womanpolice
|
Živjo PUNCE... Najprej HVALA za navijanje... ja, kolikor je šlo v prejšnjih dveh postopkih, mislim, da bo jutr že doza Menopurja . Sm pa malce , ker mi nobena ne bo jutri delala družbe na UZ... Je blo nazadnje tak fajn klepetat z matejo_goljev in Fargesio... smo se res nasmejale... ah, bo že... itak morm potem hitet nazaj domov, ker imam ob devetih fizioterapijo, tak, da bom jutr že okoli 6.45 tam, da bom res prva na vrsti.. Če se mi ne bo spet "Teja s Tuša" vrinila pred mene , kot je to storila v prejšnjem postopku... STELLA ROSSA... tud jst sm skoz v službi, če nism na bolniški in morm priznat, da kr pogrešam službo... LUČKA25... Ja, sej ne bom zdržala skoz notr.... halo? lep sonček, jst pa bom notr ležala? Halo? Kak sprehod v naravo si bom zihr "privoščila" GOSPODARICA... Super pridelek in kar 4 blastociste... uf.... daj, povej mi recept kako prideš do le teh SONČEK33 Tamal je pa res srček, ni kaj! LARA LIGHT... A je zdaj vse OK? PODGANCA... A si ti registrirala iz prejšnjega oz. predprejšnjega mojega linka? MISMIS... Maš prav... jst na srečo imam še čist mal menstre... začela se je predvčerajšnjim, včeraj je blo ful velik.. sm mislila, da bom izkrvavela pa še krči so me full dajali, danes je pa tko tko... mi je všeč, da jutr ne bo tolk "hudo".... REBY... Če ti lahk lepiš slikce tle gor, bi te prosila, če najdeš kako dobro na mojem facebooku od mačkonov in ju prlimaš tle gor, da punce vidijo kak sta zrastla... al pa ti LEDENKA, al pa PODGANCA... HVALA že v naprej!!! ja, nč... grem si špikico dat, potem pa ajčat, saj morm zgodaj vstat.. pa še lase si morm zjutraj oprati, saj če si jih bom zdajle, bom imela jutr zelo mastne (vedno se mi full zmastijo, če grem spat s frišn opranimi lasmi); dans so že pa tud čist mastni.... kriza. Želim vsem sladke sanje!!! Nočko!
|