|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 11:29:36   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Spps, ni bila nič šivana in kmalu gredo že domov user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.3.2009 11:31:08   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Sem brala za nazaj in vidim ,da imate se kr energijo za pospravljanje in za sprehode...jaz sem ze cisto izmucena, k sreci moj veliko postori..ampak bo ze slo...sploh se mi nic ne da in se dolgocasim na kavcu ali postelji...mojmu vcasih tolk zatecnarim,da mam se sebe dostuser posted image user posted image user posted image
Meni je vceraj moj G reku,da gre v drugi ali naslednji nosecnosti porod hitreje, a imate podobne izkusnje?

ni rečeno. user posted image user posted image user posted image , da ti čimprej mine.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.3.2009 11:31:39   
novo
Nič, grem skuhat kosilo, pa ves pridem še potem kaj pogledat!  user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.3.2009 11:33:06   
tasa_m
dober dan, kako ste. Mi smo super.
Čakamo da se mala zbudi, da gremo na prvi sprehod user posted image ampak noče in noče se zbudit. No, saj ne da se pritužujemo user posted image samo midva bi rada šla že veeeennn, pa na kako kavico pa to.
Sma pa vmes ko spi, posesala vso stanovanje, jaz naredila testo za pico (se mi lušta tak da joj in jo moram naret za kosilo) in pospravila kuhno,zdaj pa malo na rr strašim user posted image user posted image

lepe slikice, naših user posted image user posted image user posted image bravo mami in ati,..kake lepe otročke znamo delat user posted image user posted image

ne vem katera je pravila da ima razpokane bradavice. Jaz uporabljam nastavek za bradavice od MAM in moram rečt da so super. Pri nama je blo malo drugače ker je le nisem dobila na prvi podoj in ni in ni zagrabla bradavice, tak da so mi sestre v P. prinesle kr nastavek (ki ji je bil prevelik) da je vsaj malo spila nekaj. Pol pa mi je moj prinesel MAM-ove čist male. Zdaj pa nama dojenje laufa v nulo. Požrešna je tak da ji gre kr na obeh straneh mleko ven ampak ona bo še kr zizala user posted image user posted image pol pa se revici zaleti te pa me tak pogleda, koda sem jaz kaj kriva user posted image user posted image .

A je kira v P.? danes je tak lep dan, da bi lahko katera šla. Katera je zdaj na vrsti? Lolitka??

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.3.2009 11:33:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Spps, ni bila nič šivana in kmalu gredo že domov user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepo user posted image user posted image

a že? če pa je komaj not šla user posted image user posted image ona pa je res brzinska ja..user posted image user posted image
BRAVO SPPS

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.3.2009 11:35:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

se vidi, da mi je dolgčas...sn začela rač. igrice igrat user posted image user posted image user posted image

mene pa tak drži da bi šla kam ven... mogoč grem pa clo na obisk do sester od mojga, sam moram prevert, če je tašča doma, potem raj ne grem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja zlata tašča pa glih kosilo kuha...

ja maš srečo da maš zlato, k zna tud kuhat user posted image user posted image user posted image jaz moje niti nebi komentirala user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.3.2009 11:45:07   
tasa_m
ja maš srečo da maš zlato, k zna tud kuhat user posted image user posted image user posted image jaz moje niti nebi komentirala user posted image user posted image user posted image

pupa..tvoja je bronasta oz. kičasta ki ne zna kuhat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.3.2009 11:53:40   
MalaČebelica
ojla!

sem prišla prečekirat, če je mogoče kaka informacija, da je mediuhec rodila včeraj?????  jaz sem dobla en sms danes, ampak nisem ziher, da je od nje, ker zgleda da je iz mobitela od njenega poslala... zdaj se mi pa ne javlja...

ali ima katera kako info?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.3.2009 11:55:38   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobro jutro.... sm pršla na hitrco prečekirat če je kira v P. pa ni nč vidt... user posted image
js sm še doma, pa tut še bom, nč ne kaže, tut da bi slučajno kaki znaki bli, da bi me kej špikal? nč od nčuser posted image

za felišo je pa res sumljivo da je ni nč, ponavad pride okol 10 se mal javit ne? zvečer je tut ni blo nč goruser posted image

kaj pa novo, se je že kaj javila? kje se pa ona skriva?user posted image

user posted image user posted image user posted image   zdej sm pa js ko en policaj, k neki zaslišujem....

nič, sonček se je sicer skril, ampak me vseen ven vleče, pridem mal kasnej čvekatuser posted image papa

medve greva jutri,jaz ti povemuser posted image user posted image user posted image user posted image pač najini otroci so trmasti, kaj morešuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.3.2009 11:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Meni je vceraj moj G reku,da gre v drugi ali naslednji nosecnosti porod hitreje, a imate podobne izkusnje?

Jah, hitreje je bilo, ampak bolj boleče user posted image Prejšnjič je bilo od razpoka mehurja do poroda cca. 7ur, tokrat pa 4,5ure. Sem pa pogledala v materinsko in mi piše trajanje poroda 2uri user posted image user posted image Kje je pa te dve uri našla?????

(odgovor članu novo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.3.2009 11:59:11   
Lolita23
Jaz sem pa zdajle bila v enem klancu na sprehodu, pa me je tak tiščalo dol, kot da sem bom pokakalauser posted image , to je danes že drugi, pa še enega vžgem z mojim pop., pa še k tašči morva it, da naju povabi jutri na kosilo, da mi v primeru, da nikamor ne grem ne bo treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Ej men ni jasen, te ki so rodile, ni nobena poročala o kakem čepu ali se men zdi, da ni nobeni šel prej?user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.3.2009 12:00:20   
felix7
dober dan tudi z moje strani!

Pri nas vse mirno, sem bila na sprehodu, pa na sončku sem se martinčkala, čez pol ure pa grem k tašči na kosilo.

Taši, ful lepo si opisala porodno zgodbo, na koncu sem imela že kar solzne oči user posted image

Pupa, čestitke za pregled, a pol praviš, da še ne bi šla danes? user posted image  aja, naj te ne skrbi, če bi se pri nas kej dogajal, bi taprva zvedla user posted image user posted image

Ada2, tvoj sine pa ima konkretno frizuro user posted image  me spominja na Elvisa user posted image  sicer pa je krasno dete, bravo!

Tema pri aprilčicah - mislim, da so glasovale za nekaj drugega, verjetno kakšna interna fora, ker meni ni bilo čist jasno, kje so našle ta naslov user posted image

Nemirne noge pa tudi mene matrajo - je rekla G, da pomaga masaža (s strani moža, seveda user posted image ), pa kopel s soljo.

=jasna=, kakšne lepe slikce, ti otročki so res pravi angelčki. Včasih so se mi vsi dojenčki isti zdeli, sploh nisem imela kakšnega posebnega navdušenja nad njimi... no, kako te nosečnost spremeni user posted image

no, zdajle pa skočim do tašče in ko se vrnem, obljubim, da sezname poštimam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.3.2009 12:05:09   
MalaČebelica
IMAMO ŠE ENEGA NOVEGA ČLANA.

MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G!

ČEEEEEEESTTTIIIIITKKEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.3.2009 12:06:51   
MalaČebelica
Zdaj mam pa še eno prošnjo - kaj lahko lepo prosim Felix al pa Pupa ali pa kera ko zna odpre novo temo na rodili smo za Mediuhca? Jaz še nisem nikoli tega delala pa ne bi rada kaj zasruser posted image

Lepo lepo prosim. Dolžna potem eno čokolado user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.3.2009 12:07:25   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz sem pa zdajle bila v enem klancu na sprehodu, pa me je tak tiščalo dol, kot da sem bom pokakalauser posted image , to je danes že drugi, pa še enega vžgem z mojim pop., pa še k tašči morva it, da naju povabi jutri na kosilo, da mi v primeru, da nikamor ne grem ne bo treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Ej men ni jasen, te ki so rodile, ni nobena poročala o kakem čepu ali se men zdi, da ni nobeni šel prej?user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi, daje Citi šel prej. Če se prav spomnim....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.3.2009 12:09:27   
Grahec
Čestitke MEDIUHCU za user posted image  Matevža!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 3591
7.3.2009 12:09:47   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: novo

a že? če pa je komaj not šla user posted image user posted image ona pa je res brzinska ja..user posted image user posted image
BRAVO SPPS

super za spps user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
7.3.2009 12:12:50   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3593
7.3.2009 12:20:48   
Dan punce moje,

pr nas kaj novega razen tega da nam nekako spanje ne gre dobrouser posted image user posted image ...

Prvo čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.3.2009 12:23:23   
PERSIDA
mediuhec - user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MAMI user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.3.2009 12:28:12   

Mene je šel čep sedaj v drugo ampak počasi počasi se je poslavljal do mene to je takšna sluz krvava bela čist odvisno...ko sem klicala svojo G mi je rekla da sedaj lahko čakam da mi voda odteče ali pa da dobim popadke ampak jaz sem kaj kmalu dobila težko pričakovane popadke ki so bili že na začetku ves pekeluser posted image  ampak ok sem preživela namatrala se ampak sedaj vem zakaj sem se za našo malo scrtljankouser posted image user posted image user posted image ...joj sploh ne morem verjet da gre tk hiter cajt da je naša mala Lia bila včeraj stara že 1.mesec...joj joj kk gre hiter...

A se ti kaj kaže???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.3.2009 12:29:53   
trezika

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.3.2009 12:33:47   
PERSIDA

Urejeno!!! Hvala čokolade ,pa ne smem ker jima riti totalno zapre,preizkušenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.3.2009 12:35:29   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Mene je šel čep sedaj v drugo ampak počasi počasi se je poslavljal do mene to je takšna sluz krvava bela čist odvisno...ko sem klicala svojo G mi je rekla da sedaj lahko čakam da mi voda odteče ali pa da dobim popadke ampak jaz sem kaj kmalu dobila težko pričakovane popadke ki so bili že na začetku ves pekeluser posted image  ampak ok sem preživela namatrala se ampak sedaj vem zakaj sem se za našo malo scrtljankouser posted image user posted image user posted image ...joj sploh ne morem verjet da gre tk hiter cajt da je naša mala Lia bila včeraj stara že 1.mesec...joj joj kk gre hiter...

A se ti kaj kaže???

Ma mislim, da je že zdavnaj šel čepuser posted image , ker zadnjič sem nekaj takega po pregledu zasledila v  wc školjki,ampak očiten ni nujno, da vedno gre, zato sprašujem.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.3.2009 12:35:33   
PERSIDA
tulipan12 - za voziček so me včeraj klicali da si ga naj pridem iskat tak da počasi se bomo furaliuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?