Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:19:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more jaz bi isto naredila - vsaj poklicat probaj...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:20:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Zdaj pa eno vprašanje izven konteksta - ali mogoče katera ve, kakšna fraza se uporabi v angleščini, da je kopija enaka originalu. Rabim za eno poročilo pa sem nekaj po netu brskala in našla izraz true copy. Ali se zdi to kateri pravi izraz? No, najprej sem našla še izraz "certified copy" samo je to bolj mišljeno za kopijo overjeno pri notarju... lih mam kolegico ki je prevajalka na msn, počakaj malo pa ti povem the copy corresponds with the original o pupa. ful ti hvala za informacijo. dolžna eno čokolado. no al pa vsaj rožico
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:21:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Zdaj pa eno vprašanje izven konteksta - ali mogoče katera ve, kakšna fraza se uporabi v angleščini, da je kopija enaka originalu. Rabim za eno poročilo pa sem nekaj po netu brskala in našla izraz true copy. Ali se zdi to kateri pravi izraz? No, najprej sem našla še izraz "certified copy" samo je to bolj mišljeno za kopijo overjeno pri notarju... lih mam kolegico ki je prevajalka na msn, počakaj malo pa ti povem the copy corresponds with the original o pupa. ful ti hvala za informacijo. dolžna eno čokolado. no al pa vsaj rožico ni problema, pa še kdaj
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:21:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more Sem klicala, pa zvoni telefon v prazno. Grem po tuš, pa bom potem videla, kaj je! Mogoče je lažni alarm! Najraje bi poklicala Sašo, pa da bi tam vprašala! Kaj mislite, da bi bilo odveč?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:24:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more Sem klicala, pa zvoni telefon v prazno. Grem po tuš, pa bom potem videla, kaj je! Mogoče je lažni alarm! Najraje bi poklicala Sašo, pa da bi tam vprašala! Kaj mislite, da bi bilo odveč? po mojem še vztrajaj, saj bodo dvignli
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:24:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more Sem klicala, pa zvoni telefon v prazno. Grem po tuš, pa bom potem videla, kaj je! Mogoče je lažni alarm! Najraje bi poklicala Sašo, pa da bi tam vprašala! Kaj mislite, da bi bilo odveč? Nimam pojma, kaj ti naj svetujem
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:27:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more Sem klicala, pa zvoni telefon v prazno. Grem po tuš, pa bom potem videla, kaj je! Mogoče je lažni alarm! Najraje bi poklicala Sašo, pa da bi tam vprašala! Kaj mislite, da bi bilo odveč? po mojem še vztrajaj, saj bodo dvignli maš prav! mah, se brezveze neki paniciram! itak čutim, če pa je bil to popadek, pa se bo tak stopnjeval! Krvavitev pa se še bo pokazala, če se misli! Še bom vztrajala pri klicanju! mogoče pa imajo kaffe time!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:27:35
|
|
|
|
Steffi
|
Pozdravljene in mamice ter , mi smo še vedno 2 v 1. Sem že tako ali tako čez rok, tako da moram reči, da sem maksimalno uživala ta dva sončna dneva ter da sem se navadila na ta moj buši (beri buuuuššššon). Eni sprehajajo svoje otroke, drugi jih vozijo v vozičkih, tretji jih pa nosimo v trebuhih v takih lepih sočnih dneh . Jutri imam pregled CTG v P, pa bomo videli kaj bo. Tudi če še nekaj časa ostane tako se ne bomo pritoževali.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:29:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo maš prav! mah, se brezveze neki paniciram! itak čutim, če pa je bil to popadek, pa se bo tak stopnjeval! Krvavitev pa se še bo pokazala, če se misli! Še bom vztrajala pri klicanju! sej bodo slej ko prej dvignili pa tudi vse bo vredu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:32:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Pozdravljene in mamice ter , mi smo še vedno 2 v 1. Sem že tako ali tako čez rok, tako da moram reči, da sem maksimalno uživala ta dva sončna dneva ter da sem se navadila na ta moj buši (beri buuuuššššon). Eni sprehajajo svoje otroke, drugi jih vozijo v vozičkih, tretji jih pa nosimo v trebuhih v takih lepih sočnih dneh . Jutri imam pregled CTG v P, pa bomo videli kaj bo. Tudi če še nekaj časa ostane tako se ne bomo pritoževali. držimo pesti, da ob naslednjem sončnem dnevu že držiš v naročju svoje sončece
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:36:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Novo, poročaj kako in kaj...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:38:40
|
|
|
|
Lolita23
|
Novo da bo vse v redu Steffi da ti čakanje čimprej mine Nobady da čimprej cartaš jaz grem gledat Jurija lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:46:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Novo da bo vse v redu Steffi da ti čakanje čimprej mine Nobady da čimprej cartaš jaz grem gledat Jurija lahko noč tudi jaz želim enako grem še lepo pod tušek, pa ležat nočkooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:57:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam ojla punce! mi2 sva včeraj prišli domov. hvala za vse dobre želje in pestke in seveda za vse čestitke! ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!!!! Vidim, da je bilo kar pestro! Ostale, ki že predihavate, dihjate globokoooooo ... Moja porodna zgodba morda kdaj drugič, se ni glih za hvalit ... julam, še enkrat iskrene čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:58:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja je blo prav lušno in še vedno upam, da se moji Lažni tečkoti spremenijo v prave Pupa, sem se prav spraševala, kako boš vedla, da so pa kar naenkrat pravi...?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:58:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Smo ji nastimali nov racunalnik in prvo kar je naredla ,se je sla prijavit na Facebook in mi poslala povabilo..ehehehhe..nima drugega za pocet. hahaha, moderna tašča moja računalnika še prižgat ne zna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:58:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Smo ji nastimali nov racunalnik in prvo kar je naredla ,se je sla prijavit na Facebook in mi poslala povabilo..ehehehhe..nima drugega za pocet. Lejca, sprejmi njeno povabilo, pol pa vse v slovenščini piši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:58:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey Moja nona, ki verjame v horoskop je dva dni nazaj pritekla k meni in rekla, da je pošlušala moj horoskop. V sredo naj bi bil moj najsrečnejši dan v marcu! Sam jaz ne verjamem v horoskop! Je pa v sredo po vrhu vsega še luna! kaj pa si po horoskopu??? da vem, če moram tudi jaz na kej računat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:59:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Pozdravljene in mamice ter , mi smo še vedno 2 v 1. Sem že tako ali tako čez rok, tako da moram reči, da sem maksimalno uživala ta dva sončna dneva ter da sem se navadila na ta moj buši (beri buuuuššššon). Eni sprehajajo svoje otroke, drugi jih vozijo v vozičkih, tretji jih pa nosimo v trebuhih v takih lepih sočnih dneh . Jutri imam pregled CTG v P, pa bomo videli kaj bo. Tudi če še nekaj časa ostane tako se ne bomo pritoževali. veliko sreče jutri pa še lep datum je jutri
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:59:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Novo, poročaj kako in kaj... Novo, vso srečo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:06:19
|
|
|
|
Grahec
|
Novo , vse dobro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:06:57
|
|
|
|
novo
|
No, sm klicala v P., pa pravijo, da se to rado dogaja, in da pač naj počakam do jutri in spremljam spremembe: Kvavitev, če bo ponovno vidna, popadki,.... No, noč ima svojo moč, bomo videli, kaj bo prinesla. Pa me je res kr mal panika, ker danes se že celi dan počutim . Mogoče sm pretiravala pri hoji v hrib, mogoče,... No, bomo vidli, zdaj sm pa res pripravljena. Spodaj sm se uredila, glavo oprala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:08:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Novo da bo vse v redu Steffi da ti čakanje čimprej mine Nobady da čimprej cartaš jaz grem gledat Jurija lahko noč tudi jaz želim enako grem še lepo pod tušek, pa ležat nočkooooo lahko noč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:10:24
|
|
|
|
novo
|
Hvala za !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:10:33
|
|
|
|
felix7
|
zdajle bom pa še mal nesramna - ker danes vse tako jamrate in bi šle rade rodit, vam pošiljam še enega manekena, ki vam bo povzročal skomine Predstavljam vam Marcela, malega sončka naše spps
|
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
23%)
Da, ker je to dodatni strošek (
43%)
Da, placal bi rad vse naenkrat, (
14%)
Ne, to je pac dostava, ki stane (
20%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!