|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
13.3.2009 12:15:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, a si tečka user posted image user posted image user posted image

A ni že čas, da bi mal bla? user posted image  user posted image  user posted image

ma kaj pa jaz vem, če je že čas, bi morala tvojega gospoda prašat user posted image

Ja, ja, sej lahk prideš user posted image  Mrzel Hajni te še vedno čaka...

v priliki pa res, če ne prej, ko bom doma po punkciji, pa se bova 1x s kužijem oglasila in bomo šli na skupen sprehod.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.3.2009 12:17:07   
miklarom
evo drage moje da se vam zopet malo javim, mam tak natrpan plan na šihtu da kar nimam dovolj časa še na kompjuter. saj še teden dni pol pa dopust in nato bolniška se začnemo 25.3. že špikat, pol pa bom imela vsakm dan čas viset na forumu user posted image  danes pa po sedmih dneh zopet začnem papcati femodenček. joj spet me bo matralouser posted image , pa kaj hočem vse bom potrpela za malouser posted image  samo da jo dočakam.

danes je tak lep sonček jaz pa moram zdajle v službouser posted image

lep dan vam želim še naprej. pa,pa

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.3.2009 12:23:13   
Reby

Reby, a si tečka user posted image user posted image user posted image

A ni že čas, da bi mal bla? user posted image  user posted image  user posted image

ma kaj pa jaz vem, če je že čas, bi morala tvojega gospoda prašat user posted image

Ja, ja, sej lahk prideš user posted image  Mrzel Hajni te še vedno čaka...

v priliki pa res, če ne prej, ko bom doma po punkciji, pa se bova 1x s kužijem oglasila in bomo šli na skupen sprehod.

Zmenjeno user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.3.2009 12:25:57   
n74
Živjo,

reby, wp - imate lepe muce. Jaz imam ravno takega kot WP, sivega. Ga pa že tri dni zelo pogrešam, upam, da se samo potepa.
lučka25-glede seznama nasvetov si edina ki si me pohvalila user posted image , tako da ne vem če se splača kopirat med nasvete. Saj nisem nič novega odkrila, sem samo pobrala od vsake nekaj, ki so že o tem pisale. Včeraj sem ti pisala, da me nič več ne špika. Začelo me je po drugi uri popoldan, verjetno bo danes isto. Vsaj vem, da se nekaj dogaja.user posted image

reby - a takole bom jaz izgledala junija? Lepo.

gospodarica - super za lepe blastocide, pa praviš, da se nisi nič posebaj pripravila na postopek? Mogoče bi pa tudi meni uspelo brez vseh priprav. Je pa res vse odvisno od sreče.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.3.2009 12:28:38   
n74
jona3 - ti tafrišna nosečka, povej kaj se pa tebi kaj dogaja v bušiju? A te tudi tako špika kot mene (samo od popoldneva naprej)?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.3.2009 12:32:01   
mismis
n74,  a tudi zahvalila se ti nisem, bad bad mismis, mislim kakšna šlamparija z moje strani.
Moram te pohvaliti, zelo dobro si napisala, vem da sem takoj ko sem prebrala tvoje nasvete začela študirati, kaj že počnem in kaj bi bilo dobro še početi.
A mi lahko poveš še, zelo lepo prosim, kje si kupila tale aparat za masažo stopal in kakšna je bila cena. Jaz sem sicer rekla, da me bo moj masiral, ampak po včerajšnjem prvem poskusu, me je bolj kot ne božal po stopalih, kot masiral.

Še 1x hvala za tvoje nasvete in odgovore

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.3.2009 12:32:41   
n74
lučka25 - a si ti ko si izvedela, da si noseča, še naprej jedla po Montinaqovi metodi ali si začela normalno jest kot prej? Jaz sem sedaj ne morem znebiti teh dvomesečnih navad prehranjevanja, pa me skrbi, da ne bom kakšen vitamin premalo vase dala.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.3.2009 12:37:23   
n74
mišmiš - se mi takoj dobro zdi, če me kdo pohvaliuser posted image . Masažni aparat sem si sposodila pri starših, so ga kupili dolgo nazaj od enega akviziterja. Je pa Blanč pisala, da ga je kupila v Interšparu. Vprašaj njo za ceno, sem že pozabila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.3.2009 12:40:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: n74

mišmiš - se mi takoj dobro zdi, če me kdo pohvaliuser posted image . Masažni aparat sem si sposodila pri starših, so ga kupili dolgo nazaj od enega akviziterja. Je pa Blanč pisala, da ga je kupila v Interšparu. Vprašaj njo za ceno, sem že pozabila.

Full ti hvala, verjamem da vsaka pohvala dobro dene. Saj, ko boš začela lepiti slike svojih pikic in bušijev, te bomo večkrat hvalili user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.3.2009 12:53:01   
Stella Rossa
Dva policaja

Razgovaraju dva policajca,

PRVI: Jučer sam kupio četku za WC.

DRUGI: I onda?

PRVI: Pa šta ja znam, sa papirom mi je nekako bilo bolje..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.3.2009 12:55:34   
Stella Rossa
Mama na obisku

Pride mož iz službe in vidi ženska nekaj kleči v kopalici,

hitro sleče hlače in jo rukne od zadaj.

Potem gre v kuhinjo, da bi si vzel pivo iz hladilnika,

a glej tam žena pripravlja kosilo. Ves začuden vpraša:

Kdo pa je tista ženska v kopalnici, če si ti tukaj?

Žena odgovori: Ja, mama je prišla na obisk, pa išče uhan,

ki ji je padel nekje v kopalnici.

Pa se mož razjezi: Drugič pa vsaj povej, če pride tvoja mama na obisk.

Ne, reče žena, saj je na obisk prišla tvoja mama.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.3.2009 13:09:42   
mismis
Stella, še malo črnega humorja, za tale petek 13. ega user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.3.2009 13:17:25   
BarbiG
Palčica, jaz sem v prvem postopku pred 7 leti pridelala 7 celic, dve sta se oplodili, obe vstavili, rezultat - izredno živahen in navihan skoraj 6-letnik. V drugem postopku dve leti kasneje sem pridelala 14 celic, štiri so se oplodile, dve vstavili, dve zamrznili. Sam postopek ni ratal. Sem šla po zamrznjenčka, oba sta se lepo odtajala in sedaj naokrog skače pregnani 3 letnik. Tako da nič ne skrbi. Količina ni tako pomembna kot je pomembna kvaliteta. Držim pesti, da zagledaš +.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.3.2009 13:55:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: n74

lučka25 - a si ti ko si izvedela, da si noseča, še naprej jedla po Montinaqovi metodi ali si začela normalno jest kot prej? Jaz sem sedaj ne morem znebiti teh dvomesečnih navad prehranjevanja, pa me skrbi, da ne bom kakšen vitamin premalo vase dala.

Jaz še zdaj več ali manj jem po Montinjaku, saj je dober tudi za nosečnice - vellko sadja, zelenjave, samo pečeno meso brez cvrtja,... Se pa včasih pregrešim, kar pa tudi ni narobe. Meni je moj G rekel, da naj kar lepo naprej jem po Montinjaku, da je to v redu tudi sedaj, p še navadila se ga bom za kasneje, da ostanem pri tem in zgubim po nosečnosti kak kg. Mam pa zato tudi res dobro prebavo. Sedaj bodi samo na to pozorna, da piješ res veliko vod. Jaz si od sadja vedno zjutraj naredim naravni sok, pa banano (ker sem imela pomankanje kalija). Moraš pa sedaj vsaj en kozarec mlekaali jogurta (navadni - ne sadni ker je presladek) ali skuto ali p sir jesti, da dobiš kalcij (dobro za dojenčka). Meni je to priporočil G.
Kot kaže se mogoče prav zaradi tega ne redim, ampak lepo vzdržujem težo, ker imam itak glede na ITM 25kg preveč. Je rekel G, da ne bo nič narobe, če se ne zredim, edino prav mi bo prišlo, ker bom lažje prenašala nosečnost in lažje rodila.

Glede tvojih napotkov, ki si jih napisala pa sem jih že jaz kopirala na zgornjo temo oz. napotke ta IVF/ICSI/IUI. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 13.3.2009 13:56:03 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.3.2009 14:05:33   
womanpolice
REBY.. Hvala, da si prilepila moja mačkona... Tud tvoj je lepotka!

PUNCE hvala za pohvale mojima mačkonoma; jima bom prenesla... Cofi (črn) se zaveda, da je lepotec, zato hodi z dvignjenim repkom. Mufi pa je taka čivava mala, ampak je po potezah pravi mačkon; ima zelo lep gobček in je že pravi lovec.

Zdaj pa k današnji SLABI NOVICI IZ UZ... čist me je potrlo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.3.2009 14:09:56   
womanpolice
Ležim... in mi reče... "a ste kdaj imela težave z jajčniki" odgovorim negativno "a ste kdaj imeli endometriozo" ponovno odgovorim negativno. "koliko ste pa stara" 28 "a še imate kr menstruacijo?" Odgovorim, da sem jo dobila 10.3.
Nato mi pove, da imam v desnem jajčniku eno cisto. Čist sm bla "paf". Halooooooooooo? Pove mi, da ni takšna, da bi jo morali punktirati.

Potem mi reče, da nadaljujemo s Suprafactom do 20.3. ko imam spet UZ, in povečana doza na 0.9 (prej 0.6)

Nato pridem do Andreje čist poklapana, pa me vpraša kaj je narobe. In ji povem. In mi reče: "To bo šlo naprej z menstruacijo, boš videla; ni hudega." "Zdaj lepo nadaljuj  s Suprafactom in se vidimo drugi teden v petek.

TO mi je pokvarilo VSE načrte. Kriza....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.3.2009 14:15:34   
Stella Rossa
WP user posted image user posted image user posted image
saj bo ok, te bo suprefakt "spucal" pol pa ima da rata.
Se bova pa vidle 20. na UZ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.3.2009 14:18:54   
Goldy
WP - saj bo, boš videla! user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.3.2009 14:19:23   
womanpolice
Dans sm še mačkona peljala k veterinarki. Ju je testirala na mačjo bolezen in na še ne vem kaj. Potem je oba cepila s prvo dozo, nato pa še ampulce vmasirala za parazite. Lažja sem za 123 EUR.

Zdaj še treba na drugo dozo čez tri tedne, nato pa ponovno čez tri tedne na prvo dozo za mačjo kugo in ponovno čez tri drugo dozo za mačjo kugo.. potem pa bo za nekaj časa mir user posted image (upam... user posted image )

Je pa tud veterinarka rekla, da sta čist vsak svoj karakter.. Cofi (črn) je takšna nežna dušica; in je bil zelo priden pri njej, ko mu je kri vzela, ga cepila, itd. Mufi pa je pravi lovec in zelo lep maček, vendar je tko norel, ko mu je hotela pobriti nogico z mašinco, da ni šlo drugače kot da mu je s škarijah postrigla. Kri mu je komaj uspela vzeti. Le ko ga je cepila, je bil dokaj miren. Je pa rekla, da ji je Mufi lepši maček.

Zanimivo, da je vsem lepši Mufi... Bi si prej mislila, da jim je Cofi, ker je črn dolgodlak.... No, SEVEDA sta OBA zelo lepa vsak po svoje... pravi lepotki sta. Mufi je vražiček, ki mi krade denar user posted image (zadnjič mi je moj dal pet evrov na kavč in pride Mufi, jih zagrabi z gobčkom in nese v kuhinjo, rečem mojmu, da mi je maček ukradel denar, on leti za njim v kuhinjo in Mufi še kr drži pet evrov v gobčku :-)  ) Tudi ključe od avtomobila ti odnese, mobilni telefon,... Ni da ni... karkoli mu prav pride...

Cofi je pa nežna dušica, ki se rad crklja, vendar se boji obiskov... Če kdo pride na obisk, se skrije za sedežno, nato te pride povohat, in potem spet odide, ponavadi v svojo košaro ležat. Včasih tudi zarenči.. Še nism slišala mačka renčati... Se pa zelo rad kopa. Kadar ga kopava, zraven prede user posted image Medtem ko Mufi... uf... si čist pokrempljen, takšno dela, ko ga kopava.. ko sta pa skopana, sta pa obe takšni podganci... hihiihih

Cofi je zelo razvajen in navezan na naju... če sva v kakšnem zaprtem prostoru, sedi pred vrati in tako joka kot bi dojenčka poslušal... To grdo navado ima pa tudi v zgodnjih jutrannjih urah, ko bi še človek rad spal....user posted image

Skratka čist sta vsak svoj karakter... vendar oba moja srčka...

No, pa sm malce pozabila na današnje skrbi... čeprav me še vseeno skrbi...

Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.3.2009 14:20:47   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Ja, upam, da bo tole spucal...

20.3. se bova videli na UZ le če boš zgodnja. Jst bom tam že ob 6.40 (dans sta bile ob takšni uri že dve tam), saj imam ob 9ih fizioterapijo v svojem kraju in danes sem komaj uspela pravočasno priti.

Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.3.2009 14:22:13   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

WP - saj bo, boš videla! user posted image user posted image

upam, da bo... Sam ni mi pa jasn zakaj mi je dala UZ šele v petek, 20.3. (by the way... takrat imam god user posted image ) ... to se mi zdi dolga doba... se mi zdi, da se bi tole že prej spucal... al kaj.. ma sej zdej sm čist zmešana.. nč ne vem več....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.3.2009 14:23:42   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

20.3. se bova videli na UZ le če boš zgodnja. Jst bom tam že ob 6.40 (dans sta bile ob takšni uri že dve tam), saj imam ob 9ih fizioterapijo v svojem kraju in danes sem komaj uspela pravočasno priti.

Po vsej verjetnosti bom jaz tud tako zgodaj prišla, ker grem pol na šihtuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.3.2009 14:24:44   
BarbiG
WP držim pesti, da bo vse OK. Poznam kar nekaj punc, ki so tudi imele tako cisto in je res z user posted image  šla cista rakom žvižgat. Tko da kar veselo nadaljuj s špricami, pa boš vidla da bo vse tko kot mora bit.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.3.2009 14:25:37   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Po vsej verjetnosti bom jaz tud tako zgodaj prišla, ker grem pol na šihtuser posted image user posted image

no, do takrat si bova pa že povedali kak se bova prepoznali...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.3.2009 14:26:46   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

WP držim pesti, da bo vse OK. Poznam kar nekaj punc, ki so tudi imele tako cisto in je res z user posted image  šla cista rakom žvižgat. Tko da kar veselo nadaljuj s špricami, pa boš vidla da bo vse tko kot mora bit.

ja, upam no, da bo res šla... takih težav še nism imela... res pa je da v prejšnjih dveh postopkih sem že bla v bistvu že skor čist konc user posted image , ko sm bla na 1. UZ

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?