Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:47:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, imaš ZS. Najaa, sem šele malo prej vidla ZS, ker me ni bilo doma oz. do PC-ja nisem prihajala kaj dosti danes....no, sem ti odgovorila, če ti kaj pomaga....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:54:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, mali maneken je ta tvoj Marcel No, kako ste preživele današnji dan? Moj je bil kr pester, deloven in seveda na sprehodu smo bili....zjutraj sem cunje dala sušit, pa prat druge; šla do trgovine po svež kruhec in pol zajtrk....pa pospravljanje, sesanje in brisanje tal, pa kosilo in seveda pol smo šli na sprehod ob morju in seveda me je moj povabil na tortico, pa smo šli še do plaže, kamenčke z Žigcem v vodo metat...smo prišli kr pozno domov in seveda je blo treba še malo likat...zdaj pa Žigec že nina, možek gleda TV, jaz pa visim na PC-ju....sem že v pižami in bom najverjetneje šla kmalu spat.... Naš je kr miren, no kolca da že, malo brca ampak čisto tako na rahlo; A je že kaj novic o NoBady? Pa tudi pocka se nič ne javlja? No, zdaj je že pozno, jutri je sms pošljem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:54:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
joj kako lepo oddajo sta zdaj imela Jure in Lado - sta se njuni mamici razjokali, ko jima je pel Oto Pestner.. prav ganljivo je blo... nisem mogla več gledat ono oddajo na national geographic - so ravno operirali otročka v maternici pa je blo preveč grozno za gledat
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:54:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:56:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, mali maneken je ta tvoj Marcel No, kako ste preživele današnji dan? Moj je bil kr pester, deloven in seveda na sprehodu smo bili....zjutraj sem cunje dala sušit, pa prat druge; šla do trgovine po svež kruhec in pol zajtrk....pa pospravljanje, sesanje in brisanje tal, pa kosilo in seveda pol smo šli na sprehod ob morju in seveda me je moj povabil na tortico, pa smo šli še do plaže, kamenčke z Žigcem v vodo metat...smo prišli kr pozno domov in seveda je blo treba še malo likat...zdaj pa Žigec že nina, možek gleda TV, jaz pa visim na PC-ju....sem že v pižami in bom najverjetneje šla kmalu spat.... Naš je kr miren, no kolca da že, malo brca ampak čisto tako na rahlo; A je že kaj novic o NoBady? Pa tudi pocka se nič ne javlja? No, zdaj je že pozno, jutri je sms pošljem.... o ste pa bli pridni danes mi pa bolj tak... lenobno... nobady še čaka.... pocka pa se res ni nič javila.....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:57:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 21:59:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, mali maneken je ta tvoj Marcel No, kako ste preživele današnji dan? Moj je bil kr pester, deloven in seveda na sprehodu smo bili....zjutraj sem cunje dala sušit, pa prat druge; šla do trgovine po svež kruhec in pol zajtrk....pa pospravljanje, sesanje in brisanje tal, pa kosilo in seveda pol smo šli na sprehod ob morju in seveda me je moj povabil na tortico, pa smo šli še do plaže, kamenčke z Žigcem v vodo metat...smo prišli kr pozno domov in seveda je blo treba še malo likat...zdaj pa Žigec že nina, možek gleda TV, jaz pa visim na PC-ju....sem že v pižami in bom najverjetneje šla kmalu spat.... Naš je kr miren, no kolca da že, malo brca ampak čisto tako na rahlo; A je že kaj novic o NoBady? Pa tudi pocka se nič ne javlja? No, zdaj je že pozno, jutri je sms pošljem.... O, res pester dan Na morju imate itak že pravo poletje, srečneži!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:02:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj kako lepo oddajo sta zdaj imela Jure in Lado - sta se njuni mamici razjokali, ko jima je pel Oto Pestner.. prav ganljivo je blo... nisem mogla več gledat ono oddajo na national geographic - so ravno operirali otročka v maternici pa je blo preveč grozno za gledat ja, pa ravno najlepši del si zamudila tiste operacije je bilo takoj konec. no, jaz sem se pa pri tej oddaji na koncu zjokala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:02:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:09:38
|
|
|
|
felix7
|
pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:09:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, mali maneken je ta tvoj Marcel No, kako ste preživele današnji dan? Moj je bil kr pester, deloven in seveda na sprehodu smo bili....zjutraj sem cunje dala sušit, pa prat druge; šla do trgovine po svež kruhec in pol zajtrk....pa pospravljanje, sesanje in brisanje tal, pa kosilo in seveda pol smo šli na sprehod ob morju in seveda me je moj povabil na tortico, pa smo šli še do plaže, kamenčke z Žigcem v vodo metat...smo prišli kr pozno domov in seveda je blo treba še malo likat...zdaj pa Žigec že nina, možek gleda TV, jaz pa visim na PC-ju....sem že v pižami in bom najverjetneje šla kmalu spat.... Naš je kr miren, no kolca da že, malo brca ampak čisto tako na rahlo; A je že kaj novic o NoBady? Pa tudi pocka se nič ne javlja? No, zdaj je že pozno, jutri je sms pošljem.... O, res pester dan Na morju imate itak že pravo poletje, srečneži!! ja, do 17-ih je blo kr lepo, sonček in je blo toplo zunaj, pol se je pa nekaj pooblačilo in ni blo ravno prijetno, pa še ob morju rahlo piha ampak nema veze, važno da ne dežuje da smo lahko zunaj in uživamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:09:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, mali maneken je ta tvoj Marcel No, kako ste preživele današnji dan? Moj je bil kr pester, deloven in seveda na sprehodu smo bili....zjutraj sem cunje dala sušit, pa prat druge; šla do trgovine po svež kruhec in pol zajtrk....pa pospravljanje, sesanje in brisanje tal, pa kosilo in seveda pol smo šli na sprehod ob morju in seveda me je moj povabil na tortico, pa smo šli še do plaže, kamenčke z Žigcem v vodo metat...smo prišli kr pozno domov in seveda je blo treba še malo likat...zdaj pa Žigec že nina, možek gleda TV, jaz pa visim na PC-ju....sem že v pižami in bom najverjetneje šla kmalu spat.... Naš je kr miren, no kolca da že, malo brca ampak čisto tako na rahlo; A je že kaj novic o NoBady? Pa tudi pocka se nič ne javlja? No, zdaj je že pozno, jutri je sms pošljem.... o ste pa bli pridni danes mi pa bolj tak... lenobno... nobady še čaka.... pocka pa se res ni nič javila..... ma, mene je spet nekaj primlo in sem kr z veseljem pospravljala in pucala, pol pa še ta sprehod je kr pasal...zdaj sem pa čisto crknjena... za Nobady da bo čimprej cartala svojga pocka pa boooooo, bomo vidli jutri
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:11:04
|
|
|
|
felix7
|
Mala Čebelica, tebi gre pa nabiranje postov kar dobro s takim tempom boš v 10 dneh na 5. zvezdici A boš zdržala še 10 dni?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:14:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj kako lepo oddajo sta zdaj imela Jure in Lado - sta se njuni mamici razjokali, ko jima je pel Oto Pestner.. prav ganljivo je blo... nisem mogla več gledat ono oddajo na national geographic - so ravno operirali otročka v maternici pa je blo preveč grozno za gledat ja, pa ravno najlepši del si zamudila tiste operacije je bilo takoj konec. no, jaz sem se pa pri tej oddaji na koncu zjokala eh, se mi zdi da smo že take jokice, da nam samo napačen prst pokažeš pa že tečejo solze, kaj šele, če slišimo ali vidimo kaj ganljivega - pol so pa že potoki
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:15:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! Jap. Jaz sem tudi slišala samo dobre stvari o njemu. Kaj veš, mogoče pa bom ravno v izmeni, ko boma midve rojevale.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:16:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! Mene tudi nenajavljeni obiski totalno vržejo iz tira in še moja mami (oz. cela familija) me VEDNO pokliče in vpraša kaj delava in kako sva razpoložena, pa nikoli ni zamere, če rečeva, da počivava... tak da se mi zdi, da če se moji držijo tega, naj se tut njegovi - pa ni vedno tak ampak tema tašče je že bila danes
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:17:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še nekaj zanimivega za vse Mariborčanke (no, pa tudi ostale) http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/moski-v-zenskem-poklicu.html Sem slišala, da ga je full fajn met pri porodu! Ko pa bereš komentarje pod prispevkom, pa se ti lahko obrne!!!WTF hm, grem prebrat komentarje. nisem prej še.... pa res majo eni bolane pripombe ampak res... samo glede na to, kako bolani komentarji se pojavljajo pri kakšnih drugih novicah, je tole še milina... eni res nimajo vseh koleščkov v glavi... Meni je blo kr žal, da sem šla brat vse to, ker je vedno en kup primitivnih komentarjev, samo sem mislila, da bo kakšna, ki je rodila pri njemu kaj pokomentirala, te pa kr neki folk - pa totalno mimo teme! V glavnem, človek je baje full fajni!! ko ljudje nimajo kaj pametnejšega za počet, pol dajejo take neumne komentarje....jaz bi pa res raje imela moškega pri porodu kot babico kot pa žensko....ne vem zakaj ampak se mi zdi da že moški ginekologi so bolj prijazni, bolj nežni kot ženske ginekologinje...vsaj kar sem jaz imela izkušenj z ginekologinjo....sicer pa imam jaz kr moškega za ginekologa in letos naj bi ta moj šel v pokoj, tako da ne vem kaj bom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:17:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! vau kak lepo - ti je rožice prinesel v postlo pa še mami ste avto spucali. pa vi ste čisto preveč pridni bli. da ne govorim še o sprehodu. mene pa samo lenoba skup drži in ni blo nobenega sprehoda.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:18:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj kako lepo oddajo sta zdaj imela Jure in Lado - sta se njuni mamici razjokali, ko jima je pel Oto Pestner.. prav ganljivo je blo... nisem mogla več gledat ono oddajo na national geographic - so ravno operirali otročka v maternici pa je blo preveč grozno za gledat ja, pa ravno najlepši del si zamudila tiste operacije je bilo takoj konec. no, jaz sem se pa pri tej oddaji na koncu zjokala eh, se mi zdi da smo že take jokice, da nam samo napačen prst pokažeš pa že tečejo solze, kaj šele, če slišimo ali vidimo kaj ganljivega - pol so pa že potoki Jaz sem zadnjič pri G v čakalnici brala revijo Mama&Dojenček - sem se tak zjokala pri eni zgodbi, da sem si revijo na nos potisnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:18:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje, se beremo jutri, grem jaz počasi ninat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:18:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mene tudi nenajavljeni obiski totalno vržejo iz tira in še moja mami (oz. cela familija) me VEDNO pokliče in vpraša kaj delava in kako sva razpoložena, pa nikoli ni zamere, če rečeva, da počivava... tak da se mi zdi, da če se moji držijo tega, naj se tut njegovi - pa ni vedno tak ampak tema tašče je že bila danes ta tema je itak vedno aktualna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:19:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mala Čebelica, tebi gre pa nabiranje postov kar dobro s takim tempom boš v 10 dneh na 5. zvezdici A boš zdržala še 10 dni? Pa nehaj me zafrkavat. Dovolj mam Jaz sem normo izpolnila in lahko že grem v P. Vse to kar zdaj pišem pa je samo bonus - da bo porod prej gotov
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:20:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vau kak lepo - ti je rožice prinesel v postlo pa še mami ste avto spucali. pa vi ste čisto preveč pridni bli. da ne govorim še o sprehodu. mene pa samo lenoba skup drži in ni blo nobenega sprehoda. po vseh teh aktivnostih bi človek pričakoval, da bomo na večer kje pristali, npr. v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:20:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje, se beremo jutri, grem jaz počasi ninat nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 22:21:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz sem zadnjič pri G v čakalnici brala revijo Mama&Dojenček - sem se tak zjokala pri eni zgodbi, da sem si revijo na nos potisnila haha, si h G prišla vsa zaripla in zabuhla
|
StarostEla123Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili?
prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.20 ali manj (
13%)
20-25 (
35%)
25-30 (
35%)
30-35 (
13%)
35-40 (
2%)
40 ali več (
1%)
Število vseh glasov: 475Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!