.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.3.2009 19:48:56   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: princes34

Živjo punce,
Pozdravčki

princes samo zate

user posted image

(odgovor članu princes34)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.3.2009 19:50:07   
Stella Rossa
kiwi in daisy user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.3.2009 19:54:49   
Bumo
Ajrad, Fargi, Palcica, princes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
mislim na vas, držite se punce!!!

Daisy in Kiwi, vama pa user posted image user posted image user posted image  naj bo vse vredu, Kiwi mirno roko pri špikicah, daisy tebi pa
da dobiš lepo(i) celici in, da ju boš srečno grela še preostalih 8,5 mesecev.

Današnje akterke...upam, da ste vredu zrihtale.

Pozdravcek

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.3.2009 20:00:04   
sonček33
KIWI lepo da se nam spet oglasiš. Uspešno špikanje.

daisy - super, 4 celice so čisto dovolj...zdaj se pa lepo pripravi na sprejem pikic

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.3.2009 20:03:50   
daisy23
eno vprašanje,..sva v samoplačniškem postopku,danes mi je po punkciji dal Reš položnico za icsi postopek,...je to potrebno takoj plačat in mu naslednjič( pri ET) pokazat kako potrdilo o plačilu ali kako gre to., če imate izkušnje, vas prosim za pomoč.
hvala

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.3.2009 20:11:24   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: daisy23

eno vprašanje,..sva v samoplačniškem postopku,danes mi je po punkciji dal Reš položnico za icsi postopek,...je to potrebno takoj plačat in mu naslednjič( pri ET) pokazat kako potrdilo o plačilu ali kako gre to., če imate izkušnje, vas prosim za pomoč.
hvala

na et prineseš potrdilo o plačani položnici.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.3.2009 20:16:38   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Halo babike, kako ste kaj?

V petek 20.03.2009 pade prva špika!!! JUHUUU!! Končno.

Se beremo!

Kiwi dobrodošla spet med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Srečno na špikanju, jaz pa se tudi kmalu začnem špikatuser posted image user posted image user posted image user posted image - Vsaj upam!!!!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.3.2009 21:00:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ajrad, Fargi, Palcica, princes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
mislim na vas, držite se punce!!!

Daisy in Kiwi, vama pa user posted image user posted image user posted image  naj bo vse vredu, Kiwi mirno roko pri špikicah, daisy tebi pa
da dobiš lepo(i) celici in, da ju boš srečno grela še preostalih 8,5 mesecev.

Današnje akterke...upam, da ste vredu zrihtale.

Pozdravcek

se podpišem pod to.....

lana

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.3.2009 21:03:31   
lana70
stella, si preživela dan?

daisy23, veš, včasih si mislim, da še dobre smo, kar vse preživljamo....če ti je nekaj dano, nam je tako samoumevno - niti ne pomislimo, da pa mogoče ima kdo kakšne težave....in potem se ti v nekem trenutku vse sešteje in manjka zgolj kaplja čez rob.....zato nič sekirat!!!! user posted image

lana

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.3.2009 21:15:43   
n74
Ojla!

Izcedka ni več, me pa močno špika po jajčnikih. Prej me je tudi, le včeraj sem imela mir. Sem klicala Reša, pa je rekel, da se bo to lahko še večkrat zgodilo in da ni nič takega. Moram pa prometrium sedaj jemati na 8 ur.
Sem se pa spomnila, da sem imela v novemberskem postopku enak izcedek dobrih 10 dni po neuspešnem testu. Takrat sem nekje prebrala, da je to posledica hormonskih injekcij. Upam, da je tudi tokrat tako, le da se špikanje malo umiri, pa bom tudi jaz postala mirna.
Vsem, ki ste danes imele slabe novice user posted image . Upam, da tudi sama ne napišem več nobene slabe.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.3.2009 21:45:25   
womanpolice
SUSKA bravo za stopko! Punkcija je pa pri vsaki drugače... odvisno od praga bolečine in od drugih dejavnikov... jst npr. ker sem imela enkrat hudo prometno in sm bila na tadolih ter tramalih (si čist zadet), mi ketonal seveda ni prijel in sm imela neznosne bolečine. Če teh tablet nisi jemala, ti bo ketonal prijel in ne bo problema... ne bo bolečin...

A.JRAD... Žal mi je user posted image , ampak kot pravijo druge... imaš še veliko eskimčkov zato pogumno... v nov boj in tokrat uspešen... držim pesti!!!

SAPI... Hvala za komplimente za mucke... ja, tasiv - Mufi - je lep mačkon ja.. ampak tudi pravi vražiček.. kr gleda kje bo kako piz...rijo nardil... user posted image Kak si mi pa ti kaj? vse pod kontrolo? p.s. ja, za magisterij sm pa kr mal razmišljala al bi še sploh kaj študirala al neb.. a je pravi čas zdaj al ni.. potem pa sm kr vpisala in kar bo pa bo...

STELLA ROSSA.. Zdaj pa vem kak zgledaš... sm vidla fotke... user posted image user posted image

MISMIS.. Lepo lepo... pa mirno roko pri Menopurju, ko ga mešaš... al ga tvoj tud nameša? p.s. jst pa imam tokrat "nenormalno" dolgo user posted image že šest dni... ponavad jo imam po 4 dni

DIANA79.. Nč bat... user posted image bo že prišla, boš videla... men je tudi kr nekaj dni zamujala... potem pa prišla v vsem svojem sijaju in še kr traja; že šest dni... ponavad jo imam po 4 dni

N74... Vidiš, da se zadeva izboljšuje.. tko kot ti je mismis rekla... to še ne pomeni ničesar...

PALCICA... Žal mi je user posted image Kr zjoči se... tvoj te naj potolaži... potem pa ko bosta pripravljena, pogumno v nov boj.

PRINCESKA34 Žal mi je Kr zjoči se... tvoj te naj potolaži... potem pa ko bosta pripravljena, pogumno v nov boj.

FARGESIA... Kot sm ti že povedala po sms.. zelo mi je žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakaj nisi poklicala? Sej vem... verjetn ti niti ni blo do pogovora... jst sm bla ista, ko nama v drugem postopku ni ratalo... ko boš pri volji za pogovor pa kr javi.. jst imam vedno čas. Dobrodošla!

Bom zaključila, ker greva z mojmu se mal slončkat....

Nočko vsem pa se jutr tipkamo...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.3.2009 22:15:24   
mandreja
Pozdravljena dekleta......long time no see user posted image
Rabim pomoč......Mogoče katera ve številke na katere bi lahko poklicala ženska za naročit se vsaj za razgovor, ki prihaja iz hrvaške. Bi pa prosila za Lj in Mb. Jaz sem vse te (vsaj za LJ nekje izgubila user posted image )

Hvala za pomoč že v naprej

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.3.2009 22:15:38   
lučka 25
princes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KIWI, super za kratek odklop (tudi to kdaj paše), pa dobrodošla nazaj in kar je najvažnejše, naj bo ta postopek uspešen.

daisy, super za 4 celice. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo, da te v četrtek čaka en lep dan.

n74, samo da se je vse umirilo. Je pa tako, kot je rekel Reš, to se bo lahko še kdaj ponovilo, ampak upam da ne. Je pa to res lahko tudi od vseh teh hormonov. Zdaj lepo jej Prometrium na 8 ur.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.3.2009 22:23:30   
gloria
....oj pupike....ma zdej ko so tako lepi dnevi smo skoz odzuni,pa še delavce imamo pa sem bolj malo na rr.....
...ma jaz vseen mislim na vas in držim pestiuser posted image ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
17.3.2009 3:35:41   
sonček33
gloria me tudi mislimo nate...itak da ste zunaj....mi tudi

punce, držim pesti za čisto vsako

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
17.3.2009 7:03:58   
biba007
Dobro jutro, pupike!
user posted image
Hm, se sprašujem, če prezgodaj vstajam....kje ste, senjor Kruce, pa Mlinčkove babnice? Še spančate? Tradicija je tradicija....kofi mora bit, ni res?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
17.3.2009 7:25:22   
Bumo
user posted image jutro punce...Biba
eni sicer še pančkajo, sem pa jaz zato danes malo pohitelauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
17.3.2009 7:40:13   
BarbiG
Dobro jutro vsem tuki gor. Mmmmmmmmmm, kako diši tale kava.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
17.3.2009 7:41:05   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: princes34

Živjo punce,
Pozdravčki

Včeraj je bil pa res črn dan tuki gor.

Princes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princes34)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.3.2009 7:58:22   
T1979
Jutro,
sem prišla prej in vas lahko pozdravim še pred jutranjim kolegijem.

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.3.2009 8:00:01   
T1979
N74 super, da se izcedek umirja, in da je vse OK. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Princess34 user posted image     user posted image . Žal mi je, bo pa naslednji pravi in zadnji.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.3.2009 8:00:48   
T1979
Biba007 hvala za virtualno kavico. Zdaj grem pa še na tapravo.user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?