gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Punčke moje, žal sem ena izmed trepetalk, ki TA mesec ni nosečka postala. Bom pa čez dva ali tri, obljubim . Na materinski dan, žal, kavica z N74 odpade, za naju bo pa ravno dan ovulacije, in bova pa spet lepo po domače otročke delala . Tečka se je pojavila že včeraj, samo da sem ugasnila računalnik. Me je samo nekaj cviknilo v trebuhu, sem vzela vatko, se obrisala, in evo ti jo, rdečo tečnobo. Prejle sem sicer vseeno še lulala, ker sem upala, da mogoče naju je pa samo ena pikica zapustila. Ampak, žal, sta naju obe. Moj sonček se noče sprijazniti, ampak jaz sem že na ET-ju videla, da pikici nista dovolj razviti. In trdi, da bi Reško potem rekel, da nista dovolj razviti, ampak jaz pravim, da je ata že na punkciji videl, da sem bila zelo zelo slabe volje in se mi enostavno ni upal tega reči . Ga bom pa, našega ata, ob 7-h poklicala, in mu sporočila, da ne morem brez njega . So me pa znakci ta mesec čisto prevarali. Sem bila že jaz sigurna, da sem nosečka. Zdaj se pa ne zanašam na čisto nič več, na nobene boleče joškice, edina merodajna zadeva je testek in je zares čisto vseeno, če ga delam že 8. dan po ET. Miška, vidiš, očitno sem čutila, da ne bo zares plusek padel, zato sem pa odlašala in odlašala. Sem si obljubila, da tokrat ne bom jokala. Težko mi je pa videti žalost v očeh mojega sončka in slišati žalost v glasu moje mami. Ampak jima pravim, da bo maj pa tako lep mesec, in se bomo takrat spet borili. In borili se bomo, kot pravi Pavček, VNOVIČ IN ZOPET IN ZNOVA. Sem pa vesela zate, N74, ker si zame dokaz, da tudi z malo celicami, lahko pridemo do našega zakladka. Čimprej kliči ata, da mu boš vsaj ti danes nasmešek na usta narisala. Hvala vam, ker ste tu, ker vem, da ko mi je najhuje, lahko pridem k vam jokat in se smejat. Upsa, jokala tokrat ne bom, čeprav se solzice pa le malo nabirajo v kotičkih učk. Ampak vem, da sem močna in trdno verjamem, da ENKRAT BOM MAMICA! ...ne vem kaj naj rečem ker pa jaz jočem namest tebe....žal mi je arenaja za vaju ...ni pravično da je res do enih ta "narava" tko kruta....edino za kaj sem vesela je to da v tvojem postu čutim novo energijo za novo borbo in tko je prav .....maj je res čudovit mesec ki vama bo sigurno prinesel lepo novičko....jaz ti res iz srca želim.....
|