|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
8.3.2009 19:10:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Smo ji nastimali nov racunalnik in prvo kar je naredla ,se je sla prijavit na Facebook in mi poslala povabilo..ehehehhe..nima drugega za pocet.user posted image

Pa seveda si ti morala bit njena prva prijateljica na FB, a ne? user posted image  Ja, daj na ignore in stvar rešena. Mogoče bo pa dojela... user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.3.2009 19:11:01   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no odgovor spps zakaj jo je rit bolela:user posted image user posted image user posted image user posted image

Rit me je bolela, ker je mali dol pritiskal, ven se mu pa ni mudilo hahahah

Aha. boga. No, če se smeji zraven, te že ni blo tak drastično user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.3.2009 19:11:51   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

mogoče katera kaj ve, kako je z NoBady??? 

jaz nič ne vem user posted image

Mi je poslala sms in pravi, da se nič konkretnega ne dogaja. CTG je pokazal popadke, ki jih pa ona ni čutila. Vse vas pozdravlja in je vesela, da mislimo nanjo. user posted image

no, tole pa še bo znalo potrajat, tako da držimo pesti, dans še nismo nobenga marčevčka ali marčevke doble, tako da je skrajni čas da se nekaj premakne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.3.2009 19:12:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: novo

sploh nisem nevoščljiva ampak vam povem: sem vam fauš, ker že zibate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Saj boš ti tudi kmalu. Komaj že čakam, da vas bo še več mamic. Da bomo skupaj ugotavljale, katera hrana kakšnemu ne paše. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.3.2009 19:12:30   
novo

no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda...

zdaj me spet dajejo lažni popadki user posted image user posted image user posted image

vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate user posted image user posted image user posted image

no fajn, da si se malo pocartala.

kaj veš - mogoče pa danes ne bojo lažni popadki user posted image user posted image user posted image user posted image

nismo se na žalost nič kaj martinčkali, ker smo do zdaj imeli obisk. pa to še tak ne preveč fajni - moje starše pa od moža. ko tašča vedno nekaj tak pametuje, da mi je še zdaj slabo od pripomb user posted image

ja je blo prav lušno in še vedno upam, da se moji Lažni tečkoti spremenijo v prave user posted image user posted image user posted image

pametne tašče, ja tell me about it.. najboljš sploh ne poslušat pa ignorirat, čeprav je težko še posebej če govorijo non stop user posted image

Jap. In moja je točno taka. Včasih mi že res gre pri ušesih ven.
Pol pa še ima take - da ja, da saj ona ve, da nobenemu ne paše, da tašča hodi na obisk in da njej tudi ni pasalo, ko je njena tašča ful pametovala... Ja, pa za koga vraga pa pol nonstop pride in še pametuje zraven user posted image user posted image user posted image Mogoče misli, da bom jaz rekla, da vedno lahko pride in da mi je fajn al kaj - sam jaz sem kar tiho, pa naj si misli kar si če user posted image user posted image user posted image user posted image saj nisem jaz rekla, da ni fajn če pride na obisk - je ona sama to rekla user posted image user posted image user posted image

očitno se smatra za fajnouser posted image user posted image user posted image

Očitno user posted image user posted image user posted image

Ma ma kar nonstop neke finte. Zadnjič enkrat smo prišli skup od nekod in sta pol šla s tastom še k nama gor v stanovanje na kavico. Pa pol tašča pravi -  a maš ključ od vajinega stanovanja, ker jaz ga namreč nimam. Dešifriran stavek v resnici pomeni, da bi ona rada imela ključ od najinega stanovanja. Jaz pa odgovorim - mam ja in grem dalje user posted image user posted image user posted image Pa ja, da ji bom dajala še ključ od stanovanja še samo to bi se manjkalo user posted image

Se kar naredim francoza, ko kako tako izjavi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kaj je s tem mislila, da če maš ti ključ od svojega stanovanja?

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.3.2009 19:13:22   
MalaČebelica

Kaj morje, ocean! user posted image user posted image  Če sklepam po številu postov o taščah na Družinsko življenje, je situacija zelo kritična. user posted image

atlantik al tihi, po mojem bolj atlantik, ker prav tiho niso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kaj misliš, da bomo me ko bomo tašče, tud tak glasne?user posted image

Pa ja. vsaj v očeh naših snah  in zetov - to je taki zakon narave - proti temu ne gre nič naredit user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bomo pa tu na forumu visele in šimfale snahe in zete user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
8.3.2009 19:13:47   
novo

Sedim tule ob pisalni mizi pa mam obcutek ,da bo mali vsak cas ven pogledal....jst ze vec ne morem nic...

a, ti si pa že res blizu! user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
8.3.2009 19:14:28   
novo

Smo ji nastimali nov racunalnik in prvo kar je naredla ,se je sla prijavit na Facebook in mi poslala povabilo..ehehehhe..nima drugega za pocet.user posted image

Pa seveda si ti morala bit njena prva prijateljica na FB, a ne? user posted image  Ja, daj na ignore in stvar rešena. Mogoče bo pa dojela... user posted image

ne, js bi pa rekla, da sm čist pozabila. user posted image Ta je mal kruta, kaj ni? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
8.3.2009 19:14:30   
Pupa7

Sedim tule ob pisalni mizi pa mam obcutek ,da bo mali vsak cas ven pogledal....jst ze vec ne morem nic...

tako, ZDAJ DEJMO JAMRAT MOGOČE BO POMAGALO user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
8.3.2009 19:14:31   
MalaČebelica

punce a vam nekaj zaupam, jaz bi pa rada šla rodit user posted image user posted image user posted image

eh ne. kaj res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
8.3.2009 19:15:20   
novo

tako, ZDAJ DEJMO JAMRAT MOGOČE BO POMAGALO user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
8.3.2009 19:15:58   
Pupa7

Lejca, kaj jo jaz povabim med prijatelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
8.3.2009 19:16:04   
MalaČebelica

Jst bi tud rada sla rodit!!!!

pa kaj ste vse navalile. nam se bo zmešalo do PDP-jov ali bog ne daj, če bomo nosile preko roka, ker bojo tu na RR še samo taki posti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
8.3.2009 19:16:38   
Pupa7

malo meditacije mogoče, vizualiziramo skupaj rojstvo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
8.3.2009 19:16:46   
lejca

user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
8.3.2009 19:16:46   
Lolita23
Kaj vam je dovolj nosečnostiuser posted image user posted image user posted image , no men se je že podaljšala, verjeten za kak danuser posted image user posted image user posted image , tak da vam odstopim datumuser posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4266
8.3.2009 19:16:49   
Sey

Jaz jamram že en teden, pa nič ne pomaga!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
8.3.2009 19:17:08   
novo

pa kaj ste vse navalile. nam se bo zmešalo do PDP-jov ali bog ne daj, če bomo nosile preko roka, ker bojo tu na RR še samo taki posti user posted image user posted image user posted image

mogoče je pa sam danes tak dan! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4268
8.3.2009 19:17:49   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kaj vam je dovolj nosečnostiuser posted image user posted image user posted image , no men se je že podaljšala, verjeten za kak danuser posted image user posted image user posted image , tak da vam odstopim datumuser posted image

Ti si dobra. Pa kaj te kaj matra? user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
8.3.2009 19:18:22   
Pupa7

sej so že zdej, ne rabmo do PDPja čakat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4270
8.3.2009 19:19:17   
Pupa7
evooo jaz že mam popadek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
8.3.2009 19:19:59   
novo

evooo jaz že mam popadek user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se hecaš al res?user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 8.3.2009 19:20:03 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
8.3.2009 19:20:19   
Pupa7

mogoče je pa sam danes tak dan! user posted image user posted image user posted image

ja men je že vsak dan tak dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
8.3.2009 19:20:44   
Pupa7

kaj se hecaš al res?user posted image

eh, je bil lažni user posted image user posted image user posted image user posted image

si se že ustrašla da mi je ratal ane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
8.3.2009 19:20:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dans je pa tak lep dan...idealen za rodit user posted image user posted image user posted image

He he he. Meni se je tudi tak zdelo. Samo moji pikici pa očitno ne user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi upala, da bo danes kaj...
Sam zgleda, da me malo heca moj sonček, ker sem jaz njega tri mesece (ko mi je grozil PP); zdaj pa on mene...user posted image

Se nam maščujejo - zdaj pa mamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

izbor imena
Tanchi

Najlepše ime za fantka?

Dejan (9%)

Domen (17%)

David (30%)

Leon (23%)

Jernej (20%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!