Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:53:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca Moja tasca si je umislila,da si bo vzela kr en teden dopusta ..ne ve pa ,da mam ze jst skor celo skrinjo polno ,pa da nima vstopa niti v P,ker sem ze govorila z mozevo teto Kaj sam partnerji imajo? ja če sam napišeš pravila kot midve z lejco Moja bo kuhala spodaj, pa bo moj šel dol potem! To pa je moje pravilo, ker v moji kuhinji se vrtim samo js! V p. pa mislim, da ne bo šla, ker smo se zadnjič pogovarjali in sem rekla, da ne želim nobenega v p., ker se mi ne bo dalo. Pa še moja mami je dodala, da itak tiste 3 dni naj hodi samo partner oz. mož, ker je potem gužva! aplavdiram tej izjavi!!!! v P naj hodi tako kot si rekla samo partner oz. mož, za vse ostale pa pride tud po bontonu čas šele po 3 tednih najprej Jap Samo kaj, ko moja tašča ne pozna bontona se kupi knjiga, za začetek: Otroški bonton!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:53:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hahaha sey, mene so v 24. tednu šopali z zdravili da so ustavli popadke, zgleda me bodo zdaj na konc še šopali da mi jih dajo Kako zna biti življenje ironično, ane? Jaz se me bom pustila... ...ta teden, ki prihaja, mislim rodit! Resno!!!!!!!!!! te bom prašala drug teden jaz sem mislila, da bom že prejšnji teden rodila pa hahahahaha sem še kar tu Ampak če je tak volja pa naj bo ma to je zato, da boš pol tolko bolj cenila, ko boš res šla Jaz si pravim, da vse je z razlogom, bo pa še to, mogoč mi bo vzdušje nihalo ta teden, prosim potrpite, če bom jamrat začela še bolj. Drugače pa imam jutri CTG, pa bo spet G bledo verjeten gledala kaj tam delam.Ha ha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:53:41
|
|
|
|
novo
|
jest! Pridem nazaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:54:01
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo zdaj mi je pa jasno! Imam nekaj blond pramenov! no problem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:56:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo jest! Pridem nazaj! če boš tak letela jest, znaš še dans v P
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:57:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hahaha sey, mene so v 24. tednu šopali z zdravili da so ustavli popadke, zgleda me bodo zdaj na konc še šopali da mi jih dajo Kako zna biti življenje ironično, ane? Jaz se me bom pustila... ...ta teden, ki prihaja, mislim rodit! Resno!!!!!!!!!! te bom prašala drug teden jaz sem mislila, da bom že prejšnji teden rodila pa hahahahaha sem še kar tu Ampak če je tak volja pa naj bo ma to je zato, da boš pol tolko bolj cenila, ko boš res šla Jaz si pravim, da vse je z razlogom, bo pa še to, mogoč mi bo vzdušje nihalo ta teden, prosim potrpite, če bom jamrat začela še bolj. Drugače pa imam jutri CTG, pa bo spet G bledo verjeten gledala kaj tam delam.Ha ha Eh, ti kar jamraj saj zato smo pa tukaj kaj veš - mogoče pa jutri ne greš več na CTG, če te slučajno ponoči zagrabi
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:57:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo jest! Pridem nazaj! če boš tak letela jest, znaš še dans v P jaz vedno tak letim, ko gre za hrano, samo nič ne pomaga
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:58:45
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hahaha sey, mene so v 24. tednu šopali z zdravili da so ustavli popadke, zgleda me bodo zdaj na konc še šopali da mi jih dajo Kako zna biti življenje ironično, ane? Jaz se me bom pustila... ...ta teden, ki prihaja, mislim rodit! Resno!!!!!!!!!! te bom prašala drug teden jaz sem mislila, da bom že prejšnji teden rodila pa hahahahaha sem še kar tu Ampak če je tak volja pa naj bo ma to je zato, da boš pol tolko bolj cenila, ko boš res šla Jaz si pravim, da vse je z razlogom, bo pa še to, mogoč mi bo vzdušje nihalo ta teden, prosim potrpite, če bom jamrat začela še bolj. Drugače pa imam jutri CTG, pa bo spet G bledo verjeten gledala kaj tam delam.Ha ha Eh, ti kar jamraj saj zato smo pa tukaj kaj veš - mogoče pa jutri ne greš več na CTG, če te slučajno ponoči zagrabi Edino kar me bo zagrabilo bo moj , ki me v sanjah za rit grabi da bi pa kaj več naredil, pa neeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 19:59:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hahaha sey, mene so v 24. tednu šopali z zdravili da so ustavli popadke, zgleda me bodo zdaj na konc še šopali da mi jih dajo Kako zna biti življenje ironično, ane? Jaz se me bom pustila... ...ta teden, ki prihaja, mislim rodit! Resno!!!!!!!!!! te bom prašala drug teden jaz sem mislila, da bom že prejšnji teden rodila pa hahahahaha sem še kar tu Ampak če je tak volja pa naj bo ma to je zato, da boš pol tolko bolj cenila, ko boš res šla Jaz si pravim, da vse je z razlogom, bo pa še to, mogoč mi bo vzdušje nihalo ta teden, prosim potrpite, če bom jamrat začela še bolj. Drugače pa imam jutri CTG, pa bo spet G bledo verjeten gledala kaj tam delam.Ha ha Eh, ti kar jamraj saj zato smo pa tukaj kaj veš - mogoče pa jutri ne greš več na CTG, če te slučajno ponoči zagrabi Edino kar me bo zagrabilo bo moj , ki me v sanjah za rit grabi da bi pa kaj več naredil, pa neeeeee Ja pa te ga pa v spanju naskoči. Bo že mimo, preden bo pogruntal za kaj se je šlo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:01:57
|
|
|
|
lejca
|
A mislite ,da bi kej pomagal pospesit,ce se z mojim spraviva ,ker nazadnje sem dobila lazne popadke...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:03:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Zdaj pa eno vprašanje izven konteksta - ali mogoče katera ve, kakšna fraza se uporabi v angleščini, da je kopija enaka originalu. Rabim za eno poročilo pa sem nekaj po netu brskala in našla izraz true copy. Ali se zdi to kateri pravi izraz? No, najprej sem našla še izraz "certified copy" samo je to bolj mišljeno za kopijo overjeno pri notarju...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:04:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
UUUUU Jure in Lado pa bosta danes imela striptiz v oddaji
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:05:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca A mislite ,da bi kej pomagal pospesit,ce se z mojim spraviva ,ker nazadnje sem dobila lazne popadke... jaz že tud o tem razmišljam, samo me preveč vse boli bom najprej vročo kopel probala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:06:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca A mislite ,da bi kej pomagal pospesit,ce se z mojim spraviva ,ker nazadnje sem dobila lazne popadke... Sigurno. Saj zdaj se lahko vseskup samo pomiri, ali pa zares sproži... no, ali pa ostane isto
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:06:13
|
|
|
|
novo
|
Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:08:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca A mislite ,da bi kej pomagal pospesit,ce se z mojim spraviva ,ker nazadnje sem dobila lazne popadke... jaz že tud o tem razmišljam, samo me preveč vse boli bom najprej vročo kopel probala Pa ena je zadnjič na RR napisala, da je samo važno, da dobiš spermo v telo, ker ta mehča maternični vrat al kaj že dela. Tak da orala tudi kao šteje... No, mogoče je to kaki tip napisal, ki se je zakamufliral v nosečko
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:08:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Zdaj pa eno vprašanje izven konteksta - ali mogoče katera ve, kakšna fraza se uporabi v angleščini, da je kopija enaka originalu. Rabim za eno poročilo pa sem nekaj po netu brskala in našla izraz true copy. Ali se zdi to kateri pravi izraz? No, najprej sem našla še izraz "certified copy" samo je to bolj mišljeno za kopijo overjeno pri notarju... lih mam kolegico ki je prevajalka na msn, počakaj malo pa ti povem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:08:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:09:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Zdaj pa eno vprašanje izven konteksta - ali mogoče katera ve, kakšna fraza se uporabi v angleščini, da je kopija enaka originalu. Rabim za eno poročilo pa sem nekaj po netu brskala in našla izraz true copy. Ali se zdi to kateri pravi izraz? No, najprej sem našla še izraz "certified copy" samo je to bolj mišljeno za kopijo overjeno pri notarju... lih mam kolegico ki je prevajalka na msn, počakaj malo pa ti povem o superca
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:09:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? novo, idi v P no pa smo se tok norca delale, da smo sranje naredla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:10:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite?
< Sporočilo je popravil novo -- 8.3.2009 20:11:20 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:12:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:18:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? Kaj pa če pokličeš v P pa vprašaš - jim opišeš, kak je zadeva zgledala... Al pa mogoče se idi pokazat... Pa mogoče te bojo domov poslali, če še ni. Če pa je pol pa itak....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:18:48
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, ko sem šla na WC imam malo krvi. kaj mislite, da bo mogla it v P.? Pa še v križu neko špikanje, pa mravljinci po celem telesu? kaj je bla sveža kri al bolj rjav izcedek? pa kaj je blo dosti krvi? Sveža kri, pa sam en mal, par kapljic! Js bi počakala, Ker če bo se začelo, se bo tak začelo, kaj mislite? jaz bi na tvojem mestu poklicala v P in prašala, škodit sigurno ne more se strinjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 8.3.2009 20:18:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Zdaj pa eno vprašanje izven konteksta - ali mogoče katera ve, kakšna fraza se uporabi v angleščini, da je kopija enaka originalu. Rabim za eno poročilo pa sem nekaj po netu brskala in našla izraz true copy. Ali se zdi to kateri pravi izraz? No, najprej sem našla še izraz "certified copy" samo je to bolj mišljeno za kopijo overjeno pri notarju... lih mam kolegico ki je prevajalka na msn, počakaj malo pa ti povem the copy corresponds with the original
|
|
|
Adaptirano mlekokepicaKatero adaptirano mleko uporabljate?Aptamil (
50%)
Hipp (
12%)
Milumil (
4%)
Comformil (
2%)
Novalac (
24%)
Babylove (
8%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!