|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
10.3.2009 19:00:44   
arneja
Kje si zdaj moja N74, da ti za plusek čestitam user posted image ? A nimata poguma, kaj user posted image ? Mene kar zvijati začne, ko pomislim, da bo jutri treba lulati user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2009 19:03:36   
arneja
Lara, vem, vem, da vse navijate zame user posted image . Jaz pa mojemu danes ne dam, ker se bojim, da se bojim, da bi mi kaj pospešil user posted image . Pravi pa, da sem napeta kot pred M. A ste bile nosečke tudi napete kot pred M? Pa vročino tudi pravi, da imam, ampak jaz si je ne upam meriti. Se mi je pa zdelo, da je prejle moje sokolje oko mogoče malo rumenkast odtenek opazilo user posted image . No, ja, kar bo, bo. Midva sva se potrudila user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2009 19:15:34   
arneja
Lana, katero terapijo si pa dobila? Ker če imaš Gonal, sploh ne bo panike. No, me zanima, če bo tvojemu res takšen big deal tole špikanje, če bo moral ampulce mešati user posted image . Še tri dni pa boš ena izmed nas, džankic user posted image . Pa vidim, da se že pridno izobražuješ na našo temo user posted image . Po parih postopkih bi človek lahko že doktoriral iz vsega tega user posted image .

T1979, uuu, ti pa uživaš, če ste organizatorji seminarja user posted image . Jaz sem samo enkrat na leto na ta račun dol user posted image .

Suska, naj v soboto UZ pokaže veliko foliklčkov user posted image . Je super, če si prepričana, da bo že v prvo uspelo, kar tako naprej user posted image . Kaj pa pri vama ne štima, če ni skrivnost?
Mala, to pa je uspeh, 7 palčkov vsega skupaj user posted image . Zdaj pa pridno grej user posted image .

Stella, kakšno terapijo imaš pa ti poleg Suprefakta?

Nokes, kako kaj tvoj parček user posted image ? Sem morala spet iti slikce pogledaš - kakšna cukrčka sta user posted image user posted image .

Lučka, hudo, hudo upam, da bo jutri vesel dan za nas user posted image . Za N74 pa da bo že tale večer presrečen user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2009 19:18:53   
jona3
hvala suzi 74 jaz pa navijam zate da se tudi vaša družinica poveča mogoče se pa zgodi in ti bog podari kar dva ne samo enega.user posted image držim pesti in navijam zate pa sporoči kako in kaj naprej.
arneja a imaš kakšne posebne znake že.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2009 19:20:20   
arneja
Ja, Suzy, se spomnim, kakšen občutek je, ko najdeš tele naše punce user posted image . Prej si čisto izgubljen in sam samcat s svojim problemom (prijateljice imajo čisto vse po defaultu brez problemov otročke), potem pa kar naenkrat padeš med kup punc, ki pa zares razumejo, kaj prestajaš user posted image . Koliko je pa tvoja češnjica stara? Sta se dolgo trudila zanjo? Kdaj pa nameravaš na popravni izpit user posted image ? In hvala za prste na rokah in nogah user posted image . Ma da padek plusek user posted image .

Jona, ma prejle se mi je zdelo, da izcedek po Prometriumu ni več tako brezmadežno bel user posted image . Ampak zvija me pa ne, pa joškice tudi precej bolijo. Imaš ti napet in trd trebušček, zdaj  ko si nosečka?

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2009 19:27:13   
Stella Rossa
arneja jaz pa bom mela menopur
user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2009 19:27:40   
suska
Lana70, hvala za odgovor. Jaz sem že toliko brala o teh zadevah da se mi že meša. Zdaj pa raje vprašam kar na forumu.

Zanima me, kdaj izveš ali imaš krajši ali daljši postopek - upam da sem jaz v kratkem...

Lp

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2009 19:27:52   
jona3
arneja ja trebuh imam ful napihnjen pa prsi me tud bolijo. zjutraj mi je blo danes pa ful slabo kdaj boš pa delala test.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.3.2009 19:28:57   
arneja
Stella, potem bo pa treba malo mešat. No, saj ni panike, samo malo več dela je kot pri Gonalu. Ker tisti je pa že pripravljen in lahko skorajda med spanjem se špikneš.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.3.2009 19:29:08   
jona3
Ta otroček na tvoji slikici me ful spominja na mojo punčko sej bi prlepla gor slikico mojih dveh sončkov za vspodbudo pa ne znam rabim pomoč

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.3.2009 19:29:42   
arneja
Meni slabo ravno ni, se pa zelo slabo počutim, ker sem vsa prehlajena. Mislim, da bom test ob kakšnih treh ponoči delala user posted image , sporočim pa okoli šestih. 

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.3.2009 19:31:23   
arneja
Jona, imam res lušten avatarček, ne user posted image ? Slikce pa moraš pod album naložiti. Sem se jaz tudi zadnjič precej zafrkvala, ti bo katera, ki obvlada, razložila. Greš tja po Browse, pa potem poiščeš sliko, ki jo želiš gor dati. Poskusi. Itak če ne rata, nič ne izgubiš.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.3.2009 19:34:11   
Stella Rossa
arneja ti si tud mela menopur? Kolko dni si si ga ti dajala? Mislim, kateri dan po začetku jemanja menopura si mela punkcijo?user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.3.2009 19:35:17   
suska
Arneja, hvala za lepe želje.
Pri nama je bil spermiogram slab (premalo spermijev), tako da jaz sploh nisem sla na laparoskopijo - sem še uganka je rekel Reš. Lahko da je z mano vse OK, ali pa ne. Reš je rekel, da glede na to da je že pri njem slab rezultat ne ve koliko je smiselno delati laparoskopijo - da naj se sama odločim. In zdaj sem tukaj...
Vidim da bos ti jutri delala test - drzim pesti!!!!!!!!! Kaj pa je bilo pri vama? Za koliko jajčec sta se odločila naj jih vstavi - jaz sem tukaj še v dilemi: ali enega ali dva? A si prvič v postopku? Upam da nisem preveč vsiljiva (nisem vas spremljala od začetka).

Lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.3.2009 19:47:12   
arneja
Stella, jaz sem imela Menopur samo v prvem postopku, pa se ne spomnim že, kako je šlo vse skupaj, ker je bilo to že novembra 2007. Ampak kakšnih 10 dni sem si ga sigurno dajala. Punkcija je tam enkrat med 12. in 14. dnem ciklusa.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.3.2009 19:50:56   
arneja
Suska, kadar je premalo plavalčkov in če je punca ok, navadno uspe v prvem postopku user posted image . Jaz sem že četrtič v postopku, vstavljena imam dva zarodka, ampak nista najbolj kakovostna izgledala. Jaz zelo slabo odreagiram na zdravila in sem imela do sedaj še največ tri celice. Medtem ko druge punce zelo dobro odreagirajo in jih imajo tudi čez 10. 

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.3.2009 19:52:01   
Stella Rossa
No saj bom itak vidla od jutri naprej......je pa tak od vsake posameznice odvisno, kako hitro ji rastejo folikli, verjetno enim prej enim kasneje......

Držim pesti za tvoje jutrišnje lulanje, da bo en velik    +

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.3.2009 19:52:49   
miska73
Arnejči pa kak hudiča ti uspe počakati do dneva D user posted image ...
Upam, da bo potem jutri tisti plusek toliko bolj debel.

Lučkec super za uspeli pregled na celi črti. Jst si pa mal želim, da bi se G vendarle zarekla in bi mi zdaj že vedeli za spol... user posted image sem hudoben, a ne user posted image

Mala ti pa imaš rekordne zarodke. user posted image user posted image Kako pa to, da si dobila dva in ne enega? Čestitam, zdaj jih pa le dobro čuvaj.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.3.2009 19:54:52   
miska73
Jutri imamo pa kar nekaj akterk

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogram
Lana70 - začetek špikanja
Stella Rossa - UZ
Pika74 - ET
mateja_goljev - sestra Milica

Pika, tebi še posebej želim ta prave zarodke, ki se bodo takoj počutili kot doma pri mamici. Bom močno držala pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAteja a ti boš pa spet imela dnevne obiske na GK. Upam, da tokrat bolj uspešno. Pa pozdravi sestre, ko boš že ravno tam. user posted image

Suzi dobr opravi spermiogram... oziroma dobro vzpodbujaj svojega miškota.

Lana samo prva špika je problem. Ostalo je potem mala malca. Ne se preveč bat.

Stella naj bo jutri na UZ vse kot mora biti.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 10.3.2009 19:57:22 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.3.2009 20:00:40   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sreda, 11.03.
Stella Rossa - UZ
Pika74 - ET

Pika, tebi še posebej želim ta prave zarodke, ki se bodo takoj počutili kot doma pri mamici. Bom močno držala pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAteja a ti boš pa spet imela dnevne obiske na GK. Upam, da tokrat bolj uspešno. Pa pozdravi sestre, ko boš že ravno tam. user posted image

Bom tole kr od naše podgance ukradla user posted image

Dejmo punce user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.3.2009 20:01:02   
miska73
Žiži (Gigi) moj, veš da ti želim ob tvojem RD-ju vse kar želim sebi pa še več. Ostani taka najzlatejša kot si. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 10.3.2009 20:05:42 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.3.2009 20:01:42   
arneja
Miška, težko, težko user posted image . Ma, me je strah, da bi minus nalulala, pa raje čakam. Pravijo, da kdor čaka, dočaka user posted image . A imaš ti tudi napetega bušija, pa joškice te še kar bolijo? Zvijalo tebe je kaj?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.3.2009 20:03:03   
arneja
Na tega Fabia pa še jaz rada učko vržem, če ravno moj stran gleda user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.3.2009 20:04:15   
Stella Rossa
Hvala miska za navijanje.......ja upam, da bo vse tako kot mora bit. Ma ne upam VEM da bo. Ti pa božaj svojga bušija in naj bosta obe pikici pri tebi do konca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.3.2009 20:09:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sreda, 11.03.
Stella Rossa - UZ
Pika74 - ET

pod tele želje pa se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?