|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
12.3.2009 14:20:34   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kok mi tale tvoja zgodbica vedno pričara nasmešek na obraz... in lepe spomine.
Včasih še zdaj ne morem verjet, da vama je takrat ratalo....
Moja ljuba mlinček družinica user posted image

Joooj, podganči, zdejle se mi je pa mal pogled zameglil user posted image ... Sanja se ti ne, kok sem vesela, da vama je uspelo user posted image ! In to brez štorkelj, bejbi!  

Jst tud tebe imel ful rad.
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.3.2009 14:24:25 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.3.2009 14:24:15   
miska73
Močno upam, da mi je uspelo tale seznamček urediti tako kot je treba.
Seveda mi je najprej šlo ene parkrat v maloro... potem sem pa ugotovila, da se nikakor ne smem posluževati citiranja.

No kakorkoli... če sem kak podatek spregledala me prosim opomnite.

Vglavnem... kapo dol naši mišmiški, ki sicer tako pridno ureja tale seznam.
Kje si lubika.
Mi te misamo.

Ti bom kasneje kakšno stimulacijo pripopala... mogoče te pa to zvabi na RR.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.3.2009 14:26:19   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 12.03.
gospodarica - ET
mateja_goljev - začetek špikanja

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

Sobota, 14.03.
Lana70 - začetek špikanja
suska - UZ
mateja_goljev - kri

Ponedeljek, 16.03.
mismis - UZ
zofka7 - ET

Četrtek, 19.03.
Kismy - začetek špikanja

Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ

Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  
Lana70 - UZ

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

Nedelja, 15.03.
cukica

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image    BibaBond, Špelka12, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Princes34 greje user posted image   test 14.03. 
palcica_ greje user posted image user posted image   test 18.03. 
Fargesia greje user posted image  ??  test 19.03. 
a.jrad greje user posted image  test 22.03. 
mala81  greje user posted image user posted image   test 23.03. 
Pika74  greje user posted image user posted image   test 26.03. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (2. IVF, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)  
NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
    user posted image  Naska (LJ)
    user posted image  miška73 (LJ)
    user posted image  jona3 (MB)
    user posted image  n74 (PO)

•  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.3.2009 14:28:44 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1153
    12.3.2009 14:26:36   
    mismis
    dober dan moje čveke, jaz sem zadnje dneve bolj ali manj zasedena na full (majhna štala v službi), zato me je bilo tudi manj med vami. No pa pejmo po vrsti...

Arneja user posted image user posted image , ti smolko ti, kot kaže boš ti tudi ena izmed nas rev, ki moramo večkrat iti skozi vse to. Ampak kot že rečeno, nikar obupati, nagrada je tako velika, da se splača vztrajati.

n74, še 1x čestitke za lep in visok beta hcg. Te pa prosim, če lahko napišeš, kaj si počela kar tule gor na forumu, da ne boš vsaki posebaj pošiljala majla. Jaz bi tudi vedel, prosim user posted image

Reby, z včerajšnjim SMS-jem si mi pa res lušte naredila, še sploh ker je bilo sredi sestanka. No, sej sem te potem popoldne kopirala user posted image user posted image user posted image  Kako si mi ti, počivaš?

Sonček33, kako je s tabo, a so ti odstranili tisto sr@nje, ki se ti ja naredilo. Kako je mali pobalin?

Wp, če je že morala priti, potem je super, da je prišla. Mene je bilo kar strah, če bo kaj zamujala, kako bom šla na UZ z vložkom, Uf grozna misel

Netkaaaaa, bemti te missam, kje si ti meni, kako si ti meni, kdaj ti štrataš, kako je šola, kako so puppy-ji, hočem slikice puppy-ev

Špelka,srce moje, saj nisem ušla, samo majčken sem bizi, pa še tako lepi dnevi so zunaj, da jih uživam s kužonom. Kako se ti držiš? Ali je tvoja M prišla in je bilo naravno čiščenje, ali si morala iti na A? user posted image user posted image

Pika74, user posted image user posted image  superca za dve pikici, lepo ju grej, da bo plusek

Zofka7, čestitke za 5 celic, nikar se ne sekiraj zaradi količine, saj veš da je pomembna kvaliteta in ne kvantiteta. Za uspeh, pa itak potrebuješ samo eno zmagovalno celico.

no in ker sem ravno pri obnavljanju seznamčka, ali ima katera kakšne informacije o naslednjih borkah: emamair, BarbiG, žogica13, Kittyy, glede na to, da so že nekaj mesecev na seznamčku, so postopki sigurno že za njimi?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1154
    12.3.2009 14:28:11   
    mismis
    Aha, miška kot kaže sva se ujeli s temi seznamčki, dokler sem jaz prebrala vse za nazaj si ga ti ravno naredila user posted image user posted image user posted image . Pridna.

Kaj mi ti počneš, si sedaj na bolniški ali spet seksaš na javnem mestu?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1155
    12.3.2009 14:31:51   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Aha, miška kot kaže sva se ujeli s temi seznamčki, dokler sem jaz prebrala vse za nazaj si ga ti ravno naredila user posted image user posted image user posted image . Pridna.

No, sem vsaj končno pogruntala kaj in kako moram delati, da mi seznamček rata...
    Jst sem v bolniški... sej zato pa imam čas za take stvari user posted image .

Drgač pa uživam in se sprašujem, kdaj bom kaj v telesu čutila, da sem noseča...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1156
    12.3.2009 14:34:30   
    mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No, sem vsaj končno pogruntala kaj in kako moram delati, da mi seznamček rata...

super, da si na bolniški, počakaj tudi občutki nosečnosti bodo prišli, takoj ko bosta mala falota user posted image user posted image  dovolj velika, da bosta oglaševala svojo prisotnost

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1157
    12.3.2009 15:19:01   
    gospodarica
    dober danuser posted image
    danes sem imela ET....od enajstih celic je bilo zrelih 9,oplodilo se jih je 6 od teh šestih dve moruli in 4 zelo lepe blastociste.eno so mi vrnili,tri pa spravili malce na hladnouser posted image
    test imam 25.03.2009...

lep dan še naprej

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1158
    12.3.2009 15:20:25   
    Stella Rossa
    IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

dober danuser posted image
    danes sem imela ET....od enajstih celic je bilo zrelih 9,oplodilo se jih je 6 od teh šestih dve moruli in 4 zelo lepe blastociste.eno so mi vrnili,tri pa spravili malce na hladnouser posted image
    test imam 25.03.2009...

lep dan še naprej

čeatitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gospodarica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1159
    12.3.2009 15:40:46   
    mismis
    Gospodarica, user posted image user posted image user posted image   tole je pa perfekten rezultat, še sploh če  ga primerjaš s prejšnjim postopkom.

lepo grej svoji pikic, da bomo imeli nov plusek, seznamček pa obnovim proti večeru, ko pridem domov

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1160
    12.3.2009 15:44:41   
    sonček33
    mismis - tukaj sem. MOje dojke se zdaj počasi praznijo, dojenje sem opustila, žal. Tole je pa moj čmrlj.
    [url=htt
    user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 12.3.2009 15:49:49 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Stella Rossa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1161
    12.3.2009 15:51:26   
    sonček33
    gospodarica -super rezultat. In še zamrznjenčki. Počivaj in misli na lepe stvari.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1162
    12.3.2009 16:01:05   
    Reby
    Sonček - to je pa res en čmrljček, že zdej je pravi pozer user posted image
    Mismis - pocivanje, če verjameš, no sej, popoldane in do večera kr preležim, čez dan pa nekako ne morem, 2x grem na sprehod, pa skuham, pa še kej lažjega naredim. Sej mi je G rekel, da nikakor ne samo počivat, da ne bom zakrnela. Pol pa še na sprehodu čekiram gate user posted image
    Gospodarica - super rezultat, pa še 3 pingiji, lepo grej svojo pikico in naj bo materinski dan res taprav dan zate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1163
    12.3.2009 16:44:37   
    lučka 25
    Reby, ja vidim da si bila danes zaspanka.user posted image

n74, mene so tudi vsi znaki zapustili kmalu po testu. To je čisto v redu. Pri rešu imaš prvi UZ, da on vidi koliko le plodov in vidi srčka, potem pa si pri njem zaključila. Midva sva šla še na NS k njegovi hčerki (ista ambulanta). K osebnemu G sem se pa jaz takoj naročila in itak ti najprej naredijo UZ in sicer tam nekje v 8. ali 9. tednu, potem pa imaš prvi pegled (kri, voda, teža, pritisk,...).

mismis, vidim da si pridna v štali user posted image . Saj se bo kmalu vse umirilo, p boš lahko spet malo več tu.

miška, ti kar uživaj na bolniški. Da boš pa čutila nosečnost pa upam, da bodo to brce, premiki otročkov in ne slabosti. user posted image

gospodarica, prav lep pridelek si naredila. Eno pikico lepo grej, naj bo mama hotel najboljši, ostali tije pa naj bodo pridni na severnem tečaju. Test pa imeš na lep dan - materinski dan, pa naj že to napove, da boš-si mamica. user posted image

sonček, kako je pa tvoj črmlj en lep cuker. Bi ga kar snedla, samo ga je škoda, pa ga bom raje samo občudovala. user posted image

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 1164
    12.3.2009 16:50:38   
    Serendipity
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis - tukaj sem. MOje dojke se zdaj počasi praznijo, dojenje sem opustila, žal. Tole je pa moj čmrlj.
    [url=htt
    user posted image

Jaz pa res skoraj vedno uletim na super stimulacije. Srček je. Pravi sonček. Kako si drugače? Spite?

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1165
    12.3.2009 17:19:52   
    lara light
    Srčice prelepe, emo mene nazaj iz B, so me včeraj zjutraj sprejeli, danes pa že domov poslali...dobila injekicji za pljučka, vse okuser posted image
    ...ampak sem žalostnauser posted image , arnejči, tko sem stiskala zate, drži se ljubica, naj hitro mine do novega postopka, smo s tabo, občudujem voljo, ostani taka še naprej in bodi nam v vzgled!user posted image
    N74, bravo, bravo, bravo!user posted image
    Sonček, krasen je tvoj junaček mali! user posted image

Letim ujet še kak sončni žarek, pa kavčat!user posted image

RVI, ne dajte se nikomur in ničemur, ampak vedno zasledujte svoje želje in zastavljene cilje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1166
    12.3.2009 19:25:59   
    n74
    Ojla, na željo mišmiš kopiram nasvete, ki so me pripeljali do pluska.  Prehrano sem spremenila naenkrat. Začela sem, ko sem dobila januarsko menstruacijo, se pravi okoli 10.1.(punkcija 22.2.) Najprej nisem bila sigurna, da bo to kaj pomagalo, ker so punce na forumih zatrjevale, da moraš zdravo jesti vsaj pol leta, da je kakšen rezultat. Nasvete sem dobila iz RR, MON-a in od prijateljice, ki je vegetarijanka in me je prepričevala, da bo prehrana sigurno sčasoma pomagala. Ok, dosti nakladanja, bom kar napisala kaj sem jedla:- zjutraj sem do 12-ih jedla samo sadje ( v tem času so bile aktualne mandarine, pomaranče, kivi, jabolka). Menda se do 12-ih telo tako sčisti od svinjarije prejšnjega dne. - ob dvanajstih imamo v službi malico, sem si kar kupila eno termovko za hrano in nosila s seboj kuhano hrano. Zvečer sem tudi jedla kuhano hrano in veliko solate. Do večera, da nisem bila lačna, sem zobala oreščke in suho sadje- jedla sem dušeno zelenjavo (bučke, korenje, zelje, ohrovt, brstični ohrovt, brokoli, cvetačo,..), zalila včasih s paradižnikovo mezgo (kupljeno) in zmešala z ajdovo ali proseno kašo- Mleko in mlečnih izdelkov nisem jedla, včasih kakšen navaden jogurt 1,3. Mleko sem nadomestila s sojinim, po ET sem sojine izdelke opustila, ker menda povzročajo splav in začela kupovati kozje mleko, ki je menda tudi zelo zdravo. Mleko sem uporabila za bio kosmiče (znamka zdravo življenje od Mercatorja) ali pa za proseno kašo s suhimi slivami.- kruha nisem nič jedla, razen tistega polnozrnatega, ki je kar malo kisel (pirin, večzrnat, ajdov)- veliko zelene solate, noter nariban surov korenček, alfaalfa kalčke, fižol, včasih narezan tofu (nadomestek za meso), včasih tuno iz konzerve- tudi meso sem jedla, ampak veliko manj kot prej (samo puranji in piščančji), vedno samo pečen oz. največ,da je bil paniran v jajcu- ribe - ponavadi file osliča samo pečen, ne paniran- zelenjavno juho in notri kalčke ( to je menda živa hrana in je zelo zdrava)- nič krompirja- nič sladkih stvari, namesto tega sem sladila z gozdnim medom ali sem jedla suho sadje ali študentsko hrano (brazilski oreščki, suho sadje,..)- kislo zelje ali repo skupaj z ajdovo kašo- špinačo- polnozrnate špagete včasih z mletim mesom ali špinačo ali tuno- s seboj v službo nosila tudi čaj - robbious- v času špikanja jedla malo več kuhanih jajc, piva pa nisem pila
    - od ET naprej eno banano na dan ( nasvet na RR) in grozdjeSem se tudi kdaj pregrešila s solato iz picerije (preliv, sir, šunka), pa trikrat z ocvrtimi kalamari (enkrat so bili upravičeni zaradi ET), pa trikrat s krofom (pust), pa dvakrat s sendvičem z belo štručko, ker sva bila ravno na morju. Uglavnem pa sem se držala zgoraj napisanega.Zdaj pa dodatki:- matični mleček (tisti originalni, ki ga dobiš pri čebelarju ali v Medexu) - mislim, da mi je najbolj pomagal. Začela pa sem ga jemati šele par dni pred začetkom špikanja z diphrelinom. Je zelo jakkkk, ampak bi tudi drek pojedle, ane. Mora pa se jemati na tešče, prej popiti kozarec vode, potem dati čisto malo pod jezik in žvrkljati par minutk in čez popiti spet kozarec vode. Malo pobrskajte po internetu, če boste dobila v bližini kakšnega čebelarja, jaz sem ga šla iskat na Dob pri Domžalah, ker mi je blizu službe.- januarja sem naredila tudi kuro z glinenim praškom. Dobiš informacije na internetni strani http://www.bolus.si/main.php?showpage=offer_plus_1&language=si. Fajn tudi za prečiščevanje telesa in obnovitev celic. Tri tedne pila zjutraj na tešče vodo v katero sem zvečer namešala glino ( usedlino vržeš stran ), potem en teden pavze in spet kura en teden. Takrat še nisem jedla matičnega mlečka- E vitamin, folno kislino, fidiprotekt, Q10, tudi malo tablet algea sem začela jesti malo pred postopkom - krvomočnico sem pila že decembra in januarja, le med menstruacijo ne. V postopku sem jo pila samo do punkcije, ker menda povzroča splav. Je pa fina za prekrvavitev maternice- masirala stopala s tistim aparatom, ki sem ti ga že enkrat omenila in ga ima tudi Blanč. Ker sem imela zelo mrzle noge, sem občasno ( za vikend) namočila tačke tudi v masažno kad, skoraj vsak večer termofor v posteljo za noge.- bioenergetik - to ravno ne vem, če bi  pisala, ker v to pa najmanj verjamem pa vseeno. Začela sem hodit novembra po neuspelem postopku, ker je menda od brata punca zanosila z njegovo pomočjo. V resnici ji je zdravil sladkorno, vendar si je menda lastil zasluge, da je tudi zanosila z njegovo pomočjo. Tako, da sem jaz bolj pod prisilo mojih staršev začela hodit k njemu. Ampak vseeno nikoli ne veš kaj je zares pomagalo. V resnici je bolj znan kot kiropraktik, začel je pa tudi lepiti na ušesa ene vrste semena. Ta semena razporedi po točkah, ki naj bi vplivale na različne funkcije. Meni jih je prilepil na točke za plodnost, živčnost in ne vem kaj še. Bila sem pri njemu štirikrat in sem mu tudi povedala, da bom šla še enkrat na umetno oploditev in da sem imela v prvem postopku samo eno celico. Ko sem bila pri njemu zadnjič (ko sem se že špikala) sem ga vprašala, če mi lahko pomaga, da bi imela več celic, pa mi je rekel, da se v to ne bo mešal, ampak mi bo polepil semena po točkah, ki vplivajo na stres. Da se ne bom sekirala preveč, da mi bo vse ravno. Pa na koncu je rekel, da bom sedaj zadovoljna. Je pa kar drag (40 eur) in živi v Kopru. Je pa res, da ima vedno veliko ljudi, sploh ob sobotah. Takrat sem jaz hodila, ker drugače nisem imela časa. Tudi iz Hrvaške, tako da verjetno pa res ni tako slabČe se bo katera  vseeno odločila, mu je ime Stojan Jerman 05 628 32 83. Drugače sem se pa že zanimala za druge bioenergetike, če ne bi imela sedaj uspeha in mi je zanimiva tista, ki je pomagala KICSI, pa na temi Želimo si novega člana tudi omenjajo eno iz Celja, ki je tudi pomagala puncam.  Verjetno nisem napisala nič novega, ker je že vse napisano na forumu. Mogoče sem imela le srečo, vendar če ne bi poizkusila, bi mi bilo lahko kasneje žal.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1167
    12.3.2009 19:28:39   
    bbpikica
    Dan vsem.

Pika74 zdaj pa ma da rata in nč bat 6 dne, ti ga kar preskočuser posted image , ful navijam zate da je tokrat tvoj trenutek

špelka lepo da si se nam malojavila

mlinčka kolk jaz rada tvojo zgodbo preberem, je kot pravljica s srečnim koncemuser posted image  ki nam vsem daje upanje

miška73 kaj je frišna nosečka te razvajajo in crkljajouser posted image  si kaj ponosna na svoj uspeh

gospodarica čestitke za tako lep rezultat, zdaj pa naj se lepo vgnezdi in ti nagaja z bruhanjem nespečnostjo in vsem kar spada zravenuser posted image  držim pestke zate

reby kako si kaj ti? Se je stanje umirilo?

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1168
    12.3.2009 20:38:59   
    LuNa73

Čekiram za teboj, če si vrei... pa vidim, da ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da uživaš!

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1169
    12.3.2009 20:40:16   
    mismis

AKTUALNO  

Petek, 13.03.
    womanpolice - UZ

Sobota, 14.03.
    Lana70 - začetek špikanja
    suska - UZ
    mateja_goljev - kri

Ponedeljek, 16.03.
    mismis - UZ
    zofka7 - ET

Četrtek, 19.03.
    Kismy - začetek špikanja

Petek, 20.03.
    Stella Rossa - UZ

Ponedeljek, 23.03.
    Diana79 - UZ

Torek, 24.03.
    BEBIII - prevzem zdravil

Ponedeljek, 30.03.
    skuštrana suzi - ponovni posvet  
    Lana70 - UZ

user posted image
    user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

Nedelja, 15.03.
    cukica

user posted image  

OBJEMČKI 
    user posted image    BibaBond, Špelka12, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Princes34 greje user posted image   test 14.03. 
    palcica_ greje user posted image user posted image   test 18.03. 
    Fargesia greje user posted image  ??  test 19.03. 
    a.jrad greje user posted image  test 22.03. 
    mala81  greje user posted image user posted image   test 23.03. 
    gospodarica  greje user posted image   test 25.03. 
    Pika74  greje user posted image user posted image   test 26.03. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
    • emamair (IVF, dr. Reš)
    • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
    • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
    • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
    • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
    • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
    • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
    • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
    • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
    • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
    • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
    • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
    • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
    • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
    • palcica_(1. IVF, dr. Reš)
    • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
    • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
    • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
    • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler)
    • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
    • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
    • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
    • Listek (1.IVF, dr. Reš)
    • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš)
    • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
    • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
     user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
    • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
    • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
    • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
    • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
    • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
    • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
    • neni (7. IVF, dr. Reš)
    • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
    • DaisyE (dr. Reš)
    • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
    • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
    • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
    • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
    • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
    • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
    • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
    • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
    • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
    • Ivyy (ICSI)
    • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
    • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
    • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
    • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
    • zup2 (dr. Reš, PO)
    • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
    • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
    • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
    • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
    • Kozica (Zamrznjenčki)
    • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
    • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
    • Špelka12 (2. IVF, dr. Reš, zamrznjenčki)
    • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
    • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
    • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
    • Arneja (4. IVF, dr. Reš)  
    NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
    user posted image  Naska (LJ)
    user posted image  miška73 (LJ)
    user posted image  jona3 (MB)
    user posted image  n74 (PO)

•  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.3.2009 20:44:43 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1170
    12.3.2009 20:40:24   
    sonček33
    LuNa, če pa ti prideš sem pogledat, je pa zihr praznik.

(odgovor članu LuNa73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1171
    12.3.2009 20:40:40   
    LuNa73
    IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

hvala za lepe želje!

oplojenih 9/16.
    2 so mi dali not - od tega je bla ena morula, ena pa lepa blastocista z oceno 5A (kot je rekla biologinja).
    Za zmrznit nič... očitno so ostali premalo razviti zarodki, da bi računali nanje.

Zdaj pa čakat... na 26. marca je uradni test.
    6. dan bo odločilen... glede na izkušnje... zaenkrat sem še kar kul. Najbrž pa v noči iz 5. na 6. dan, ne bom toliko, ampak do takrat je še daleč user posted image .

Zdaj grem pa prebrat še za nazaj.

pa-pa
    user posted image

tole se mi pa dober bere... user posted image  En biljontavžnt vseh simbolov za srečo, da pa tokrat rata! user posted image

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 1172
    12.3.2009 20:41:13   
    sonček33
    WP - fajn zrihtej jutri!

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1173
    12.3.2009 20:42:18   
    LuNa73
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

LuNa, če pa ti prideš sem pogledat, je pa zihr praznik.

sonček moj user posted image user posted image user posted image .. ni praznik, sam tukej vem, da bom moj Miš našla zasigurn! user posted image
    Vi ste o.k?

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1174
    12.3.2009 20:44:07   
    LuNa73

user posted image  

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... zdej pa cvilim zraven, ko miška.... user posted image user posted image user posted image  pravi lepotec je tale naš Lovrouser posted image

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?