|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
12.3.2009 20:45:05   
mismis
Sonček, joj kakšen srček je že mali L. Človek bi ga kar prijel v roke in cartal, cartal, cartal...Upam pa, da si tudi ti v redu, kljub temu da ne moreš dojiti.

bbpikica, ahoj, kako smo? Kaj novega pri vas?

Lučka25, saj nimam kaj, štalco moram pošlihtati, da bo mir, ko bomo našega telička greli user posted image user posted image . Vidim, da ti tudi lepo napreduješ, še 130 dni.

Reby srce, samo da mi ne pretiravaš, saj vem da ne moreš skoz ležati, sicer ti pa itak telo pove, kaj potrebuje.

Wp, dobro opravi jutri na UZ. Želim ti, da dobiš municijo in gremo naprej... user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.3.2009 20:45:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

LuNa, če pa ti prideš sem pogledat, je pa zihr praznik.

sonček moj user posted image user posted image user posted image .. ni praznik, sam tukej vem, da bom moj Miš našla zasigurn! user posted image
Vi ste o.k?

Ojla lunči moj user posted image ... A moram it gledat, če si me kej drugje iskala user posted image

Pa sonči moj tudi user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.3.2009 20:52:57   
Stella Rossa
Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.3.2009 21:03:45   
lana70
čer, punce, sem vas prišla še sem malo počekirat....viidm kar nekaj novic, dobrih predvsem....pika in zofka, a boste kej napisale kako je potekala punkcija, za vse tiste, ki tega še nismo dale skozi in imamo oči in ušesa na široko odprte in lovimo vsako informacijo v zvezi s tem...

stelli kje pa delaš (v kakšni štacuni mislim), da si lahko na RR? To je fino, samo dan počasneje gre, če ni ljudi, a ni tako?

L

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.3.2009 21:06:27   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

čer, punce, sem vas prišla še sem malo počekirat....viidm kar nekaj novic, dobrih predvsem....pika in zofka, a boste kej napisale kako je potekala punkcija, za vse tiste, ki tega še nismo dale skozi in imamo oči in ušesa na široko odprte in lovimo vsako informacijo v zvezi s tem...

Se podpišem pod touser posted image

WP srečno jutri!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.3.2009 21:11:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jest tud jestuser posted image user posted image user posted image

lana

Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.3.2009 21:24:40   
lučka 25
lara, kaj pa je tebe pripeljalo v B. Je sedaj vse v redu? Upam, da ja. Mislim nate.

n74, dobri napotki. Daj to prekopiraj med nasvete za IVF/ICSI/IUI. Tako bo še katera prebrala in ji bo lahko to pomagalo. Je pa res, da prehrana naredi skoraj največ, potem verjamem tudi v matični mleček, čaj krvomočnica, refleksno masažo stopal ali vsaj masažo zaradi prekrvavitve. To z glino pa je tudi po moje dobro, ker telo prečistiš.

mismis, ja je treba štalco pospravit, a ne user posted image . ja pri meni gre pa res kar hitro, zmeraj hitreje.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.3.2009 21:25:01   
lučka 25

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

Jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.3.2009 21:41:41   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

Jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

še jaz!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.3.2009 21:54:34   
ledenka

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.3.2009 23:29:41   
womanpolice
Živjo PUNCE... Najprej HVALA za navijanje... ja, kolikor je šlo v prejšnjih dveh postopkih, mislim, da bo jutr že doza Menopurja user posted image . Sm pa malce user posted image , ker mi nobena ne bo jutri delala družbe na UZ... Je blo nazadnje tak fajn klepetat z matejo_goljev in Fargesio... smo se res nasmejale... ah, bo že... itak morm potem hitet nazaj domov, ker imam ob devetih fizioterapijo, tak, da bom jutr že okoli 6.45 tam, da bom res prva na vrsti.. Če se mi ne bo spet "Teja s Tuša" vrinila pred mene user posted image  user posted image  user posted image , kot je to storila v prejšnjem postopku... user posted image user posted image user posted image

STELLA ROSSA... tud jst sm skoz v službi, če nism na bolniški user posted image in morm priznat, da kr pogrešam službo...

LUČKA25... Ja, sej ne bom zdržala skoz notr.... halo? lep sonček, jst pa bom notr ležala? Halo? Kak sprehod v naravo si bom zihr "privoščila"

GOSPODARICA... Super pridelek in kar 4 blastociste... uf.... daj, povej mi recept kako prideš do le teh

SONČEK33 Tamal je pa res srček, ni kaj!

LARA LIGHT... A je zdaj vse OK?

PODGANCA... A si ti registrirala iz prejšnjega oz. predprejšnjega mojega linka?

MISMIS... Maš prav... jst na srečo imam še čist mal menstre... začela se je predvčerajšnjim, včeraj je blo ful velik.. sm mislila, da bom izkrvavela pa še krči so me full dajali, danes je pa tko tko... mi je všeč, da jutr ne bo tolk "hudo"....

REBY... Če ti lahk lepiš slikce tle gor, bi te prosila, če najdeš kako dobro na mojem facebooku od mačkonov in ju prlimaš tle gor, da punce vidijo kak sta zrastla... al pa ti LEDENKA, al pa PODGANCA... user posted image user posted image user posted image HVALA že v naprej!!!

ja, nč... grem si špikico dat, potem pa ajčat, saj morm zgodaj vstat.. pa še lase si morm zjutraj oprati, saj če si jih bom zdajle, bom imela jutr zelo mastne (vedno se mi full zmastijo, če grem spat s frišn opranimi lasmi); dans so že pa tud čist mastni.... kriza.

Želim vsem sladke sanje!!! Nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.3.2009 7:07:16   
Reby
Dobro jutro! No, ker sem prva, bom tako dobra, da vas prebudim z eno svežo dišečo kavico :)

user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.3.2009 7:09:40   
Reby
WP - želim ti čibolj uspešen UZ, pa obljubim, da se bom potrudla in šla čimprej prilepit slikce tvojih mačkonov :)

user posted image user posted image user posted image
Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.3.2009 7:15:44   
Reby
No, kot sem oblubla WP, to sta njena Mufi in Cofi user posted image

user posted image   user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.3.2009 7:47:23   
BarbiG
Hojla.

Sej sem skor vsak dan gor, sam vas vse skupi bolj spremljam kot pa da bi sama kaj javila. Ker midva sva se odločila za manjšo pavzo po neuspelem postopku v decembru in bova klicala za postopek v aprilu. Sicer mi je pa ta mesec user posted image  parala živce, ker je trajala kar 11 dni in sploh ne vem, kaj to zdaj pomeni.

Kokrkol, midva sva dala mal možgane na off od postopkov, ampak iz srca user posted image  vsem novim nosečkam in se iskreno veselim z njimi, tistim, ki jim žal ni uspelo pa želim, da bodo v naslednjem psotopku zagledale ta magični user posted image user posted image . Glede na ta mesec mislim da bo kar držala trditev iz januarja, da je letošnje leto plodno leto, tako da se nadejam ogromno pluskov tuki gor. Punce držim pesti, da vsem letos uspe.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.3.2009 7:51:13   
Reby
Pa še moj že dolgo obljubljen buši, seveda mora bit zraven vedno kontrola user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.3.2009 8:29:18   
lara light
Jutro punce!

Wp, navijam!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lara, kaj pa je tebe pripeljalo v B. Je sedaj vse v redu? Upam, da ja. Mislim nate.

Lučka, Wp, hvala.user posted image  Saj je bilo vse v redu. HB! Preventivno dobimo me z dvojčki injekcije za razvoj pljuč, na našem koncu dobimo kar vse ki smo že malo stareuser posted image , pa prva nosečnost in se ne ve, kako in do kdaj ponavadi nosimo enojčke....in smo en dan na opazovanju, medtem ko je po drugih krajih odpustitev domov takojšnja. To pomaga v primeru, da bi se sprožil porod v roku 3 t. Potem učinek teh špikc izzveni. Upam, da bo še dolgo vse mirno in da mi do maja ne prideta na plano.user posted image

Reby, kako lepe živalice imaš! Nisem vedla, da imaš tudi črnega lepotca, al sem pa pozabila, nič novegauser posted image  Mucki sta lepi, a kuža...nimam besed. Zlati.
In šele tretja si tiuser posted image , hecam. Lubica, pa saj nimaš še nil trebuška, jaz sem bila že kot balon pri teh tednih...saj govorim iz foušarije vešuser posted image , krasna si!user posted image  In hvala za kavico!
Letim...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.3.2009 8:34:52   
Reby
Lara - tisti mucki sta od WP :), jaz imam enega risa doma, ga bom ob naslednji priložnosti prpopala user posted image  Psička je pa moja ja.
Pridna bodi in pazi na svoja dva škrata!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.3.2009 8:54:23   
Stella Rossa
Dobro jutro pupe, evo še en lep dan se začenja, jaz pa na šihtu....ufffff mi že počasi gre na živce v štacuni čepet.

lana prodajam ležišča
Reby hvala za kavico pa lep buši in lep kužonuser posted image
WP tvoji mucki so pa res cakaniuser posted image  dabro opravi danesuser posted image

Vsem želim en krasen petek 13.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.3.2009 9:00:54   
Rakica_80

Vsem želim en krasen petek 13.user posted image

Ajaaa sej rees, to je zame res srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo treba kakšnega user posted image  naredit.user posted image
Evo, še kavico za dobro jutrouser posted image

user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.3.2009 9:26:48   
Stella Rossa
En vic za malo smeha:

DVE KRAVI

Mlada, komaj poročena žena se pritožuje možu:
"Kako da si postal že dva meseca po poroki tako hladen do mene?"
"Tvoj oče mi je obljubil, da bo dal za doto dve kravi, pa je dal samo eno."
"Ja, kaj sem pa jaz?!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.3.2009 9:47:25   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Ooooo, T1979 si že nazaj iz Portoroža?!? Kako je uspel seminar? Če si bila na seminarju tako aktivna kot sva midve smučali potem verjamem da je bilo the bestuser posted image user posted image user posted image

Seveda sem nazaj, a si mislila, da bom kar cel teden dol.  user posted image  user posted image  Sej jaz bi bla, samo šefe ne bi bil zadovoljen.
Je uspelo, vse sem imela pod kontrolo (202 ljudekov).

Lp

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.3.2009 10:00:27   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

T1979 user posted image user posted image user posted image  kdaj gresta spet ata obiskat?

Oj,
zaenkrat še ne vem. A bo pred počitnicami (julij,avgust), ali pa takoj po počitnicah. Se še nisva odločila.
Kako si ti, si dobila user posted image ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.3.2009 10:03:48   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

dober danuser posted image
danes sem imela ET....od enajstih celic je bilo zrelih 9,oplodilo se jih je 6 od teh šestih dve moruli in 4 zelo lepe blastociste.eno so mi vrnili,tri pa spravili malce na hladnouser posted image
test imam 25.03.2009...

lep dan še naprej

Gospodarica super izkupiček. Bravo, bravo. user posted image  user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.3.2009 10:04:18   
jona3
jutro punce kako ste kaj

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?