|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
11.3.2009 20:44:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Oj,

kruce - a ti bi se rad malo pohecal z mano? Pa ti nalulaj plusek, če znašuser posted image

Tu pa jaz lahko povem eno štorijo. So od ene kolegice šefu na poslovilni žurki zmešal koktaijl modre barve. Potem pa so rekli, da bodo delali en test, koliko promil alkohola ima in, da se mora polulat, da je to zdaj neka nova varianta. In on je to naredil (ker ni vedel al naj pelje domov ali ne) in so not pomočili CB, ki je itak da pokazal +. Potem pa so mu rekli, da ni presegel dovoljenih promil alkohola, ampak da pa je noseč in zakaj jim ni nič povedal. user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.3.2009 21:04:04   
n74
arneja - imaš ZS
lana70 - ma nima veze, kje so otročki narejeni, lahko so tudi homemade. Normalno, da se bomo RR-jevke enkrat tam z otročki narisale.
lučka25 - user posted image , huda štorija

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.3.2009 21:33:13   
ledenka
arneja user posted image user posted image user posted image  držim pesti za maj, že zdaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.3.2009 6:36:52   
mateja_goljev
dobro jutro punce!!!!

Evo pa sem vsaj enkrat prva!!!!

Uglavnem, vceraj se nisem javila, ker sm mela gužvo......

V soboto morm dat kri in potem povejo kako in kaj. Danes pa pade prva špika.
Upam da tokrat ne bodo foliklčki zaj....

Punce lep dan Vam želim!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.3.2009 6:59:09   
arneja
Punčke moje, hvala vam za vse user posted image . Nimam zdajle časa vsega prebrati, ampak sem videla, da ste mi kup objemčkov namenile user posted image .

Včeraj sem potem vsa otečena okoli oči vseeno šibnila pod tuš pa v avto, pa štiri-urni čvek z babami v avtu pa sem bila v Salzburgu že skorajda prerojena user posted image . POtem je pa še Mozart torte padla, so pa endorfinčki naredili svoje in že skorajda ni bilo ne duha ne sluha o žalosti user posted image . Danes in jutri bom pa v Zagrebu, tako da bo še manj časa za žalovanje user posted image . Je v bistvu bolje, da sem v službi, ker sicer bi se od jutra do večera smilila sebi. V soboto vas pa od začetka do konca preberem. HVALA VAM, KER STE TU user posted image .

Arnejča, ki očitno ne bo mamica jesenčku, pač pa zimčku user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.3.2009 7:11:18   
palcica_
Dobro jutro!

Se prišla v službo in si vzela minutko za pregled tekočih novic user posted image .

N74 ko sem gledala malo nazaj po forumu sem vidla da si imela v tem poskusu tudi enega zamrznjenčka. Kdaj pa so ti poslali obvestilo domov? Jaz ga nisem še dobila, tako da dvomom da je ostal kašen zamrznjenček.
Saj nasploh se bojem, da se tudi ni nič vgnezdilo. Sem tolk prestrašena, da se mi zdi da prej ne bo nič ko ja. Mal pesimistično razmišljam, sam se bojim da se bo ponovila lanskoletna zgodba ko sem imela najprej SS potem pa še IMN user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.3.2009 8:10:30   
zofka7
n74, čestiiiitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pika 74, midve sva se pa včeraj morali videt! Ti si imela ET, jaz pa punkcijo. Držim pesti, da bodo deca zadovoljna!

Transfer imam v ponedeljek, 16. 3. Imela sem 5 celic (od 9ih foliklov po UZ), in upam, da se jih bo čimveč oplodilo. Od tam naprej pa upam, da se bo kaj prijelo, ker me že malo mineva potrpljenje.

Čestitke vsem nosečkam in user posted image user posted image  vsem, ki jim tokrat ni uspelo, jim bo prihodnjič.

Gigi, tebi pa vse najboljše in velikouser posted image user posted image user posted image . Se slišiva!

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.3.2009 8:32:32   
pika74
Ojla,

hvala za lepe želje!

oplojenih 9/16.
2 so mi dali not - od tega je bla ena morula, ena pa lepa blastocista z oceno 5A (kot je rekla biologinja).
Za zmrznit nič... očitno so ostali premalo razviti zarodki, da bi računali nanje.

Zdaj pa čakat... na 26. marca je uradni test.
6. dan bo odločilen... glede na izkušnje... zaenkrat sem še kar kul. Najbrž pa v noči iz 5. na 6. dan, ne bom toliko, ampak do takrat je še daleč user posted image .

Zdaj grem pa prebrat še za nazaj.

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.3.2009 8:36:05   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punčke moje, pa ne gre brez solzic.

http://www.youtube.com/watch?v=MfzmR7Wrj5U

arnejči moja user posted image user posted image user posted image ... žal mi je... jokaj, jokaj... solze pomagajo. verjemi... saj veš, kako to gre. Najraje bi te stisnila k sebi. 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.3.2009 8:38:04   
sonček33
PIka74 - iskreno ti privoščim, da obe pikici ostaneta s teboj! zame si med najbolj pogumnimi tukaj gor...z železno voljo. Bravo! POčivaj in štrikaj štumfke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.3.2009 8:40:11   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Danes bila v Adrialabu in imam vrednost beta hcg 807. Nimam pojma kaj to pomeni ali sta dva ali eden, uglavnem,da se dogaja.  Je ata rekel, da to pomeni lepo nosečnost in da bo šele na uz videl koliko pikic je. UZ pa imam 26.3. in ne na dan materinstva, ker zgleda, da ob sredah ne delajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je tole prav zgledni Beta. Kda si ti imela punkcijo oziroma kateri dan si danes po punkciji?

n74, ne vem, če sem ti že čestitala, ma boljš 2x ane. Pa še moj letnik si - čestitke!!!!

Bravo punca!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.3.2009 8:44:41   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

n74, čestiiiitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pika 74, midve sva se pa včeraj morali videt! Ti si imela ET, jaz pa punkcijo. Držim pesti, da bodo deca zadovoljna!

Transfer imam v ponedeljek, 16. 3. Imela sem 5 celic (od 9ih foliklov po UZ), in upam, da se jih bo čimveč oplodilo. Od tam naprej pa upam, da se bo kaj prijelo, ker me že malo mineva potrpljenje.

Čestitke vsem nosečkam in user posted image user posted image  vsem, ki jim tokrat ni uspelo, jim bo prihodnjič.

Gigi, tebi pa vse najboljše in velikouser posted image user posted image user posted image . Se slišiva!

zofka7
zdej sm pa ful firbčna user posted image user posted image user posted image ... pošlji mi magari zs, pa malo opiši, katera si bla... da me ne bo od firbca razgnalo user posted image user posted image

sonček33
hvala ti... a sm železna a? Hujš ko margaret tečer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.3.2009 8:49:37   
Stella Rossa
Dobro jutro babike.
Navijam za današnje akterke
 Četrtek, 12.03.
gospodarica - ET
mateja_goljev - začetek špikanja

pika čestitam za pikice pa lepo jih grej in od srca ti želim, da ostanejo v tebi nadaljnih 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.3.2009 8:50:32   
mlinčka
Dobro jutro!

Ne morm vrjamat, da ste še brez kavice user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.3.2009 8:57:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

hvala za lepe želje!

oplojenih 9/16.
2 so mi dali not - od tega je bla ena morula, ena pa lepa blastocista z oceno 5A (kot je rekla biologinja).
Za zmrznit nič... očitno so ostali premalo razviti zarodki, da bi računali nanje.

Zdaj pa čakat... na 26. marca je uradni test.
6. dan bo odločilen... glede na izkušnje... zaenkrat sem še kar kul. Najbrž pa v noči iz 5. na 6. dan, ne bom toliko, ampak do takrat je še daleč user posted image .

Zdaj grem pa prebrat še za nazaj.

pa-pa
user posted image

Tole se pa dobro bere.
Zdej pa le upam, da se bosta blastocistka in morulca še naprej lepo razvijali in se kmalu usidrali pri tebi.
Držim pesti.

Ma, ima da rata. Bomo mantrale tle gor.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.3.2009 9:13:45   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Četrtek, 12.03.
gospodarica - ET
mateja_goljev - začetek špikanja

Stela, si sposodim te seksi navijačite in navijam user posted image  user posted image .

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.3.2009 9:17:03   
T1979
Jutro,

Mlinčka hvala za kavico. user posted image  A vi ste pa že v 22 T, joj kako gre čas hitro.

Pika74 čestitke za pikici, lepo jih grej. user posted image  user posted image

Zofka7 čestitke za 5 celic, naj se lepo oplodijo in razvijajo. user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.3.2009 9:20:01   
T1979

T1979 - a ti si mi pa kar dva vozička nalimala, a imaš kakšne vedeževalske sposobnosti? Pa se jih ne bi branila.

Še ne vem, če imam vedeževalske sporobnosti user posted image  user posted image . Bomo videli, ko prideš s prvega UZ, a ne. user posted image  Do takrat pa držimo pesti, da sta mogoče res dva.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.3.2009 9:23:20   
zofka7
Pika74, imaš ZS.
A bi ti meni, ki sem reden uporabnik foruma user posted image , povedala, kako jaz vidim, da imam ZS?user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.3.2009 9:26:22   
T1979
 user posted image   user posted image   user posted image  Špelka se je javila. En lep pozdravček Špelka. user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.3.2009 9:27:24   
pika74
Zofka zdej maš zs user posted image .
Gor je ena rdeča puščica...
al pa če klikneš na moja ringaraja al kaj je že, se pokaže v oklepaju število novih sporočil. Ma neki tazga... se mi zdi...

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.3.2009 9:33:34   
bambi75
Arnejča en velik user posted image . Vidim, da si se tokrat odločila, da ne boš žalovala in si z mislimi ćže v maju in novem boju. Čestitke za tvoj optimizem. Jaz pravim, da nam bo enkrat vsem uspelo, ampak nekatere pač rabimo več poskusov.

Pika čestitke za blastocisto in morulo, ki sta pri tebi. user posted image   Poglej , kje je že mlinčka, ki je imela isto situacijo.

Zofka tudi tebi čestitke za celice.

A.jrad kako je kaj stanje pri tebi. Kaj bolje?

N74, a lahko še menoi pošlješ ZS o vsem, kar si počela.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.3.2009 9:37:50   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pika čestitke za blastocisto in morulo, ki sta pri tebi. user posted image   Poglej , kje je že mlinčka, ki je imela isto situacijo.

Ja, piki, čestitke seveda! In ja, tale kombinacija zna bit zmagovalna user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.3.2009 9:42:22   
pika74
mlinčka in bambi iz vaših tipk v božja ušesa user posted image

hvala...obema user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.3.2009 9:52:59   
zofka7
Našla ZS in iz navdušenja poslala še enegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?