|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
11.3.2009 13:45:04   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Uf, Arnejči! Bolj površno berem, pa sem bil prepričan da je pri vas test že davno mim.
Prav čisto dobro vem kak se počuti "tvoj sonček"! Če se le kolkor tolk kot sem se jaz vsak mesec ko smo v "prazno" lulali, mu morea bit tud njemu ornh hudo!
Mislim da moškega morda še celo bolj potrese, sam pokaže ne....
Držim pesti za maj!

...lepo in resnično napisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.3.2009 13:47:06   
sonček33
Kruce iskrene besede

Naš Lovro se je zadj v spanju tako glasno zasmejal, da sem čist paf. Srečko moj mali.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.3.2009 13:55:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kruce iskrene besede

Naš Lovro se je zadj v spanju tako glasno zasmejal, da sem čist paf. Srečko moj mali.

A se že smeji? Joj, kakšen cuker user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.3.2009 14:46:49   
jona3
n 74 jaz sem imela na 14 dan po et bchg 1015 in tudi ne vem kaj to pomeni a katera ve.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.3.2009 14:52:17   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punčke moje,

žal sem ena izmed trepetalk, ki TA mesec ni nosečka postala. Bom pa čez dva ali tri, obljubim user posted image . Na materinski dan, žal, kavica z N74 odpade, za naju bo pa ravno dan ovulacije, in bova pa spet lepo po domače otročke delala user posted image .

Tečka se je pojavila že včeraj, samo da sem ugasnila računalnik. Me je samo nekaj cviknilo v trebuhu, sem vzela vatko, se obrisala, in evo ti jo, rdečo tečnobo. Prejle sem sicer vseeno še lulala, ker sem upala, da mogoče naju je pa samo ena pikica zapustila. Ampak, žal, sta naju obe. Moj sonček se noče sprijazniti, ampak jaz sem že na ET-ju videla, da pikici nista dovolj razviti. In trdi, da bi Reško potem rekel, da nista dovolj razviti, ampak jaz pravim, da je ata že na punkciji videl, da sem bila zelo zelo slabe volje in se mi enostavno ni upal tega reči user posted image . Ga bom pa, našega ata, ob 7-h poklicala, in mu sporočila, da ne morem brez njega user posted image .

So me pa znakci ta mesec čisto prevarali. Sem bila že jaz sigurna, da sem nosečka. Zdaj se pa ne zanašam na čisto nič več, na nobene boleče joškice, edina merodajna zadeva je testek in je zares čisto vseeno, če ga delam že 8. dan po ET.
Miška, vidiš, očitno sem čutila, da ne bo zares plusek padel, zato sem pa odlašala in odlašala.

Sem si obljubila, da tokrat ne bom jokala. Težko mi je pa videti žalost v očeh mojega sončka in slišati žalost  v glasu moje mami. Ampak jima pravim, da bo maj pa tako lep mesec, in se bomo takrat spet borili. In borili se bomo, kot pravi Pavček, VNOVIČ IN ZOPET IN ZNOVA.

Sem pa vesela zate, N74, ker si zame dokaz, da tudi z malo celicami, lahko pridemo do našega zakladka. Čimprej kliči ata, da mu boš vsaj ti danes nasmešek na usta narisala.

Hvala vam, ker ste tu, ker vem, da ko mi je najhuje, lahko pridem k vam jokat in se smejat. Upsa, jokala tokrat ne bom, čeprav se solzice pa le malo nabirajo v kotičkih učk. Ampak vem,  da sem močna in trdno verjamem, da ENKRAT BOM MAMICA!

arneja žal mi jeuser posted image user posted image user posted image
pa nič se nazaj ne drži, ko te prime, da bi jokala, kar zjoči se.....pol pa v nove bojeuser posted image user posted image

Jaz sem danes imela UZ in je vse tipi topi, dobila menopur (3 na dan) v petek 20.03 UZ

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.3.2009 14:59:55   
mala81
miska73 2 pikici so mi vstavili na željo mene in partnerja, saj sva v 3. postopku in sva se tako lahko sama odločila.

Počivam že 2 dni, saj imam otečene jajčnike in mi je dr. priporočala mirovanje in popiti veliko tekočine.

Brala vas nisem nazaj, zato pa vsaki posebej pošiljam user posted image

PA PA

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.3.2009 15:19:06   
Zvezdica
Nič nisem brala za nazaj, ker sva se s tamalim potepala.

Danes bila prva posvetovalnica, torej star 5 tedno, 2 dni, težak 5150g in dolg 59,5cm, obseg bučke 39,5.
predili smo se od porodne teže 1610g, od odpustne 1850g.

Sem prav zadovoljna, zdaj pa grem pod tuš pol pa brat kaj ste načvekale.

i belive i can fly....

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.3.2009 15:20:54   
Zvezdica
Arneja, tokrat sem bila pa res 100% da je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.3.2009 15:56:08   
Goldy
suska - hvala za čestitke!

WP - za boljšo prekrvavitev (beri mrzle roke in noge) sem pisla ingver in cimet. Upam, da nisem zdaj kaj pomešala. user posted image

n74 - jaz sem delala krvni test 15 dan in sem imela beta HCG 1894, pa bo kar ena user posted image .

diana79 - meni se na 1. UZ ni videl levi jajčnik, ampak potem, ko je bil poln foliklov pa ni bilo problema, se je videl in tudi glede punkcije ni bilo težav.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.3.2009 16:42:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Nič nisem brala za nazaj, ker sva se s tamalim potepala.

Danes bila prva posvetovalnica, torej star 5 tedno, 2 dni, težak 5150g in dolg 59,5cm, obseg bučke 39,5.
predili smo se od porodne teže 1610g, od odpustne 1850g.

Sem prav zadovoljna, zdaj pa grem pod tuš pol pa brat kaj ste načvekale.

...to me pa spominja na Nikauser posted image user posted image user posted image ....kaj ni lepo ko veš da tko lepo napredujeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.3.2009 16:49:06   
Pija76
Arneja sem samo zaradi tebe gor prilezla. user posted image , en tak močen in topel, želim si da ti lahko čimprej ploskat začnem. Drži se!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.3.2009 17:10:32   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jutri imamo pa kar nekaj akterk

Lana samo prva špika je problem. Ostalo je potem mala malca. Ne se preveč bat.

Miska 73...žal imam špikanje šele 14.3. tako da do takrat se lahko še napihujem, kako bo to šlo....moj se tudi napihuje, ampak mislim, da bom kar sama poskusila...

Susko...meni je na prevzemu zdravil povedala, da mi piše, da imam "tadolgi" postopek.....

Arneja...nimam gonala, imam Menopur, tako kot Stella, ma halo!!! Kaj mešat je treba!!! Mislm, še to se mi fali....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.3.2009 17:13:55   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Arneja...nimam gonala, imam Menopur, tako kot Stella, ma halo!!! Kaj mešat je treba!!! Mislm, še to se mi fali....

Jap lančika.....mešat boš morala, jaz že lahko pametujemuser posted image user posted image user posted image sem danes imela inštrukcije. user posted image user posted image user posted image  Boš vidla, da sploh ni strašno.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.3.2009 17:24:26   
lana70
Arneja žal mi je....in ne vem kaj bi ti rekla. Pusti čustvom prosto pot, če se ti joče - joči. Res mi je žal.
Lana

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.3.2009 17:26:31   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Jap lančika.....mešat boš morala, jaz že lahko pametujemuser posted image user posted image user posted image sem danes imela inštrukcije. user posted image user posted image user posted image  Boš vidla, da sploh ni strašno.

.

..bela cesta.. a je zakompicirano? A je preah, pa potem s kakšno fiziološko mešaš al kaj???

L

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.3.2009 17:29:50   
Stella Rossa
Ja lana, 3 enote prahu pa 2 enoti vodice zmešaš, saj ti bodo tam lepo nazorno pokazali, mani se res ne zdi nič kaj posebno zakompliciranega.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.3.2009 17:31:06   
lana70
mah...bomo pa mešali...ne vem v čem je fora, da ene punce dobijo spray??!!

Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.3.2009 17:32:31   
Stella Rossa

mah...bomo pa mešali...ne vem v čem je fora, da ene punce dobijo spray??!!

spray pa dobijo suprefact .....zakaj ga pa ene dobijo ene pa ne pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.3.2009 17:50:10   
listek
Živjo!

Pri Rešu, ko gre samoplčačniško, dobiš Suprefact v spreju.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste tudi Reševe. Ko greš prvič po špiko, glede na to, da začnejo delat že zelo zgodaj, ali greš v Dravljah čez isti vhod notri v TPC ali je kje kakšen stranski vhod? Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.3.2009 18:28:44   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: listek

Živjo!

Pri Rešu, ko gre samoplčačniško, dobiš Suprefact v spreju.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste tudi Reševe. Ko greš prvič po špiko, glede na to, da začnejo delat že zelo zgodaj, ali greš v Dravljah čez isti vhod notri v TPC ali je kje kakšen stranski vhod? Hvala.

Skozi isti vhod greš. Ga odprejo okoli 4.30.
arneja žal mi je  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.3.2009 18:51:58   
Abra
o, bemti! pa sem misila, da bodo same lepe novičke user posted image
Arneja user posted image user posted image user posted image žal mi je, da se je zgodba spet ponovila. Bodi vztrajna, ker enkrat ziher bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
N74 tebi pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image beta pa meni bolj na enega diši user posted image moj je bil tudi podoben, 14 dni po et. To kar je Ema napisala je pa nekje 10 dan ...
Gigi, to sem pa čist spregledala. Z veliko zamudo VSE NAJBOLJŠE! Pa seveda, najprej plusek, pol pa še vse ostalo. user posted image
Zvezdica, kako Patrik lepo raste user posted image povej, koliko pa kaj spi? Moja pupa skoraj nič čez dan, po 15 min .... HB ponoči zdrži 5 ur

Sem vas samo preletela, ker ne utegnem brat. NAvijam pa še vedno za vse!
Lupčke!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.3.2009 19:37:34   
n74
Oj,

kruce - a ti bi se rad malo pohecal z mano? Pa ti nalulaj plusek, če znašuser posted image

vitabella - to je bil moj 2.postopek ICSI pri Rešu. Zakaj ICSI ne vem, ker ima moj uredu plavalčke, ampak kar je je in smo zelo veseli. Imela sem dipherline in menopur 3 enote, pridelek 5 folikov, 4, celice, 3 oplojeni zarodki, dva me špikata v trebuščku, eden je šel za 5 let na hladno. Pa delal mi je hatching, mogoče je tudi to pripomoglo k plusku. Aja, v prvem postopku sem imela pa samo eno celico, ki se je oplodila, ampak se ni obdržala pri meni

gigi - si bom zapomnila tvoj rojstni dan, je bil včeraj res srečen dan

T1979 - a ti si mi pa kar dva vozička nalimala, a imaš kakšne vedeževalske sposobnosti? Pa se jih ne bi branila.

goldy - zaenkrat še ne upam, da sosednjo temo, bom še malo počakala, da se privadim

arneja - upam, da si kljub vsemu lepo preživela dan in že delaš načrte za naprej. Jaz ti predlagam, da se kar odločiš za spremembe, bolje je prej kot kasneje. Do maja je dobra dva meseca in boš telo že dobro pripravila na postopek. Ti napišem na ZS, da ne bom tukaj predolga. Glede picerije ti pa lahko zagotovim, da sigurno med našimi otroci ne bo tako velike razlike, bomo zrihtali da boš še letos zagledala plusek.

Glede BHCG si pa ne bom več delala utvar in razmišljala koliko imam pikecov, bom že zelo vesela, da vidim eno lepo pikico na UZ in da bo nosečnost potekala brez zapletov.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.3.2009 20:00:51   
lana70
alora vidim, da ste povsod nekako "odsotne"...luna je mimo.......ni začetek tedna???user posted image kaj bi bilo, da ni nobene gor - in to nikjer!

Kaj pa moji user posted image , ki ne bodo narejeni v Postojni (edino, da greva z mojim na parking k Jami), a tudi pripada tista pica z user posted image user posted image  pri Postojni??? K sm vlih domačinka - skoraj, no.

L

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.3.2009 20:08:58   
bbpikica
Dan vsem.

n74 bravo, kolk sem vesela zate, pa si le dočakala svoj user posted image . Zdaj pa mirno in srečno nosečnost

arneja žal mi je da ti ni uspelo ampak enkrat bo zagotovo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.3.2009 20:18:58   
Stella Rossa

alora vidim, da ste povsod nekako "odsotne"...luna je mimo.......ni začetek tedna???user posted image kaj bi bilo, da ni nobene gor - in to nikjer!

Kaj pa moji user posted image , ki ne bodo narejeni v Postojni (edino, da greva z mojim na parking k Jami), a tudi pripada tista pica z user posted image user posted image  pri Postojni??? K sm vlih domačinka - skoraj, no.

L

lana pa še res je, RR je prav prazen.....vse babnice so bog ve kje.....men pa celo popoldne dolgčas na šihtuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?