|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
13.3.2009 10:05:48   
jona3
rebi ful maš lep buši ja komi čakam da mi mal zraste.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.3.2009 10:10:50   
palcica_
Ejla!
Spet jaz in moja vprašanja user posted image  Bolj ko se približuje dan testa več jih imam user posted image .

Je med nami mogoče katera, ki je uspešno zanosila, pa ni imela zamrznjenčkov? Jaz sem imela 4 oplojene celice, 2 sem vstavla in 2 so še ostale, sam verjetno jih niso zamrznili, ker nisem nič pošte dobila.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.3.2009 10:38:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Ejla!
Spet jaz in moja vprašanja user posted image  Bolj ko se približuje dan testa več jih imam user posted image .

Je med nami mogoče katera, ki je uspešno zanosila, pa ni imela zamrznjenčkov? Jaz sem imela 4 oplojene celice, 2 sem vstavla in 2 so še ostale, sam verjetno jih niso zamrznili, ker nisem nič pošte dobila.

Palcica, seveda so med nami tudi take, ki so zanosile in niso imele zamrznjenčke, nikar se ne obremenjuj s tem, ker res ni pravil. Poglej Mlinčki so vstavili eno blastocisto in eno morulco in je noseča z dvojčki, mislim da tudi nima nobenih zamrznjenčkov.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.3.2009 10:39:30   
mismis
Dober dan vsem skupaj, danes sem spet med poznimi, služba pač

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.3.2009 11:04:20   
lučka 25
lara, samo da je bila to preventiva. Zdaj p kot si rekla, vse naj poteka lepo, kot je treba.

WP, maš pa lepa mucka.user posted image

Reby, še tu, lep buši ti naša "glistica". user posted image

Stella Rossa, ja je pa res težko biti v trgovini, zaprt med 4 stene, zunaj pa lepo vreme. Jaz pravim, da imam res dobro službo, ko grem lahko vsakič ven z otroki, prej mal telovadbe, da vse škrate napraviva, potem pa uživanje na svežem zraku. Otroci še posebej.

T1979, potem si bila pa v Portorožu zelo pridna, zorganizirat vse skupaj pa toliko ljudi. Pridna. A ata gresta pa v vsakem primeru obiskat v toplejših mesecih.

palcica, jaz sem imela 5 celic, od tega sta se 2 oplodili. ET sem imela na 3 dan in en zarodek je bil lep, drugi je zaostajal v razvoju. Ata mi je vstavil oba in en se je prijel. Sem mela bolj črn scenarij, pa je uspelo.  Svakinja pa je imela 10 celic, oplodilo se jih je 7, vstavili so 2, noben ni preživel do zamrznitve, en zarodek se je prijel in sedaj cartata 4 mesece starega sinčka.Ne se preveč obremenjevat s tem. 

mismis, ojla ta pridna. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.3.2009 11:24:43   
MBT1979
Reby zlata, hvala za kavico. Bila je odličnauser posted image . Krasnega trebuščka imašuser posted image user posted image . Res!! Mucki so tudi taki luškani za mečkat. Full ste luštna družinicauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.3.2009 11:26:49   
Goldy
palčica - jaz sem sigurno tista, ki je user posted image , zamrznjenčkov pa nimamo. Tak da le mirno.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.3.2009 11:29:24   
MBT1979
Uff, zdej sem še enkrat prebrala. Čigava sta zdej mucka od WP ali od Rebyuser posted image ?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.3.2009 11:30:13   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

palčica - jaz sem sigurno tista, ki je user posted image , zamrznjenčkov pa nimamo. Tak da le mirno.

Goldy, junij bo pa kmalu tuuser posted image . Te je že kaj strah?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.3.2009 11:44:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Uff, zdej sem še enkrat prebrala. Čigava sta zdej mucka od WP ali od Rebyuser posted image ?

Cela zmeda s temi mucki, kaj...

Sivi in črni mačkon sta od Wp, Reby pa ima tigrastega mačkona in črno labradorko, pa mečjkenega bušija user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.3.2009 11:45:51   
Goldy
MBT1979 - strah, ne ni me strah. A poroda? Nekak bo že.user posted image  Komaj čakava, da spoznava najino princesko. Ampak vse ob svojem času, ni potrebe, da bi se ji kaj ven mudilo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.3.2009 11:47:08   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Palcica, seveda so med nami tudi take, ki so zanosile in niso imele zamrznjenčke, nikar se ne obremenjuj s tem, ker res ni pravil. Poglej Mlinčki so vstavili eno blastocisto in eno morulco in je noseča z dvojčki, mislim da tudi nima nobenih zamrznjenčkov.

Kar je reku, je reku...user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.3.2009 11:49:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Kar je reku, je reku...user posted image

je rekla babica in dala noge narazen user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.3.2009 11:52:07   
Stella Rossa
Jaz pa bi prosla tiste, ki ste imele kombinacijo suprefact-menopur, da mi poveste, če ste imele kake težave s počutjem, ko ste se špikale. Jaz opažam, da mi je vsak dan slabo pa ful sem utrujena, včasih se mi zdi, da bi kar sede zaspala. Pa še zredila sem se kako kilo pa ziher nič več ne jem kot prejuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.3.2009 11:54:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Jaz pa bi prosla tiste, ki ste imele kombinacijo suprefact-menopur, da mi poveste, če ste imele kake težave s počutjem, ko ste se špikale. Jaz opažam, da mi je vsak dan slabo pa ful sem utrujena, včasih se mi zdi, da bi kar sede zaspala. Pa še zredila sem se kako kilo pa ziher nič več ne jem kot prejuser posted image

Stella, jaz sicer še nimam Menopurja, ampak po S.factu me skoraj vsak dan boli glava (in to kar fajst), tudi mene matra utrujenost in zaspanost, po novem že ob 22. uri dremam na kavču . Kar se tiče kil  ti lahko povem, da sem šla tudi jaz vsaj 1 kg gor, pa nič več ne jem kot prej, HB se toliko gibam, da vsaj na ta način preprečim, da se ne razlezem kot žele

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.3.2009 12:00:30   
Stella Rossa
Ja pol pa je suprefakt tisti, ki to pvzročauser posted image , še dobro, če maš čas se dovolj gibat, jaz sem pa lih zdaj cele dneve na rit.i v službi, ker je sodelavka na bolniški pa se bojim da se bom razlezlauser posted image user posted image user posted image ......mater pa že brez teh hormonov sem bolj tiste sorte, ko samo pogledam hrano pa mam kilo več, tak, da moram vedno pazit pri papiciuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.3.2009 12:03:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Stella jaz sem pokasirala kar hude stranske učinke. Predvsem po suprefactu. Vsakič sem zbolela. Enkrat prav hudo. Tudi zaspanost, glavobol in kilaža, pa še hemoroide sem fasala prvič v življenju.
Vsaka odreagira malo drugače in HB, da te pesti "le" utrujenost in samo ena kilca. Jaz sem se vsakič zredila po 3 in mi jih sploh ni ratalo dol spravit user posted image
Ti bodi samo pozitivna in se probaj čimmanj ozirat na stranske učinke. Pojej kakšno banano, da te dvigne in spij veliko vode.

Mišmiška pozdravčke user posted image

WP dobro opravi danes (no saj si že user posted image )

Larica lepo da ste doma in da ste dobro user posted image

Sonči kakšen cuker je naš nečakec user posted image . Ti se pa probaj čimmanj sekirat zaradi (ne)dojenja. Veliko mamic je imelo te težave in so otročki zdravi in čili. Važno je, da se ti pocajtaš user posted image

Mlinčka ku ku user posted image

Rebyka sem mislila, da si že kaj bolj okrogla. Si pa lušna user posted image . No, to si itaik vedno. Pazi nase in počivaj

Pozdravčke vsem mojim dragim deklicam

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.3.2009 12:05:00 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.3.2009 12:03:18   
mismis
Stella, potem imaš podoben genetski material kot jaz, namreč nagjenost k baročni postavi...

Čas za gibanje si kar moram vzeti, ker če ne zaradi sebe, pa zaradi kužona, je tudi tak bolj velik in če se vsak dan ne giba, hodi, teče vsaj eno uro se zna razlesti, kar pa ni dobro za njegove kosti.

Tako da imamo pri nas združeno prijetno s koristnim.

Pa še ena pomembna prednost gibanja je, in sicer ker je treba full hitro hoditi, pa v hrib, pa teči, nekako moja tečnoba, ki bi bila posledica hormonov izpuhti. Tako, da ima tudi naš mir pri bajti...

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.3.2009 12:05:25 >

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.3.2009 12:04:09   
Goldy
stella rosa - jaz sem imela takšno kombinacijo kot ti in nobenih stranskih učinkov, HB! A vsaka lahko drugače odreagira in vsakič je lahko drugače.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.3.2009 12:08:27   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Cela zmeda s temi mucki, kaj...

Sivi in črni mačkon sta od Wp, Reby pa ima tigrastega mačkona in črno labradorko, pa mečjkenega bušija user posted image

Veš kaj, moj buši je že prav velik user posted image
No, da ne bo dileme, tule je moj mucek - ko je bil mali in zdej ko je star 10 mesecev in uživa na radiatorju user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.3.2009 12:09:17   
mismis
Reby, a si tečka user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.3.2009 12:10:11   
Reby

A ni že čas, da bi mal bla? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.3.2009 12:11:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

A ni že čas, da bi mal bla? user posted image  user posted image  user posted image

ma kaj pa jaz vem, če je že čas, bi morala tvojega gospoda prašat user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.3.2009 12:12:18   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ma kaj pa jaz vem, če je že čas, bi morala tvojega gospoda prašat user posted image

Ja, ja, sej lahk prideš user posted image  Mrzel Hajni te še vedno čaka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.3.2009 12:12:33   
Stella Rossa
gigi saj se ne obremenjujem, samo me je zanimalo, če je to od zdravil, vse bom prestala samo da rata user posted image user posted image

mismis midva tud veliko v naravo hodiva ob normalnih dneh, zdaj je pač tak naneslo, da sem cele dneve na šihtu, drugače pa sva oba z mojim zaljubljena v naravo, komaj čakam da bo sonček, pa da jo mahneva v hribe, pa "rcnije" nabirat za sokce pa čajčke pa sirupeuser posted image user posted image

goldy HB, da nisi imela nobenih stranskih učinkovuser posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?